Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

maandag 21 mei 2012

ARGUSOOG EN TRUSKHA


Vanwege persisterende weigeringen specifieke delen inbreng en info te plaatsen door argusoog hier maar geplaatst ter documentatie.
http://www.argusoog.org/arend-vs-zeevat-18-mei-2012/comment-page-1/#comment-66308
ff dat oude zaakje recappen...was tom niet dood heel dicht bij ouderlijk huis gevonden?

Is er wel een autopsieraport over de doodsoorzaak?
Als de theorie juist is dat zijn eigen moeder hem doodsloeg moest dat zó in een autopsieraport te zien zijn.
De comments hier geven haar gewelddadigheid ook al aan. Ook in de comments is zij agressief soms uiterst agressief en dat onredelijk tegen bezoekers.
Uit de comments hier blijkt dat zij een behoorlijk en hardnekkig doopceel bij de politie moet hebben dat tot ingrijpen nopend betreffende huiselijk geweld blijkt te moeten zijn.

De recherche zal toch wel naar sporen in hun huis gezocht hebben mag ik aannemen alhoewel het planmatig falen in onderzoeken in dit soort kringen steevast de grote nekkebreker is  als in de vaatstra en milly boelezaken en velen meer waar kinderen bij betrokken waren ook al waarbij wegens de overduidelijke overheidsbetrokkenheid bij de vaatstramoord een joris demmink dna  betrekken in het aanstaande dna onderzoek een pré zou zijn en hij het onderzoek zou helpen verhelderen wat die natuurlijk graag zal doen.

Hoe zit dat alles exact met die trushka en tom?

En die trushka. Spreekt van stallen en lijkt dus een manege of een paard te hebben wat heel duur is en zeker van een uitkerinkje niet kan.

Waarom valt zij met ook haar diverse andere usernamen  iedereen aan die zich tegen Kinder misbruiken profileert en reageert over mafiamisdrijven?
Hebben ze wel wat tegen haar gevonden en moet zij nu de mafia dienen in hun belang van achter het behang? Heeft iemand dan een ander verklaring over haar zeker niet in belang van de tommen van deze wereld zijnde gedrag steeds tegen medebezoekers en dezen belaagd met technieken die bij de geheime diensten en mafiapolitici en mafiamedia gebruikelijk zijn?

En die kringen "multimiljonair en kan beschikken over een netwerk dat het vuile werk kan doen."" zitten inderdaad volop in de kinder prostituties en afpersingen er mee en drugsdistributies en hebben algemeen een zeer weelderig bestaan er van. Vaker zijn er dan banden naar amerika zo als een wim dankbaar een fam korlaar.En toevallig allen in heel goeden doen. Alles ook steeds families of bastaards van de adel en elite heel toevallig. Herinner ook waar in welke lagen de irt affaire plaatsvond. Meerderen zijn zelfs minister en president er mee geworden en menig joods burgemeester heeft alle gemeenteraadsleden bij dé pikken via afpersingen zo als ook een wijkterrorismenkoning van oude adel aleid wolfsen bezwoer"ik heb ze allemaal in mijn zak"! Of was niemand nog opgevallen dat alle burgemeesters steeds maar asiatenaskenazijoods zijn en ook elders tot in de kleinste italiaanse dorpjes? Dat kan alleen met misdaad en geweld. De afpersingen bestaan gebruikelijk uit corrumperen met kinder misbruik drogeringen en polaroids en misbruik staatsmiddelen instanties en justitiele financiele sociale en medische gegevens van Burgers.Met een minister hirsch ballin die dé peperduurste advocaat voor een zwakzinnige kinderen misbruikende allochtone buschauffeur en bendelid bestelde en een president hoge raad ybo buruma die ook al om de hofnarretjesouders heen sloop "in eigen in drents in robertm´s belang?" daarmee duidelijk bendevormigheid der misdaden aangevende dus niet verbazingwekkend meer.

Dat het nieuwe vaatstraonderzoek gelijk een askenazijoods onderzoeksleider heeft wil zeggen dat het al dood van tevoren is. Zo een ron miltenburg van heroinehoer krikke ook is askenazijoods en verkeerd in politiekringen komende uit de usa als banksterbendelid en men van hem op een politieconferentie in Ghicago 2004 mocht optekenen dat hij tegen de leden zei"pak hun vrouwen pak hun kinderen" alvorens ze uitgestuurd werden naar Nederland in twee golven in 2004 en 2009 om de joodse bankstermafia in de besturen te versterken. Zo een kaliber laagst allooi Behoort natuurlijk Terug Gestuurd voor de afdeling Lethal Injection on Deathrow! De Veiligheidsvragen of die kinderen misbruikt gedrogeerd vermoordt heeft is natuurlijk pré en eerste voorwaarden daar dat een bijzonder vaak voorkomend gegeven is in die metiers van misdaad en bedrog!

Kans is dus heel groot dat onderzoeksleider huidig nepvaatstraonderzoek ook van diezelfde conferentie meekwam! En zowél van die miltenburg als van die onderzoeksleider is het nog maar dé vraag óf dat hun ware namen dan zijn.

Geen opmerkingen: