Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

donderdag 9 februari 2012

ARGUSOOG
Sinds moderator met behulp van joodse mafia en Misbruik staatsmiddelen bij Argusoog binnen gedrongen is Kan er Geen Waarheid Geen Kritiék Meer Geplaatst Worden Waar joden of joodse mafia in benoemd Wordt.

In Dé Hoop Óp beterschap Leverde Ik Vanochtend Wéér Bijdrage en wa Dat geweigerd bij Nazién wat er Van geworden was! Zie Onder >


http://www.argusoog.org/breaking-klokkenluider-corruptiezaak-hoensbroek-opgepakt/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter#comment-49150
Han zegt:
Je reactie is in afwachting van moderatie.
9 februari 2012 om 04:28

CCC De joodse mafia heeft per 2004 en 2009 veel joodse penoze ingevoerd om de bestuursgelederen te versterken incluis leden politiediensten en des betreffende chefs te vervangen zo als u mafialid job cohen daar al meermaals een beginnetje mee zag maken om zake politiechefs Holland in de hoek douwen.

Alle burgemeesters zijn zo al steeds joods en leden joodse mafia geweest.Deelname aan grootscheepse drughandel massa Kinder Misbruiken en molestaties drogeringen verprostitueringen afpersingen met Kinder prostitueetjes grootscheeps en allenig Misbruik Staatsmiddelen is dan ook zo al te verwachten.

Alle daden en deelmisdaden zijn dan in Principe onderdeel van een al decennia durend staatsterrorisme en reden waar om men dan ook altijd de betrokken leden moet identificeren beschrijven en dossier aanleggen.Kan me voorstellen de bitchroepende agent had een amerikaans accent?

Deze daden verjaren dus niet en in Feite zijn op dit moment alle bedrijvigheden ambtenaren Crimineel Feit daar ze al langdurig deelnemen aan een Criminele organisatie waar de invoering van in opspraak geraakte bonuscultuur een onderdeel van was en is.

Goed identificatie en dossiers bijhouden denk daar bij ook aan vingerafdrukken en dna immers is het vooruit zien naar dat er kans bestaat dat ze zelf op oude dág nog van eigen bed gelicht worden een kleine troost!

Geen opmerkingen: