Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

zondag 12 augustus 2012

CAMILLERI.NL

 Nederland wordt gezien als pedoparadijs
 


http://www.camilleri.nl/2012/08/nederland-wordt-gezien-als-pedoparadijs/#IDComment419992424

    We zullen zien · minder dan 1 minuut geleden   

Comment posted.

Share on Facebook or Close Message
Oh serious? Nou op de schoolreisjes kwamen de joden uit israel en zelfs amerika Ons tijdens die weekjes aflebberen en drogeren. Heel het schoolsysteem lagere schoolsysteem wordt door de joden van uit staat politiek en gemeenten misbruikt als kinderbordelen waarbij de allochtonen en afrikanen ém er ook massaal en rigoreus inhingen en er een best snabbeltje aan de kinder verprostitueringen en drogeringen heroinehandel hadden hebben. ELKE joodse politicus elke leraar schooldirecteur elke bestuurder nog goorder en vuiler dan de ander. En zo lebberen die joden heel de Wereld af. De imams en rabbis voorop die stakkers. Of had je gedacht die miljardenheroinehandels gingen vanzelf? NOPE Babietjes al en Peutertjes al die spuit in de Armpjes jagen zó gaat dat op de scholen en schoolreisjes en die gefaciliteerde wijkterrorismen.

De EU is ´s Werelds grootste smerigste laagst bij grondse mensenhandel en kinder pooier. De marrokkanen de tunesiers egypte krijgen van de door de joden bezette eu 20.000 euro per kind en mens dat ze afrika uit europa of amrika in drijven. Heel de adoptie is internationaal een groot pedo kinderbordeel van de joden waarbij pedopaleis israel meer dan 52 vn resoluties Tegen zich Heeft waaronder dit soort praktijken.

Wat jou door die kinder bordeelsluipers als pechtold rutte cohen verhagen lubbers kok van agt van thijn v gijzel wolfsen etc etc als immigraties emigraties wordt aangepraat is ´q Werelds grootste slaven en kinderhandel voor de sex en uitbuiting in industrie. Al de geadopteerde afrikanenreetjes waarme de joden hier flaneren al de chinese babietjes ondergaan dat demonische lot en na afgelebberd worden ze in onze sociale systemen uitgekotst en nemen ze een verse. Mauro moet je eens vragen hoeveel besneden pikken die heeft geslikt ben je nog ergens zinnigs mee bezig!

Of is dit weer te Serious?
http://www.camilleri.nl/2012/08/nederland-wordt-gezien-als-pedoparadijs/#IDComment420067517
    Wat zeg je · minder dan 1 minuut geleden   
Vertel....


http://www.camilleri.nl/2012/08/nederland-wordt-gezien-als-pedoparadijs/#IDComment419995653

    We zullen zien · minder dan 1 minuut geleden   

Comment posted.

Share on Facebook or Close Message
Oeps burgemeesters die burgers boetes geven als ze aangiften van hun misbruikte kind willen doen zo als in de zaken ben vd brink en de mevrouw die 2006 aangifte deed en een boete van 1800 euro kreeg van job cohen in de zaak robert m en drent. Dat is omdat burgemeester job cohen de leiding heeft over die schanddaden in Amsterdam tm noordholland en groningen en saban b de zaken prostituties en heroine voor hem beheerde.

Mij is al de 52 jaar van heel mijn leven nog nooit gelukt aangiften te doen zonder weer verkracht bedreigd gemarteld in elkaar geslagen te worden met de nodige moordaanslagen er bij. In geen enkel land geen enkele gemeente - jew rules... als een Bloedzuigende teek in Onze Huid. En zo verging het mijn ouders heel hun leven voor Mij ook al. Zo gaat dat in Kinder verkrachtersculturen.
http://www.camilleri.nl/2012/08/nederland-wordt-gezien-als-pedoparadijs/#IDComment420067517
    Wat zeg je · minder dan 1 minuut geleden   
Vertel....
http://www.camilleri.nl/2012/08/vrouw-in-haaksbergen-doodgestoken/comment-page-1/#IDComment420111282
Ai ai jai
Bok joden en ook al kind van de veelvuldig door hen misbruikte afrikaanse rassen er bij. Aanval met stanleymesje.Een verzwijgende politie...wat gebruikelijk is als ze weer eens misdrijf nummer duizendzoveel doofpotten als joden betrokken zijn. Of wist je nog niet dat joden zelfs geen criminaliteitsstatistiek hebben ondanks meest criminele en in aantallen grootste nederlandse ingenestelden?

Neem aan de dader was een turk uit het prostitutie kinder prostitutiecircuit en dealde heroine aan de kinderen.Die werken namelijk uitbundig samen met de joden in dat soort schandedaden. Het zou kunnen dat die vriendin zo maar een sexslaaf van hen was en ook in die circuits rondbanjerde. Die was dan vast zo als heel common is simpel de pooier van die vriendin. Zo werken joden meestal samen in de beheer en distributies van hun drugs en prostituties.

Als we normale politie en justitie hadden zou ik onderzoek naar drugssporen op de dichtbij gelegen lagere scholen aandringen alsmede misbruiksporen helsinki stockholmsyndromen...loverboys. Helaas behoren die gebruikelijk tot die misbruikmafia. Daar naast áls er nog een wat zou willen onderzoeken zullen ze doofpottende tegenstand van uit gemeente burgermeesterschappen rabbis imams wijkterroristen en overheden krijgen die elke zaak immers met een sisser het riet instoppen. Zaken met moslims gebruikelijk doofpotten ze ook om en hun distributies te beschermen en omdat die islamieten wegens de collaboraties hen in een afperswurggreep hebben.Dat gaat tot in de politiek ministeries diensten gemeenten wetgevingen en justities. Saban b  die nog voor job cohen heeft gewerkt om hun drugs en prostitutie te beheren van Amsterdam tm noordholland en groningen was ook zo een doofpotzaak.

Apropo met de door hun bankstermafia opgezette eu zijn ze wereldwijd de grootste en ergste mensenhandelaren en kinder pooiers op de Planeet en hebben al elk land en heel het afrikaanse kontinent ontwricht voor deze praktijken. van sexuele en industriele uitbuitingen alsmede alle internationale en nationale adoptiesystemen als ook de massaal door hen geimporteerde chinese babietjes dat lot beschoren is als mauro dat ook was en hij daar na politiek misbruikt werd de slagbomen voor meer vers kindervlees open te houden.

De eu gaf aan ronselaars en landen als marrokko tunesie egypte 20.000 euro van Ons Geld per kind en mens dat ze afrika uit konden jagen naar europa en usa. De landen daar worden er door oorlogen milities en revoluties voor uiteen gescheurd om dat te kunnen bereiken. Zo is daarnaast via syrie aangelevert ondermeer met 6000 ton agent orange van monsanto bereikt dat nu 10 miljoen somalis ontheemt raakten en ze daar naast met hun mutantenspul oa via bill gates afrika binnen trokken ...dat monsanto ...om hun waren aan te prijzen en projecten op te zetten.....droogte zou die honger en mislukte oogsten veroorzaakt hebben. Daar naast als die somaliers terugkomen ooit zullen ze moeten ontdekken dat gebruikelijk de joden al hun Gronden en Eigendommen zich toe geeigent hebben wat die zo gebruikelijk doen en europa onmiddelijk na de oorlog ook deden. Sja en zuid amerika kennen we de verhalen ondertussen ook wel van hoe de weerlozen uitsterven en steeds meer verliezen.

Maar grote kans dat ze nu ook somaliers gaan misbruiken worldwide in hun perversies en industrien. De pechtolden ruttes cohens roemers berlusconis hollandes  romneys israel en die gulle eu zullen alvast vol guilheid op ze wachten vol kristelijke naastenliefde.
http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/1453327/2012/06/13/Naakte-hoertjes-lokken-klanten-in-straten-van-Tel-Aviv.dhtml
http://www.camilleri.nl/2011/10/harrie-stoeltie-koning-van-de-hells-angels/
sjá ´t IS een JOOD ...... DÚS die ZÁL aan alle kánt geholpen worden van uit de overheden wetgevingen en diensten ÉN ZÉLFS VÁN JODEN VÉRGÉVEN RECHTBANKEN ... DÁT IS GÉÉN GEHEIM!DIÉ HÉBBEN AL samengespannen in enkel al dé MILJÁRDEN GRÓNDRÓVEN ´DE RÓÓF VÁN VOLKS EN STAATSEIGENDOMMEN en massaalse Kindér drogéringen moléstátiés ÉN Vérkráchtingen met MISBRUIK SCHÓÓLSYSTÉMEN  WÁÁR BIJ VATICÁÁN MÁÁR MAGERTJÉS ÁF STÉÉKT ...ÉN DÉ STÁÁTSTÉRRÉUR ÉN BOYCOT VAN HIRSCH BALLIN PÉR 1991!!!

Dé irt miljárden heroinesmokkel náár de Ármpjés VÁN ÓNZE KINDÉREN zéker al vergéten?

DÁN KOMEN donner DÉ KINDÉRCRECHEMISBRUIKERSMONOPOLIE WOBkiller donner ÉN KILLSWITCH hirsch ballin familie ván bankier baron von hirsch (DÉ "herzl"(familié ván alexander pechthold) VÁN áfdéling oost én zuid ameriká) dé Armeense Genocide aanlegger met zijn spoorlijntjes ÓÓK IN BÉÉLD!!!

 ÉN DÁN ÓOK dé job cohen clan cq mafia DIÉ dé heroine ÉN Kindér prostitutiemarkten Amsterdam Noord Holland Groningen beheerd ÉR BIJ KIJKEN ALS HÁNDLANGERS!!!!! NÁÁST DÉ collaboratie mét turkenmafia als saban b die die markten vóor de cohengroep beheerde en in Groningen ÓOK Gekend IS in Zake die ali en feik STORY MÉT MARIANNE VAATSTRA WÁT WÉÉR Gekend IS BIJ ruud lubbers die mét ali én feik vóor de MÓORD AL op dé foto stond en joris demmink mét zijn "kleine elitetick" VÁN KINDERÉN SÉRIÉMÓÓRDEN ÉN NÁÁST MARIANNE VAATSRA TÉVENS MILLY BOEL VÉRMÓORDT HÉÉFT....ÓM DÁT ZE NIÉT MEÉR TÉGEN DÁT JARENLÁNGE MISBRUIK VÁN HÉN MÉÉR KÓN EN BEGON TE PROTÉSTÉREN!

DÚS VAN UIT POLITIÉK NÁÁST ministerie van justitie ván ballin én donner zál die ÓOK genoegelijk beschermd wórden vanwége WÁT DIÉ WÉÉT alléén al en ze dé hells angels DÚS BLIJKBAAR ÓÓK Misbruiken als zo véélste activisten org náást een jdl een mdi een cidi een justitie een afa!!!

#http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/6091/ze-zaagden-het-kind-aan-stukken

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/15956/de-schokkende-documentaire-die-nooit-uitgezonden-werd#more-15956

Letter from Representatives Pitts, Wolf, and Smith to the EU Chairman of the Transatlantic Legislators' Dialogue Steering Committee Regarding Joris Demmink | Arrest Demmink http://arrestdemmink.com/index.asphttps://www.facebook.com/so.day.90?ref=tn_tnmn
http://samuel-heinemann.tumblr.com/post/18275941400/anders-gezegd
Geen opmerkingen: