Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

woensdag 8 augustus 2012

FOK.NL TRAPPENDE MARROKKANENVRIEND

Censuurbedrijf FOK is blijkbaar wel in de nopjes met trappende marrokkanen


FOK heeft al mijn onderstaande bijdragen die eerst op pagina van meisje met blauw oog stonden naar laatste  http://frontpage.fok.nl/nieuws/556548/1/4/50#10710277    pagina verplaatst.Wat betekent dat het niet van ze gezien mag worden.



http://frontpage.fok.nl/nieuws/556548/1/1/50#10710299

Hela fuk heeft mijn berichten die net op pag 1 stonden naar pag vier verplaatst. http://frontpage.fok.nl/nieuws/556548/1/4/50#10710277

http://bijdragenelders.blogspot.nl/2012/08/foknl-trappende-marrokkanenvriend.html

Mogen het hier wel over marrokkanen hebben maar betrokken joden moeten er zeker buiten blijven? Zal dan wel een jood hier in de fukcensuur zitten. Dit is dan wel een gevalletje raciale discriminatie en rassenhaatzaaierij nog maar als al de feiten niet gezien mogen worden.



http://frontpage.fok.nl/nieuws/556548/1/1/50/marokkanen-trappen-meisjes-om-sigaret.html#10710288

[quote][b]Op [url=http://frontpage.fok.nl/nieuws/556548/marokkanen-trappen-meisjes-om-sigaret.html#10707191]dinsdag 7 augustus 2012 @ 09:33[/url] schreef [url=http://forum.fok.nl/user/profile/301019]Verrekte_Koekwous[/url] het volgende:[/b]
[..]

En ben nou eerlijk, indien er geen Marokkaan erbij betrokken is staan veel Nederlandse media meteen met dik gedrukte letters te schreeuwen dat er een blonde jongen met blauwe ogen is aangehouden. En niet alleen Nederlandse media. Bij de aanslagen van Noorwegen hoorde je eerst over de aanslagen, daarna elke media die even 10 keer moest roepen dat het een blonde man met blauwe ogen was.
[/quote]


Ja moesten ze wel want breivik is een "geblondeerde jood en zijn mentor christopher polak is ook een banksterjood uit een mafiageslacht dat zich al heel lang met aanslagen op presidenten en regeringen bezig houdt zo als hier in 1967 in een conferentieoord in den Haag op Joop den Uyl ook.

Wat smeuig detail aan de utoyamoorden is ...is dat israel bij monde van avigdor lieberman aan sites als facebook google twitter etc bevool de accounts van alle native opposities te sluiten wat met tientallen miljoenen accounts dan ook gedaan werd in de weken voor de aanslag.

*en jens stoltenberg brak zijn reis af en kwam de dag er voor speciaal uit Europa terug.*

De aanslag van tristan van der vlis van kim de wilde van de batmanshooter en in duitsland en de bosbranden in rusland en het zinken van een zuidkoreaans fregat door een duitse torpedo gelijk nadat israel zes duikboten van duitslands joodse minister van defensie dhr guttenberg(van die guttenbergbijbel)had gekregen en de opzettelijk aangedane kunstmatige reccesies en Fake schulden landen faillisementen ...allezzzz dezelfde kliek.

Dat in heel het westen de media staan te schreeuwen over blank en natives komt omdat alle media onder joodse knie is en ze al hun schanddaden de schuld voor al eeuwen aan ons afvegen. Zelfs de slavernijen die ze met ons nota bene millenialang bedreven vegen ze aan hun slaven ons dus af en eveneens hun holocausten die ze op ons pleegden en plegen geven ze gelijk de schuld aan de slachtoffers er bij.

Is ook heel gemakkelijk te zien als het joden zijn want die hebben zwart haar. en daarom schoren ze op de fotos van de duitslandterroristen laatst ook de koppen kaal zo dat we niet zouden zien dat ze joods zijn evenals tristan van der vlis die een neefje is van jdl terrorist bob smalhout en een generaal arie van der vlis ook gelijk luid en duidelijk als native als blanke werd aangegeven door geheel mafiamedia nederland.

Alle so called door hen als nazis gepropageerden zijn ook gebruikelijk joden uit eigen gelederen. Zelfs de leidingen van de meeste hooligans. Zit amper een blanke bij of die moet gevangen gehouden worden door ze.

Dan hun ongelooflijke schorem in de wetgevingen nog: http://bijdragenelders.blogspot.nl/2012/08/hoge-raad-op-slaapfeestjes-albert-drent.html

Een vanuit china ( de li loeb lubbers dirupo berlusconi en vast vele andere mafianamen) geleidde ontop elite parasiet en uitvreetcultuur op host Volken.Al vele eeuwen.Vandaar dat china en hun handlangers turkeye israel en azerbadjan nu zo booming zijn en heel de west rusland engeland usa scandinavie aan de bedelstaf wegens decennialange plunderingen van uit de overheden media religien industrien finance&banking en wetgevingen.

Dan hebben ze hun gestolen geld ook nog eens aan een drieklovendam besteedt dat op gelijke breedtegraad ligt als de hooverdam en beiden op zelfde afstand van de antimeridiaan die ons naar de evenaar trekken en de zuidpool doen smelten. Hoezo global warming? Over 40 jaar is china dus een woestijn.

Sja dan voeren ze wijkterrorismen in om onze kinderen ook nog eens te laten trappen: http://bijdragenelders.blogspot.nl/2012/08/binnenlands-bestuur-censureert.html





http://frontpage.fok.nl/nieuws/556548/1/1/50/marokkanen-trappen-meisjes-om-sigaret.html#10710278

Btw deze viespeukerij is er ook chronisch onderdeel van: http://barracudanls.blogspot.nl/2012/07/naso.html?showComment=1343537211218#c7370343253802671232



http://frontpage.fok.nl/nieuws/556548/1/1/50/marokkanen-trappen-meisjes-om-sigaret.html


quote:
Op dinsdag 7 augustus 2012 @ 09:24 schreef Luuntje het volgende:
"lokale bontkraagjeugd"
Gewoon onopgevoed tuig dat een trap onder hun achterste verdiend.
Nee is niet zo. Zijn onderdeel van raciale wijkterrorismen dat door joodse mafia van uit overheden en politiek georganiseerd wordt. En burgemeesters en hun imams zijn gebruikelijk mede de beleidsmakers achter die ghettokwekerijen en wel meer voordeel voor profits zit er aan: http://bijdragenelders.blogspot.nl/2012/08/binnenlands-bestuur-censureert.html

Geen opmerkingen: