Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

donderdag 2 augustus 2012

HOGE RAAD OP SLAAPFEESTJES ALBERT DRENT

Van Elders: Jena zegt:
Yvonne van hertum de pervert Ken Ik Wel. Die bant Waarschuwingen over grootscheepse massale Kinder misbruiken drogeringen oa via kerken religien scholen en schoolreisjes waar burgemeesters wets en ministers presidenten academici justitiedaders bij betrokken en via collaborerend wijkterrorismen van haar website.


Ene joris demmink ken je vast wel?
Zij werd en wordt opgedragen door die joris demmink en door hem gefinancieerd en in het zadel gehouden. Zo is het met ex bordeelhouder henk bres die zelfs een directe lijn naar joris demmink heeft onder de snelknop ook. En dan zullen die twee ook wel bij dat stel horen.

Deze soort heeft een grofste tyfushekel aan Supposed “pedofielen” Wat Simpel Mensen Zijn Die Kinderen Liefhebben en dit soort dan ook direct Veraadt bij minste Teken van misbruiken en verprostitueringen. Zo Als Ben vd Brink zo als Marchel Vervloersem zo als Micha Kat Dat Ook Doen.

Tevens houdt en je weet heus wel dat dit soort acties van lowlifes en gajes enormste aandacht in de kiddy rapemadia van die misbruikperverst krijgen en bijvoorbeeld een sietze nog wat maandenlang op de voorpaginas wordt gehouden en van heel die Jeugd zorg schoolmisbruiken leraren schooldirecteuren ware gezicht wijkterrorismen imams en rabbis heroinehandel via burgemeesters en wijkterrorismen naar de schoolarmpjes GEEN WOORD.

Zo als ook een president hoge raad ybo buruma die met een Vals academisch diploma rondstruint laatst nog een hofnarretjesouder benaderde onder Valse vage voorwendselen om de Man zijn Huis en bij onmiddelijk terugbellen Bleek dat die zich van de gsm van een man die zich als “de vriend van ybo buruma ibrahim hoesein(wijkterrorismen heroinehandel) meldde.

Dat Gepubliceerd en Zeer Duidelijk Kenbaar op Internet verspreidt HÀD de Volgende Dag Gelijk Voorpaginanieuws MOETEN ZIJN. Mede daar het mafiageorganiseerdheden en samenspan en mededaderschappen crechehouders wijkterroristen en robert m en albert drent onmiddelijk HAD DUIDELIJK GEMAAKT….en dat drent en robert m Máár twee van de vele monarch en minionsoldaatjes Zijn.

Deze Supposed pedofielenvervolgingen zijn dan ook al eeuwen NAADLOZE Christusvervolgingen …in een nieuw jasje onder andere naam zelfde pervertmisdaden.om Volken en Kinderen te misbruiken en verslaven.

Die zuigerts in de overheden wet en justitie scholen en instanties als jeugdzorg en meida zorgt goet voor zichzelf ten koste van Anderen. Zelfs de van hen afkomende hetsen tegen het vaticaan en stichting Martijn zijnafleidingshetsen om zichzelf en met hun perversies wegkomen.

Zelfs de scumbagactiviteiten in ziekenhuizen en religien als judaisme en islam van hen verzwijgen verbloemen ze.

En wat dacht je van een mafiabendelid job cohen die een Vrouw 2006 die Aangifte Wil doen een boete van 1800 euro geeft (Darkhorse.blogspot.com) om Haar Mond te snoeren zo als die zijn politiechef 2009 ook de Mond snoerde over eigen terrorismen incluis de onderbroekterrorist. Dan heb je gluiperds als rutte verhagen pechtold lubbers van thijn edith schippers en veel van dat soort alsmede elke burgemeester … zo als die rob van gijzel ook zo een Lachertje is tienduizendmaal erger dan wat hij énpublic vervolgde…uit hun stallen en families ook nog. Elke school elke Creche in pervertmafiaklauw….en Dán een Stichting Martijn HÈT probleem noemen?…SURE…Eerder een GEVOLG!
 http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/update-hoe-eerlijk-is-ons-huidige-economische-systeem-eigenlijk/comment-page-6/#comment-32925
c
27 juli 2012 bij 04:01 · Reageren  

Daardoor zijn dan ook korte berichtjes als Dit snel buiten Beeld:

 c
25 juli 2012 bij 02:13   

22-07-2012 – Een wereldwijde elite van superrijken had aan het einde van 2010 ten minste 21 biljoen dollar (ruim 17 biljoen euro) verborgen in geheime belastingparadijzen. Dat blijkt uit een grote studie. .

Het onderzoek – The Price of Offshore Revisited – is geschreven door James Henry, voormalig hoofdeconoom van het Amerikaanse consultancybureau McKinsey, in opdracht van de internationale beweging Tax Justice Network.

Het bedrag (21.000.000.000.000 dollar) is gelijk aan de economieën van de Verenigde Staten en Japan samen. Volgens Henry is het bedrag van 21 biljoen dollar een voorzichtige aanname, de werkelijke omvang zou zelfs 32 biljoen dollar kunnen zijn. http://www.grenswetenschap.nl/nieuws.asp?i=11975http://www.visionair.nl/ideeen/filosofie/schaf-verminderde-toerekeningsvatbaarheid-als-begrip-af/comment-page-1/#comment-32778
c
26 juli 2012 bij 05:39 · Reageren  

Tegen stemmen verzetten is heel moeilijk daar eenieder ze “normaal “mijn gedachten mijn overtuigingen mijn idee noemt. Mensen die Zeggen stemmen te horen zijn vaak Juist wat minder mentaal gestoord Minder vatbaar daar ze dit bewust ervaren. In hoeverre de invloeden te weerstaan zijn in afhankelijk van hoeveel eigen Aangeboren Corrigerend Wezen  er over is dat gebruikelijk met misbruik schoolsystemen drugs martelingen gangbangs en monarchtechnieken op kinderen volkomen uitgewist is. Elke Weerstand en Verzet gebroken en uitgevaagd. Als Mensen stemmen horen wat vaker aangegeven is inzake geweldsdelichten is het gebruikelijk stemmen van posthypnotische monarchspecialisten die de terreurdaden tegen de Kinderen en Mensheid begeleiden op de schoolreisjes ed. Allerlei maar ook geweld tegen Eigen Volk en Familie en Kinderen wordt dan ingebracht dat ooit eens getriggerd kan worden. Ook ze vergiftigen of verkrachten.

Bijvoorbeeld ook de zo gekende zich ziekten inbeeldende Mensen de ? hoe heten ze …hypochonders ..is RECHTSTREEKS afkomstig van monarchtechnieken dat de Kinderen heel de week van verkrachting drogeringen en Moord te horen krijgen als er gezien wordt dat Ze Pijn hebben dat ze kanker hebben dat ze een ernstige ziekte hebben dat ze terminaal zijn ed suggesties door de schooldirecteur die zich dan ontpopt als de duivel zelf op zulke joodse weekjes.

Je weet wel diezelfde keurige schooldirecteuren met hun mark rutte brilletjes en bijbeltjes onder de armen. Ook ALLE joodse rabijnen zijn academisch opgeleidde martelspecialisten en monarchspecialisten en kunnen in hun eentje Volken tot Moord haat en oorlog aanzetten.

Uiteraard daar rechters en ovjs tot diezelfde raciale terreurploeg behoren Zal Men geen Gehoor Vinden voor Nader Onderzoek Naar Deze stemmen en hun oorsprong mede dat betrokken gerechtelijk psychiaters en doktors gebruikelijk alles mafialeden zijn. Alle schoolkinderen begeleidende schoolartsen zijn gebruikelijk mafiaartsen zo als pieter kalbfleisch alle monopolie voor Kinder misbruikende mafialeden op Creches via misbruik wet en vergunningstelsel belegde al dezen mafialeden zijn. Op die wijze zijn Alle Kinderen “en hun Ouders ook (Zie hofnarretje en de zeer vele justitie en Jeugdzorgmafiazaken) volkomen en jarenlang volkomen geisoleerd van de Maatschappij ter liederlijkst misbruik en Brainwash of de verbloemingen daarvan.

Dezen kunnen dan inderdaad soms “raar gaan doen of stemmen horen. Die stemmen ZIJN er dan ook.

Dezen gaan ook vaak drugs gebruiken drinken afglijden automutileren Zelfmoorden en zeer veel andere verschijnselen. Meeste in de medische wereld in Fact.  Om Dezen dan in Hun Onbegrepen Pijn af te vallen als onder over alcoholrijden etc is in Mijn Belevingswereld wat minder geslaagd als Punt van Vooruitgang.

50.000 vaste heroinejunks > Oorzaak > joodse mannen en vrouwen en sc#mislamieten ook richten Kinder Leeftijden ZERO tot 12 jaar af met heroine en geweld om hun sexpoesjes te moeten worden. Daarna worden Ze op straat gegooid en vervangen voor nakomende generaties Peuters en Babies. Zo kreeg Ik als Baby al ook al veelvuldig de heroinenaald van een bankster in Mijn Armpje geperst ter jarenlange plezier en vreugde van hem en veel van zijn clanleden en zijn gezinnetje.

ALLE 8,5 miljard aan  mafiajeugdzorg te betalen per jaar kostende Supposed probleemjeugd >ALLES ENIG  Oorzaak Zijn de misbruiken en drogeringen martelingen en Hersenspoelingen op lagere scholen creches en Peuterschooltjes.

Waarnaast het misbruik door jeugdzorg ZELF erger  en talrijker  is dan in het ergste kelderfritzl en dutrouxgezinnetje.

Wil Men Van Maatschappelijke problemen ÀF Moet Men BIJ DADERS en Niet bij Slachtoffers Aan Kloppen. Dat Wordt Dan de elite de banksters de instanties de academici de overheden burgemeesters wethouders hoogleraren priesters rabbis imams besturen  schoolleidingen bordeelhouders drughandelaren politiek religien media kerken wijkterrorismen….waar We elke Dag met Ons Gezinnetje langs moeten om nog eens hard voor hun nooitgenoeg hebzuchtige woekerpraktijken te werken ook.


c
Je reactie wacht op goedkeuring.
26 juli 2012 bij 13:17 · Reageren  

Nog wat stemvarianten des doods als dagelijks werk en niet Herkend als zodanig:

“”  Als Je de regelmatige crimineel waanzinnige aanbevelingen aanradingen uitspraken van hun religious leiders ook van die even krankzinnige islam Bijhoudt…Leer Je een nieuwe dimensie van hoé politiek en rascismen terrorismen ook aangelegd en uitgevoerd kunnen worden.


Een zo een doorgeneukte onderknuppel van de bank&elite geschapen als moloch met hun bankstermonarchtechnieken  die ook coauteur van “the king´s torah” is beveelde dit keer weer aan Onze Babies en Kinderen te doden. Prompt sprong een onder beheer en bevel van subsidiefraudeur en heroinedealer rabijn evers vallende tristan van der vlis Mensen uit een winkelcentrum weg te maaien en voordien al had een religekke askanzijoodse jongeman kim de wilde in Belgie na uitkomen van dat boek en vast mondelinge religieuze aanbevelingen eerder ook al 15 babietjes in een Creche aangevallen Waarvan Drie dood en een Verlamd voor het Leven.”"  http://www.visionair.nl/wetenschap/lost-perslucht-ons-energieprobleem-op/comment-page-1/#comment-30790

OOK DIT Zijn LETTERLIJK stemmen. Veelvuldig later vertaald als eigen overtuigingen ideeen meningen en haat. Daar op voortbordurende:hoeveel van deze stemmen zijn er de eeuwen door de oorzaak geweest van heuze genocidenoorlogen EN HEDEN NOG? Hoeveel opzettelijk geweld oorlogen Moord en doodslag en zeeen van Zinloos geweld hebben Onze media tv religien overheden op hun “”academisch instructeurs militaire psychologische oorlogvoeringen  en  die rechters ovjs ambtenaren ministers politici rabbis imams incluis”" …ÒP hun Geweten?  MOORD op Ons Moord op Volken Moord op Onze Kinderen de haat der wijkterrorismen massale verkrachtingen massale drogeringen en geweld en racismen.

Dacht je een medium als de mafiatv gaat in de koude kleren zitten? Uiteindelijk al is de leugen nog zo duidelijk zal die eenieder breken en dat dé waarheid worden. ZO gaat indoctrinatie Hersenspoeling jaren van Brainwash en misdaad en zinloos geweldsverspreiding.Met heuze professionele Landen dekkende middelen. Wat Dacht je heeft het dagelijks prostituties en porno via Onze tv´s opdringen en aanprijzen met Onze al op lagere scholen verkrachtte en misbruikte gedrogeerde Kinderen  Die  ZO eindigen voor de staat en industrie van haat?

Dat heeft een perverterende degenererende werking en ontmenselijking tot Gevolg en schept zo misdaad en de als vanzelfsprekend zijnde houding tov misdaad en Schendingen en Kinder misbruik. Zuiverste wapens van raciale exterminatie en misbruik terreur en onderdrukking. Het ontmenselijkt het devalueert het ontneemt status en daarmee Veiligheid Stabiliteit Recht en Rust Gezondheid en Zelfbeschikkingsrecht van Bestaan en zijn een der vele middelen  om Natives in Eigen Landen naar de laagste regionen van de maatschappijen te werken.

De Wereld is vol van perverse degenererende en gedegenereerde en perverse en perverterende stemmen….die hee wát een toeval tegelijk Ons ook dagelijks van juist “recht  juist moraal juist zinloos geweld juist drugs juist prostituties juist Kinder misbruik juist afkeuring juist wet juist veroordeling  juist schuld  aankwaken in hun Allerliederlijkste geperverteerdheden…en door hen We niet Zien …Bij Voorbeeld …1 der Vele Mogelijke Voorbeelden ” Wát Die Kinderen Mensen Jongeren ten eerste al dronken gedrogeerd achter de sturen dreef. Ze doen er alles aan te zorgen dat die Slachtoffertjes als enigen …anders via hun jeugdzorg hun media hun tv hun ncrv hun wetenschappen hun academici  hun justities hun rechters hun rechtbanken hun uni Utrecht en hun nctb hun verbloemingen met vaticaanhetsen hun verbloemingen met vaccinaties hun  of wát  …de Ouders wél …de schuld krijgen voor weer de Gevolgen dáár ván. Met ALLE middelen van de staat de media en heel de wetenschappen en moneyforce er achter. Alles zo als U Weet hun allenigst totalitair monopolie.

Kinderen Mensen Zijn van Geboorte Geen eens gewelddadig drugslovers tabaksgebruikers misdadigers perverts  oid en Liefdevolle Zeer Cooperatieve uiterst Vreedzame Rustige Liefdevolle  Lalaatjes en Winky Twinkies Met Volste Vertrouwen  IN U. Ziet U dan eens Naar de Verschillen die de rauwe realiteit U elke dag laat zien en dan wat Ze wel aangedaan moest worden dat Ze zo werden.

ELK verlangen naar ELKE verslaving aan  drugs tabak alcohol medicijnen Ze als Kind AL aangedaan op de scholen schoolreisjes in de wijkterrorismen en massa verkrachtingen en in de Wiegjes. De van de allerernstigste martelingen vergiftigingen verkrachtingen gewelddaden aangedane niet Helen kunnende Pijnen en naarste gevoelens ook niet Kunnen Helen en mede daarom naar die dat alles verdovende drugs grijpen ZO ALS Ze AAN GELEERD IS AL. Naast die vaste hoeveelheid van 50.000 heroineslachtoffertjes zijn er alleen al zeeen van hartaanvallen en suikerziekten wegens de Schaden en 24/7 dan wakker gehouden worden bij zulke reisjes van school en imam.

Elke Heupoperatie (Onderlichaan treffende martelingen) later een Gevolg er van. Elke eksteroog  -  bij voorbaat aangebracht lidtekenweefsel waar van ze bij voorbaat de latere Gevolgen weten -   dat maakt dat Men rond de vijftig jaar opeens gloeiende kooltjes dermatig krijgt dat men immobiel hulpbehoevend wordt IS ER VAN afkomstig.

Mijn Moeder werd er rond Haar Vijftigste van Afhankelijk en Kon geen Boodschapjes meer doen en Mij Gebeurde dat ook rond dezelfde Leeftijd met gloeiende kooltjes ondergebonden Pogen de super te bereiken.   Migraines later een Gevolg van oa falakamartelingen – slaan onder de Voetzooltjes met stokken. En nog ZEER VEEL MEER  in Gevolgen Schaden gedrag misdaad drugsoverlast geweld minachting Zelfmoorden Relatiestoornissen Familieuiteenvallens verslaafdheden onrecht haat en Maatschappelijke onrusten en uiteenvallen van ELK Sociaal Systeem.Kassa voor de staat van HAAT die DAAR haar inkomens en tevens bestaansrechten aan ontleent in elk Land waar ze neerstrijken.

Stemmen: ze praten Ons elke dag de dood de ondergang de verwording de ziekten de gebreken de schuld de schulden de Armoeden in all over the place en ELk Volk …en veroordelen Ons ter dood om de Gevolgen zich de vette pensen nog meer  er aan vol vretende tegelijk zich elke dag zwaarder bewapenen tegen hun eigen geweten en Elke Klokkenluider doodslaanden …Onze TE DURE übergoeierikken.Geen opmerkingen: