Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

woensdag 25 januari 2012

VISIONAIR 7 Bedrog


Nou op visionair zijn ze ook helemaal niet kosjer.

Nu alle onderstaande weg gehaald en in moderaties terug gezet
Al weer zonder dat ik vernemen mag wat the heck loos is dan.

Krijg ik ook dit soort  smaad om me  gezegd en beweerd mee:

http://www.visionair.nl/wetenschap/universum/neutronen-kunnen-naar-ander-universum-ontsnappen/comment-page-1/#comment-16706
Epstein
25 januari 2012 bij 07:32 · Reageren

Gebruiker Epstein blijkt een trol met verschillende aliassen die zich ook na meerdere waarschuwingen niet weet te gedragen.
Bij deze opgehoepeld dus.
Germen, redactieHet is Me Duidelijk dat Wetenschap op die website helemaal niet eens Kán bestaan of tot zijn Recht Komt als Alles steeds gesaboteerd en vernietigd wordt als het om Mij ook nog geen eens aan gegeven redenen steeds bal is. De afwezigheid van Integriteit en Bedrog druipt er van af zo als ze eerder al een Bijdrage verwijderden ook dat een intelligentie testosteronrelatie Debunkte. En zo gingen meer Bijdragen die Uniek en Wellicht interessant vernieuwend zijn. Dan is Kritiek op hun artikelen ook al destructief Gebleken niet te Mogen..


Maar hier onder te zien net als in artikel visionair 5 op dit Blog Beschreven eerder al gebeurde weer alle hier onder getoonde helemaal met terugwerkende kracht uit de website weg gehaald.

Dit zijn hele nare onverwachte plotse toestanden. Mischien een bijdrage over antifa dat germen ook weg haalde en hier onder staat ? Koffiedik kijken maar.http://www.visionair.nl/wetenschap/universum/honderdduizenden-zwerfplaneten-per-ster-in-melkweg/comment-page-1/#comment-16703
Epstein
Je reactie wacht op goedkeuring.
25 januari 2012 bij 07:05 · Reageren

Kan dat dan de mysteriouse donkere materie zijn?
Dat zou de berekening van het materietotaal heel merkbaar moeten beinvloeden.
En is Mij een raadsel waar óm het dan niet eerder in schattingen ontdekt is.
Duizenden planeten per Zon is niet niks.Vreemd.Maar mischien zitten ze al wel ongeweten dan in de calculaties.
Zou Me ook niet verbazen als dit dan de schattingen van de kernen van Melkwegen en Zwarte Gaten en veel meer ook gaat herzien naar veel lagere Waarden.Er moet dan immers veel meer diffuse Zwaartekracht zijn.

http://www.visionair.nl/wetenschap/universum/honderdduizenden-zwerfplaneten-per-ster-in-melkweg/comment-page-1/#comment-16704
Epstein
Je reactie wacht op goedkeuring.
25 januari 2012 bij 07:14 · Reageren

En de Ministelsels zullen dan wel niet te tellen zijn?

http://www.visionair.nl/ideeen/is-een-wereld-zonder-mannen-beter/comment-page-1/#comment-16716
Epstein
Je reactie wacht op goedkeuring.
25 januari 2012 bij 09:09 · Reageren

Er waren wat storingen Tim.

Dat met die vrouwen en machos is helaas cultuur gebaseerd en kwam per 13.000 jaar geleden met het terug trekken van de ijstijd uit het zuiden mee naar Europa.Die traumas en complexen zijn dus ruim door gegeven en zelfs al wat we aan maatschappij en cultuur misdaad en geweld kennen is er van afkomstig en op gebaseerd.

 Hooligans en vele activistengroepen en vele demonstratiegroepen  en hun gedragingen zitten hele andere redenen en motieven  mafiamotieven en beweegredenen achter en worden als politiek en maatschappelijk  wapen misbruikt onder mede rabinaal commando.Dat soort groepjes leggen ze in elk land aan en zijn gebruikelijk op jonge leeftijden door hen verkrachtte en geconditioneerde kinderen en zo was ms13 ook een van hun werken en binnen afzienbare tijd al een crime org van 65.000 man. Bij hooliclubs ziet men ook vaak hun verkrachter er als leider bij en die dient weer de meestal joodse en ook islamitische mafia en zijn de luitenants van die mafiaklieken.Zo waren de hooligans met Hoek van Holland ook misbruikt voor politieke motieven daar mee die mafia de greep op de bevolking “met wet ” kon versterken onder dat soort excuses.Dat was de mafiakliek van cohen aboutaleb en ter horst weer.Kort om joodse mafia die ook internationaal opereren.

 Je had dat ook mooi kunnen zien met de antifascisten de antifagroepen wereldwijd decennialang zo als we hier ook een afa hebben die rond femke halsema en dat soort figueren rond hangen en bij job op de thee komen. Die waren over al waar natives en autochtonen hun Zorgen en Leed bekend wilden maken publiek wilden maken .Simpel alles Keurige burgers en families die hun problemen wilden bekend maken en niks geen facisten of rechtsradicalen juist maar wél zo werden af geschilderd in de mafiablaadjes.Over al in welk land dan ook waar die wilden protesteren demonstreren waren er gelijk extreem gewelddadige agressieve antifagroepen die ze aanvielen. En vaker al eerder dan de Demonstranten mét vergunning aanwezig wat dus duidt op inlichtingswerken via en van uit overheden diensten en regeringen.
 Ook dat zijn meestendeels verkrachtte kinderen van een diversiteit van raciale achtergronden die eigenlijk gegegijzeld slaaf en geestelijk gegijzeld met drugs verslaafd zijn en met verkrachting  en gedwongen en ook  gebrainwashed om aan die terreur van dat soort raciaal terroristische fascistische acties en misdaden mee te doen om volken en landen te ontwrichten en de voor de joodse mafia maatschappelijke en politieke macht te steunen.

De islamgroepen die de Wijken terroriseren zelfde zaak zelfde leest. Ook die kinderen worden misbruikt op gelijkende wijze door ook die joodse elitebankenmafia in de overheden en politiek.Dat doen ze dan gebruikelijk via rabinaten zulks opzetten en leiden. Zo heb ik van burgemeester aboutaleb ook wel eens wat islamieten met vuisten als koelkasten aan mijn lijf gehad om dat ik wat naars over hem en de machinaties met Hoek van Holland gezegd had.Tegenstanders uitschakelen en uitroeien.Sja denk maar niet dat een Democratie of brave burger ooit ook maar een seconde heeft kunnen Ademhalem.

http://www.visionair.nl/ideeen/is-een-wereld-zonder-mannen-beter/comment-page-1/#comment-16719
Epstein
Je reactie wacht op goedkeuring.
25 januari 2012 bij 09:39 · Reageren

“omdat vrouwen volgens dat artikel blijken te vallen op agressieve en dominante mannen.”
Dat wil natuurlijk voorkomen om de rust om de veiligheid om dan nog maar1  klootzak dan maar over zich heen te hebben om toegeven uit angst in elkaar geslagen te worden en uit angst om de zwakkere en ook wel uit angst om de kinderen en voortbestaan. Alles niet zo luisterrijk.  Maar schuld….sja wee nie?

http://www.visionair.nl/ideeen/is-een-wereld-zonder-mannen-beter/comment-page-1/#comment-16711
Epstein
Je reactie wacht op goedkeuring.
25 januari 2012 bij 07:51 · Reageren

Nou Roeland automatisch aannemen dat vrouwen engelen zijn en mannen duivels heeft  menig de kop gekost.Mannen zijn te vaak maar de uitvoerders  en realisators van de wil van vrouwen. Zag van de week nog een rabbi die een Kind het raam uit had gegooid in een rechtzaak in amerika. Hij had een Baby trauma en deed het voor zijn moeder.Concurrentie executeren.

http://www.visionair.nl/ideeen/is-een-wereld-zonder-mannen-beter/comment-page-1/#comment-16710
Epstein
Je reactie wacht op goedkeuring.
25 januari 2012 bij 07:46 · Reageren

Als men de verschillen gaat zien met van de vrouwelijkste man af en van de mannelijkste vrouw af dan is alle verschil heel simpel heeeel diffuus en onbepaalbaar.Zo zijn er vrouwen die ik een Kind noot in de armen zou geven en ook mannen bij wie dat heel goed en beter kan.Heel difuus alles.Kijk ook eens naar dat soort dat feminist en of pot is waar veel bouwvakkers rond lopen en juist mannelijke kenmerken hebben en die juist dan de sputteraars zijn om dat er een piemeltje geconstateert is. En ons dan ook heel gewelddadig hun kroeg uit gooiden…..for just being there.

http://www.visionair.nl/ideeen/is-een-wereld-zonder-mannen-beter/comment-page-1/#comment-16717
Epstein
Je reactie wacht op goedkeuring.
25 januari 2012 bij 09:27 · Reageren

Trouwens heb een vriendin die veel in die feministen en pottenhoek kwam.Mymymy de indruk van haar verhalingen deden mij aan ss concentratiekampen en hoerenafwerkstruiken denken.Daar kan de liefde en menselijkheid ook zo ver zoek zijn dat men zich in de darkroom waant.

http://www.visionair.nl/wetenschap/tijdkristal-overleeft-einde-der-tijden/comment-page-1/#comment-16720
Epstein
Je reactie wacht op goedkeuring.
25 januari 2012 bij 09:59 · Reageren

In de ruimte van hun leer en bevindingen zal geen enkel object als tijd of informatieconservatie gebruikt kunnen worden daar ze de maximale levensduur van het stabielste deeltje het proton op 100 miljard jaar berekend hebben waar na ook dat uit eenvalt.Dan is er geen materie meer om wat dan ook mee te doen of te maken. Laat staan men is er verrassend genoeg zelf dan nog.

Een warmtedood? Alle energie en straling naar het nivo van warmte en waar om niet dan ook verder uitgolven? Dat zal niet kloppen. Zeker niet als de kernen die verantwoordelijk zijn voor specifiek warmtestraling zelf vergaan zijn. Het verval geleidelijk zou gaan en de bigbang is immers ook algekoeld.

En andere Universa  te vinden zijn er zat die allen voor bij de waarnemingshorizon liggen dat maakt dat wij als het ware in een sensorische bel wonen en allerlei rare theorien uitbraken als zou dat gebrek dan de echte waarheid zijn.Theorie en Logica klein gehouden door de zintuigen. Op basis van waarnemingsbeperking werd ooit de Aarde plat en het Universum om de Aarde heen draaiende bevonden. Men durft zich zelf geen eens rijk meer te rekenen om dat de telescopen zeggen dat daar een muur zou zijn. Alleen een waarnemingsmuur Geen Realiteitsmuur en Geen Waarheidsmuur.

Ook een Stelling als dat er iets is dat geen begin en geen einde heeft is onverteerbaar.Alles moet immers een begin oorzaak en einde hebben anders wordt men bang. Niets is eeuwig en dat is helemaal juist. Het Universum IS Eindeloos en eeuwig. De beschadigde psychologie van de wetenschap projecteert eigen wezen op de realiteit en beperkt het. Daar buiten wordt men Bang en Angstig. Wie droomt niet van een eigen Planeet of minstens een waar alles is als men zelf zou willen? Een oertrauma om dat we geen Vriendelijkheid vonden toen we kwamen en alle bestaan en medemens vrezen. Daar mee het onbekende en het Nieuwe. En graag alles dan bekend en gezien en onder controle van dan minstens het weten willen hebben dat maakt minder Bang.

Het Universum IS zonder begin zonder einde in Ruimte en Tijd. Materie wordt altijd geschapen en vernieuwd in de zwarte gaten die het Universum Bevruchten en Bezaaien waar uit dan alle Vormen Ontstaan Daar Mee U Kunt Bestaan.Het Universum is Steady State en eeuwig.

Die feestjes van ze ook….   http://www.youtube.com/watch?v=n-UQd3m_UJg


http://www.visionair.nl/wetenschap/universum/neutronen-kunnen-naar-ander-universum-ontsnappen/comment-page-1/#comment-16722
Dank je voor de oplettendheid!

Dat is dan de reden dat er geen waterstofgigawolken voorbij Mars zijn.Dat is snel opgelost.

Dan blijft spontane manifestatie waterstof over. Ik heb ook nooit dergelijks vernomen bij de ultramagneetexperimenten en die hadden dan zeker iets gesignaleerd? CERN met al die sterke magneten en enorme krachten ook niets gezien van spontane komst van materie.

Hoe ze uit de omloop om de Zon een zwaartekrachtseizoen willen bouwen?

Bedoelen ze de Maanstanden?

Ons Universum is een leegte waar in materie en energie.

Ik vat m niet hoé die denken dat er dan nog een leegte zou zijn met ook iets aan inhoud op de zelfde plek al is dat een hoepel of rare vreemde dingen?

En wat zou dan de kracht of verschijnsel moeten zijn dat de Universa gescheiden zou houden.En onzichtbaar en onmeetbaar en onvindbaar voor elkaar?

Denk niet dat dit paard de Finish haalt.

Ook de gedachte van naastgelegen Universa is wat bevreemdend en indien de kracht van een bigbang explosieshell ooit iets gescheiden zou hebben dan is die door inflatie al lang uitgewerkt om eventuele Universa onzichtbaar voor elkaar te scheiden.Dan de miljarden bigbangs van al die andere Universa nog die dan geboren zouden worden en de Onze dan weer zouden moeten treffen en belagen? ...Neh die knol wil niet.

http://www.visionair.nl/wetenschap/tijdkristal-overleeft-einde-der-tijden/comment-page-1/#comment-16720
Epstein
25 januari 2012 bij 09:59 · Reageren

In de ruimte van hun leer en bevindingen zal geen enkel object als tijd of informatieconservatie gebruikt kunnen worden daar ze de maximale levensduur van het stabielste deeltje het proton op 100 miljard jaar berekend hebben waar na ook dat uit eenvalt.Dan is er geen materie meer om wat dan ook mee te doen of te maken. Laat staan men is er verrassend genoeg zelf dan nog.

Een warmtedood? Alle energie en straling naar het nivo van warmte en waar om niet dan ook verder uitgolven? Dat zal niet kloppen. Zeker niet als de kernen die verantwoordelijk zijn voor specifiek warmtestraling zelf vergaan zijn. Het verval geleidelijk zou gaan en de bigbang is immers ook algekoeld.

En andere Universa  te vinden zijn er zat die allen voor bij de waarnemingshorizon liggen dat maakt dat wij als het ware in een sensorische bel wonen en allerlei rare theorien uitbraken als zou dat gebrek dan de echte waarheid zijn.Theorie en Logica klein gehouden door de zintuigen. Op basis van waarnemingsbeperking werd ooit de Aarde plat en het Universum om de Aarde heen draaiende bevonden. Men durft zich zelf geen eens rijk meer te rekenen om dat de telescopen zeggen dat daar een muur zou zijn. Alleen een waarnemingsmuur Geen Realiteitsmuur en Geen Waarheidsmuur.

Ook een Stelling als dat er iets is dat geen begin en geen einde heeft is onverteerbaar.Alles moet immers een begin oorzaak en einde hebben anders wordt men bang. Niets is eeuwig en dat is helemaal juist. Het Universum IS Eindeloos en eeuwig. De beschadigde psychologie van de wetenschap projecteert eigen wezen op de realiteit en beperkt het. Daar buiten wordt men Bang en Angstig. Wie droomt niet van een eigen Planeet of minstens een waar alles is als men zelf zou willen? Een oertrauma om dat we geen Vriendelijkheid vonden toen we kwamen en alle bestaan en medemens vrezen. Daar mee het onbekende en het Nieuwe. En graag alles dan bekend en gezien en onder controle van dan minstens het weten willen hebben dat maakt minder Bang.

Het Universum IS zonder begin zonder einde in Ruimte en Tijd. Materie wordt altijd geschapen en vernieuwd in de zwarte gaten die het Universum Bevruchten en Bezaaien waar uit dan alle Vormen Ontstaan Daar Mee U Kunt Bestaan.Het Universum is Steady State en eeuwig.

Die feestjes van ze ook….   http://www.youtube.com/watch?v=n-UQd3m_UJg

http://www.visionair.nl/ideeen/is-een-wereld-zonder-mannen-beter/comment-page-1/#comment-16719
Epstein
25 januari 2012 bij 09:39 · Reageren
“omdat vrouwen volgens dat artikel blijken te vallen op agressieve en dominante mannen.”
Dat wil natuurlijk voorkomen om de rust om de veiligheid om dan nog maar1  klootzak dan maar over zich heen te hebben om toegeven uit angst in elkaar geslagen te worden en uit angst om de zwakkere en ook wel uit angst om de kinderen en voortbestaan. Alles niet zo luisterrijk.  Maar schuld….sja wee nie?

http://www.visionair.nl/ideeen/is-een-wereld-zonder-mannen-beter/comment-page-1/#comment-16718
Epstein
25 januari 2012 bij 09:33 · Reageren
Heb echofon op mijn firefox en twiet zo kliklik paginas en comments naar twitter. @Bonusje

http://www.visionair.nl/ideeen/is-een-wereld-zonder-mannen-beter/comment-page-1/#comment-16717
Epstein
25 januari 2012 bij 09:27 · Reageren
Trouwens heb een vriendin die veel in die feministen en pottenhoek kwam.Mymymy de indruk van haar verhalingen deden mij aan ss concentratiekampen en hoerenafwerkstruiken denken.Daar kan de liefde en menselijkheid ook zo ver zoek zijn dat men zich in de darkroom waant.

http://www.visionair.nl/ideeen/is-een-wereld-zonder-mannen-beter/comment-page-1/#comment-16652
Epstein
25 januari 2012 bij 09:09 · Reageren

Er waren wat storingen Tim.

Dat met die vrouwen en machos is helaas cultuur gebaseerd en kwam per 13.000 jaar geleden met het terug trekken van de ijstijd uit het zuiden mee naar Europa.Die traumas en complexen zijn dus ruim door gegeven en zelfs al wat we aan maatschappij en cultuur misdaad en geweld kennen is er van afkomstig en op gebaseerd.

 Hooligans en vele activistengroepen en vele demonstratiegroepen  en hun gedragingen zitten hele andere redenen en motieven  mafiamotieven en beweegredenen achter en worden als politiek en maatschappelijk  wapen misbruikt onder mede rabinaal commando.Dat soort groepjes leggen ze in elk land aan en zijn gebruikelijk op jonge leeftijden door hen verkrachtte en geconditioneerde kinderen en zo was ms13 ook een van hun werken en binnen afzienbare tijd al een crime org van 65.000 man. Bij hooliclubs ziet men ook vaak hun verkrachter er als leider bij en die dient weer de meestal joodse en ook islamitische mafia en zijn de luitenants van die mafiaklieken.Zo waren de hooligans met Hoek van Holland ook misbruikt voor politieke motieven daar mee die mafia de greep op de bevolking “met wet ” kon versterken onder dat soort excuses.Dat was de mafiakliek van cohen aboutaleb en ter horst weer.Kort om joodse mafia die ook internationaal opereren.

 Je had dat ook mooi kunnen zien met de antifascisten de antifagroepen wereldwijd decennialang zo als we hier ook een afa hebben die rond femke halsema en dat soort figueren rond hangen en bij job op de thee komen. Die waren over al waar natives en autochtonen hun Zorgen en Leed bekend wilden maken publiek wilden maken .Simpel alles Keurige burgers en families die hun problemen wilden bekend maken en niks geen facisten of rechtsradicalen juist maar wél zo werden af geschilderd in de mafiablaadjes.Over al in welk land dan ook waar die wilden protesteren demonstreren waren er gelijk extreem gewelddadige agressieve antifagroepen die ze aanvielen. En vaker al eerder dan de Demonstranten mét vergunning aanwezig wat dus duidt op inlichtingswerken via en van uit overheden diensten en regeringen.
 Ook dat zijn meestendeels verkrachtte kinderen van een diversiteit van raciale achtergronden die eigenlijk gegeijzeld slaaf en geestelijk gegijzeld met aan verslaafd zijn en met verkrachting en drugsverslavingen en gedwongen en ook  gebrainwashed om aan die terreur van dat soort raciaal terroristische fascistische acties en misdaden mee te doen om volken en landen te ontwrichten en de voor de joodse mafia maatschappeijke en politieke macht te steunen.

De islamgroepen die de Wijken terroriseren zelfde zaak zelfde leest. Ook die kinderen worden misbruikt op gelijkeleke wijze door ook die joodse elitebankenmafia in de overheden en politiek.Dat doen ze dan gebruikelijk via rabinaten zulks opzetten en leiden. Zo heb ik van burgemeester aboutaleb ook wel eens wat islamieten met vuisten als koelkasten aan mijn lijf gehad om dat ik wat naars over hem en de machinaties met Hoek van Holland gezegd had.Tegenstanders uitschakelen en uitroeien.Sja denk maar niet dat een Democratie of brave burger ooit ook maar een seconde heeft kunnen Ademhalem.
http://www.visionair.nl/wedstrijd/het-grootste-probleem%E2%80%A6en-de-oplossing/comment-page-1/#comment-16714
Epstein
25 januari 2012 bij 08:21 · Reageren

Er is mij nog wel wat onheus tegenwoordig.Vast weet een ieder dat er al jaren miljarden en triljarden de economie in worden gepompt…Onze triljarden … althans dat wordt beweerd. Máár heeft iemand van jullie dan al eens een Stuivertje maar er van gezién?
Ook obama hilary clinton > obama in totaal 900+400 miljard Dollar aan werkgelegenheid uitgegeven.Clinton ziekenfondsproject 700 miljard is samen enkel dat al 2 triljard  >> Alle 20.000.000 Daklozen en alle werkeloosheden zijn er nog.Alle zieken nog in de Steeg.
De bedragen werden door de industrie als gm en de ziekenfondsen af gevangen.
En DIE behoren tot die plunder en loot elite.
Same game alle injecties hier in Europa > Niemand zag of had voordeel aan die miljardeninjecties belastinggelden. In Griekenland met honderden miljarden net gekregen hangen de mensen nog Arm en werkeloos althans zonder inkomen rond.
Waar is al dat Geld en wie hebben dat?
Ik Bedoel áls de Beoogde Mensen dat direct hadden gekregen had de Economie al een zeer forse trap en boost gehad en alle werkgelegenheden ook.
Waar zit die zwarte piet die nar dan?
Elke Politierechercheur zou ze zo Vinden Follow the Money and Find the Cook.
Maar macaber genoeg gebeurd dat niet???
Ergens Moet een geestesziekte rondwaren als al dat Geld Spoorloos verdwijnt en niets roert zich nergens. Ik had vernomen dat zelfs Gelden rechtstreekt uit Onze belastingdiensten naar  bepaalde elite in china getransporteerd worden en de banken er hele vloedstromen van zwartgeldtransacties en overmakingen op na houden internationaal.Nou dat is mooi.

http://www.visionair.nl/wedstrijd/het-grootste-probleem%E2%80%A6en-de-oplossing/comment-page-1/#comment-16713
Epstein
25 januari 2012 bij 08:05 · Reageren

De problemen zijn om dat alle instanties en instituten door een mafiakliek misbruikt worden om zich eeeenorm te verrijken in weelden te leven en macht zo veel mogelijk te hebben.Daar om werkte niets geen bank geen ziekenhuis geen democratie geen school geen politie agent  heeft ooit gewerkt door alleen die invloed. Enkelen de winst en meesten het belag.Als die stopt zijn alle problemen en oorlogen gebreken onmiddelijk weg.
zo simpel … alles werkt in vertrouwen in misdaad niet.

http://www.visionair.nl/ideeen/is-een-wereld-zonder-mannen-beter/comment-page-1/#comment-16711
Epstein
25 januari 2012 bij 07:51 · Reageren
Nou Roeland automatisch automatisch aannemen dat vrouwen engelen zijn en mannen duivels heeft  menig de kop gekost.Mannen zijn te vaak maar de uitvoerders  en realisators van de wil van vrouwen. Zag van de week nog een rabbi die een Kind het raam uit had gegooid in een rechtzaak in amerika. Hij had een Baby trauma en deed het voor zijn moeder.Concurrentie executeren.

http://www.visionair.nl/ideeen/is-een-wereld-zonder-mannen-beter/comment-page-1/#comment-16710
Epstein
25 januari 2012 bij 07:46 · Reageren

Als men de verschillen gaat zien met van de vrouwelijkste man af en van de mannelijkste vrouw af dan is alle verschil heel simpel heeeel diffuus en onbepaalbaar.Zo zijn er vrouwen die ik een Kind noot in de armen zou geven en ook mannen bij wie dat heel goed en beter kan.Heel difuus alles.Kijk ook eens naar dat soort dat feminist en of pot is waar veel bouwvakkers rond lopen en juist mannelijke kenmerken hebben en die juist dan de sputteraars zijn om dat er een piemeltje geconstateert is. En ons dan ook heel gewelddadig hun kroeg uit gooiden…..for just being there.

http://www.visionair.nl/wetenschap/universum/neutronen-kunnen-naar-ander-universum-ontsnappen/comment-page-1/#comment-16708
Epstein
25 januari 2012 bij 07:34 · Reageren
Ja bella we zouden dan ook over al spontane manifestaties van plotse wolken waterstof moeten registreren … zijn er niet.
http://www.visionair.nl/wetenschap/universum/neutronen-kunnen-naar-ander-universum-ontsnappen/comment-page-1/#comment-16706
Epstein
25 januari 2012 bij 07:32 · Reageren
Nou dan zal er wel een formidabele hoeveelheid naar andere Universa moeten.
Immers de Zon zendt scheepsladingen neutrinos uit.
De vervaltijd van neutrinos is 15 >licht< minuten.We zouden moeten afsterven in gigawolken waterstof voorbij Mars? En die zijn niet Aangetoond.Maar ik wil blijven weigeren in andere Universa te geloven….Help…???

http://www.visionair.nl/wetenschap/universum/honderdduizenden-zwerfplaneten-per-ster-in-melkweg/comment-page-1/#comment-16704
Epstein
25 januari 2012 bij 07:14 · Reageren

En de Ministelsels zullen dan wel niet te tellen zijn?

http://www.visionair.nl/wetenschap/universum/honderdduizenden-zwerfplaneten-per-ster-in-melkweg/comment-page-1/#comment-16703
Epstein
Je reactie wacht op goedkeuring.
25 januari 2012 bij 07:05 · Reageren

Kan dat dan de mysteriouse donkere materie zijn?
Dat zou de berekening van het materietotaal heel merkbaar moeten beinvloeden.
En is Mij een raadsel waar óm het dan niet eerder in schattingen ontdekt is.
Duizenden planeten per Zon is niet niks.Vreemd.Maar mischien zitten ze al wel ongeweten dan in de calculaties.
Zou Me ook niet verbazen als dit dan de schattingen van de kernen van Melkwegen en Zwarte Gaten en veel meer ook gaat herzien naar veel lagere Waarden.Er moet dan immers veel meer diffuse Zwaartekracht zijn.

http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/nationaliseer-geldcreatie/comment-page-1/#comment-16691
Ik bedoel die bankelite kan dus alle stockmarket en daar mee ons en alle landen manipuleren en heeft alles onder controle.

""He asked Churchill to come watch something important in NY in 1929, and then he showed Churchill how they could destroy the Stock Market. That show of power brought Churchill on board. “( Om Amerika de oorlog die zou komen in te trekken)”"
http://tinyurl.com/862efov    http://tinyurl.com/6rlh9u6

Dat soort financiele bedrogs en oplichtingswapens misbruiken ze om Volken en landen helemaal Leeg te zuigen en af te romen.Geen opmerkingen: