Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

woensdag 30 mei 2012

Argusoog en spamwords

Your comment contains spam-words :(
Goed blijk volgens argusoog opeens te spammen na alle comments die al geplaatst zijn.
Zeker erg benauwd afgesteld die filters?


http://www.argusoog.org/de-paradox-van-positief-denken/comment-page-1/#comment-66995
illusies? Zeer goed doordachte en uitgekristalliseerd wereldwijd totalitair bedrog en oplichting van eeuwen waar in We geboren worden en vergaan zonder dat ooit iemand dat door had.

 Èn die dóór hadden daar waren eeuwenlang naast kruiziging en verbranding de priesters met hun stervensbegeleiding voor om die duivelse protestmonden op zelfs hun sterfbed nog een stille dood te bezorgen.Ook alle status rangen opleiding en verschillen dienen dat bedrog in slaafse gevangen onderdanige devootheid hopende de pensioengerechtigde leeftijd dan maar te behalen zonder al te veel kleerscheuren en vergaarde eigendommen te mogen behouden nadat zelfs de laatste op 30 jarige leeftijd dan ook doorhad dat alle beloften en dromen bedrog bleken en het ietsje anders bleek dan zo beschaafd op die scholen geleerd en aangepraat door leden van diezelfde mafiaorg.

En waarom moet men ontvluchten waar men geboren is naar een onzekere onbekende verte om aan de hellevorsten pogen te ontkomen als dat weer een schot uit een russisch roulettepistool is? Hun misdaad soms Onze plicht?

Ook onze welstand eigendommen welvaar worden Ons al eeuwen in manipulaties als oorlogen politieke stromingen financiele manipulaties als reccesies inflaties kostenbedrog vraag en aanbodgesjoemel steeds weer volchronisch afgeroofd. Zelfs met misbruik politiek wetgevingen en justities en diensten áf geroofd onder mom van schuld recht en plicht.Zo heeft de bankstermafia zelfs heel Nederland onder Onze Kont zich tot eigendom gemaakt in nauwe samenwerkingen met mafialeden in politiek wet en staat.Niet om niets is al 1 zo een grondrover nog maar al gelukkig bezitter van al 11 miljard Euro en in samenspan met wetgever en justitie uit op nog eens 14 daar van. De enorm grootscheepse eigendoms en bedrijfsoverdrachten van alleen de afgelopen decennia  -alle Volkseigendommen weg geroofd- al weer als of de grootscheepse rooftochten in en na de oorlog al niet rampzalig genoeg waren zijn zeker ontgaan?

Banken bedrijven instanties instituten verzekeringen sociale verzekeringen pensioenfondsen staatsmiddelen wetgevingen politieke macht stockmarketmanipulaties EU en diensten -de geprivatiseerde bedrijven-misbruikt om Bevolkingen leeg en kaal te roven.

En vluchten wat We afgelopen 2800 jaar als oplossing deden lukt niet zo daar We nu aan de randen van de Aarde en afgronden klampen en nóg zijn ze er.

Wordt Tijd dat ze ZÈLF Gaan Betalen Terúg Betálen Èn GOÈD ÒÒK!

Oeps...Zei Ik dat hardop? Moet Me bij mijn psychopaat weer even opnieuw laten etiketeren zie ik?


Geen opmerkingen: