Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

zaterdag 19 mei 2012

ARGUSOOG BANS


Die pyramidestenen werden simpel met modder als een stuk zeep....


http://www.argusoog.org/het-ongelooflijke-mysterie-van-coral-castle/comment-page-1/#comment-66017
Moefel zegt:
18 mei 2012 om 13:38

Die pyramidestenen werden simpel met modder als een stuk zeep de hellingen opgetrokken. Bedenk dat toen dezen gebouwd werden het klimaat anders was in die omgevingen.Genoeg modder genoeg water.


http://www.argusoog.org/mengele-leeft-voort/comment-page-1/#comment-65975
Moefel zegt:
Je reactie is in afwachting van moderatie.
18 mei 2012 om 01:33

Via deze weg zijn ze ook te vinden ..de geldstromen visionair.nl/ideeen/wereld/wereld-gecontroleerd-door-147-bedrijven
noviden.info/article_239.html

Natuurlijk heeft niemand doorzien dat enkele elitemafialeden zijn vervangen voor….weer een krat elitemafialeden?
hollande die mafialid sarkozy vervangt uit de rothschildstallen…een buma die rutte aanvult uit de van vollenhovenstallen…een samsom net als holleeder even eens uit de van vollenhovenkweekbakken die zijn haar afscheert zodat men niet ziet dat die ook al joods is.

Ja dé katoenlords vervangen voor…verbeterde nieuwe …weer veelbelovende katoenlords

En zag u dat het nieuws vooruitliep op de vrijlating van westenberg en kalbfleisch.

Beiden medespil in megamiljarden Grond en Landroven in samenspan met justitie wetgevers en staat. Een kalbfleisch die het mafiamonopolie over de Creches had aangelegd voor hun dagelijkse porties vers Babyvlees…en juist NU Actueel is inzake zijn dienaartjes robert m en drent en nog wel veel meer crecheuitschot in den Lande…even als drent ze al deden snel buiten Beeld dragen…maar dat heeft te maken met dat ze zelf de grootste Babyvleesafnemers waren/zijn. En dan uiteraard wellicht ook betrokken bij de Babymoorden in de zaak lucia de b. met dat mooie monopolie!

Een gedrogeerde sander v een Moord die hij niet gepleegd heeft aanhangen terwijl ze weten dat hij dat niet deed maar joris demmink al weer met zijn eigen broekriem terwijl sander v geen eens een broekriemdrager is. Alle derdendna incluis van joris demmink even terzijde leggende.Wisten ze al. Justitie de grootste en ergste Schande voor en van de Mensheid.

Wel Wakker blijven Mensen anders laat je je in slaap schijten door de capellefans!


http://daanberg.net/OMV/gevonden-voorwerpen/gevonden-filmpjes/pownews-toont-beelden-verkrachting-14-jarig-meisje-in-tilburg/635#comment-324
Moefel says:
Your comment is awaiting moderation.
16/05/2012 at 15:54

Wel erg joris demminkachtig antwoord en dan zegt die ook nog “weggejorist” als die bant en die uitdrukking voerde de pedomafia in hun media in om de klokkenluiders en slachtoffertjes afgronddiep te treiteren. Het is ook een raadsel dat de leden van pownews zelf niet in die groep te zien waren maar die prefereren zelfs nog eens veel jonger en gillender. Mischien willen ze je dan ook uitleggen wat “rondjes park” zijn die schurfthonden?

De moderatie is hier ook erg pro misbruikerachtig en elk comment dat verwijst naar de politiek en politieke partijen die deze sferen in de wijken brachten worden geweigerd. Slecht teken en een interessante redacteur dus hier. Dus “neutraal standpunt is zo al achterhaald.


http://www.argusoog.org/bilderberg-conferentie-2012-in-de-verenigde-staten/comment-page-1/#comment-65867
Moefel zegt:
Je reactie is in afwachting van moderatie.
16 mei 2012 om 11:03

Maak je om die bilderberginstructieklasjes maar niet te druk dat is maar een van de monarchklasjes der banksters. AIPAC is veel centraler internationaler en daar zitten de ware kopstukken in.


http://www.argusoog.org/de-radiostilte-van-micha-kat/comment-page-1/#comment-65865
Moefel zegt:
Je reactie is in afwachting van moderatie.
16 mei 2012 om 10:56

Ondertussen gaat de dag gewoon door en hebben we als zoveelste banksterlid ene hollande als frans president ondergeschoven gekregen van dezelfde bende als sarkozy en hebben we een buma ondergeschoven gekregen die een elitelid van de lijn van de van vollenhovens is en heeft naut wellink 100 miljoen euro als judasloon gekregen voor de hulp ons financiele producten in de magen te splitsen als onderdeel van een groter geheel ons zo veel mogelijk in de schulden te storten als volken en kreeg mark rutte van mario draghi persoonlijk 1 miljard euro geboden voor het helpen rondmaken van de extra griekenlandleningen en sloop ene ybo buruma met misbruik databanken om de hofnarretjeskinderen en hun ouders heen met vast de allerbeste bedoelingen en is naast drent ook die p.kalbfleisch geheel en al door de pedomeute buiten beeld gedragen ondanks dat deze spil en as een landelijk misbruikmonopolie op de kindercreches had aangelegd voor hun misselijke zaakjes en is friso zijn nieuwe gezicht al drie keer aangebrandt op naast curacao zeer gewild pedorape eiland aruba en is er weer een kind aan de wijkterrorismen van de elitebastards als aleid wolfsen ten prooi gevallen

Zou zeggen een dag niet gewerkt door kat en consorts is weer een dag er bij als ramp voor een volk.


http://daanberg.net/OMV/gevonden-voorwerpen/gevonden-filmpjes/pownews-toont-beelden-verkrachting-14-jarig-meisje-in-tilburg/635#comment-289
Sjef says:
Your comment is awaiting moderation.
16/05/2012 at 10:30

Dagelijks onderdeel wijkterrorismen. Doorlopen niets aan de hand moeten even multikultimatiseren. Als dat filmpje niet was geweest had niemand evenals van al die honderduizenden andere gevallen er niets van geweten.http://daanberg.net/OMV/gevonden-voorwerpen/gevonden-filmpjes/pownews-toont-beelden-verkrachting-14-jarig-meisje-in-tilburg/635#comment-88
Simon says:
Your comment is awaiting moderation.
15/05/2012 at 15:42

Ách Gut dat Zijn Tóch die kiezers van lubbers cohen pechtold en samsom dibi en hun immigratiemafia?

Geen opmerkingen: