Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

donderdag 16 augustus 2012

TERREUR ORGANISATIE JEUGD ZORG

De terreurorganisatie van jph donner rouvoet en ernst hirsch ballin en handlanger justitie weer in de bocht


http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2012/08/verzoek-van-narda.html

In 2006 al snoerde burgemeester job cohen in de Amsterdamse robert m en drentzaak een mevrouw de Mond die Aangifte kwam doen van Kinder misbruik en snoerde Haar de Mond met een boete van 1800euro er boven op. Die burgerwurger loopt nog vrij rond. Kun ja de sfeer en wat geinstalleerd is aan zien.

Dan zaken als dit nog: http://bijdragenelders.blogspot.nl/2012/08/hoge-raad-op-slaapfeestjes-albert-drent.html

Jeugdzorg is mede een onderdeel van het onderdrukkingssysteem van de elite&banksters die Ons hebben leeg geroofd en geplunderd de afgelopen decennia en wordt ook door Klokkenluider Russo aangehaald:


Keori ‏@TheRealKeori

Also, to hell with racists. Thinking it's okay to kill kids just because they're brown.


3:09 AM - 15 Aug 12 via web · Details
15 Aug Bonusje Bonusje ‏@Bonusje

@TheRealKeori In us more then a million rapes of white women by blacks are not Prosecuted - SO WHO ARE RASCIST? >JEWS in law&politics&BLACKS


21h Juliet Stone Juliet Stone ‏@JulietStone69

@Bonusje @TheRealKeori is that true!? WOW


4:11 PM - 15 Aug 12 via web · Details
Tweet text
Image will appear as a link
17h Bonusje Bonusje ‏@Bonusje

@JulietStone69 Yes jews in state law politics academia media or socalled elite&banksters abuse foreigners to @TheRealKeori


17h Bonusje Bonusje ‏@Bonusje

@JulietStone69 massrape Natives everywhere for submission&abuse of the Natives.Not only usa. @TheRealKeori


14m Bonusje Bonusje ‏@Bonusje
https://twitter.com/Bonusje/status/236060568086265856
@JulietStone69 @TheRealKeori Hello at 09:20 you canhear some about theirpower by creches(Childrape&druggings)&feminism https://www.youtube.com/watch?v=p5BecBtH97M&feature=related …


12m Bonusje Bonusje ‏@Bonusje

@JulietStone69 @TheRealKeori For tht people lke drent robert m dutroux rabbis imams wrk for thm to rape&drug Kids with abuse of schlsystems


10m Bonusje Bonusje ‏@Bonusje

@JulietStone69 @TheRealKeori oeps and of course state law politics and child care works for them
#Feminisme en Kinder creches jeugdzorg etc  werden en worden  door de mafiabanksters&eliten misbruikt om Kinderen en Babies al te drogeren martelen en met monarchtechnieken te onderwerpen aan hun macht eisen en wil. Deze misdaden zijn ook enig bron alle misdaad en gebreken waar sociale lasten en medische kosten voor betaald moeten worden. Enig bron alle verslavingen en drugsproblematiek ook daar Kinderen al in de creches en op lagere scholen en schoolreisjes al drugsverslaafd werden gemaakt met oa tabak alcohol ghb lsd heroine en alle bekende drugs en verslavingsproblematiek hier de oorzaak in heeft alsmede alle schoolshootings.

Mede ernst hirsch ballin jph donner en andre rouvoet zitten achter de terrorismen van Jeugd zorg dat zij ca anno 2010 opvoerden ter onderdrukking van de Bevolking evenals jph donner bijvoorbeeld die twitterterreur tegen Weerloze twitterjochies voert om de Bevolking bang te maken.  https://www.youtube.com/watch?v=OgQ3Tn0_32w&feature=related

Hirsch ballin en donner Kent U vast ook nog wel van de internetkillswitch en moordaanslagen op de WOB nadat hun handlanger pieter kalbfleisch betrapt was met misbruik ambt wet en regelgeving alle monopolie op Kinder creches en vast dan ook alle lagere scholen had belegd voor exclusief en alleen maar handlangers een vergunning te mogen krijgen een Creche te bedrijven.

Nadat Anonymous een kinder pornowebsite had uitgeschakeld kwam er van justities kritiek op en mede begonnen de mafiamedia een actie tegen het proxy of anonimeringsnetwerk waar mee Anonymous die websites had uitgeschakeld. Het TOR Net werk van Torproject.org. Daar deden ondermeer presentators of journalisten als een stegeman (van de worstjes?) aan mee en die beweerden dat het tornetwerk schuld aan Kinder misbruik zou zijn. Wat helemaal Niet kan daar Tor die bandbreedtes helemaal Niet aan kan met ook maar amper in Nederland 6000 Gebruikers.

De bedoeling van Onze regimes en slavenhouders is om Alle Anonimiteit te vernietigen zo dat ze met misbruik van naw en persoonsdatabanken elke Burger die ze willen kunnen uitschakelen. Wat Mij al veelvuldig overkomen is en de moordpogingen dan ook al niet te Tellen zijn.

Daar naast zit die elite en bankstermafiafamilies verdeeld over geheel de breedte van de besturen  burgemeesterschappen politiek partijen wet en staat justitie en rechtbanken. Of je nou een plasterk een lubbers een cohen een pechtold een rutte verhagen tang halsema bolkestein dibi  van thijn wolfsen van gijzel oid neemt...allen behoren tot die elite en vormen en stiekem crimineel rascistisch soort shadow en parasietmaatschappij op de host Volken. En zijn voortkomende uit de maatschappijstructuren en kasten van de faraos.Eurasiaten. Met de chinese li clan aka loeb lubbers dirupo berlusconi en vast meer namen de geschiedenis door als di piro´s in rome en ook in azerbadjan zitten(khazaria). Vette volgevreten parasieten van uit een Mensen eterachtergrond.

Het is ook Niet om niets dat na de Westerse Wereld geheel en al leeg geplunderd te hebben het   china en handlangers azerbadjan israel en turkeye zo booming goét gaat.

#

http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2012/08/verzoek-van-narda.html
vrijdag 10 augustus 2012
Verzoek van Narda
Update 13 augustus 2012: Als U de facebook van Narda wilt lezen, deze staat nog on-line, maar U moet nu eerst bevriend zijn met Narda. Stuur haar dus een vriendschapsverzoek en U kunt de tijdlijn mee lezen. Helaas hebben wij op dit moment zelf ook geen toegang tot de facebook pagina in de zin van het plaatsen of veranderen van teksten. We gaan spoedig kijken of er een alternatief mogelijk is om U nader te informeren.

Voor nu kunt U zich aanmelden via facebook of d.m.v. een e-mail naar lady.narda@gmail.com om een toevoeging te verkrijgen.

We zullen snel kijken of er ook nog andere alternatieven zijn om de pagina weer open en toegankelijk te krijgen.
André Bos

Narda is op dinsdag 31 juli 2012 uit huis gehaald door de politie (zo'n 10 man). Toen Narda uit huis werd gehaald zei ze tegen haar vader: "Pappa, maak alles bekend". (Narda valt onder BJAA en WSJ).  Narda heeft geen afscheid van haar ouders kunnen nemen. Narda mag geen contact hebben met haar advocaat. Dat heeft de gezinsvoogd verboden. Ze mag 2 maal per week 10 minuten tegen haar ouders praten. Ouders mogen alleen antwoord geven op haar vragen, mits deze niet van juridische aard zijn. Dat moest Narda haar ouders mededelen namens de gezinsvoogd en de begeleiders van de instelling in Rekken (Rentray). Op 26 augustus mogen de ouders Narda weer zien. Vader zit in een rolstoel, heeft last van long en hartproblemen. De ouders moeten per taxi naar Rekken. Dit kost €600/700. Ouders gaan dit declareren bij de WSJ en hopen het geld terug te krijgen.

Rekken is een dorp binnen de gemeente Berkelland in de Achterhoek, provincie Gelderland. Het dorp ligt op een steenworp afstand van de Nederlands-Duitse grens. Dit is de Rentray instelling die het verst verwijderd is van het ouderlijk huis van het meisje.

http://www.lsg-rentray.nl/nl/corporate/rves/map


Op verzoek van Narda wil ik jullie informeren

STOP DE DOOR DE REGERING GEFINANCIERDE KINDERMISHANDELING DOOR JEUGDZORG

Narda zit na 5 jaar mishandeling door jeugdzorg en gezinsvoogdij in beperking opgesloten in een voormalige jeugdgevangenis.

Waarom?

Omdat zij na beëindiging van de OTS vorig jaar december hulp vroeg om de mishandeling en seksueel misbruik door een hulpverlener / oud co-mentor van school te verwerken en een plek te geven.

Nu moet zij onder dwang een therapie gaan volgen om te accepteren dat zij zwakbegaafd / zwakzinnig is zoals de gezinsvoogdij zonder onderzoek heeft bepaald.

Jeugdzorg heeft zelfs al in de rapportage opgenomen dat het de vraag zou zijn of Narda ooit zelfstandig zou kunnen wonen, wederom zonder onderzoek.
Onderzoeksrapporten van de Raad voor de Kinderbescherming en de gezinsvoogdij worden consequent met vele leugens gevuld en de eigen mening van Narda wordt niet erkent.

De kinderrechters lezen deze rapporten, maar doen geen onderzoek naar de waarheid zoals volgens de wet op de jeugdzorg en het bestuursrecht wel zou moeten.

Wanneer de rechter tijdens de zitting middels bewijs wordt geconfronteerd met de leugens van Jeugdzorg, worden deze leugens niet opgenomen in het vonnis, waarna jeugdzorg de stelling inneemt dat de rechter de leugens tot waarheid heeft bevestigd door deze niet puntsgewijs in het vonnis op te nemen.

In het volgende verzoek tot verlenging staan deze leugens dan vervolgens opnieuw opgetekend met de vermelding dat het rapport tijdens de vorige zitting door de kinderrechter is geaccordeerd.

Vervolgens werden de rapporten zonder toestemming van Narda of haar ouders in strijd met de wetgeving rondgestuurd langs diverse instanties zoals de gemeente, de DWI, de dienst Zorg en Samenleven, de woningbouw en anderen in haar omgeving.

Narda wilde bijvoorbeeld graag leren en een diploma halen. Onderzoek werd door de gezinsvoogd verboden omdat dit voor Narda te belastend zou zijn. Onafhankelijk onderzoek toonde echter aan dat Narda met een dyslexie programma het VMBO zou kunnen halen, echter de gezinsvoogdij verbood het, negeerde zelfs een uitspraak van de rechter hiertoe.

Op de praktijkschool waar de gezinsvoogdij haar zonder toestemming van haar ouders plaatste mocht zij in de eerste jaren op last van de gezinsvoogdij haar eigen naam niet gebruiken, omdat de gezinsvoogd had bepaald dat zij moest luisteren naar de naam Rosamunda van B.

Zij werd wekelijks door een medewerkster van Altra uit de klas gehaald en moest dan zeggen dat de mening die zij zelf had gegeven tegen de kinderbescherming en de gezinsvoogd niet haar eigen mening was maar die van vader. Zo moest Narda ook verklaren dat haar vader haar dyslexie had aangepraat.

Narda kreeg vervolgens op de school bijna geen onderwijs, maar moest gedurende 3 jaar de toiletten schoon houden.

Op de Facebook pagina van Narda http://www.facebook.com/lady.narda wordt het hele verhaal van Narda in de komende periode op de tijdlijn ingevuld en beschreven.

Laat een ieder van jullie adressenboek van deze mishandeling en opsluiting weten en help Narda vrij te krijgen.

KINDERMISHANDELING IS EEN MISDAAD.
DIT ZOU VOORAL MOETEN GELDEN VOOR DE KINDERBESCHERMING
EN
GEZINSVOOGDIJ INSTELLINGEN.


Wij danken jullie voor het lezen van deze mail.

André Bos (vader van Narda)  06- 45  624 157
het.klankbord@gmail.com

1 opmerking:

Anoniem zei

http://www.nrc.nl/nieuws/2012/05/01/kind-in-tehuis-drie-keer-vaker-slachtoffer-van-seksueel-misbruik/

http://www.omroepwest.nl/nieuws/01-05-2012/veel-seksueel-misbruik-jeugdzorg