Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

zondag 13 mei 2012

ARGUSOOG BANT WEER
http://www.argusoog.org/arend-versus-zeevat-praatcafe-04-mei-2012/comment-page-1/#comment-65595


""Trushka 12 mei 2012 om 23:20 “Eric”,Het spuien van jouw Jodenhaat, perversiteiten en dergelijke vind ik persoonlijk geen reclame voor Argusoog.""
Dat Heb Ik nergens Gevonden dus is door u  bedoeld om Mij te besmeuren. En Ook: http://tinyurl.com/ce939vo

""Ook vind ik het jammer dat fora je een podium geven voor jouw jarenlange treiter- en lastercampagne jegens mij, maar wanneer je een dood kind – mijn kind! – voor je strontkar tracht te spannen om de moeder te overrijden, dan ga je niet alleen veel te ver maar gaan er bij sommigen ook alarmbellen af…""
ALweer Liegt u Ziekelijk. uzelf sleept toch Toms Lijkje en Nagedachtenis over al als wapen achter zich aan om Bezoekers te belagen? argusoog.org/ongeluk-of-ritueel-offer/comment-page-3/#comment-60958

""Bedenk wel, de moord op Tom is nog steeds niet opgehelderd en dat is géén toeval, maar opzet van de overheden. Ik ondervind steeds tegenwerking en pogingen om mij te ondermijnen en af te matten van de kant van diegenen die de zaak in de doofpot willen houden. Jij doet wel heel erg fanatiek je best…Je zult toch wel begrijpen dat zolang de dood van Tom in de doofpot wordt gehouden ik ieder spoor – hoe krankzinnig misschien ook – zal willen natrekken?""
Trapt iemand in dit soort praatjes van u  heden nog steeds dan mevrouw truhka?

"" Ik ondervind steeds tegenwerking en pogingen om mij te ondermijnen en af te matten van de kant van diegenen die de zaak in de doofpot willen houden. ""
U valt anders steevast Bezoekers aan die Zich Tegen misbruik Uitspraken wat zo terug te  Vinden is aan enkel weer uw comments hier sinds "ongeluk-of-ritueel-offer pagina.

Elk Spoor volgt u? jaja bij onderstaande scenariovoorstel anders sloop u er stilletjes  aan voorbij:
 "Maar Ik heb heus nog wel een Scenario voor je. Dat betreft het doodslaan van een eigen Kind en de afpersing door familie met die daad om erfenis en er daarom van af gezien en familieperikelen en ze nooit er achter kwam hoe ze dat voor elkaar kregen dat die moeder haar eigen kind doodsloeg van de blind geworden haat en moordlust tegen haar Kind dat er niets aan kon doen te zeggen wat ze doen zo als ze dat heel wat vaker Ouders en Gezinnen aandeden met hun monarchtechnieken. En die arme vrouw dan vervolgens daar mee ook weer voor hen en hun bendeleden in diensten en overheden verder aan het werk zetten.Poog die insteek eens als je echt wat opgehelderd wil hebben . ""

Maar een moeder die zich steevast en persistent enkel en alleen maar "voor" de kinder verkrachtersbrigaden opwerpt als schutzpatroon valt een klein beetje op VALT een heel klein beetje  UITERST ONSMAKELIJK  maar ÓP hoor!

"" Over wat je hebt meegemaakt, gedaan hebt en waarom jij je op zo’n griezelige/ziekelijke manier hebt vastgebeten in de zaak Tom.""
U bedoeld dat u zaak tom steeds weer voor Mijn Voeten gooit als u Me weer vindt? Ik Vind toen op klol even u van Repliek dienen en afgelopen maal kortgelee geen fanatisme vertonen. Zit in uw hoofd.

""De uitzending met mij staat, onder voorbehoud, voor as. vrijdag gepland. Ik heb er geen bezwaar tegen als jij mijn plaats inneemt; jij hebt het veel harder nodig dan ik. Bovendien zou het in beide zaken wel eens opheldering kunnen geven.""
Omdat Ik van Begin Gelijk Heb Vermeldt u als Moordenaar van Tom te Zien nu maar pogen de rollen om te draaien onder mom van wanhopig naar dader zoekende moeder en Mij zo ietwat pogen alweer te belagen? haha


""En laten we dan verder afspreken dat jij mijn zoon en zijn naam niet meer misbruikt om mij te kwetsen en beledigen. Dat is immers uiterst pervers – ik zou haast zeggen satanisch… Ook al wordt er hier op het forum veel gepraat over het Satanisme, als het onder onze neus zich manifesteert schijnt bijna niemand het te zien of herkennen…""
Nu herhaald u simpel wat Ik reeds over u eerder opmerkte inzake hoe steeds Mij Blijkt u nagedachtenis en moederrol meest pervers en demonisch misbruikt?
Reversed psychology wat tevens aangeeft dat u de zaken "mét kennis van zaken uiterst professioneel aangaat en Verdenking staatsterroristisch medewerker en saboteur  te zijn Versterkt.

""In plaats van de grote ‘satanische kopstukken’ tevergeefs trachten te onttronen kunnen we m.i. beter orde op zaken stellen in ons eigen leven en omgeving."" Toch geen zelfmoordaankondigng hoop Ik voor u?


Maar nog iets:
Btw mw oldenbroek is het Waar dat u kent de heer jph donner ex minister van justitie? U Weet Wel die man die ook van achter de struiken van de provincie heden nog illegaal poltiediensten aanstuurt aan burgemeesters voorbij om de Bevolking te terroriseren via Twitterjochies en explosieven.

En in wat voor relatie dan als Ik Zie een zaak oldenbroek en een provincie Groningen waar ook de Vaatstrazaak moet lopen en een trushka die in Groningen actief is?

Bent u inzake Tom wel eens ondervraagt op een politieburo een ministerie een justitienest en hoe liep dat áf? Doorgeslagen voor hun karretje en afgeperst voor ze te werken? U zou de zoveelste zijn die Ik Ken die dat overkwam. Werken voor de joodse mafia na afgeperst met justitiele dossiers en misdrijven.

Twee zaken beiden vaag en mysterious sterkste overheidscriminaliteit Suggererende vastgelopen in dezelfde provincie en ook enkele jaren geleden u nog eens exact bij die Vaatstrazaak voor het eerst opgedoken om Bezoekers Die Kinder misbruik Bestrijden en Daar Over Informeren te belagen op Klokkenluideronline.nl...die azc en de connectie joris demmink de blokkenwoningen de caravan ulrich ...allezzz in diezelfde hoék....dé omgangen van uw Zoon....een familielid dat met een of ander en vast belastend materiaal u kan dwingen van erfenis af te zien...Dat is Pas 3x Toeval Alles?


En nu Blijkt u ook al relatie en vriendenkringen in ´s Landsbestuurlijke kringen te hebben!

Uw voortdurende vervolgingen aanvallen en laagheden Onderstrepen Ook Duidelijk dat u liever hebt dat Ik maar zwijgen zou Omtrent Mijn Kennis en Ervaringen. Uw dsm en ander vernederend en beledigend literatuur er bij slepen is u daar ook al niet te veel voor.

 En wélke Medebezoeker houdt en in GOD´snaam een dossier bij van Zich Tegen Misbruik Uitsprekende Bezoekers en dat over jaren als Hier Gebleken is? Dat is professioneel en gedisciplineerd staatswerk!

Wié er Hiér pervérs en demonisch (en belagend stalkend lasterend vervolgend) Moet Zijn Lijkt Mij Toch Wél Behoorlijk Boven Water Zó? Tóch?
En iets inzake uw riedeltje boven :
argusoog.org/ongeluk-of-ritueel-offer/comment-page-3/#comment-60958
argusoog.org/ongeluk-of-ritueel-offer/comment-page-3/#comment-61013
argusoog.org/micha-kat-opnieuw-opgepakt/comment-page-3/#comment-64246
argusoog.org/micha-kat-opnieuw-opgepakt/comment-page-3/#comment-64204


3 opmerkingen:

Unknown zei

Ik kan het met je eens zijn dat ze erg raar reageerd voor een moeder die haar kind heeft verloren ..... ze heeft een nare manier van van conversatie voeren en ik krijg er in ieder geval geen goed gevoel bij maar haar beschuldigen van moord gaat mij te ver ..... wie ben ik om dat te doen ;)
Ik ben het ook met je eens dat onder onze neus satanisten bezig zijn om te stoken, verwarring te scheppen, anderen "demoniseren"
Ik zie dat die taak zijn vruchten afwerpt ..... mensen trappen er met open ogen in!
Ik vind je info wel interessant ..... dat je dat ook ff weet :)

Sam zei

""maar haar beschuldigen van moord gaat mij te ver ..... wie ben ik om dat te doen ;""

Moet Je Anders Zien.
Het Gegeven van een Moord is door haar zelf en niemand anders reeds ontelbare malen ingebracht als Rekenfactor ...enkel Men Mag niet Wagen dan te Gáán Rekenen ván haare hoochheit.

En "raar" Zeg Je?
Volkomen in tegenstelling als waar ze zégt voor te staan comment ze al jaren overal en nergens tegen de belangen Van Mensen en Kinderen in. Mensen en Klokkenluiders slinks aanvallende afvallende.

Volg haar comments eens een tijdje of voor de Authenticiteit nu Lees wat van haar reeds gemaakte comments hier en daar op klol en argusoog en Trek Je Eigen Conclusies dat daar niets in het Belang van een Tom of Welk Ander Kind ook plaatsvindt.

Op moment staat heel Argusoog weer bol van haar beledigingen en kleineringen tegen een diversiteit van Bezoekers waaronder tegen Mij en zelfs ook die schooier capelle schendt ze met geen krasje...Hoé laat is het dán? Omdat die in lijn met haar doelstellingen staat.

Net als op klol wist ze gelijk al op argusoog ook geheel het Topic buiten Beeld te brengen met haar vijandschappen aangaan en afleiding plegen met haar verhalen en aantijgingen en "gekrenkte beledigde zielige moederspelletjes steeds weer" en boems was alle Aandacht voor het Ongeluk-of-ritueel-offer Topic weggejaagd.

Zo al verging het de Marianne Vaatstra Artikelen op klol en op Argusoog ook.

Overal waar zaken die Staatsterrorismen joodse mafia georganiseerde misbruiken en rituele misbruiken en misdaden van justitie en joodse nationale en globale politiek en misdaden en de diverse beruchte personen en Moorden Besproken worden duikt zij en mede diverse andere namen op en einde verhaal dan. Is lid van een sabotageploeg van justitie.

En om het zo Meedogenloos als zij doet te kunnen spelen moet men psychopaat zijn.

Observer1964 zei

Probeer eens op www.anarchiel.com Dat is de site van de echte vrijheid. Als het daar niet lukt....