Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

donderdag 9 augustus 2012

FOK.nl NOG ERGER

onbekend Fuckje 08-08-2012 @ 05:17 score: 0
  http://frontpage.fok.nl/nieuws/556597/1/1/100#10710273quote:
Op dinsdag 7 augustus 2012 @ 17:24 schreef rssrb het volgende:
[..]

Je moet de orthodoxe geloof en de katolieke geloof niet door elkaar halen. orthodoxe priesters mogen gewoon een vrouw hebben en kinderen. Bij de katolieke is dat niet zo daarom vergrijpen ze zich aan kinderen.
Whahaha nana nananaH: http://samuel-heinemann.blogspot.nl/2012/01/devil-devil.html#more

Voor de rest kun je op google nog eens duizenden orthodoxe gevallen vinden. Echt lager dan dat kan niet die Babykruisjeslikkers met hun herpes.

Bestudeer anders ook even hun sayan namaak robinhoodrolletjes aan raciale terrorismen en false flagaanslagen in alle landen tegen alle volken.
Of hun afpersnetwerken met kinderprostituties en hun heroinehandel en hun orgaanhandel of anders hun chronisch antisemitisme en rassenhaatkwekerijen.

Een katholiek met een joodsorthodoxe rabbi verwisselen kan geen eens omdat we zó laag niet eens kunnen komen. Die horen ook eigenlijk simpelweg opgeruimd en in de gevangenis gesmeten te worden met zo veel mogelijk zinloos geweld. Zelfs in israel worden ze al van de straten getrapt met hun grote heerszuchtige b#kken. Vraag er eens een of die Babies verkracht heeft en hoeveel als je dat durft tenminste met je deskundigheid. Niet om niks krijgen ze dienstplicht aan hun reet en zullen wel in de voorste linies gezet worden als straf. 't zijn ook gewoon walgelijke mannetjes.


De gebruikelijke achterbakse reacties:


DM van rssrb
09-08-2012 @ 12:43:39

wow hele verhaal maar niks klopt er wel je link ook niet. en wie heeft het hier over joden? enigste die zich aan babies vegrijpen zijn jouw soort die laffe west-europeanen katolieken pedos. zelfs moslims hebben en betere geloof hahaha
reageerblokkeerinstellingen
×
DM van jou aan rssrb
09-08-2012 @ 18:23:59

Pfffffff zou je denken? > http://frontpage.fok.nl/nieuws/556597/1/1/100#10710002 Dag dm van rssrb


**ZO ALLE PEDOHUFTERIGHEID OP EEN STOKJE:

VUIGE FOK HEEFT MIJ ONDANKS INGELOGD ZIJN ALLE MOGELIJKHEID VERDER TE COMMENTENTEN VOLKOMEN WEBSITEWIJD ONTNOMEN! SMERIGE RASCISTISCHE PEDOHUFTERS & BABY SCHENDERS MET JE SMERIGE DRUGS EN GEWELD!

PEDOFOK GAAT ZICH NOG TEGEN KOMEN! WETEN JULLIE FAMILIES EN ARME BUURTJES AL WAT JULLIE MEE BEZIG ZIJN EN AAN SAMENSPANNEN SMERIGE CRECHECREEPS?

Smerige achterbakse anaalfabete dm'ertjes mogen me dan wel van ze belagen.

ff Zien of Ik jullie subsidies Kan Nekken daar er een Strafwettelijke Publicatieplicht en Publiekswaarschuwingsplicht aan jullie bedrijf Hangt.
38  van 41 reacties op deze pagina. (3 verborgen onder je huidige viewlevel).
verborgen reacties uitklappen Pagina  1

Geen opmerkingen: