Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

dinsdag 7 augustus 2012

BINNENLANDS BESTUUR CENSUREERT

Website www.binnenlandsbestuur.nl censureert crimineel raciaal en discriminerend.


 #
Haalt Publiekswaarschuwingen en Informeringen weg. Zie onder wat er stond:En Ga Ook Eens Kijken wat er Nu nog Maar Staat!

http://www.binnenlandsbestuur.nl/bestuur-en-organisatie/nieuws/honderden-meldingen-van-discriminatie-meer-dan.8298112.lynkx

Een brokje wijkterrorisme dat komt bovendrijven. Wordt niet als rascisme gezien noch ooit aangepakt door al die te dure anti dit anti dat orgs om te onderstrepen dat ze juist rascismen steunen en faciliteren.

http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2012/08/m …

Deze orgs diensten gemeenten overheden en wetgevingen ALLEN gedreven door joden steunen organiseren en faciliteren juist deze anti Native misdaden en gewelddadigheden.

Politie mag al meer dan 40 jaar niet ingrijpen op de wijkterrorismen van hogerhand.

De wijkterrorismen worden mede gebruikt om wijken leeg te krijgen voor de in waarden toegenomen grondspeculaties alsmede een chronische zee van massa verkrachtingen drogeringen en kinder misbruik te leggen ter misbruik en onderdrukking.

Wat die twee meisjes gebeurde gebeurd gebruikelijk kinderen en peuters al in de wijken. Of had je alleen al aan de leeftijden van de meelopertjes in die buurtbendes niet al gezien dat de kinder misbruiker heerst in de wijken?

Deze schanddaden worden gebruikelijk via de burgemeesters rabinaten en imams geregeld die dan de heroine de prostituties de afpersingen met kinder prostituties doen. En dat massaal en zodanig dat geheel bestuurlijk europa gecorrumpeerd en afgeperst is tot in hoogste goed en kring.
http://www.binnenlandsbestuur.nl/bestuur-en-organisatie/nieuws/honderden-meldingen-van-discriminatie-meer-dan.8298112.lynkxhttp://www.binnenlandsbestuur.nl/bestuur-en-organisatie/nieuws/honderden-meldingen-van-discriminatie-meer-dan.8298112.lynkx

http://banbelt.blogspot.fr/2011/07/terreurorgani …

Om even verder te borduren op uw mooie discriminaties en rascismencijfertjes van bedrog en vervalsing: burgemeesters van NIET native afkomst - allen familie en bendeleden van bankster&elite mafia die elkaar alle bestuurlijke en machtsbaantjes toespelen - beboeten zelfs Ouders die aangiften Willen Doen van misbruik van hun Kind. Zo als mafialeider job cohen de miljardendief een Mevrouw 1800 euro boet gaf omdat zij aangifte tegen albert drent of robert m wilde doen in 2006 al. Cohen en pechtold en toen al de hoge raad was ook betrokken bij de verdoofpotting van de massale raciale gewelds en verkrachtingsgolven cq wijkterrorismen waaruit de rellen in de grote steden voortvloeiden in 1972 al.

Als u ook maar even uw hersentjes en geheugen wil inspannen weet u ook dat die wijkterrorismen aanvoerende mafialieden al jarenlang op tv ANTI Natives staan te brullen over “henk&ingrid over “xenofoben om het hardst. Rascismen ELKE dag al jarenlang in uw gezicht geflikkerd en gepist EN U ZIET HET NIET! De verkrachtte kinderen met zelfs academisch opgeleidde “instructeurs militaire oorlogvoeringen als omroepdirecteuren op alle zenders” de Mondjes snoerende

Deze lieden zijn ENIG oorzaak ALLE tabak drug en alcoholverslavingen met misbruik schoolsystemen en staatsmiddelen de Kinderen op de schoolreisjes jaarlijks al aangedaan tijdens gangbangs en misbruiken. Dan staat bendelid dat deze zaken zelf aan Kinderen bedreven heeft als later minister van zorg edith schippers Ons en diezelfde Kinderen toe te brullen meer Geld van Ons te willen wegens die Gevolgen die ze zelf aanlegde en nu kassa mee wil maken. Hun jeugdzorg verdiend aan die Gevolgen alleen al ruime 8,5 miljard per jaar dat in hun monopoliezakken vloeit ...om het maar eens even over superras munchhausenmafiavampieren te hebben.

Heeft u ooit wel eens de Geldstromen door die orgs Onderzocht waarheen die vloeien?


Dan staat dit soort Ons dag in dag uit in het Gezicht te brullen Wij dan rascisten zouden zijn.
Dit soort is het ook die dus die Supposed “anti rascismen en Supposed “anti discriminatieburos opzet en ook nog eens “alleen maar” inzet tegen Natives...wat een ander Woord is voor hun Slachtoffers en gevangenen cq slaven. Zo vallen al die buros onder justitie waar zo al die joris demmink zit ingegraven.

Lekker....en dán tekenen ze wél elke zucht en scheet op van een Native die een poepje liet???
Elke schreeuw van zo een vuige serie Baby en Kinder rapende drogerende verprostituerende rabbi als waarheid met koek aangenomen ter goeder trouw?
Én noémen DÀT rascismencijfers?
Kots is groen en Ik Ook!


Lekker binnenlands bestuur zo in Kinder bordeel Holland!
In werkelijkheid liggen de cijfers extreem veel hoger maar de aangiften en klachten van natives worden ijskoud niet in behandeling genomen evenals aangiften wegens molest wijkterrorismen verkrachtingen kinderverkrachtingen drogeringen.

Dus native slachtoffers van racsismen en discirminatie bestaan zo simpelweg niet. Zo als er van joden niet 1 criminaliteitsstatistiek bestaat alhoewel die meest voorkomend delictplegers zijn daar zij cbs diensten wetgevingen en besturen monopoliseren..

Wil men weten wat er met wijkterrorismen hier bedoeld wordt moet men kijken naar berichten over Oslo en de massaalste raciaalreligiouze verkrachtingen van kinderen en jongeren. Of rabbi en abuse intypen. Om die besneden stormrammen em bij een Baby een Peuter er in te rammen hebben die ook al even religious massaal totaal geen scrupules over dat verdorven volk. Aan de mate waar in heroine naar de desbetreffende landen verscheept wordt kan men calculeren hoeveel kinderen en jongeren er raciaal verkracht worden in de wijken. Gebruikelijk zijn de allochtonen de afrikanen de asiaten de handlangers in de misbruiken en distribiteurs van dat spul in de wijken.


Maar uw cijfers zijn al weer eens het good old bedrog en oplichting. Die antirascisme en antidiscriminatie buros duur gespekt van onze belastinggelden zijn zelf de puurste raciaal discriminerende terroristen die dat misbruiken om enkel en uitsluitend natives de Mond dood te bedreigen en aanvallen. Meer dan raciale terreurnesten zijn dit niet.

Mdi cidi punt zijn al lange tijd zeer beruchte orgs hier om en zelfs bij de islamieten al door de rascistenmand gevallen. Alleen bij u uwe hoogheid hier zeker nog niet?

En binnenlands bestuur van Niks … wát te denken ván dat hier enkel al 100.000 rabijnen imams rabbis te duur gesubsidieerd op onze kosten rondstruinen om geheel de Samenleving en alle Kinderen naar zijn moer te helpen met hun verkrachtingen geweld en drugs?

Hebben die gezwellen als donner hirsch ballin job cohen pechtold tang halsema lubbers kok van agt van thijn etc en de hoge raad de wetgever u dan wel eens op de hoogte gebracht van dat in 1972 al rellen in de grote steden waren om wat die buitenlanders massaal onze kinderen en vrouwen deden en zij de doofpot in en de kop hebben ingedrukt?

Verder staan die rascistenantidiscriminatieburos bol van de zelf vals gekweekte cijfers waarbij vaak rabijnen die oproer in wijken veroorzaken betrokken zijn zodanig dat politie Amsterdam weigerde nog langer hun intriges die ze zelf pleegen als antisemitisme te willen rapporteren zo als ze immers alle antisemitismen zelf altijd al gekweekt hebben.

Zie daarvoor de diverse uitspraken en plannen van de zionisten als herzl en rabijnen zelf. Ook Website Hetzuur.nl dat onder raciale chronische terreur ligt vanuit weer datzelfde rascistenhok in de overheden wetgevingen en justities zelf heeft daar onweerlegbare feiten over Gepubliceerd. Mede ligt deze Website ook onder vuur en chronische aanval van juist al deze Supposed rascismen en discriminatiebestrijders. Terwijl Dit Toch een Puurst rascismen en disriminatiebestrijder Juist Zelf Is. Meer dan overgenomen en geinfiltreerde kolonisatie en take overs helpende terreurorgs zijn dit niet. Als men bij hen langs gaat met wetboek in de hand wegens rascismen en discriminatie op de werkvloer hebben zij allen zo al zelf een wel heel groot probleem van strafbare Feiten. Als men dan eens Onderzoek Gaat Doen naar afgewezen Klachten van natives Zelf dan heeft u Vast Zó een Berg tweede Strafbare Feiten te Pakken.
Geen opmerkingen: