Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

maandag 23 januari 2012

VISIONAIR 6

http://www.visionair.nl/ideeen/is-een-wereld-zonder-mannen-beter/

Sander
Oa twitteraccounts  en facebook 7 miljoen en google 10 miljoen accounts werden door ze gesloten op verzoek van minister lieberman in de weken voor de aanslag op utoya.ze wisten dus exact en gelijk welke accounts ze te pakken moesten nemen wat wil doen concluderen dat ze inderdaad alles van ons zo veel mogelijk in kaart brengen en analyseren.

Dus privacy issues is wel heel zacht uitgedrukt.Het moet voor deze en gene nog maar af gewacht worden of dat dan niet zelfs levensgevaarlijk is als ze om 7 dozijn doden al niet wakkerliggen.Niek 
22 januari 2012 bij 23:22 · Reageren
Ik bedoel ook niet dat ik het verplicht wil stellen, maar dat je het wel kan koppelen, mocht je dat zelf willen. Op steeds meer websites (soundcloud en flickr enzo) kan je je facebook account koppelen, zodat je niet meer hoeft in te loggen.""


> Daar Mijn Bijdragen gebruikelijk een zeer kort bestaan beleven maar even op deze levenrekkende wijze dan maar...>

Vrijwillig en onwetende is ook geen optie als dat ongeweten gevaar levert.Te goeder trouw kunnen we met wat te vinden over die knakkers op internet al helemaal vergeten en zal enkel erger worden.Die tendens zit er in.Tevens was de familie of clan zuckerman eigenaar van facebook al rond 1900 betrokken met de cohenclan de goldmanclan  bij aanslagen op de russische tsjarenfamilies.

  Dat geeft althans mij een idee over hoe ze aan hun vermogens en eigendommen komen en ook hoe ze werken met wat voor mentaliteit.Cohen zijn weer familie van puisant rijke bankenelite en goldman behoeft meen ik geen introductie anders kent men ze na nog een wat jaren jaarlijkse 30 miljard dollar onder elkaar als bonusjes verdelen echt allemaal wel. Dan is er nog een gevaar en dat is van verandering.Als men een website en een kroeg heeft dat ook goed loopt en men veranderde dan dat liep het af.Al hoewel de schrijvers zelf en hun geest  hier de sterkste formule zijn in mijn opinie.  

Zo is google ook heel vreemd bezig en niet aan te ontkomen bij steeds meer diensten om alleen al in te loggen en te registreren en persisteert intrusief en obstruerend naar ware identiteitsgegevens onder afpersing van kunnen gebruiken van diensten of toegang.Een proxy heeft het erg moeilijk bij ze de identiteit te beschermen.

 Nu is google steevast betrokken en horig aan orders van uit israel en het aipac kamp waar alle snode plannen en acties ontwikkeld worden.Google had nog maar amper een van hun meest moderne it bedrijven in china neer gezet of het regende emailinbraken van uit china de westerse wereld in.Dat zeiden ze zou dan china zelf hebben gedaan.

  Het lijkt gemakkelijk convenient en luxe maar wat het uiteindelijk zal zijn lijkt op een totalitaire big brother die zelfs orson welles niet heeft kunnen bevroeden. En hun eigen moderatiebeleid gaat al tot fraudes plegen aan toe met valse schriftelijke beweringen immers who can touch us denken ze nu al.En daar bij denk ik dan al aan een gevalletje van ze dat al bij een geheel andere dienst plaats vond dan waar zij eigenaar van zijn.

Het ziet er zo al niet best uit.Maar goed zo hebben ze ons ook hun christendom in gedreven door ons alle bezit en eigendommen autonomie en zelfbestaandheid te onteigenen en als we ons bij hun clubje aansloten en hard voor ze werkten en stierven mochten we weer wat eten. Helaas hebben hun steevaste censuren alle ware geschiedschrijvingen de das om gedaan.Wil je echter toch nog eens echt authentiek materiaal over zulke waarheden hebben kun je bij de snel uitstervende dragers van de echte waarheden terecht in de bejaardentehuizen.Je zult dan nog schrikken onder welk wreedheden zij moesten opgroeien.Al hoewel de werken van mensen als pink floyd etc daar wel een idee van geven.

 Dan komt dat gekibbel tussen de sexen wat arbitrair over al hoewel dat gekibbel  zijn geschiedenis van trauma ontwikkeling in juist die geschiedenis van eeuwen hel op aarde heeft. Alleen de kruizigingen verbrandingen martelpraktijken strafwetgevingen scholen  en hoe en wat voor invloed die hebben op enkel al de communicatie en omgang tussen mensen en in families en tussen geliefden al is allen heden nog ontgaan dan is dat testosteron maar een bijzaakje en zelfs gevolg in traumabevriezing (vast zittende traumas spanningen ontregelen alle hersenwerking hormonenhuishouding en leiden tot zelfs skeletoperaties en verval mensheid ) en geen reden of ware oorzaak.

Autocensuur en agressie tegen allen die daar aan voor bij gaan in en om het gezin uit heden nog louter doodsangsten voor die religien en culturen des duivels en industrie.

Maar goed die beschaving die cultuur die vooruitgang die ons ongevraagd ongewenst overweldigd overspoeld en verzuipt houden we vast niet tegen. Wat nog nooit heeft gekund en is geweest om dat meesten onthouden wordt wat de oorzaak het probleem de echte dader is.Wat deels ook onder autocensuur en dat ook generationeel door gegeven plaats vindt.Daar zorgden de drietanden brandstapels en martelkelders wel voor die heden nog niet weg zijn maar slim verscholen en getransformeerd.

Wie zou in de moderne beschaafde hedendaagse krant en keurige tv met al die prachtige van onze kijk en luistergelden bij een gesprokkelde pakjes en gekamde haartjes  immers een raciaal kristallnachtwapen een boekverbrander  een brandstapel des duivels zien en in de scholen en academien de kinderen in de bordelen van zijn koude zaad?

  Wie ziet heden nog in de Homofielen en Pedofielen vervolgingen de Christusvervolgingen en Heksen jachten en het chronisch uit een jagen van Onze Liefde Voor Elkaar en Onze Liefde Voor de Kinderen daar mee die duivel al  Onze Kinderen met zijn en haar zaad kan vervuilen en Ons gemakkelijk geisoleerd van elkaar kan mennen misbruiken en Onze eenzaam gemaakte verstoten Liefde oh zo gemakkelijk invangen voor kwade duivelswerken?Deze zeer specifieke op GOD en Al Onze Waarden Zorg Liefde Wensen Toekomst Veiligheid Gezondheid  en Belang schijtende misdaadcultuur die al millenia thuisloos zwervende op host Volken en Culturen parasiteert en van alle Landen Dorpen en Steden Èn Elk Wiegje  Bethlehem´s maakt  zo als bij de faraos alle Dorpen Bethlehem waren al waar in Ook zij Blind Geboren werden  en heeft als gewoonte om overal de communicatie en weten in te nemen en monopoliseren en altijd dé overheid dé wet te worden.Alle wereldmedia en communicatie bezitten ze al en alle kijk en luistergelden ook..

Zo is twitter van begin in handen crimineel moderatiebeleid en zijn "versprekingen " van diverse politici zo verdwenen als ze tot hun bendemetier hehoren als een fleur agema die blond voor bruin uitmaakte. Versprekingen en opmerkingen van mensen die niet tot hen behoren of onwelgevallig zijn ziet men dan in de krant en op TV. Dat dan twitter ook misbruikt wordt voor raciale en politieke opruimingen en sabotages en  persoonsgegevensmisbruik zit dan in het vat en hen dan gegevens van je bezoekers doen toekomen of deze nou wel of niet vrijwillig iets weten is dan maar zozo.Kunt dan beter zelf een twitter in eigen beheer beginnen.Een wetenschapstwitter.Indien niet.....er nog iets zou zijn als....

Buitendien heb je al een inlog geplaatst en daar ik volgde wat zich afspeelde afgelopen week echt niet wegens spam. Daar er is  gebleken dat er hier tendensieus gemodereerd wordt en echt niet wegens onleesbaarheden of slechte schrift  en dat er hier een echte (aivd? eerder mossad?)   dossieraanlegster over bezoekers   http://tinyurl.com/7tsecga   rond struint wat wel de doodsteek zal worden is er voor ook jullie geen redden meer aan en is de onteigening  en take over door dat uitverkoren volkje al  ver.

Maar ja de sponsors willen dan ook wat. Dat zal dan reden van Niek zijn om dan bezoekers met Feiten maar een geestesziekte aan pogen te praten wat in de contreien van die misdaadclans zeer veelvuldig gebruik is ook. Kijk maar hoe door hen Misbruikte en Verkrachtte Kinderen door hen bejegend worden in media op TV en in de wetgevingen en bij justities.Een Studie Getuige X1 dutroux en fourniret Zal U de Reden Geven.

De censuur hier heeft  tot gevolg dat zo goed als alle artikelen op losse schroeven op drijfzand staan daar meest invloedrijke factoren buiten de deur gezet zijn en worden en dat strekt van maatschappij tot en met de wetenschap en de theorien van de wetenschappen zelf.

En dat juist in haar belangrijkste bekende gezichten. Kunt dan mogelijk beter die sponsors de deur wijzen daar hun invloed Ons daadwerkelijk geen paar centjes die zij geven MAAR miljarden en triljarden aan Leugens en Bedrog van kosmisch nationaal en internationaal formaat op vele Gebieden kosten. Laat staan de enorme hel van Ellende Schaden en Leed.

Óf dacht je werkelijk dat dat cern sneller dan licht ging met al dat miljardenbelang ...dát licht afgebogen wordt door zwaartekracht?

Dan heb je gelijk een staaltje Mind control en de Gevolgen Kinder Verkrachtingen en indoctrinatie voor Ogen dat je hun beweringen boven  eigen Gezond Verstand door hun beetje abracadabra en gelul LAAT zetten.

Zo zit dat met die holocaustclaims van ze ook al die 65 jaar al. Geen ENKEL Bewijs enkel vilien geschreeuw en We buy it DWARS DOOR ALLE BEWIJS HEEN Dat die holocaust er NOOIT WAS!

ZO ZIT DIE BIG BANG OOK !

Expanderend Universum OOK!

ALLE Wetenschap DOOD Onze Bankrekeningen NIET DE HUNNE RÒOD!

DAT IS Braindamage!

Maar goed neem aan dit zal weer eens het einde van Mijn Account Zijn?Vast!
Maar Moest er even UIT!


http://tinyurl.com/6q8hopa


http://samuel-heinemann.blogspot.com/2012/01/devil-devil.html
 http://samuel-heinemann.blogspot.com/2011/12/rascist.html
http://samuel-heinemann.blogspot.com/2012/01/oorlog.html


http://samuel-heinemann.blogspot.com/2011/12/een-rascistische-god.html
http://samuel-heinemann.blogspot.com/2012/01/foute-einstein.html
 http://bijdragenelders.blogspot.com/2012/01/visionair-4_17.html

#Enig ander op zelfde gebieden


http://www.depers.nl/economie/624874/Iedereen-gaat-er-op-achteruit.html
Door: janitsjaar, 21 jan 2012 12:28

Ja joodse rabijnen ook die gaan dan maar weer aan homofielenvervolging doen. Tweet: Als de rabbijnen van Europa homofilie een ziekte willen kunnen blijven noemen, is Jodendom net zo vies als Nazisme http://t.co/Yl9qoBhq

Homofilie is geen ziekte maar een vorm en uiting van Liefde. Helaas voor hem heeft juist het metier van die rabijn de schuld er aan dat het een zo eenzijdig omlaaggehaalde vorm heeft van voor al in de sexualiteit gelegen te lijken zijn.Zij waren het immers die de Liefde in Haar Vrije Vorm jaagden en vernietigden. http://tinyurl.com/7qhluwj Alle tijden voor en na Bethlehem deden ze dat ook in de vorm van kruistochten kersteningen en religiouse ook op christendom overgedragen hetsen wat Misdaden tegen de Mensheid zijn.

 Buitendien waren en zijn ZIJ HÈT ZÈLF die alle Kinderen hét meest in de Kont zaten en DÀT ÓNGEVRAAGD in jaarlijkse massaverkrachtingen met hun geweld martelingen en drugs. Hun ÓNGÈVRÀÀGDE besnijdenissen heuze Kinder verkrachtingen ter onderwerping aan de herodussen van deze Wereld.

Dat soort bemoeit zich wél 24/7 met Onze Keuzes MÀÀR HÈN Dé Aandacht Schenken VÒÒR WAT ZIJ uitvreten IS Prio nummer een http://tinyurl.com/c7aqsys op Aarde wil oorlog tot een einde komen.

 Buitendien werden zij weer gevormd met monarchtechnieken door die puisant rijk geroofde Totaal Goddeloze sionelite ter onderdrukking van Volken met verkrachting en indoctrinaties en doen die dingen dus dwangmatig zonder verstand zonder Goede Wil.En ZIJN vernietigend en levensgevaarlijk daar in.Kinder Verkrachters en verwoesters en daar mee van Volken in Lichaam en Ziel.

Ze moeten eens ophouden met die Homofielen en Pedofielen vervolgingen die een heel ander reden en doel hebben dan de Volken denken.Laat ze maar Kinder Verkrachters  - zich Zélf - Opsporen is Beter. Blij te Mogen Zien dat er Ook al Rabijnen zijn Die dáár Tégen IN Op Stand Komen. Te Hopen Dat ze bezig Zijn die Wrede geest van herodus van Zich te Werpen.

Homofilie en Pedofilie Kent Vele Uitingen en Ook de Liefde van de Moeder de Vader Voor een Kind is Dat.De Liefde van Het Broertje Voor Zijn Zusje Is Dat.

Die vervolgingen hebben enormste Leed en Havoc in de Gezinnen aan gedaan en de Kinderen Onvoorstelbaar Veel Leed gedaan de eeuwen door waar We zelfs met drietanden behandeld werden en de Kinderen ook bij verdenking van Homofiel zijn.

 De daders verwisselen ook steevast Dat Wat Zij Werkelijk Zijn MET DAT WAT Een Kinder Verkrachter WERKELIJK IS EN heeft gedaan. Daar naast is WAT Men Met Elkander DOET En Verkiest Helemaal Niet Erg  Óf erger Óf  beter of slechter Dan Wat Een Ander immers Ook ZELF Koos Mits Enig Voorbehoud en Dat Ook en JUIST Voor Die Ander >

ÈLke SEX Mét Wélke Lééftijd Dán Óók is Goéd  Mits Ú Hét Mèt GOD Doét  Én Liéfde Óók Úw Húidskleur Ùw Lééftijdén Ùw Formáát Úw Vérschíl Óf Óvér Één Kómst Géén Bézwáár Mits Mét Liefdé Én GOD Dán Maar in Vrijhéid Genóten Én Vrij Àán Gébóden Én Niét Gévráágd Noch bevólen òók Wánt Àndérs is Dát Vérkráchting Én Hét Einde Ván Dé Schépping Óók.

Mischien Dat de Slimmeren onder de Uwen Nu Gaan Beseffen Waar om er ZO VEEL Bloed Vloeide in Uw Geschiedenis en Men Shenandoah nooit Vond mét úw goddiensten van en voor de duivel?

http://samuel-heinemann.blogspot.com/2012/01/devil-devil.html
 http://samuel-heinemann.blogspot.com/2011/12/rascist.html
http://samuel-heinemann.blogspot.com/2012/01/oorlog.html
http://samuel-heinemann.blogspot.com/2011/12/een-rascistische-god.html
http://samuel-heinemann.blogspot.com/2012/01/foute-einstein.html
http://bijdragenelders.blogspot.com/2012/01/visionair-4_17.htmlhttp://www.visionair.nl/wetenschap/tijdkristal-overleeft-einde-der-tijden/
Na Plaatsing achter af verwijderd

Epstein
22 januari 2012 bij 00:50 · Reageren

In de ruimte van hun leer en bevindingen zal geen enkel object als tijd of informatieconservatie gebruikt kunnen worden daar ze de maximale levensduur van het stabielste deeltje het proton op 100 miljard jaar berekend hebben waar na ook dat uit eenvalt.Dan is er geen materie meer om wat dan ook mee te doen.

Een warmtedood? Alle energie en straling naar het nivo van warmte en waar om niet dan ook verder uitgolven? Dat zal niet kloppen. Zeker niet als de kernen die verantwoordelijk zijn voor specifiek warmtestraling zelf vergaan zijn.

En andere Universa  te vinden zijn er zat die allen voor bij de waarnemingshorizon liggen dat maakt dat wij als het ware in een sensorische bel wonen en allerlei rare theorien uitbraken als zou dat gebrek dan de echte waarheid zijn.

Theorie en Logica klein gehouden door de zintuigen. Op basis van waarnemingsbeperking werd ooit de Aarde plat en het Universum om de Aarde heen draaiende bevonden.

Men durft zich zelf geen eens rijk meer te rekenen om dat de telescopen zeggen dat daar een muur zou zijn. Alleen een waarnemingsmuur Geen Realiteitsmuur en Geen Waarheidsmuur. Ook een Stelling als dat er iets is dat geen begin en geen einde heeft is onverteerbaar.Alles moet immers een begin oorzaak en einde hebben anders wordt men bang.

Niets is eeuwig en dat is helemaal juist. Het Universum IS Eindeloos en eeuwig. De beschadigde psychologie van de wetenschap projecteert eigen wezen op de realiteit en beperkt het. Daar buiten wordt men Bang en Angstig.

Wie droomt niet van een eigen Planeet of minstens een waar alles is als men zelf zou willen? Een oertrauma om dat we geen Vriendelijkheid vonden toen we kwamen en alle bestaan en medemens vrezen. Daar mee het onbekende en het Nieuwe. En graag alles dan bekend en gezien en onder controle van dan minstens het weten willen hebben dat maakt minder Bang.

Het Universum IS zonder begin zonder einde in Ruimte en Tijd. Materie wordt altijd geschapen en vernieuwd in de zwarte gaten die het Universum Bevruchten en Bezaaien waar uit dan alle Vormen Ontstaan Daar Mee U Kunt Bestaan.

Zo heeft GOD Besloten Alle Materie zal Zijn Daar Mee U Kan Bestaan Oh Leven Liefde MIJN. Het Universum is Steady State
http://www.visionair.nl/ideeen/is-een-wereld-zonder-mannen-beter/comment-page-1/#comment-16612

Vrouwen zijn al de bron en oorzaak van alle geweld oorlog en misdaad.

Doet men het niet voor ze dan wel door ze of om ze of tegen ze.Vrouwen wordt geweld aan gedaan dat ziet u snel en vaak en duidelijk MAAR die vrouwen willen daar om de baas zijn om daar aan te ontkomen denken ze en als gevolg daar van verkrachten en pijnigen ze nog meer dan mannen maar dan Babies en Kinderen om ze zo jong mogelijk al de baas te kunnen spelen.

Die Kinderen groeien op worden mannen en sommigen weten niet waar om ze vrouwen zo haten en pijn doen.Zo wordt de haat van vrouwen tegen mannen later haat van die mannen tegen die vrouwen en is verwarrend genoeg een en dezelfde haat. Complexen hebben geen geslachtsorgaan en zijn Leeftijdloos en asexueel. Dus overdraagbaar op alles en iedereen en alle leeftijden alle Rassen.

Alleen Traceren Analyseren en Helen Helpt Daar om te Voorkomen Zelf een ongeluk te blijven zijn. En zo kan ik dan weer beweren dat mannen bron en oorzaak van alle geweld misdaad en oorlog zijn. Het is maar wáar in een gesloten cirkel men de gebruikelijk opportune zaag aanzet.

 In cirkels van voornamelijk joodse cultuur vind men wel vaker mannen die hun moeder vermoorden en villen en haar huid dragen. Dat kwam  zeer veel vaker voor dan U denkt. De Moord om aan haar machtsterreur te ontkomen.De huid om zich op nivo van traumaleeftijd wat gebruikelijk erg Jong is op rituele wijze de macht van de moeder eigen te maken en Ook een Onbewust Verlangen Naar iets Dat een Moeder HAD Behoren te ZIJN.  De afkomst van Mensen eterschap dat toch al dergelijke rituelen had draagt aan die gedragingen meen ik wel bij. Een Tragedie van Onbegrip en Onvermogen. De joodse cultuur levert tevens de beste feministen.

 Zulke moeders worden u zou het niet denken gevormd door juist overheden staten academien en wetgevers en de machtigen en al té vaak dé wét dé moráál dé regering dé dirigent IN HUIS tegen de Familie en Kinderen. Kan die Vrouw Niets aan Doen Zij is weer gevormd en verkracht door vele generaties cumulerend kwaad van cultuur overheden en slechte leiders waar de religien dan ook een heel hartig woordje meespreken en ze niet gehoorzamen de dood en altijd enormste gevolgen voor Slachtoffer en gezin had. Maar ja ook die hadden dan weer moeders.

 Bedenk ook dat het verschil tussen man en vrouw minder is dan tussen mens en aap en de oorzaken niet in de sekse liggen maar elders.In het niet Vinden en Kunnen Helen Van traumas en complexen.De projectie van die rotzooi op onschuldigen onwetenden en triggerobjecten bij voorbeeld om dat ze een piemeltje hebben is dan het chaos en haat zaaiende Gevolg en voortzetting van wat sommig complex betreft van vele millenia van ondergang en dood en verderf. Een beetje complex kan zo maar 5000 jaar oud zijn en alle opeenvolgende generaties er door bezocht. Het Oudste Complex is het godscomplex met drie miljoen jaar van het begin dat de Mensheid Haar Tocht begon op een andere Planeet in dit Stelsel.

Sexualiteit is een Voorwaarde Voor Evolutie. Het is een Bandvorm Voor aan eencelligheid ontstegen  Meercellige Wezens Die hebben Geleerd Samen te Gaan Samen te Staan in Vrede en Liefde en Kunnen Vergeven en Wederopstaan Ook.

De Fysieke Uiting is een Relatie met Het Geestelijke en Dwingt Samen te Gaan of Men Wil of Niet Daar Mee Men Dat Leert. Vele Diersoorten hebben een Samenstaan en Gaan Dat Zindelijker Zinniger Vrediger en Luisterrijker is dan dat van de Mensheid.

Zelfs Symbiosen tussen geheel verschillende Diersoorten. Zou Zeggen Dat Moesten Wij Ook Kunnen. Absolute Vrijheid en Persoonlijke Autonomie is Daar BIJ Eerste Voorwaarde. Liefde ZELF IS De Leidsweg in Leven en Bestaan Van Alle Schepselen.

Helaas wordt de Liefde als duivel en taboe gezien Én GOD ZELF als de duivel door de misdaden van mensen als herodus en voor hem als de faraos en voor hén millenia al de zelfde cultuur van de Mensen eter waar dat uit voortvloeide.  En bij voorbeeld joden zien dan Onze Liefde als duivel en Ons Levenslicht als cheol dé dóód. Een Gevolg van herodiaans trauma besnijdenissen enge rabijnen en hun Kinder Verkrachtingen en het vervolgens los van Ware Wezen en Leidsdraad  Thuisloos verdwaald zijn. In hun bordelen enkel en alleen maar zeer welkom.

Maar Dat Was GOD´s Bedoeling Niét Mét Onze Levensweg!

http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/nationaliseer-geldcreatie/


Helaas weet meneer Knot door alle media censuur veel te weinig om effectief te kunnen worden en allen die gewaar werden dood waren voor ze een oplossing konden brengen of wereldkundig konden maken.Bankenmafia heeft van begin doodseskaders rond struinen en alle landen en presidenten die tegentrappelden zijn er aan gegaan.

Een van hun Vele elitebankenmafia  kristallnachtwerkjes http://www.globalwebpost.com/farooqm/study_res/einstein/nyt_letter.htmlbankenelite alias ex farao kasten is enig oorzaak en reden van alle meer dan 32.000 oorlogen en oorlogjes die we de afgelopen 2800 jaar in Europa hebben gehad en daar voor niet een. Zij brachten Leed en oorlog als handelsartikel als inkomen en hun cultuur met Ons.Door bij voorbeeld naast vele andere volken steeds ontwrichten en opjagen waar van de asiatische of heden geheten joodsen het meest en  langst om ze voor hun karretje van raciale terreur en plunderdaden te houden.Alle derdewereld problemen en chronische vluchtelingen en volksverhuizingen zijn enkel en alleen hun werk.

Wist Je Wel dat ze via de EU die per persoon 20.000 Euro betaalde om afrikanen aan de Europese Kusten te laten aanspoelen wat simpelweg Mensenhandel is van de EU en om Europa te ontwrichten met Afrika de Volken en  de Achterlanden gedaan heeft?

Ook een werkje van die bankenelite en hun families in de politiek zo als die job cohen pechthold rutte lubbers verhagen donner hirsch ballin rosenthal berlusconi merkel die weer familie is van rutte een oud adelsgeslacht en werkelijk volksman heet.En alles familie van die internationale bankenmafia.

Alle media in hun bezit onder hun gezag alle wetgevingen diensten en justities EU nato navo vn un etc etc etc religien  en controle instanties in hun hand en onder hun controle en voor hun karretje. Daar Kan met "beschaafde Middelen" Niets Tegen Op noch Laten zij met zich Praten zich Beinvloeden Afspraken Maken of Tegen Houden. Dat Alles is al tigmalen  Gepoogd. Enig Dat Zou Helpen is Als zij Worden en Dan Dat Anders Om en Zo Konden de Afrikanen ze dan ook 2800 jaar geleden Afrika uit Schoppen na ca 17.000 jaar hun hoer eten en slaaf geweest te zijn.

De bankenmafia waar van hirsch ballin pechthold en job cohen bij voorbeeld al familieleden zijn is van begin al zo bezig geweest met verslaven plunderen looten en misbruiken. En brachten verschijnselen als hun strafwetgevingen wetten religien staten overheden belasting tienden oorlogen en geweld.

Alle burgemeesters alle politici alle academici door hen gevormd en onder hun controle.Meeste politici door hen van Geboorte geconditioneerd gemaakt geindoctrineerd en geplaatst.En ECB president mario draghi komt ook al rechtstreeks uit dat soort hokken.Heel de EU onder hun gezag waar bij elitemafialid rasmussen nu schijnt al helemaal geen toestemming van de Lid landen nodig lijkt te hebben gezien hoe snel ze nu weer in Libie zaten om dat Kadaffi een eigen Afrikaanse Munt Wilde introduceren.

Geestesziek en zeer gevaarlijk zijn ze ook als de ene factie niet Ons en alle andere bendeleden en facties wil vernietigen in atoomrampen ziekten Armoeden nood en epidemien is de ander dat wel. Waar bij ook AIDS door hen aangelegd en gebracht werd en meeste slachtoffers ook al joods zijn even als al ehec hen dat over kwam ondanks hun koosjerbescherming tegen waar mee ze Ons vergiftigen.

Alle rabinaten en rabijnen worden door hen gedirigeerd via religien en zijn handlangers in onderwerpingen en onderdrukkingen ook van eigen volk en kinderen. Israel spant volkomen samen er aan en verdiend grof en stuurt hulp en bijstand personeel en moordenaars en false flag terroristen als al die mossadlieden all around.

  Alle Politiediensten staan onder hun gezag daar alle burgemeesters en steeds meer politiechefs  hier en zelfs tot in het kleinste italiaanse plaatsje joods is en bendelid.Alle actualiteiten en nieuwslezers bendelid.  Per 2004 en 2009 extra joodse bendeleden ingevoerd wereldwijd hier ook om de besturen diensten en beheer te versterken.Na het meermalen mislukt was Ons bij herhaling per 2000 in een atoomoorlog te doen verdampen waar de israelische genocide op de Palestijnen ook al een uitlokking om was.

Omroepdirecteuren academisch opgeleide militaire instructeurs psychologische oorlogvoeringen om Ons aan te kwaken.Rtl 7 om Ons de afgrond en de Angstpsychosen in te lullen en mee te werken 2006-2009  aan de kunstmatig gemaakte reccesie die we nu hebben.

Een ntr dat nu willens en wetens valse Raciale geschiedkundige vervalsingen aan de Volken aan smeert en er Rassenhaat en Zinloos geweld mee zaait en dat nota bene om hun eigen handeltje van vele eeuwen en millenia van Mensenhandel en slavernij bedrijven.  http://tinyurl.com/7skas6l   http://prosecuted.blogspot.com/

Meneer Knot heeft geen idee waar mee die te maken heeft en zal al ras als antisemiet of fascist in de media bekend staan of welk ander afbrekend imago dan ook als Boer Koekoek en Velen Meer Ook Over Kwam en Alle Landbouwgrond Speculatiegrond werd waar ze enkel in Nederland al tientalen miljarden aan samen roofden met behulp van bendeleden in gemeenten politiek media  banken financien staat justitie en wetgevingen.

Ze waren onze elite onze koningshuizen onze adel en edelen die meestendeels met de Franse Revolutie(Je omdraaien in je Graf) ondergronds gingen en onder valse namen en statussen verder gingen waar ze gebleven waren .Alle oorlogen ww1 ww2 communisme marxismen banken en landen faillisementen hongersnoden etc etc alles hun werk om landen en volken te doden ontwrichten plunderen en melken. En meneer Knot zou dé Oplossing hebben? 

Alle ambtenaren zakenlieden politici die beginnende met de privatiseringen al bonussen handshakes loon en kosten verhogingen kregen zijn al medeplichtig aan zeer grootscheepse staatsterreur en plunderingen op internationale schaal.Òf dacht je 20.000.000 Amerikanen zijn van zelf op straat gaan slapen?

Dacht je werkelijk dat Wij die staatsschulden gebouwd zouden hebben en alle werk Gelden Eigendommen en bedrijvigheden hebben geexporteerd  ondanks een EU dat zei er voor Ons te zijn?  Een EU dat van hen is en ook al enkel maar aan het graaien is waar een ban ki moon alleen al goed voor 1 triljard aan  geroofde Gelden is en geheel de chinese economie van Ons Geld is opgebouwd met EU bescherming ten koste van Ons door die mooie familie lubbers aka loeb aka adel karel v aka li .

Geen enkele bank geen enkele controle instantie geen enkele staat geen enkele regering of partij  geen journalist  die dat zag al die jaren ??? Kunt Beter eerst Zorgen te Weten waar over men het heeft.Met 120 landen Moest dat Wel Lukken zijn We gelijk van dat eeuwige antisemitismengezeik af dat ze daar voor als raciaal misdaadwapen misbruiken om Ons De Mond te snoeren over juist dat soort dingen.

En hoé dacht je komen de turken de semieten aan hun weelde die ze nu hebben ..van hard en eerlijk werken soms ...die hebben geholpen geheel onze Beschaving te vernietigen en Leeg te roven en werken al millenia met die misdaadelite samen.

En dat van uit Onze eigen overheden en politiek.Trojaanse paarden zijn immers door hen uitgevonden.

 Maar ja met Volken bij Wie ze hun Moorden en Verkrachtingen al hebben omgebogen naar Zelfmoorden en Protest naar zelfbeklag  en enormste schuldgevoelens  anders is men immers fascist nazi of antisemiet  is het kwaad Kersen eten.

  Ze liggen Ons te verstikken in eigen Land in eigen Bed in eigen media en op eigen  TV   gefinancieerd door van Ons af gepakt Geld  in Ons eigen Bestaan en Leven  om juist al dat soort smeerlapperijen onder het Vloerkleed te houden.  http://tinyurl.com/6rlh9u6Hun woord Leugen en Laster hun daad Misdaad Zei Iemand Die U Kent Heel Lang Geleden Al. Hebben ze dan maar misdienaar om uitgevonden want dat vonden ze wel grappig. http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/nationaliseer-geldcreatie/

Kijk Tim alle bankroeten Landenfaillisementen door die joodse bankenelite veroorzaakt om oorlogen te veroorzaken en toe eigeningen als Irak Libie Syrie Afghanistan toe te eigenen.Het faillisement van Amerika in de dertiger jaren was om Amerika de geplande tweede wereldoorlog in te dwingen net als ze Ons nu Irak Afghanistan en Libie in gedwongen hebben met meestendeels zelfde  middelen en valse gegevens als de olie zou op raken en de machtsbalans zou verschuiven alsmede de door hen zelf stilzwijgend aangelegde grote nationale en internationale schuldenbergen waar zij de Gelden zelf van hebben weg gesluisd als in Griekenland ook al zo mooi te zien valt.

“Onassis was an extremely close friend of Winston Churchill. The Freemason Winston Churchill is a descendent of a family that has been part of the elite that have secretly run the world. Winston Churchill on several occasions told Onassis that the only one he could trust in W.W. II was Joseph Stalin. (This is a far cry from the picture given in history books.) Winston Churchill spent a great deal of time on Onassis’s yacht Christina. Onassis was also friendly with Winston Churchill’s friend of Bernard Baruch. It was Bernard Baruch who convinced Winston Churchill to join the Illuminati conspiracy. He asked Churchill to come watch something important in NY in 1929, and then he showed Churchill how they could destroy the Stock Market. That show of power brought Churchill on board.

“( Om Amerika de oorlog die zou komen in te trekken)”"  http://tinyurl.com/862efov   http://tinyurl.com/6rlh9u6 http://www.visionair.nl/wetenschap/coca-erg-gezond/comment-page-1/#comment-16595
Sander
21 januari 2012 bij 01:31 · Reageren
Cocaine maakt geestesziek zeer agressief en paranoide en tast de hartspier aan en verkort het bestaan aanmerkelijk vanwege nog meerdere bijverschijnselen als wel driemaal zo lang kunnen doorgaan en wel driemaal zo veel kunnen alcohol nuttigen en doen dat dan ook als zelf tot op het laatst niet de link kunnen leggen verslaafd te zijn zelfs als men huis er om moet verkopen en vrouw en kinderen er om loopt te verprostitueren of zelf al lang dealer geworden is.Meer mishandeling van familie en geliefden. Men glijdt onvermijdelijk af naar de zelfkant en geestelijk ook de misdaad in als dader of misbruikte. Financiele en sociaal economisch failliet zeer veel voorkomen. Managers die het gebruiken worden snel overmoedig agressief hysterisch chaotisch einde carriere of rehab. Doodstraf Voor de handelaren en dealers. Stay away!
Geen opmerkingen: