Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

woensdag 18 juli 2012

ARGUSOOG MAFIANEST

Niet onbelangrijke Informatie en getuigenis geweigerd op argusoog. Die heulen met staatsterrorismen en misdaden tegen de Mensheid.
http://www.argusoog.org/uit-het-archief-wie-zijn-de-werkelijk-uitverkorenen/#comment-70352

Verneem net op Ned2 joodse omroep 15-07-2012  14:15   dat ene geshem zucker vertelde dat nadat ze naar israel waren getransporteerd haar eigen echte naam niet mocht gebruiken. Dit Belangrijk inzake de Grote Vraag waar al die Supposed 6 miljoen holocaustslachtoffers dan  gebleven zijn vanweg de joden hun Valse claims en even Valse beschuldigingen.

Tevens Vertelde ze dat ben goerion ze verboden had om daar nog jiddisch te mogen spreken wat indiceert dat ben goerion betrokken is geweest bij de Valse joodse holocaustclaims Wereldwijd en de Valse beschuldigingen en de mega financiele delicten en Bedrog daar aan gekoppeld gedurende de vele decennia van hun raciale mediaterreur en Geschiedsvervalsingen daamee ook.


Ze vertelde ook dat ze genoeg (Valse? Moet Wel als ze haar echte naam niet mocht gebruiken) ) documenten had om langs alle grensovergangen te komen zonder problemen. Wat een massale uitreiking Valse documenten Aangeeft voor de massatransporten onder Valse namen.

Ze mochten allen geen jiddisch meer spreken. Wat voor de hand liggend Zegt dat ze dan niet per ongeluk door de taalbarriere hun herkomst zouden verraden en die holocaustfraude van ze aan het licht zou Komen. Jiddisch was uiteraard de eeuwen door bij onder meer de Nederlanders Duitsers en Meer Volken Welbekend en Begrepen. Ook zorgde de barriere er voor dat eventuele achterblijvers niets konden verraden en Niemand een  Link Zou Leggen met de Supposed 6 miljoen verdwenen joden.Alle zes miljoen geclaimde joden zijn simpel naar israel op transport gezet voor de middenoostenbelangen van hun banksterbaasjes die ze al millenia zo zwervend dienen gejaagd van land naar land.


Hun kinderen ook op de scholen in israel worden nu gehersenspoeld met het incarijk en afkomsten er van ter voorbereiding van hun gejaagd worden naar midden amerika als nieuw door de bank te bezetten gebied.Vandaar dat ze zo graag rascistische seperatieschooltjes en kerkjes willen met allemaal isolerende bewakers er voor. Zelfs de eigen Ouders mogen niet Weten wat de Kinderen ingefluisterd wordt door school en rabijn. Joden gaat uw kinderen vragen wat ze ingefluisterd wordt. U wordt binnen afzienbare tijd weer israel uit en midden amerika in gejaagd. Uw chinese bankiersbaasjes zullen dan herzl of nazaat alexander pechtold weer opgraven om u met antisemitisme er heen te jagen net als ze u naar israel deden.

http://www.joodseomroep.nl/:programma/de+weg+naar+klezmer/klezmer+in+isral_84ae7c.html


Dat Geen enkel fijt van de holocaustclaims in welke krantenarchief dan ook  Wereldwijd niet voorkomt is ook wel een Getuige van de Kroon.


#Nog meer genociden oorlogsmisdaden en fraudes van de joodse elite alias asian banksters:


http://www.argusoog.org/derde-wereld-drama
Derde Wereld Drama
Door Redactie op 30 mei 2012 – 18:0027 Reacties | 1.403 keer bekeken | Deze post afdrukken

“Oraal poliovaccin veroorzaakte in 1 jaar tijd 47.500 verlammingen (alléén al in India)”

“Simpele” vraag : op welke gronden zijn de humane mondiale vaccinatie-intenties van de WHO in werkelijkheid gebaseerd ?

* Na de alarmerende berichten eind jaren ’90, vervangen westerse landen massaal (ook Nederland en België) het oraal poliovaccin (OPV, levend virus bevattende) door het injecteerbare geïnactiveerde poliovaccin (IVP, dood virus bevattende). Reden : het levende OPV-virus kan na passage en vermenigvuldiging in de darm met de faeces wordt uitgescheiden en zo ook anderen besmetten. Daarnaast kan vaccinatie met OPV door terugkeer naar virulentie resulteren in vaccin-geassocieerde paralyse (verlamming die in verband staat met het vaccin).

* Ook in Amerika besloten de gezondheidsautoriteiten het vaccin met levend virus niet meer te gebruiken. Men nam dit besluit toen bekend werd dat dit OPV in de Verenigde Staten verantwoordelijk was voor 133 poliogevallen (93,9 procent van het totaal!).

* Het CDC (Center for Disease Control) rapport uit1997 meldt dat het risico op verlammingen na inname van het oraal poliovaccin 7-21% is. Opmerkelijk, zoniet schokkend: bij personen die door een verzwakt immuunsysteem een verlaagd B-leucocyten gehalte hebben (witte bloedcellen die het afweersysteem op peil houden, “natural killer cellen”) blijkt dit risico maar liefst 3200-6800x hoger te liggen : http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/00046568.htm

* Deze week vond ook de 6 dagen durende WHO-meeting in Genève plaats (194 landen – 3000 afgevaardigden) plaats waar gestemd werd over de komende officiële WHO-verklaring : “noodsituatie polio voor de publieke gezondheid” : http://www.who.int/en/


Overpeinzing: zouden de specialisten binnen de WHO dan écht geen weet hebben gehad van een met gezond verstand te veronderstellen verzwakt immuunsysteem (B-leucocyten) van de bevolking in de derde-wereldlanden (t.g.v. ondervoeding, ondermaatse hygiëne, lage levensstandaard, vitaminen- mineralentekorten) ???? En de op een presenteerblaadje aangeboden consequenties van dit alom als gevaarlijk bekend staande dubieuze vaccin naast zich neer hebben gelegd ???? En is het dan zo vreemd gedacht dat het hier wel eens om één groot experiment zou kunnen gaan waarvan vele duizenden onschuldigen ongewild de dupe worden ????

Wie zich hier verder in wil verdiepen (engelstalig) :

http://digitaljournal.com/article/323371
http://vaccineresistancemovement.org/?page_id=9788

19 december 2011 : RIVM voorbereid op polio-uitbraak

Nederland is wereldwijd het grootste risicoland voor polio (pardon ?!). Daarom heeft Nederland zich extra voorbereid op een nieuwe uitbraak van de ziekte. Dat vertelde RIVM-directeur, Roel Coutinho tijdens een symposium over infectieziekten. ‘Alle maatregelen liggen klaar, maar we hadden nog geen keuze voor een vaccin gemaakt. De WHO vroeg ernaar en dus dat hebben we onlangs gedaan’, aldus Coutinho. Bron : Spits


Met dank aan Ellen Vader
Disclaimer  
    http://www.youtube.com/watch?v=T9vZLlJhI7o
    Bill Gates: onze grote weldoener (haha) geeft hier toe dat vaccinaties erg goed werken om de wereldpopulatie te verminderen.

    En dan nemen we Agenda 21 van de zeer “betrouwbare” en niet corrupte VN nog erbij: http://xandernieuws.punt.nl/?id=598351&r=1

    Deze week zullen we horen wat de (we praten alleen over koetjes en kalfjes) Bilderberggroep allemaal bekonkeld heeft voor de komende tijd.

    En dan zie je de EU met dictator Barrosso ook steeds meer macht eisen.
    En onze vertegenwoordiging die al lang onze soevereiniteit verkwanseld heeft en de Nederlanders met leugens en onwaarheden blijft bestoken. De ogen zullen toch wel eens en masse opengaan? Hoop ik.
    Reageer op deze reactie »   
    Groene Thee zegt:   
    30 mei 2012 om 22:59   

    Ik zie op de foto bovenaan een Bill Gates die zich bemoeit met de gezondheid van kinderen! Red Flag!

    De vader van Bill, William H. Gates, was een lid van het bestuur van Planned Parenthood. Overigens is deze organisatie vanuit de Eugenics hoek incrementeel opgericht gedurende 1916 – 1942.

    De naamgeving ‘Eugenics’ is besmet geraakt door de experimenten en praktijken van het Nazi-regime op mensen. Echter zijn deze programma’s post-oorlog wereldwijd doorgegaan onder geheime klassificaties, omdat Nazi wetenschappers binnen gehaald zijn onder programma ‘Operation Paperclip’ door bureau Office of Strategic Services in de VS.

    Hopelijk gaan we ooit nog op tijd realiseren met welke duistere krachten we te maken hebben in deze wereld.
    Reageer op deze reactie »   
        c zegt:   
        31 mei 2012 om 07:49   

        Eugenica was in de us voor de oorlog al ontwikkeld en volwassen in geheel joodse hand. Voor die oorlog hadden diverse joden al exterminatieplannen geschreven zo als kaufman morgenthau en laatst zag ik dat er nog een in die us zo een vooroorlogs werkje had geproduceerd onder meer om de regering en de amerikaanse bevolking tot die misdaden op te stoken wat ook goed lukte. Starve to death 30,000,000 Germans Professor Bernadotte Schmitt (1886 – 1969), President of the American Historical Association http://tinyurl.com/72veumc ( gewoon op accoord klikken daar de site achter misbruik met de gebruikelijke joodse moderatieregels weg gestopt is)

        Ik heb ontdekt dan de joodse elite alias banksters adel ect per gewoonte eigen is om Slachtofferlanden Slachtofferbevolkingen Slachtoffers Slachtoffertjes te beschuldigen van misdaden zelf gepleegd of zelfs plegende en dat meestal tevens per massale massapropaganda en schoolse indoctrinaties.

        Van af 1900 al riepen de joodse molens ook wereldwijd steeds weer over holocausts en zes miljoen dode joden. Dat is in Mijn Belevingswereld minstens dadervoorkennis en plan der joodse elite gezien de latere claims van inderdaad zes miljoen vermoordde joden. Tegelijk echter pleegden ze zelf nog veel rigoreuzer holocausts en genociden in de usa scandinavie engeland rusland en europa middenoosten palestina armenie en china ook.

        Dus zo gauw zij gaan gillen over oorlogsmisdaden of genociden ergens moet je snel kijken of ze zelf niet ergens al lang zelf daarmee aan de gang zijn al weer. En zo pleegden zij zelf hun holocausts voor tijdens en na die tweede wereldoorlog en dat ook tegelijk op de Duitse Bevolking waarvan na ww1 al niet veel meer over was en mét ww1 al helemaal in joodse handen was als ook rusland. Engeland en scandinavie waren al aan hen vervallen met de mongoolse invasie van kublaikhan 18de eeuw. En die mongoolse lapdierenhouders in Finland zijn ook de Oorspronkelijke Bewoners al niet!

        Maar kortom met Duitsland of nazis als oorzakelijk kwaad aan te halen verwar je opzettelijk of als Slachtoffer van liegende en oplichtende daderschoolsystemen die alleen maar liegen en collaboreren de echte daders die heden nog hun kwaad doen met schulden en Armoeden zaaien agent orange strooien en roven stelen plunderen en hongersnoden kweken oorlogen kweken en landen Kinderen Volken besturen overweldigen verkrachten scholen en drogeren etc.

        Über en untermensch is van de asiaat.Arier is van de asiaat.Swastika of zonnewiel is van de asiaat. Eugenetica is van de asiaat.Jood is van de asiaat en ooit eerder als scheldwoord op Ons misbruikt.Lebensraum verwerven is van de asiaat die anders niet doet. Ausrotten is van de asiaat die anders niet deed.Plunderen roven stelen en misdaad is van de asiaat die anders niet deden.Nasi nassi is van de asiaat en betekent prins en president.Khan is van de asiaat en betekent koning.Hitler is een gankelijke joodse cq asiatische naam.

        Het is voor deze specifieke groepering asiaat alias adel alias banksters alias adel zeer gebruikelijk de Slachtoffers Slachtoffervolken te beschuldigen van eigen werken en kwaad Een enorm werkzaam en verlammend stukje psychologische terreurtechniek en enorm goede schuilplek!

        Helemaal als de identiteitsrovers die ze dan ook nog eens zijn henzelf na de misdaden tegen Volken hun Namen eigen maken en dan ook nog eens het Slachtofferschap uitbuiten en uitvreten terwijl ze met dan dat nieuwe excuus gewoon doorgaan met hun misdaden tegen die Volken.

        Er is niet 1 Echte Duitser of Blanke te vinden die daar schuldig aan zou zijn!
        Reageer op deze reactie »   
            c zegt:   
            31 mei 2012 om 08:02   

            Eugenica is ook DNA van Volken uitwassen en Ze stilletjes in het niets oplossen. Door massale verkrachtingen massale invoer andere rassen door export naar andere rassen. De banksters adel nkvd en bolsjewieken en eerder als romeinen islamieten afrikanen asiaten fransoosen spanjaarden deden niet anders met de Europeanen. Vandaar dat er ook zo veel mengvolken als de portugezen spanjaarden italianen islamieten etc zijn . En zelfs de afrikanen al die meekwamen van Australie 20.000 jaar geleden naar afrika zijn menging van Aboriginals en oa asiaten.

            Dat naast pest en andere epidemien verspreiden vaccineren hongersnoden misdaad en drugs ziekten verspreiden oorlogen milieu onleefbaarmakingen massale vergiftigingen zo als Volk vergiftigen met strychnine en dat dan difterieuitbraken en lepra noemen en poliederivaat inspuiten en dat dan aids noemen etc etc

            Eugenetica of Volken verspreiden verwateren verjagen zo als ze per 1991 ook weer 900.000 Voordeurhoudende Nederlanders het Land uittreiterden is ook een manier van de banksters adel en elite om te voorkomen dat die Volken Zich in Hun Slachtofferschap Kunnen Organiseren tegen die misdaden en zo kwamen de banksterklieken al eeuwen met hun misdaden weg.
            Reageer op deze reactie »   
                c zegt:   
                31 mei 2012 om 08:10   

                Ook alle Blanken zijn afkomstig van deze oude Mensheid en per 8000 jaar geleden onder invloed van Noah veranderd en lichter geworden en de nieuwe Blanken werden nadat alle Oude Blanken en anders gekleurde Mensenrassen uitgeroeid opgevroten en weg gevlucht waren voor en door die oude mensheid en asiaat alias faraos of ex faraos.
                Reageer op deze reactie »   
            Groene Thee zegt:   
            31 mei 2012 om 08:30   

            “Maar kortom met Duitsland of nazis als oorzakelijk kwaad aan te halen verwar je opzettelijk of als Slachtoffer van liegende en oplichtende daderschoolsystemen…. ”

            Sorry, maar je leest niet goed. Ik ga niet in op het concept van oorlog en wie de schuldige zijn of waren. Het is duidelijk dat het Nazi-regime niet de belangen van het volk dienden en ook niets met Duitsers te maken hebben. Die waren evengoed het slachtoffer zoals dat voor iedere oorlog geldt. De burger is het slachtoffer.

            Aangaande Hitler en WO2 kan ik ieder het boek van Robin de Ruiter aanbevelen; Adolf Hitler: Kroniek van Hitlers vlucht uit Berlijn met ondersteuning van de Britse inlichtingendienst

            Tot slot c. Een opmerkelijke man zoals Bill Gates, die tenslotte iedereen kent, mag toch wel even nader belicht worden. We zien dan toch wat geschiedenis rond zijn familie dat zijn huidige bemoeienissen duidelijk maken.
            Reageer op deze reactie »   
                c zegt:   
                31 mei 2012 om 09:00   

                Ja verder geen bezwaar en over bill gates ben ik al opmerkzaam geworden ook met zijn genocidezaadkluizen aan de pool en kwalijke vaccins.

                Maar zag naziregime staan en wilde tóch even maar toelichten hoe dan wel beter te verhalen wat accurater is. Je weet zelf wel dat met nazi roepen er automatisch geassocieerd wordt met de Duitse inderdaad Slachtofferbevolking als zouden zij enigzins schuld aan welk van die atrocities hebben…tóch?

                Helemaal daar alle oorlogsregime en ook het duitse usa russische geallieerde poolse en ook voor en na die oorlog allen volkomen joods en banksterkroost waren zo als dat nu in alle 23 Eu landen incluis heel de EU nu ook het geval is.

                “”De naamgeving ‘Eugenics’ is besmet geraakt door de experimenten en praktijken van het Nazi-regime op mensen. Echter zijn deze programma’s post-oorlog wereldwijd doorgegaan onder geheime klassificaties, omdat Nazi wetenschappers binnen gehaald zijn onder programma ‘Operation Paperclip’ door bureau Office of Strategic Services in de VS.”"

                Volkomen fout en stukje geschiedsbedrog daar eugenica juist van uit amerika voor de oorlog al volop werd bestudeerd en dan mijn verder uitleg boven nog!

                Daarnaast ging die eugenetica al van start voor de oorlog in usa en andere landen en de oorlog zelf was ook om de Duitse en andere Volken te decimeren en dan na die oorlog hadden we van ´30 tm ´70 nog geheime massasterilisatiebestralingen doorheen Europa en de radioactieve barium in de verplichte melkdrinkkartonjaren drugs chemicalien reproductioeremmers spieratrofyopwekkers en vergiften op de lagere schooltjes etc etc.

                Heb niets tegen wat je bedoelde te willen zeggen maar tegen de inhoud van wat in maar 1 alinea staat. En zag het wel juist.
                Reageer op deze reactie »   
                    c zegt:   
                    31 mei 2012 om 09:17   

                    Daar mee bedoel ik dat ook dat joods/duitse naziregime geen enkel van die plannen had. Alle krantenarchieven hebben geen enkel bericht van welk aan duitsland ten laste gelegde oorlogsmisdaad incluis een holocaust dan ook. Geen enkel document van alle duitse oorlogsadministratie 50.000.000 stuks oftewel 3000 metrische ton aan papierwinkel maakt gewag spreekt beveelt ondersteund of geeft weer ook maar 1 claim der joden over duitsland incluis welk oorlogsmisdaad of holocaustplan tegen welk Volk of joden dan ook.Geen eugenetische plannen geen doktor mengele die trouwens tevens ook niet in ook maar 1 krantenarchief ter wereld te vinden is dus nooit bestaan heeft in combinatie met de beweerde misdaden dan. Het rode kruis had tot en met eind 1944 vrij onbelemmerd toegang tot ALLE kampen en heeft nooit 1 misdaad kunnen vinden of gerapporteerd. Briste verkenningsvluchten boven de kampen weerlegden er zou sprake zijn van grootscheepse misdaden of vernrandingen of grote hopen doden opgestapeld.

                    En elke bewering van de joden is debunked of kunnen ze niet bewijzen of is weerlegd.Niet eens 1 autopsierapport van wélk vergast Mens of jood kunnen ze als bewijs overleggen terwijl van de joodse oorlogsmisdaden in enkel het Poolse Plaatsje Bromberg al waar ze voor de oorlog 58.000 mannen vrouwen en kinderen afslachtten zijn bergen met autopsierapporten.

                    Ook zijn er nog steeds 3.000.000 door hen verbloemd en verzwegen Aangiften Tegen juist joden wegens het plegen van oorlogsmisdaden tegen Nederlanders en hebben ze …de joodse raden … 1.000.000 Autochtoon Nederlandse burgers en kinderen op transport gezet de dood in alsmede een schamele 703 joden

                    De door hen geschreven en aan Ons opgelegde oorlogsgeschiedsschrijving is een leugen van jewelste waar zelfs hollywoodregiseur billy wilder nog aan meedeed om een holocaust te insinueren met filmtechnieken. Maar ja what´s new zelfs alle politieke item en agenda reccesie terrorisme is leugen en bedrog!?

                    Daarbij vergeleken was zelfs dat naziregime heilige engelen!
                    Reageer op deze reactie »   
                        c zegt:   
                        31 mei 2012 om 09:38   

                        Dát Hitler wel aan Rassenonderzoek deed was JUIST omdat ze er achter waren gekomen Slachtoffers van eugenetische misdaden door de asiaat te zijn en daarom gingen ze ook tot in Tibet zoeken naar hun Roots Wie ze werkelijk waren. Als Men namelijk zelf eugenetische genociden pleegt hoeft Men daarvoor niet naar Tibet. Een van Zijn postbus51 Filmpjes is daar ook verhelderend over ” der ewige jude” en geeft divers van Hun Antropologische Ontdekkingen weer!
                        Reageer op deze reactie »   
                            jantjeuitnederland zegt:   
                            1 juni 2012 om 08:59   

                            Beste C,
                            Lees dit even door http://nl.wikipedia.org/wiki/Holocaustontkenning en kruip dan onder een steen om je de rest van je leven te gaan schamen.
                            Reageer op deze reactie »   
                                c zegt:   
                                1 juni 2012 om 11:37   

                                Beste jantjeuitnederland,

                                Lees dit even door http://nl.wikipedia.org/wiki/Holocaustontkenning en kruip dan onder een steen om je de rest van je leven te gaan schamen.

                                En elke bewering van de joden is debunked of kunnen ze niet bewijzen of is weerlegd.Niet eens 1 autopsierapport van welk vergast Mens of jood kunnen ze als bewijs overleggen terwijl van de joodse oorlogsmisdaden in enkel het Poolse Plaatsje Bromberg al waar ze voor de oorlog 58.000 mannen vrouwen en kinderen afslachtten zijn bergen met autopsierapporten.

                                Ook zijn er nog steeds 3.000.000 door hen verbloemd en verzwegen Aangiften Tegen juist joden wegens het plegen van oorlogsmisdaden tegen Nederlanders en hebben ze …de joodse raden … 1.000.000 Autochtoon Nederlandse burgers en kinderen op transport gezet de dood in alsmede een schamele 703 joden.

                                En zo gaat het maar door met uw eigen holocausten genociden holomodors massamoorden…

                                Bent toch zelf enig holocaustenontkenner in de verre omtrek met ook nog eens een ongelooflijke minachtig voor uw slachtoffers? Zelfs uw rabbis weigeren tot heden zelfs ook de holocausts genociden en holomodors geheten op Volken oa Russische te erkennen en excuses voor aan te bieden. Zelfs de Ierse genocide wordt onder een aardappelschimmeltje verbloemd. Zelfs de armeense genocide verzwijgen en ontkennen en dat op naam en rekening van weer een ander Volk gooien terwijl Daad en Beschrijving Ware daders om elke internetstraathoek te vinden is.

                                De holocaustsaturatiebombardementen op 1000 Duitse Steden na de oorlog verzwijgt uw metier ook al zo kundig! Dat uw metier Japan elders met saturatie alias brandbombardementen net zo liet uitzien als dat Hirosjima en Nagasaki uitzagen verzwijgt uw metier ook al zo mooi. De genocide op tientallen miljoenen Europeanen na de oorlog ook. Dan de drama´s en uw metier´s agent orange in de derde wereld nog en steeds maar weer en zelfs ontwikkelingshulp en donaties misbruiken. Dan zijn de gedurende oorlog in andere Landen in concentratiekampen verblijvende Duitse Burgers en Hun Kinderen ook nog eens vermoordt tijdens en na de oorlog. En zo gaat het maar door alle eeuwen.

                                Dan wat waterige beweringkjes neerplempen zonder bewijs en enkel show tegen die Slachtoffervolken gaat er bij Mij Niet in en is een misdaad en samenspan en crimineel vruchtgebruik aan die oorlogsmisdaden in oorlogs en in Vredestijden. Zelfs de miljoenen Dresden en berlijn verbrandingsslachtoffers voerde u op als eigen claims en zelfs de armeense poolse russische gevangenkampbewoners voerde u op als eigen metier. Duidelijk met uw claims en als of deze slachtoffers supposed uit uw eigen hoek zouden komen eigen misdrijven verbloemen en verzwijgen en overschreeuwen dus!

                                Ik vraag Me af of de steen waar u beter zelf dan maar onder dient te kruipen wel bestaat zo groot zal die moeten zijn! http://tinyurl.com/cmksg39

                                Nog wel een stukje status:
                                Denk aan Mielnik, waar eind september 1939 500 Poolse krijgsgevangenen werden geëxecuteerd door de Russen, de 20.000+ Poolse krijsgevangen die voorjaar 1940 bij Katyn met een nekschot werden afgemaakt, de duizenden Estse politieke gevangen (nadat de USSR Estland had bezet) die door de NKVD werden doodgeschoten toen de Duitsers naderden, idem dito in L’vov/Oekraïne; de 200.000 Estse, 120.000 Letse en 330.000 Litouwse burgers die de Russische terreur, deportaties en executies niet overleefden.
                                Denk aan wat er gebeurde in 1939 toen Rusland Oost-Polen bezette: in Bobrka waar Polen levend gekookt werden; aan Przemyslany waar de Russen van Polen de neus, oren vingers afhakten, aan Czortkow waar van Poolse vrouwen de borsten werden afgehakt, aan Drohobycz waar mensen met prikkeldraad aan elkaar werden vastgebonden voordat ze vermoord werden, denk aan Sambor, Stanislawow, Stryj en Zloczow waar meer van dergelijke wreedheden gedocumenteerd zijn.
                                Denk aan de 1.5 miljoen Poolse burgers uit Oost-Polen die na de Russische inval in september 1939 naar Siberië gedeporteerd werden en van wie slechts enkelen het overleefd hebben.
                                Denk aan de 6.000 Poolse verzetstrijders en partizanen die tegen de Duitsers hadden gevochten en vervolgens door de NKVD werden gemarteld en vermoord (socialisme heeft immers een hekel aan zelfstandig-denkende vrijheidslievende burgers).
                                Denk aan de duizenden Finse burgers die na de Russische inval in 1939 vermoord werden, de brandbommen van de Russen op Finse burgerdoelen (de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Molotov beweerde dat het geen brandbommen maar brood was dat de Russische bommenwerpers gooiden, daar komt dus de term molotov-cocktail vandaan…).
                                Denk aan de oorlosmisdaden in 1944/1945: Nemmersdorf, maar vooral Metgethen: waar 350+ vrouwen, kinderen en gewonden in een bomkrater plaats moesten nemen waarna de Russen een mijn tot ontploffing brachten die eronder was geplaatst.
                                Denk aan de General von Steuben: een duidelijk als zodanig herkenbaar hospitaalschip dat ondanks de Conventie van Geneve gewoon door de Russen werd getorpedeerd, 3500 doden.
                                Denk aan Treuenbrietzen waar op 1 mei 1945 ongeveer 1000 ongewapende Duitse burgers geëxecuteerd werden door de Rusen; en denk aan de andere 270.000 Duitse burgers (99% vrouwen, kinderen en oudjes dan wel gewonden) die slachtoffer van gedocumenteerde Russische oorlogsmisdaden werden.

                                En zo zijn bij Ons ook 3.000.000 Aangiften tegen joden wegens oorlogsmisdaden tegen Nederlanders ontstaan en hebben de joodse raden 1.000.000 Nederlandse Burgers en Kinderen op transport gezet de dood in naast 703 joden.

                                Daar naast heb ik ontdekt dat er joden zijn die denken familie verloren te zijn maar dat dan niet zo is. Maar als die christelijke namen hebben dan is de kans dat zij de geroofde namen van de massaal in en zelfs na oorlog vermoordde Nederlanders of andere Volken hebben heel groot daar dit massaal gebeurde. Dat was dan dus geen eigen familie geen eigen Volk.

                                Dus de christelijke Namen onder uw claims Mag u aftrekken van de getallen.

                                Volgens Mij weten joden omdat het generatie overstijgend is geen eens dat ze onder zoveelste valse familienaam leven en al millenia de hoer soldaat en slaaf van de nog steeds ex faraokaste is en al die tijd van hot naar her over Aarde gejaagd worden?
                                Reageer op deze reactie »   
                                    c zegt:   
                                    1 juni 2012 om 13:15   

                                    Oh ja en de 60 miljoen Russische Burgers die na wo2 werden afgeslacht op basis van aanklacht antisemiet te zijn.

                                    Tegelijk met wo2 heeft u in China meer Burgers vermoordt geextermineerd dan heel wo2 bij elkaar in het Westen vielen en met mao ging u door.

                                    In Vietnam heeft u miljoenen geextermineerd en het Boedhisme geelimineerd.Korea idem.

                                    De 1 miljoen weg gejaagde Palestijnen de 1 miljoen vermoordde Palestijnen en van het restant van 1,2 miljoen al weer 400.000 overleden.

                                    In Nederland heeft u de Autochtone naoorlogse Bevolking die nog leefden met moord en gif van 6,5 miljoen naar nu nog maar 2,1 miljoen gereduceerd. Andere Landen zal het niet gelukkiger gegaan zijn en Duitsland en Polen vrees ik voor al helemaal niet.

                                    De afgelopen eeuw heeft u alleen van de Blanken al een geschatte 500.000.000 geextermineerd en dan de andere Volken nog.

                                    Sja holocaustontkenning. Die het niet gedaan hebben mogen dat niet ontkennen en die het wel deden willen niet Bekennen. Leuke logica?
                                    Reageer op deze reactie »   
                                        c zegt:   
                                        1 juni 2012 om 16:59   

                                        Oeps én 12 Japanse Hospitaalschepen de Grond in geboord waar van akte bij IRC en in de Krantearchieven en worden nog 3.000.000 Duitse Burgers vermist die na wo2 in Hongaarse gebieden verdwenen naast de meer dan 20 miljoen die ter plekke in Duitsland na wo2 werden vermoordt met daar boven op in totaal 8.000.000 Duitse POW´s waarvan 3.000.000 in geallieerde joodse handen en de rest in Russisch joodse handen. Dan nog uw stjekajoden met hun geile buiken op de Europese Vrouwen en Kinderen losgelaten van 1945 tm 1950 en dat allen maar als We de glibberige schoolreisjes tm gister niet meetellen. De Crechemonopolies voor vers Babyvlees van edelachtbare pieter kalbfleisch en de onkwikkelijkheden met Babies in Ziekenhuizen en jaarlijkse liederlijkheden met Kinderen op Utoya en Aruba en Schouwburgen etc etc etc maar beter ook niet denk ik.

                                        Mischien is Jupiter wat voor u als deksteen voor uw geschiedenis en uw schaamteloze totaal geperverteerde karakter?
                                        c zegt:   
                                        1 juni 2012 om 17:02   

                                        Starve to death 30,000,000 Germans
                                        Professor Bernadotte Schmitt (1886 – 1969), President of the American Historical
                                        Association, won a Pulitzer Prize for his 1930 book The Coming of the War: 1914,
                                        in which he laid the blame for World War One squarely on German shoulders.

                                        Schmitt’s hatred of Germans is outlined in James J. Martin’s 1984 book: http://winstonsmithministryoftruth.blogspot.co.uk/2011/10/starve-30000000-germans-to-death.html?zx=742d87999afd6b31
                                        c zegt:   
                                        1 juni 2012 om 17:55   

                                        Oh eh onderkruipsel..joehoe holocaustenontkenner?

                                        Wil je mischien Saturnus maar beter er ook nog bij?

                                        holocaust fraude:

                                        5.810.000 paginas op google:

                                        http://www.google.nl/webhp?hl=nl&tab=ww#hl=nl&sclient=psy-ab&q=holocaust+fraud&oq=holocaust+fraud&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=serp.12…0.0.8.134720.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0…0.0.W2ws4HIxtoY&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=b7994deb4846b7fe&biw=1088&bih=447
                                        c zegt:   
                                        1 juni 2012 om 17:57   

                                        De link op c zegt:1 juni 2012 om 17:55 zal het vast niet doen. Nogmaal anders: http://tinyurl.com/cr2nc9p
                                        c zegt:   
                                        1 juni 2012 om 21:21   

                                        grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=4577#299068
                                        So D.: Beste Socrates:
                                        “Dus net zoiets als de builenpest in de middeleeuwen? Dat hadden de joden ook gedaan toch? Althans dat zeiden mensen zoals jij, niet al te intelligent dus.202 Op –0 16:44:53 ”

                                        Inderdaad uwe superhoogstintelligentheid voerden die van uit india ratten in om de pest te verspreiden en ratten kwamen voor de derde eeuw niet voor daarna wel vanwege dat de in engeland residerende asiatische king victorious ze in 301 vanwege het asiatische depopulatie en kolonisatieprogramma door zijn generaal jughoer liet importeren en dezen het romeinse rijk verwoestten daarna engeland en later noordelijker terug via europa naar rusland.

                                        En voor aidsslachtoffers een net van de week tegen gekomen bericht waar van u de waarde zelf maar moet inschatten bij interesse:
                                        viewzone.com/aidsmanmade.html
                                        c zegt:   
                                        2 juni 2012 om 10:40   

                                        Jee jantjeuitschaamte en schuldland?
                                        Zelfs de KKK? Al een steen gevonden?

                                        Page 27: Once in operation, the B’nai B’rith effectively merged its
                                        operations with another branch of the Scottish Rite, based in the
                                        Midwest and South — the Knights of the Golden Circle, the forerunner
                                        of the Ku Klux Klan, the training ground for the entire
                                        Confederate military and political leadership. (6) Its most
                                        important American operative was Judah P. Benjamin, a British
                                        subject and leader of the B’nai B’rith, whose amazing career
                                        included a brief term as Confederate Secretary of War and then
                                        Secretary of State, during the closing phases of the Civil War. (7)
                                        Another British subversive agent later worked together with
                                        Benjamin to found the Ku Klux Klan. He was Dr. Kuttner
                                        Baruch, B’nai B’rith leader and grandfather of Bernard Baruch,
                                        a leading Wall Street Anglophile. (8) Their colleagues in that
                                        venture included Confederate General Albert Pike, a Grand
                                        Commander of the Scottish Rite, and a Jesuit priest. (9) The
                                        same group carried out the Lincoln assassination — which raises
                                        questions concerning the Defense Department’s refusal to
                                        release secret files concerning that assassination.

                                        exopolitics.blogs.com/files/dope-inc.—britains-opium-war-against-the-u.s.-major-expose-of-global-drug-trade-1978.pdf

                                        tinyurl.com/7flb6ws

                                        Jee jantje de slavenhandel die je Ons als schuld steeds voor de Onschuldige Voetjes gooit ook al?

                                        tinyurl.com/d6nylqm

                                        Mischien een idee om op je hoofd te gaan staan dan is de Aarde wel je steen?
                                        c zegt:   
                                        2 juni 2012 om 23:56   

                                        Klein tipje van de derdewereldhulpmisdaden:

                                        Somalia donor money ‘goes missing’
                                        It alleges a discrepancy of about $130m (£85m) in the accounts over two years.
                                        http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-18293101

                                        Oeioeioei hoe zal dat ooit met je steen dan aflopen jantje?
                                        c zegt:   
                                        3 juni 2012 om 00:27   

                                        Wat betreft de derdewereldhulgeldmisdaden is er onderzoek naar gedaan en is gebleken dat er in enkele allerbeste gevallen maar 3% ooit in zo een Land is aangekomen en dat vast bruto daar er plaatselijke eisen zijn dat de hulp op de plaatselijke markten ingekocht moet worden dus overschotten en van elders mogen We niets sturen.

                                        Alleen klinkende munt wat al verdacht joods overkomt vanwege de gemakkelijker frauduleurbaarheid en bedelaarbaarheid op TV! Hun spaarvarkens gaan dus boven de Levens van hun Volk en Burgers! Dan moet het vast nog langs de vergunningendiensten van de plaatselijke lords en politiek en enkel uitgezochte bevoorrechten als eigen families en clans krijgen wat en dat helpt de macht en raciale en clangenociden vast wel wat want tegen elkaar zijn ze nog erger dan tegen Ons.

                                        Dat is dan al met ruim 1,2 triljoen 1,2 TRILJOEN (dat is meer dan 1 miljoen en meer dan 1 miljard)wat meer dan de wederopbouw van Europa na wo2 en de marchallhulp bijeen is. Dus gesteld Mag worden dat 100% in andere handen is achtergebleven. Want in afrika staan nog steeds enkel maar diezelfde plaggenhutten met diezelfde hongersnoden van 50 jaar gelden er bij.

                                        Van de 1,2 triljoen hulpgelden had Men elke afrikaan een koninklijke oranje pwahut kunnen betalen.

                                        In hierboven geplaatste voorbeeld hulpgeldfrauden werd niet ingegaan op wie dat gedaan hadden en We Weten toch al wat dat dan wel betekent is het niet?

                                        Van Kinder misbruikers worden immers ook enkel de nietjoodse daders maandenlang bij gebrek aan getallen opgevoerd in de mafiamedia die Ons bedonderen als dagelijks judasenpilatusineen brood. Zelfs in de misdaadstatistieken komen enkel maar nietjoodse misdrijven geteld en de joodse nota bene bij de Natives opgeteld daar ze anders nooit kunnen excuseren soms van rascismen en nazismen gewag te maken.

                                        Louter op basis van Volkssamenstelling Kunnen We al alle Conclusies Trekken over alle misdaad. 4,4 miljoen allochtonen 10 miljoen joden en nog maar 2,1 miljoen Nederlanders in de laagste en Armste lagen getrapt alom bewaakt door van alle kanten belagende en overweldigende joodse nazistaat met Onze vanwege massaalste verkrachtingen martelingen vergiftigingen geweld en drugs verzwakte en zieke gebrekkige Lichaampjes van Geboorte af aan. En dan als We er Wat Van Zeggen zijn We de antisemiet de nazi de xenofoob ook nog…die mooie geleerden academici politieknazis en goede herders!

                                        Weet die duitse president dit al of wil die dat niet Weten?
                    Groene Thee zegt:   
                    31 mei 2012 om 15:54   

                    Misschien wekte ik de schijn op, maar ik was absoluut niet in de illusie dat Eugenics een Nazi uitvinding was. Maar ik geef alleen aan dat door WO2 deze naamgeving naar de achtergrond is gegaan en organisaties als Planned Parenthood hieruit zijn ontsproten.
                    Prima als je het één en ander wilt verduidelijken.
                    Reageer op deze reactie »   
            c zegt:   
            31 mei 2012 om 08:45   

            Zelfs de islam wordt door de banksters geleidt. De twee meest strenge stromingen de wahabieten en de salafisten worden door joodse families geleidt.De islam is sinds minstens de 9de eeuw al in joodse hand. Hoe gemakkelijk is het dan de islamieten op te hitsen en tegen Ons in het harnas te jagen?
            Reageer op deze reactie »   
    c zegt:   
    30 mei 2012 om 21:20   

    “”“Simpele” vraag : op welke gronden zijn de humane mondiale vaccinatie-intenties van de WHO in werkelijkheid gebaseerd ?”"

    Op een asiatisch/joods/adel/elite/incestkrankzinnigen en hun rabinaten en religien gebaseerd depopulatie/kolonisatie/exterminatie/takeoverprogramma van de Wereld dat per 8000 en 13.000 jaar oude hersenspoelingen door faraos en hun priesterkasten aangelegde programmas gebaseerd was. Waarvan Ik maar Hoop dat die ontmanteld zijn. AIDS moest ook al met een polioderivaat verspreidt zijn.

    Daar naast is aan derdewereldhulp maar liefst al ruim 1,2 triljoen opgegaan -meer dan heel de wederopbouw van Europa en de marchalhulp er bij hebben gekost- en staan er enkel nog maar plaggenhutten en Leed.Dus globale major kosmisch hondsbrutale bronpsychopaten en munchhausen oplichting is het spel.Tegelijk stond afrika bij hilary clinton hondsbrutaal weer voor nog aan voor haar eigen Volk om nog meer Geld af te persen terwlijk er 20.000.000 van Haar Volk op Straat slapen en al Hun Eigendommen en Huizen kwijt zijn.

    Helemaal als Je bedenkt dat ze van de tienduizend ton van bij monsanto bestelde agent orange er zesduizend op de somalische oogsten gooiden en zo die 10 miljoen hongerlapjes ontstonden en ze nu poeploestig hulpgelden voor vragen op tv terwijl geen enkel regering instantie doctorsorg hulporg al die decennia van derdewereldhulp gewag maakte van zulke misdaden noch van olieoorlogen noch van dat kleine 50 jaar geleden al de biafranen in werkelijkheid nigerianen waren die hun Land uitgedreven waren noor het bankster BP belang met behulp van britse leger en alle drie miljoen Biafranen nog in dezelfde woestijn liggen heden als waar ze toen ingedreven werden en toen werd ook al om geld voor ze gevraagd en dat kregen ze nooit dus!

    Kijk wil je superrijk worden als de rotschilds de loebs de rockefellers etc etc 7000 van dat kaliber gezinnetjes dan moet je er wel wat voor doen en creatief zijn. Tot die ploeg behoord bill en melinda ook.Spuitjes van hen zijn vast geen feest?

    Daar naast is de Wereldbevolking alle tijd al stabiel op geen 6 geen 8 maar 5 miljard Bewoners. Heel hoge angstwekkende aantallen steeds noemen komt het genociden en moorden en takeovers plegen beter uit.
    Reageer op deze reactie »   
        c zegt:   
        31 mei 2012 om 08:21   

        “”Heel hoge angstwekkende aantallen steeds noemen komt het genociden en moorden en takeovers plegen beter uit.”"

        En ook het flappentappen voor divers politiek en maatschappelijk beleid en als excuses voor regeringsbeleid zo als ze de zelf aangelegde opzettelijk aangelegde reccesies ook als excuus net als dat zelfgekweekte terrorisme misbruiken voor voortgaande misdrijven polarisaties onzinnig geweld en onderdrukkingsmaatregelen Monssnoeringen en roofpraktijken.

        We hebben maar 1 politieke partij steeds wát We ook Kiezen: terrorist is thy name!
        Reageer op deze reactie »   
    Lightworker zegt:   
    30 mei 2012 om 19:49   

    Het is al heel lang bekend dat de WHO in samenwerking met de UN en de NATO een globale suicide begonnen zijn met de Balkan-oorlog als training voor de reductie van de wereldbevolking. Voorheen werd op een geniepiger aard via de apartheidspolitiek Namibia grotendeels ontvolkt door biologische oorlogvoering en gevolgd met vaccinaties om nog meer van de plaatselijke bevolking te reduceren. Nog verder terug in de geschiedenis vind je sporen van waar de invloed hoofdzakelijk komt om ontvolking plaats te doen vinden om macht uit te breiden. Het begon ooit eens in Centraal Azie………….en bedenk wel dat dit soort acties alleen met de juiste financiering kan plaatsvinden (met alle voorkennis van alle gevolgen, ook dat ze er zelf door vernietigd worden. En daarom is het ook zo gevaarlijk (!) Ze hebben namelijk niets te verliezen! Ze weten dat ze aan hun eigen einde werken!
    Reageer op deze reactie »   


6 opmerkingen:

LOH zei

Probeer eens www.anarchiel.com. Daar zeggen ze 'vrijheid, maar dan ook echt' maar als er iets cenzuurt dan is het anarchiel.com wel. Het zijn ook niet voor niks samenwerkingspartners van argusoog.

Sam zei

Ja en klokkenluideronline.nl id wel de ergste met al maanden blokkeringen registratie Nieuwe Bezoekers en Bijdragen en Kreeg Ik een Account net gister is dat weer history:

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/15216/micha-kat-spreekt-2-dark-knight-rises#comment-77549
XDF-FDX
22 juli, 2012 at 19:50

Your comment is awaiting moderation.

Jee al Mijn Twee Bijdragen Met Holocaustaangiften nog in moderatie ? Is moderatie in slaap gesuckeld of te druk met joris demmink af te zuigen hoe zit het heren en dame der schepping?

Gaan We dan dus weer de zoveelste Holocaustontkenning van justitie staat en wetgever tegemoet met hun mafiacel en front Klokkenluideronline.nl Dat Net als wikileaks al de Dood Van Drie Klokkenluiders op het Geweten Heeft?

Sam zei

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/15216/micha-kat-spreekt-2-dark-knight-rises#comment-77542
XDF-FDX
22 juli, 2012 at 17:02

Your comment is awaiting moderation.

Dan zal dit volgende van elders ook wel begrepen worden:

Over religie en waanzin Gesproken. Zie net 22-07-12 14:30 jens stoltenberg de Scheinheilige premier van Noorwegen op ned2 zijn prietpraatjes versjacheren.

Uit zijn woorden Blijkt dat ze in Noorwegen net als ze Ons Europa Amerika al deden de aanslag aangrijpen om een totalitair elite cq bankster fascistenregime en politiestaat te vestigen.

Nu is het mooie dat de antisemiet en rechtsradicaal en vijand van Alle Landen en de Mensheid israel al jaren Wereldwijd aanslagen pleegt om dan vervolgens in de Landen van binnen uit en boven af verhevigd staatsterrorismen op te leggen zo als ze hun eigen aanslagen op WTC ook er voor misbruikten en Hier de gevallen bouyeri samir a van gogh staatsterreur tegen Twitterjochies Klokkenluiders Getuigen Slachtoffers en Arme Mensen etc.

In de weken voor de aanslag in Noorwegen liet israel door terrorist avigdor lieberman nog tientallen miljoenen Websites en accounts sluiten op oa twitter facebook(7 miljoen) google(10 miljoen).

Het speeltje van de asiatische li bankiers israel hun banksterhegemonie Noorse koningshuis en hun kloon stoltenberg zijn Fullin bij de aanslagen betrokken in zowel de planning voorbereiding en uitvoering er van.

*Jens stoltenberg kwam nog speciaal de dag vóór de aanslagen terug uit Europa.*

Deze aanslagen Wereldwijd in Allerlei opeenvolgende Landen als ook al Thailand begint te gebeuren sinds daar in het zuiden een kolonie asiaten cq askenazi zijn neegestreken is om hun totalitaire grip bezit en controle over de Wereld uit te breiden en te verstevigen Sinds het israel en de top van de bankstermafia de li clan residerende in china en azerbadjan (familie van lubbers loeb dirupo berlusconi) Niet lukte Ons per 2000 in een atoomoorlog te doen ondergaan na geheel de Westerse Wereld met misbruik en behulp van staatsmidelen wetgevingen en macht geplunderd te hebben . ….. en vele pogingen nadien oa hevig stoken en false flag aanslagen tussen kernmachten zo als zuidkoreaanse Fregatten laten zinken op Noord Koreaanse Naam en als Bosbranden in Rusland starten en Europeanen er voor verdacht maken in hun poolse en russische vodjes en alle aanslagen in Duitsland tegen moslims zijn asiatische cq askenazi daders waar ook de Duitse justitie en media in banksterhanden verkerende in betrokken cq aanzetters zijn en opzettelijk en welbewust beweren de aanslagen zouden door Duitsen zijn gedaan Wat een Grove raciale terreurdaad is

Mede IS de mentor van breivik ook een familielid van een al vele decennia Gekende bankstermafiacel christopher polak. Geheel het Noorse koningshuis is al in hun handen door infiltraties en raciale dna uitwassingen Zoals ze Alle Koningshuizen deden.

Ook staat middenamerika ook al op hun verlanglijstje als volgend te bezetten depopuleren en koloniseren Werelddeel waarbij de enorme onlusten en misdaad al voorbereidend werk doet om alles te infiltreren en over te nemen waarbij de rothschildbankiers zich ondertussen al ontfermt hebben over brazilie en het infiltreren en overnemen van de Nationale Banken aldaar en de britse vloot zich verhevigd alweer met argentinia bemoeit en haar aanwezigheid daar versterkt heeft alvast. tinyurl.com/6wlumc6

Maar jens stoltenberg de massamoordenaar is de Dader.
Dus die religie van Moord misbruik Geld en slavernij oorlog misdaad misbruik uitbuiting als hoeren in Leed en Armoeden van dat tuig van de richel wat We al vele eeuwen onder allerlei veranderende namen moeten ondergaan zal dan wel nog even dé overheersende religie blijven zo.

Sam zei

Hier nog een Bijdrage Waar uit Best Wel Blijkt hoe ze Ook Afrika al decennialang vernietigen en vernachelen voor hun ultrarascistische terreur en ubermenschenhegemonie van misbruikfascisten waarbij hun terreurcel opgezet door de rothschildbanksters de eu een zeer forse bijdrage aan Alle Leed geven en de grootste Mensenhandelaar en Kinder pooier ter Wereld op moment is en dat uiteraard in samenspan met instanties als Jeugd zorg justities overheden adoptieburos waarvan al een Directrice ontslag nam na Ze op TV Getuigde door justitie van ernst hirsch ballin bedreigd te te zijn toen Ze Vraagtekens Bij de chinese Babyhandel Kreeg en Het Tegen Jeugd zorg dat onder dat Getuigenissen Bewijs Informatie en Slachtoffers Klokkenluiders Burgers Websites Databases vernietigende scumbag justitie valt Klachten Aangiften en Getuigensissen om misbruiken en mafiapraktijken oa met belasterende en besmeurende scientology pseudodiagnoses Kinderen jatten Regent: http://tinyurl.com/d64pjdh

Sam zei

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/14974/zionisme-promoot-antisemitisme#comment-77541
XDF-FDX
22 juli, 2012 at 16:54

Your comment is awaiting moderation.

Foto bulldozerbestuurder rechts is een brits baret. Dit zijn activiteiten door geallieerden zelf bedreven en op Naam Slachtofferbevolking gebracht. Tevens hebben geallieerden eind 1944-1959 een 3,5 miljoen duitsen en polen opzettelijk omgebracht met tyfusepidemieverspreidingen en zijn dit dan ook waarschijnlijk hondsbrutaal fotos van diezelfde activiteiten. De Duitsen waren amper nog maar twee maanden in controle toen de epidemien uitbraken omdat er wegens blokkaden geen cyclon b om luizeninfecties tegen te gaan meer kon worden gebruikt. De lijken hoewel aangetast door tyfus vertonen geen eens sporen van decompisitie dus zijn die zelfs net in geallieerde handen gestorven.

Op vele andere wijzen hebben ze nog vele tientallen tot honderden miljoenen meer burgers vermoordt. Onder meer meer dan 20.000.000 Duitsen met moord en uithongeringen na de oorlog en 8 miljoen Duitse POWs waarvan 3 miljoen in geallieerde hand en 5 in russische hand vermoordt. Na de oorlog werden in rusland meer dan 60 Burgers vermoordt onder aanklacht “antisemitisme! Ook in Nederland hebben ze fors huigehouden en onder meer via de asher en cohenraden 1.000.000 Nederlandse Burgers en Kinderen op transport de dood in gedreven waarbij ze zich wel over de achtergebleven jongere kinderen vrouwen nalatenschappen bezittingen en eigendommen als Huizen en Familienamen ontfermden.

Vandaar dat veel tsjekaslachters ook christelijke namen aannamen na die oorlog.De Namen van de Vermoordden waar naast deze overheid oa ovj velleman en rechtbanken al ruim 65 jaar zitten te zwijgen op ook nog eens drie miljoen Aangften Tegen joden Wegens oorlogsmisdaden tegen Nederlanders begaan waar Vast de ashers en cohens Ook Wel Bij Zullen Zitten.

Dus justitie en ovj velleman die Volkomen Kennis van de Feiten Draagt daar hij Bewezen Website Hetzuur.nl met Alle Gegevens en Getuigenissen en om Wel Meer smeerpijperijen in beslag nam Pleegt dus samenspan en vezwijging en DUS Holocaustontkenning aan oorlogsmisdrijven en Crimineel vruchtmisbruik er van mede door Geschiedsvervalsingen te verdedigen en aanvallen op Getuigenissen Websites Geschiedsdatabases en Bewijzen.

Sam zei

En nog zo een namaakkeeper:http://www.argusoog.org/uit-het-archief-wie-zijn-de-werkelijk-uitverkorenen/comment-page-1/#comment-70620

Twinky zegt:
Je reactie is in afwachting van moderatie.
22 juli 2012 om 16:21

effe hitler+haplogroup goochelen.

Dat hitler van deels de werkster afkomstig is ook wat moeilijker. De elitejoden broeden zich voort als lemmingen en ratten. Meeste van hun kroost stoppen ze gelijk bij geboorten al bij host moeders onder die tegelijk zwanger gemaakt werden en Hun Eigen Kind gedood of weg gegeven in de bordelenindustrie der eliten en dan krijgt de zorgmoeder dat Valse kind als eigen. Doen ze met Koningshuizen ook. De opgroei wordt nauwgezet via de overheids staats en schoolsystemen in de gaten gehouden en velen van hen gaan diensten draaien in staat en bestuur zonder te Weten wie hun echte vaders en moeders zijn.Goedkoopste manier van Kinderen op de Wereld zetten en doen de islamieten ook massaal. Daarom Weet U ook niet dat ALLE presidenten ministers bestuurders burgemeesters wetgevers rechters ovjs hoge ambtenaren in naadloze opeenvolging bankster en elitekroost zijn met echter onder Valse naam en afkomst verscholen elitegeesten speciaal gevormd op academien en scholen. Soms openbaren de echte ouders zich in het latere leven van de jongeling. En Helaas minstens even Crimineel zijn en uitsluitend in belang van de banksters en elite werken. Een shadowsociety parasiterende op host Volken.

De bankster elite of illuminatietop heeft als hoogste top de li clan in china en azerbadjan. Van hen af stammen dan bijvoorbleed berclusconi dirupo lubbers loeb en Vast vele namen meer en zijn zijn de oudste centrale hoofdtak van de li clan en stammen ALLE andere elite en banksterfamilies direct van ze af zo als dan weer ca 200 jaar geleden de rotschildtak ontstond.

De li clan stamt weer af van de kublai khan nazaten die duizend jaar geleden china al onder de voet liep en die wer zijn nazaten van de ex faoaso van egypte …Meest meedogenloze ALLES misbruikende Mensen etende Volksmenners misbruikers en slavendrijvers. Daarom is ook Alle wet staat economie Maatschappijinrichting doortrokken met de Mensen etersgeest en werken Niet om te Leven maar leven on te werken.

En Zo is bijvoorbeeld joris demmink weer een van vollenhoven en wim dankbaar ook.Koos H een van dries van agt oftewel een rothschildlid als de nieuwe hollande ook. Scheringa weer van huize loeb of lubbers.

Stukje van hun gebruikelijke economie: http://www.visionair.nl/ideeen/kosmisme-de-religie-van-de-toekomst/comment-page-1/#comment-32364

In kublai khan zit weer khan wat priester betekend en khan kahn strauss kahn kuhn cohn cohen job cohen en cowen president van debacle Ierland en kharzai klinkt weer erg naar khazaria het letstaatje van de op Ons parasiterende en misbruikende bankster en elite asiaten. Cohen ging de eeuwen door onder ook couvin calvin en *calvijn de massamoordenaar Volksmenner en bedenker van arbeit macht frei en des duivels oor kussen etc.Terwlijk de cohen en asherraden weer in de holocausten en Volksmassamoorden grossierden in ww2 en nog 1.000.000 Nederlandse Burgers en Kinderen op transport de dood in dreven zich over hun Kleinere Kinderen Vrouwen Nalatenschappen en Eigenommen verder ontfermende.