Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

zondag 27 mei 2012

ARGUSOOG DE RENFIELD VAN MAFIA?

Wat een ongelooflijke hufter die arend zeevat . Net drie commentjes gezet bant die alweer. Daar hoeven We ook niet te zijn voor die Betere Wereld!


http://www.argusoog.org/die-gele-ster-past-ons-allemaal/comment-page-1/#comment-66757
Toen was het verkrachten treiteren belagen en stalken van de joodse staatsmafia in 1991 al begonnen met toen hirsch ballin en donner Ons buiten de wet hadden gesteld en heel de wet en staats Ons over de volle breedte begonnen te boycotten met dat hoogervorst in 1995 bevel gaf Ons van af dan helemaal niet meer van dienst te mogen zijn er boven op.Dan kwam er nog getreiter via de belastingdiensten boven op en van 2006 tm 2009 bouwden die mee aan de kunstmatige reccesies die ze in 2009 aankondigden met als gevolg 900.000 dwangbevelen aan huisbezitters en vele extra doden er bij door zelfmoord.


http://www.argusoog.org/die-gele-ster-past-ons-allemaal/
Maar per 1991 had justitieminister hirsch ballin Ons dan ook vogelvrij gemaakt en buiten de Wet gezet en de wetgevende macht deed mee met een brede en totale boycot van de Burgerlijke Rechten. In 1995 deed bendelid hoogervorst er nog een dodelijk schepje boven op door de ambtenarij te verbieden Ons nog langer van Dienst te Zijn. En de klieders als koos spee en hun staatsterrorismen van politie agenten quotums afdwingen en tot Plegen van Fraudes en Staatsterreur te dwingen er boven op al. En een belastingdienst dat geheel de Woningmarkt 2009 wel even aan zeep hielp waardoor de leegstand voor verkoop in dit Dorp al is opgelopen tot voorbij de drie jaar.Net als of de pest door het Dorp getrokken is.

Deze dames en heren zijn Schuldig aan 35.000 extra doden door Zelfmoord per jaar in de economisch zwakste Klasse van 40 tm 65 jaar. Aan het veroorzaken van Maatschappelijke Onrust en Ontwrichtingen en misdaad en Armoeden en de plunderingen over decennia van vele honderden miljarden inclusief Volkseigendommen. Mede aan het Plegen van jaarlijkse massa en serieverkrachtingen martelen en drogeren verslaafdmakingen van Ontelbare aantallen Schoolkinderen op de jaarlijkse schoolreisjes. Schuldig aan ook 5000 Zelfmoorden die Kinderen en Jongeren jaarlijks plegen als Gevolg van deze Weerzinwekkendheden. Schuldig aan Alle tabak alcohol en drugs verslavingen.

Ook samen met leden bendeleden uit andere diensten en instanties als justities politiek politie media showbiss advocatuur waar mee ze ook samenspannen bij de grootscheepse Grond Leningen en Landroven en hen niet gezinde Politieke Partijen in de Hoek houden.

Laat dus een idee er zou Scheiding van Machten zijn maar uit Uw Hoofd.
Laat een idee daar zou Gerechtigheid Integriteit Menselijkheid te Vinden Zijn ook maar uit Uw Hoofd.

Dit alles Behoord zelf in het Gevang!
Dit Alles is Zuiver staatsterrorisme.

Uw Verhaling Past Volkomen in dat Plaatje.
argusoog.org/zaak-ben-van-den-brink-snel-ten-einde/comment-page-1/#comment-64650


http://www.argusoog.org/die-gele-ster-past-ons-allemaal/comment-page-1/#comment-66785
Zelfs alle handlangers die samenspanden de afgelopen decennia in het leegplunderen van heel de westerse wereld door de elitebanksterkliek zullen merken dat al die handshags bonussen en weelderige onkostenvergoedingen heel erg duurkoop waren en zijn.Een van de kleine acties nog naar van die bende: bijdragenelders.blogspot.com/2012/05/de-kunstmatige-reccesies.html

Grappige is nog dat heel die banksterbende ook al in 2000 na afsluiten hoofdmoot plunderingen zowat mee was verdampt in een aangelegde poging een atoomoorlog te starten door die chinese hoofdkaste (chinese kublaikhantak alias lubbers loeb li berlusconi dirupo)  van de banksterbende alias adel alias elite en israel.


http://www.argusoog.org/die-gele-ster-past-ons-allemaal/comment-page-1/#comment-66784
c zegt:
27 mei 2012 om 15:06

Als je een modem hebt met twee lan uitgangen kun je een bridge bouwen door die twee uitgangen te verbinden en elke keer dat je dat doet krijg je van de provider een random ipadres toegewezen.Ik hoef maar de muis over de twee modemkanalen in “change adapertsettings te trekken en met rechts build bridge aan te klikken en het is gedaan. Nieuwe ronde nieuwe kansen.Anders via de gratis tor software van torproject.org installeren en steeds even een ander ipadres aanklikken.Zo heb je duizenden ipadressen.En voor email natuurlijk steeds een van de miljoenen gratis (yahoo google msn hotmail etc) webemailadressen als ze je op email sperren om te communiseren en te registreren.


http://www.argusoog.org/massale-bijensterfte-diverse-oorzaken/comment-page-1/#comment-66783
c zegt:
27 mei 2012 om 14:49

“rutte roemer pechtold cohen bolkestein verhagen donner ballin etc etc zijn allen dezelfde niet Nederland dienende club en spelen een spelletje met Ons.Position en Oppositioncontrol is door hun club die banksters dient al vele decennia hun stokpaardje sinds stalin dat weer opdook.Ook in het fake antiterrorismebeleid fake reccesies fake bezuinigingen saampjes naar afghanistan om olie van azerbadjan naar pakistan te kunnen verkopen waren ze roerend eens.Alleen hun eigen families worden van al die plannetjes rijker en rijker en Wij armer en armer. Rutte is een broer van angela merkel beiden van de oude elite en heten in werkelijkheid ook nog eens volksman en waarschijnlijk van afgezakte poolse adel dat met de oorlog hier de boel kwam overnemen.En roemer kwam met cohen en rutte de heren balkenende en eurlings vervangen toen die niet naar afghanistan wilden.Alle ministers presidenten hoge ambtenaren partijlijders fractielijders zijn allemaal kroost van adel en banksters. Cohen van kuhn en loeb en lubbers van loeb en van agt is een rotschild en ballin is weer van von hirsch afkomstig een bankier die naar zuidamerika afzakte pechtold van herzl etc.Oplichters! Dienen geen enkel Volk of Land maar dat nwo gelul van ze. Wij als slaven onder hun ubermenschenwijsheid en lijding. Oplichters en fascisten.Elke partij een elitelid als lijder of ze willen of niet zonder dat te weten! En wat er met leiders gebeurd die niet van hun club zijn als fortuyn als Wilders weten we nu wel. buc5144 | 27-05-12 | 06:57 powned.tv/nieuws/politiek/2012/05/verkiezingen_duel_rutteroemer.html


http://www.argusoog.org/massale-bijensterfte-diverse-oorzaken/#comment-66782
c zegt:
27 mei 2012 om 14:41

Die mafia EU had de toegestane waarde radioactiviteit voor producten nog snel na die ramp enorm opgeschroefd zodat ze aan de import maar vooral geen dubbeltje zouden behoeven missen naast de valse concurrentie van chna japan en middenoosten
Reageer op deze reactie »

    c zegt:
    27 mei 2012 om 14:42

    Btw EU is naast nog veel meer diensten en instanties opgezet door de banksters. Een hele grote poppenkast voor de groteren.http://www.argusoog.org/ben-van-den-brink-vrij/comment-page-1/#comment-66639
c zegt:
Je reactie is in afwachting van moderatie.
25 mei 2012 om 01:07

Net nu er nieuws op tv was dat jeugdzorg inderdaad erger dan ergste gezin massaal kinderen misbruikt en via hen laat misbruiken is dat laatste wel van nog groter belang.

http://www.argusoog.org/sinistere-plaatsen-deel-12-%E2%80%93-de-georgia-guidestones/comment-page-1/#comment-66624
Zeiden ze kortgeleden van de olie ook nog en de olie oorlogen waren nog maar pas gestart of er bleek opeens weer genoeg te zijn.De data worden chronisch gemanipuleerd voor winst en afpersingen anders hadden ze ons nooit in afghanistan libie syrie gekregen en ook niet naar irak.

3 opmerkingen:

Unknown zei

Misschien dat deze site een optie voor je kan zijn -->
http://planet.infowars.com/groups/for-the-dutchies/

Ik kan mijn draai op argusoog in ieder geval niet vinden ;)

Sam zei

@KC probleem is dat als er zaken benoemd worden die de parasiet en plundermafia die zich oa adel oftewél ariers noemen raakt dat men dan altijd sabotage en aanslagen blokkeringen kan verwachten. Ik ken ook niet anders dan hun gestalk en gesaboteer en dat internationaal.

Dus ik roei maar met de riemen die ik vinden kan zolang dat kan steeds weer als enige optie. Zo vergaat dat wereldwijd vele honderduizenden natives die deze mongools/asiatische incestbende alias jewshadowsociety alias banksters of elite bespreken of aantonen. Vroeger werden we er massaal om verbrandt en aan kruizen genageld dus enigzins vooruitgang is er wel.

En infowars is mij al bekend en durft ook maar zó ver te gaan.Alle websites die deze zaken bespreken hebben snel al problemen en schaden zo als velen al hadden tot en met pistolen op het hoofd gevangen worden en vermoordt worden aan toe.Dus die kunnen ook niet zo veel en net nog werd klokkenluideronline bevolen door joris demmink om zelfs mijn twitter naar hun tl te blokkeren dus armoede troef met dat kristallnachtvolk.

Btw die joris demmink is gebleken een van vollenhoven te zijn. Dat zijn wim dankbaar en holleeder ook.
Zetten overal hun eigen kroost neer onder valse namen.

Sam zei

* En úiteráárd komt een holleeder dan wel weg met al die aanklachten en onderzoeken van jaren tegen zich!

Ze durven nog net niet de prijs voor ergste smeerpijp van het jaar uit te reiken anders hadden ze dat graag gedaan zo met hun trotste misdaadcultuurtje van laf misbruik en verraad!