Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

zondag 15 januari 2012

VISIONAIR 4http://www.visionair.nl/ideeen/filosofie/honderd-procent-erfbelasting-een-goed-idee/comment-page-1/#comment-15214
Sjef
Je reactie wacht op goedkeuring.
15 januari 2012 bij 00:21 · Reageren

aHa hEt wARe gEziCHt vAndEsOvjEtcEnSOr

Terug gezet in moderatie wat het zelfde als boekhoudfraude is gezien artikeltopic.>

Sjef
Je reactie wacht op goedkeuring.
12 januari 2012 bij 10:36 · Reageren

Eh de belasingdienst was onder hoogervorst een criminele organisatie die aan de kunstmatige vorming van de reccesie van 2006 tm 2009 heeft mee gewerkt en is verantwoordelijk voor de algehele instorting van de Woningmarkt dat 2009 begon.

Mede is de belastingdienst een crimineel wapen om te zorgen dat het Volk het Volk blijft hongerig en onderdanig en niet eens Kans Krijgt om Met Families zo als joden en islamieten wel doen van generatie op generatie wat stabiels op te bouwen om dat alles weg geroofd wordt door de wetgevers en diensten in macht van die mooie elite die al Ons Geld aan alle kanten uitpuilen heeft en zelf geen slag ooit werkt.Er gaan zelfs Geldstromen rechtstreeks van uit die belastingdiensten naar eliteleden in China.Als of We aan een infuus liggen waar ze elke dag aan komen drinken.

Deze elitemafia omdat sommig van hun globale terreurwerken(globale uitroeing met een atoomoorlog na plundering van heel de Westerse Wereld ) mis ging rond 2000 hebben massaal mafialeden per 2004 en 2009 ingevoerd even als die kloon die net dat fascistenscript over Wilders schreef om alle besturen en diensten te versterken of was je nog niet opgevallen dat er wel erg veel strengkijkende zwartharigen op eens de Straten vullen?Zo de belasting en andere diensten ook.

We worden Kansloos gehouden op zeer vele wijzen en dan heeft niets Zin tot dat weg is en dan is alles toch als van zelf opgelost want meeste problemen bestaan dan geen eens meer om dat ZIJ die brachten maakten en in stand houden.

OOIT Wel Eens Bedacht DAT ALLE Maatschappeijke en politiek aangesmeerde agenda KUNSTMATIG IS?
DAT begint op de kleuterschool al de indoctrinaties daar om incluis ELK politiek item en agenda van NU en de naaste toekomst!

Het is Jammer dat Geen Enkel Goede Bedoeling En Inzet van zo veel Mensen ook maar Èén Kans Krijgt.

Dat Geen Cent van Alle Verdiensten zich meer in Europa Bevindt Moet Toch ook al Zó doen Concluderen dat alle Handelsbalans Zelfs decennialang MOET zijn Vervalst?

Anders ZIJN triljarden simpelweg NIET Onzichtbaar te exporteren!Daar HEBBEN de banken natuurlijk en ONMOGELIJK anders dan Ook een grootste rol in gehad …Simpel!

http://www.visionair.nl/ideeen/filosofie/honderd-procent-erfbelasting-een-goed-idee/comment-page-1/#comment-15206
Sjef
15 januari 2012 bij 00:01 · Reageren
“stoort”
EnHOewEetjEiETsvAndEinhOUdalShETjEontGaAt?
éNoVERschREeUwenEnOoknOgINHouDSlOOsHEid GEspROkEn?

http://www.visionair.nl/ideeen/filosofie/honderd-procent-erfbelasting-een-goed-idee/comment-page-1/#comment-15204
Sjef
14 januari 2012 bij 23:51 · Reageren

oH jA eN ziNSbOuw eN dAt jE ´T niEt kOn lÈzen haDDen wE oOk Al! sChEinhEil!wEl aRTikEleN pLaAtSen oVer hoE lEEsBAar onlEeSBaar iS? sCHEinHEil!

http://www.visionair.nl/ideeen/filosofie/honderd-procent-erfbelasting-een-goed-idee/comment-page-1/#comment-15201
Sjef
14 januari 2012 bij 23:43 · Reageren
Eerst leestekens nu weer hoofdletters ?
Ben je ondertussen niet gewoon een smerige scheinheil?

http://www.visionair.nl/ideeen/filosofie/honderd-procent-erfbelasting-een-goed-idee/comment-page-1/#comment-15200
Sjef
14 januari 2012 bij 23:40 · Reageren
Sorry Tom een of ander engerd is hier aan het blokken!

http://www.visionair.nl/ideeen/filosofie/honderd-procent-erfbelasting-een-goed-idee/comment-page-1/#comment-15199
@Tom Geld bijdrukken Lijkt MIJ Zeer Voor de Hand Liggend de Economie OOK MAJOR te Bevorderen? MEESTE Mensen Hebben grote hoeveelheid achterstand in Vele Behoeften Ook.ÒF nou dat Geld of dat product er dat dagje eerst was Lijkt Me geen probleem?

Ja rothschild bankenelite bepaald tweemaal daags de Goudprijs in London.

Motieven - de rothchilds hebben niet om niets nu 600 triljard.En Dat zijn nog geen eens de rijksten immers de lubbers loeb of li clan is nog eens veel rijker. tinyurl.com/862efov

Goudprijs wordt weer gebruikt om Landenindex te wurgen.Zo kopen ze dan voor appeltjes en eitjes hele Landen op.Met inflatiemanipulatie verging Duitsland ook in hun handen en kon een familie hele Havensteden als Rostock bemachtigen.

Gehele geldsysteem van meet aan gelegd om Werkelijke Waarden en vrucht van Arbeid te plunderen Wereldwijd en is een pyramidesysteem.
Dat werd nooit doorzien om dat ze  zorgden voor oorlogen rampen epidemien als afleiding en vernietiging van Getuigen Bewijs en Geschiedenis.Om daar na onmiddelijk weer terug te komen en alles weer over te doen.Opbouwen afromen afmaken!

Ommzeilingen - alle Controleinstanties in hun handen.met prijs valuta waardenschommelingen als Huizenprijzen manipuleren met zelfs hulp mafialeden in staten en belastingdiensten waar door er 2009 maar liefst 900.000 dwangbevelen naar Huiseigenaren gingen als Symptoom.Konden ze hele blokken ook weer goedkoop opkopen.Manipilaties Producten en Grondstoffenprijzen via internationale prijsafspraken en media insinuaties.Vervalsingen bericht Onderzoeks en Data gegevens.Globale mafia.Denk aan olieberichten  en insinuaties er om in de media  mede waar door We nu in Afrika en Afghanistan de Grondstoffen en olievoorraden toe eigenen maar in werkelijkheid dezen in handen van die bankenelite zullen komen en Wij de rekeningen prijs Schaden schuld schulden en slechte naam.Kunstmatige reccesie met schuiven boekhouding 2006-2009 ter excuus onderdrukking Bevolking meer plunderen onder mom bezuinigen en verhullen van eerdere grootscheepse plunderingen.Wat te denken ALLE handelsbalans decennialang vervalst zo dat We de exodus van werkgelegenheid industrie en Gelden naar China en derdewereld niet Zagen?Alleen nijpels en lubbers al goed voor gegraai voor 100 miljard uit de Pensioenkassen.Wie Zag Dat Wél?

En ze doen het al een tijdje > tinyurl.com/7njz2gf
Google ook " synagoge of satan " om het bankwezen.

http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/het-populisme-ontmaskerd/comment-page-1/#comment-15166
Ja Zég Het zijn ernstig Zieke Criminelen Bronpsychopaten Die Belangen ZELFS FUNDAMENTEELSTE Belangen van Grote groepen Mensen en al te Vaak Hele Volken Zelfs als "populismen" af doen en ZELF NIETS willen en kunnen Betekenen dan overlast parasieten Criminelen academische mafialeden en Schaden.> Dat Soort lieden en mafiapartijen werken altijd met laster beledigingen bedreigingen en afpersingen smerigst woordgebruik en Laten NIETS ZIEN!

Zo Kan Ik over lieden als kok pechthold donner hirsch ballin rutte verhagen cohen rutte meneer ed van thijn en meer Dé Smerigste EN DAN WARE Verhalen Doen en Je Zou Gruwen en wég draaien!Maar Belangrijk > ze zijn één organisatie verdeeld over partijen academien en instanties en werken Crimineel SAMEN!Neem Ook eens een kijkje op Websites als klokkenluideronline.nl of argusoog of zoek Ad de Rooij.

Waar ze WEL aan meewerken bedrijven en uitvreten >>>

tinyurl.com/7owup3b

tinyurl.com/7qhluwj 

tinyurl.com/862efov

Democratie BESTAAT Helemaal NIET en Heeft NOOIT Gewerkt daar die lieden achter de schermen ALTIJD BEPALEND waren en zijn.

DAT Je ZO verschilmakend over academici versus Bevolking en de "gewone Man" Als Ik Schrijft is Mij Pijnlijk DAAR Bevolking en Land TÒCH Het GENE IS Waar ALLES Hier in om DRAAIT en die klunsen simpelweg veredelde stuurmatrozen EN ALLEN ONZE Kinderen Lopen OOK NOG EENS In Die Bevolking Rond.

Waar BIJ Aan Gemerkt DAT NET NOG de politiek >academici< over de gehele Breedte OP TV Toe GAF GEEN BAL te WETEN Van WAT er Onder de Bevolking Rond Gaat en LOOS IS. DAAR MEE Aan Gevende Dat De beursgorilla Wel Zeker MEER STEMMEN HAD GEHAD Dan ALLE academici BIJ ELKAAR Germen!

EN Het Nog BETER Had Gedaan OOK!

HUN WARE aard > Kijk Naar de INKOMENSVERDELING die ze keurig in eigen belang in stand houden AL DIE DEMOCRATISCHE DECCENIA LANG AL met HUN wet politiek school en academie ALS rechtelijk en economisch en ZELFS RACIAAL scheidings seperatie en discriminatie WAPEN ! Maar Jij Weet Niets Van Rassen en culturen Traceren!

MAAR DEMOCRATIE ? NEE Niet Gezien!
DAT SOORT leeft Van ONS Leed Gebrek en Ellende!

Zie Ik nog een opmerking over een nsdap. Nou Dan Moet Je Toch EERST WETEN Wat de ECHTE Feiten ZIJN!  

tinyurl.com/862efov

tinyurl.com/7qhluwj

tinyurl.com/8a6632y

tinyurl.com/6nzsxk5

DAAR Hoor Je "deskundige en geleerde erudiet" herr von rossum OOK NOOIT OVER Tóch? HOE ZO Niet ALS hij Zo geleerd belezen en erudiet IS?

Vraag hem eens ÓF hij een rabijnennopleiding heeft gehad en zich wel eens met drugs Babies en Kinderen gemoeid heeft.Die Kan ZO Op de Vaticaanhoop!Zo Zijn een leon de winter en een namaakiranier afshin ellian Ook NIET wie ze zéggen of insinueren te zijn!Kijk eens naar de rel om de schrijvers van "the king´s torah" ÓF Kijk eens naar de uitspraken van hun rabijnen de eeuwen door en WAAR die leiding aan gaven.

Heb Je Eigenlijk WEL al DOOR dan HOE Je met die eeuwige hypotheekrente aftrek steeds maar gemanipuleerd WORDT WÈLK partij Je dit keer weer zult kiezen?

Rente in samenspan met hun bankenmafia kunstmatig verhogen en het te veel via staat weer terug geven en daar mee afhankelijker maken óf Jij Je Huis wel of niet verliest.Echte pechthold en cohen bedenksels.Waar mee We ELKE Verkiezingsronde WEER gemanipuleerd worden.Geef MIJ Maar Een Populist En Een Fascist
tinyurl.com/7lmpfcu
DAN Een scheinheil Crimineel en TERRORIST!HOOGSTE TIJD!

Zie Ik nog een opmerking over een nsdap. Nou Dan Moet Je Toch EERST WETEN Wat de ECHTE Feiten ZIJN!  

tinyurl.com/862efov

tinyurl.com/7qhluwj

tinyurl.com/8a6632y

tinyurl.com/6nzsxk5

DAAR Hoor Je "deskundige en geleerde erudiet" herr von rossum OOK NOOIT OVER Tóch? HOE ZO Niet ALS hij Zo geleerd belezen en erudiet IS?

Vraag hem eens ÓF hij een rabijnennopleiding heeft gehad en zich wel eens met drugs Babies en Kinderen gemoeid heeft.Die Kan ZO Op de Vaticaanhoop!Zo Zijn een leon de winter en een namaakiranier afshin ellian Ook NIET wie ze zéggen of insinueren te zijn!Kijk eens naar de rel om de schrijvers van "the king´s torah" ÓF Kijk eens naar de uitspraken van hun rabijnen de eeuwen door en WAAR die leiding aan gaven.

Heb Je Eigenlijk WEL al DOOR dan HOE Je met die eeuwige hypotheekrente aftrek steeds maar gemanipuleerd WORDT WÈLK partij Je dit keer weer zult kiezen?

Rente in samenspan met hun bankenmafia kunstmatig verhogen en het te veel via staat weer terug geven en daar mee afhankelijker maken óf Jij Je Huis wel of niet verliest.Echte pechthold en cohen bedenksels.Waar mee We ELKE Verkiezingsronde WEER gemanipuleerd worden.Geef MIJ Maar Een Populist En Een Fascist
tinyurl.com/7lmpfcu
DAN Een scheinheil Crimineel en TERRORIST!HOOGSTE TIJD!


http://www.visionair.nl/wetenschap/het-venus-syndroom-op-aarde/comment-page-1/#comment-15157
Sjef
14 januari 2012 bij 21:00 · Reageren

Schiet me mog wel een te binnen > Verstedelijking

Enkel Nederland even > Met aantreden kok van agt lubbers werden Boeren beginnende met Boer Koekoek Monddood en ongeorganisreerd gemaakt.Vervolgens kwamen er uitputtingspsychologien er bij als treiteren met regels schaalvergrotingen steeds strengere regels Milieueisen en steeds grootschaliger massa import van Zeer Milieuvervuilende (geen regels daar en chronische grote brandstofverbruiken en transport en mensen inzet )zuivel en producten van uit verre Landen tot en met rund uit usa vandaan met vliegtuigen ingebracht.Beeldschermpjes usbsticks elektronice etc uit china.

Exodus emigraties zo niet al van zelf gillend de Grens over getreitert werd gepropageert en dat vaker tot en met dat er sinds dat mafialid hirsch ballin Ons 1991 Vogelvrij maakte en buiten de wetsbescherming stelde er per die 1991 900.000 Inwoners de Grens over Verhuist zijn.Waar onder nog eens veel meer Boeren.

Grondspeculanten IN NEDERLAND zijn in die jaren MULTI miljardairs 11 Mlrd geworden zo als de Grondhandelaren poot.Van uit politiek gemeenten en speculantenhoek > justitie politie rechtbanken grootscheepse slavenhandel 2012 incluis grootimport van chinese mannelijke Babietjes wat de global mafia doet om Landen te ontwrichten en u Ziet dat niet om dat ze vluchtelingen en immigrant genoemd worden en het derdewereldhulp en goed genoemd wordt.

De Wijkterrorismen die opzettelijk links gelegen laten worden in zake Wijken helpen verpauperen waar bij de grote verhuurders dan gebruikelijk ook onderhouden staken en politie al een 40 jaar niet Mag Intervenieren wat voor veel Mensen toestanden dat Men enkel in oorlogsgebieden vind hebben gebracht zorgen voor leegloop en Enormst Verdriet.

De verpauperde wijken worden afgebroken de veel duurder geworden Gronden worden herbesteed of verkocht en nieuwbouw wordt gepleegd tegen zeer veel hoger kosten en winsten.DUS Woningbouw wordt met TIJDELIJK oogmerk gepleegd en niks is daar duurzaam en elke 20 tot 50 jaar mag Men verwachten Wijkterrorismen en Onrecht te krijgen en afbraak.

Wat Tempertuurverhogingen 2-5graden en hoger fijnstof ozonvervuilingen vliegverkeer en Stadsverkeer en overlast voor Volken Mens Milieu Algemeen Belang “mobilisatie economie en bedrijf” en Land dat levert Behoef Ik Niet aan te Geven Hoop Ik. Kliekjes derdenbelang op allercrimineelste wijzen steeds weer en alleen maar.

Geen opmerkingen: