Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

vrijdag 5 juli 2013

INFO OMTRENT DE CHRONISCHE EXTERMINATIE/ VACCINATIE TERREUR

COMPILATIE DIVERS VERSTROOIDE COMMENTS OVER DE VACCINATIES  http://www.twitlonger.com/show/n_1rl655dCOMPILATIE DIVERS VERSTROOIDE COMMENTS OVER DE VACCINATIES
Kan men zo even linken of naslaan ipv steeds opnieuw weer moeizaam opzoeken en herinneren  http://www.twitlonger.com/show/n_1rl655dhttp://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/06/25/eigenaar-endemol-silvio-berlusconi-en-compagnon-van-maffia-boss-john-de-mol-weer-veroordeeld/#comment-16777
Spotje says:
June 29, 2013 at 9:27 pm
Wat meer  over de overige werkwijzen van dat metier wat ook direct aan de toevoer van hoertjes aan de bordelen verbonden is

jeugdzorg-darkhorse-plus.blogspot.nl/2013/06/praktijk-van-jeugdzorg-8.html
“”…en een naam dhr van D. van het Meldpunt kindermishandeling. Of ik deze persoon wilde bellen. Ik belde het nummer en kreeg  dhr. Q. aan de lijn. Deze meneer vertelde mij dat hij van het AMK is en een gesprek met onze dochter MEISJE (10 jaar) had gehad. En of ik met spoed naar de school De Zeppelin in Barendrecht wilde komen.”"

Dit ziet uit als dat MEISJE OP SCHOOL misbruikt wordt en ze zó MEISJE èn ouders uit willen schakelen om Wát dan ook aan de misdaden te Kunnen Doén cq Vóór Haar Op Komen. Geval Ben van den Brink en hun werkwijzen moest ook een als u wel Bekend zijn?

“”….. Om 14.10 uur waren wij op de school en gingen in gesprek met dhr. Q. . Deze vertelde ons wat MEISJE had gezegd en dit kwam neer op een ruzie deze ochtend en MEISJE zou door mijn man zijn geschopt in haar buik en in haar zij, geslagen op haar hoofd en van de trap gegooid.”"

ZONDÈR MÈÈR IS MEISJE in opdracht gegeven dit te doen. Een conflict thuis uitlokken dat tót de melding zou voeren. Dát wist MEISJE natuurlijk Niét Die moest gewoon doen wat Haar op gedragen door de schooldirectie.

Uiteraard zulllen dé drugsporen als heroine ghb lsd strychnine door Haar Lichaampje gonzen dat scholen gebruikelijk misbruiken tegen de Kinderen om de daders en klanten te doen vergeten. En zal Haar Baarmoedertje er wél als dé gebruikelijk kerstboom van de lidtekens uitzien.

Ellende van Ouders Familie en MEISJE Ken Ik Wel daar ook Ik dit vroeger in en variant meemaakte om Mijn Ouders afpersbaar te maken door juist dé daders in de overheden besturen en scholen.

Plaatselijke instanties diensten en bestuurskaders burgemeesters bankiers standaard in de misbruiken via de scholen betrokken en leidinggevende aan die scholen en ook de wijkterrorismen.

En een ander zegt het ook:

Ik heb het zo bont meegemaakt dat zelfs de ouders van een tiener die op school werd verkracht, nog werden geschoffeerd en onder druk gezet door de school, door dreigen weer een AMK-melding tegen ze te doen, omdat ze het vreemd vonden dat de aanrander op de school meer begrip kreeg dan hun kind dat slachtoffer was. Scholen en de angst voor reputatieschade....  ""

Waarbij er zeer veel meer achter zit dan louter reputatieschade
http://jeugdzorg-darkhorse-plus.blogspot.nl/2013/06/praktijk-van-jeugdzorg-8.html?showComment=1372570022660#c8465954534013808068


http://boinnk.nl/blog/60424/het-smerige-vaccinatie-propagandaspel-video/comment-page-1/#comment-1131
hpv is een soa en wordt dmv misbruik op de schooltjes en in de wijkterrorismen aan gedaan. Ook hoofdluis bestaat geen eens maar is ook een soa schaamluis. Niet om niks hebben dan tal van kinderen tegelijk dat. Juffies gebruikelijk bekend met de misbruikers.


http://boinnk.nl/blog/60424/het-smerige-vaccinatie-propagandaspel-video/comment-page-1/#comment-1002
yvonne1 says:
3 juli 2013 om 16:37
na het hypen voor verplicht prikken, en het onderuit proberen te halen van een vader, die zijn kinderen niet laat inenenten., is er vandaag op teletekts weer een nieuwe gelanceerd. mazelen treft school in barneveld? ineens zijn er van de kleuterklas van 28 wel 20 ziek. barneveld daar werd de pers gemeden, vanwege deze soort media.nu ineens zou op deze school wel 35 zieken zijn. en de piek kan nog komen? wel eens aan gedacht dat de mensen hun kind even thuis houden vanwege deze demonisering? martin vrijland laat zien in zijn film dat het wel even anders in elkaar zit. omroepzeeland meld nog steeds hetzelfde 12 ziek meer niet. en is ook niet meer geworden.

1

yvonne1 says:
3 juli 2013 om 16:48
groepen buitenlanders laten zich niet vaccineren, maar zeggen niet dat ze dit niet doen vanwege het geloof, ze gebruiken een andere reden, en dat wordt nooit vertoond in de MSM. het gaat duidelijk alleen om mensen met een diep geloof? de mensen met een geloof zijn de paria. wou nou ook de NWO niet af van alle religie?

2

http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/onderzoekers-er-sterven-wel-degelijk-mensen-na-vaccinaties/

http://www.wanttoknow.nl/overige/en-roel-coutinho-die-liegt-gewoon-verder/
http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/woede-om-vaccin-schandaal-in-uk/
http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/top-secret-1742-negatieve-vaccinatie-effecten-bij-kinderen/
http://www.wanttoknow.nl/overige/vaccins-de-anti-lichamen-theorie-is-onjuist/
http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/wetenschapper-kankerinstituut-vs-hpv-vaccin-voegt-weinig-toe/
http://www.argusoog.org/open-brief-vaccinatie-aan-mevrouw-dr-m-conijn-van-het-rivm/
http://andrewolff.blogspot.com/2009/11/mogelijke-neurologische-bijwerkingen.html
http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24170/breaking-ab-en-ron-achter-vaatstra-doofpot#more-24170
http://olympiczion.nl/index.php/steek-dat-mazelenvaccin-dus-maar-in-je-reet/
http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24184/vaccinatie-oorlog-wordt-pervers
http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24188/vaccinatie-propagandist-afgeslacht
http://martinvrijland.com/2013/07/02/vaccinaties-in-de-bible-belt-wij-filmden/
http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24191/barneveld-tegen-ron-ab-en-rivm
http://martinvrijland.com/2013/06/29/de-overheid-liegt-niet-ook-niet-over-de-mazelen/comment-page-1/#comment-6756

Verhogen vaccinaties de kans op wiegendood?

reken maar van yes, wiegedood is niets anders dan camouflage van dood-door-vaccinatie

http://nvkp.nl/faq/verhogen-vaccinaties-de-kans-op-wiegendood/

Eustace Mullins:

Murder By Injection: The Medical Conspiracy Against America

http://curezone.com/art/read.asp?ID=16&db=3&C0=1


http://boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-2/#comment-326
yvonne1 says:
2 juli 2013 om 00:27
waarom worden nu de gelovigen opgeroepen voor de mazelen prik, zogenaamd is verder iedereen ingeent? er komen uit allerlei landen hier mensen binnen in grote getale, ik heb nooit gehoord dat wanneer deze in ons land komen, allemaal ingeent zijn of worden?. ze komen uit landen waar deze vaccinaties nog moeten komen. pakistan Afrika Eritrea. somalie en ga zo maar door. dus ook deze oproep klopt niet

12
ja ziet hun rabinale voornemens met al onze geloven en religien daar voor.


http://boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-2/#comment-331
waterman says:
2 juli 2013 om 00:36
Is immunisatie veilig ?

Dr Robert Mendelsohn verklaarde na uitgebreid onderzoek dat “het gebruik van eender welk, levend of dood virus, in vaccins de kans zal doen stijgen, en niet dalen, dat uw kind de ziekte krijgt. Kortom lijkt het erop dat de meest efficiënte manier om uw kind te beschermen tegen polio erop neerkomt dat U zich ervan vergewist dat uw kind zeker geen vaccinatie krijgt.”

http://users.skynet.be/actief.leven/documenten/LM%20Kijk%20op%20Vaccinaties.htm

Lees dit nou eens mensen en laat het eens goed tot jullie doordringen dat vaccineren niet nodig is.
Let goed op jullie hygiëne en eet en drink gezond.

13


http://boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-2/#comment-322
waterman says:
2 juli 2013 om 00:17
Het virus wordt via de ontlasting van besmette personen uitgescheiden. Door slechte hygiëne kan het virus van de ene op de andere mens worden overgebracht.

Er zijn landen in de wereld waar water heel sterk vervuild is en waar het met de hygiëne van de mens zeer slecht gesteld is.
Het water raakt besmet,want ontlasting van mensen verdwijnt in veel landen rechtstreeks in het water wat zij weer nodig hebben om zich te wassen.

In ver ontwikkelde landen hebben de mensen waterzuiverings installaties en rioolsystemen.

10

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-17094
Spotje says:
July 4, 2013 at 3:59 pm
Nieuws zegt dat het aantal mazelenslachtoffers ondertussen opgelopen is tot een 230. Als Mijn Analsyses ook hier Gegeven juist zijn zou dat meestendeels in Zeeland moeten zijn waar het koningshuis als laatste op bezoek was en Daarmee dan Tóch Vast Staan dat koningshuizen leidende kernen van de internationale pedofielennetwerken zijn. De misdaden Moeten door 40+1 daders van het koningshuis gepleegd zijn. 40 is een ritueel getal dat de eurasiatische bankiers meenamen en ook verbonden is aan ali baba en de veertig rovers(ook aan rotchild) en dat weer aan de kublai khan(en zijn 40 zonen) aka keijsers van china aka de faraodynastien en dé als “ónze”(NOT) bekend staande wereldwijde koningshuizen en adel en nooit Meer waren dan louter bezettingsmachten en slavenhalers van de chinese keijsers alsook de bankiers.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/21705188/__Meer_mazelenpatienten__.html

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-17095
Spotje says:
July 4, 2013 at 4:02 pm
Btw DÀT EERSTENRÈCHT IS dé dood van Kinderen! en puurste verkrachting onderwerping en misbruik. Dat Moesten ze maar in hun eigen beestenculturen blijven doén!


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/banana-fraude-nederland-behandelt-zijn-asielzoekers-slechter-dan-zijn-volks-misdadigers/#comment-17005
Spotje says:
July 3, 2013 at 11:46 am
Wantrouwen
Elk bericht waarin de misstanden in ons vreemdelingenbeleid ter sprake komen, kan rekenen op een stormvloed van comments waaruit een beangstigende hoeveelheid wantrouwen spreekt.”"

Alle Wantrouwen is ook zeer Terecht. Enne

“tegen de willekeurige groepen opgefokte jongeren met machetes die elk willekeurig moment je dorp kunnen komen binnenstormen – dat je gaat kijken of het ergens anders misschien veiliger voor je is.”

Wat dacht je doen die buitenlanders in de wijkterrorismen? Massiefste massa Kinder verkrachtingen drugs messen pistolen geweld. Dus die opgefokte “de willekeurige groepen opgefokte jongeren met machetes “” zijn er al lang en begonnen ze 1965 opnieuw aan te voeren. Er heerst door de bankiersmafia een wereldwijde censuur op de misdaden van de wijkterrorismen evenals wat die islam uitvreet dat Je zelfs in eigen land amper Weet wát ze geflikt hebben. Oa massiefst de drugdistributies en prostituties van de staatsmafia helpen distribueren. Peuterschooltjes creches lagere schooltjes leegstaande leslokalen en fietsenhokken ALS KINDÈR BORDELEN!


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/03/pensioenfonds-baalt-van-zijn-mega-graaiers-en-graaien-maar-door/#comment-17003
Spotje says:
July 3, 2013 at 11:30 am
Ohw ja de pensioenfondsen verleiden in het buitenland te beleggen ( de aloude “”belastingvoordeeltruck) en dán iets als dit er op los laten: http://boinnk.nl/blog/60348/hoe-zo-werken-banken-eerlijk/ … Hetzij door directe manipulatie der stockmarkets zó kunnen overhevelen naar eigen rekeningen. Oeps was dat nou een fluctuatie een glitch…. Zo oa heeft oa israel geheel de westerse wereld decennia lang geplukt ook voor china


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16967
Spotje says:
July 3, 2013 at 1:56 am
Simpel laagste smerigste Angst en haatzaaierij en oproeping tot geweld en valse schuldleggingen.”"

Dáár mee de Weigeraars bedreigen intimideren vals beschuldigen en Die dán dwingen tóch toe te geven aan die gifmengers en misdadigers zo als daders mark rutte en maxim verhagen al reeds met de politie bedreigden en die al verantwoordelijk zijn voor grootscheepse genociden oa via de schooltjes en uitroeien via de Kinderen. Oa op allerlei wijzen (Armoedezaaien bedreigen beschuldigen intimideren misdaad brengen valse wetenschapscijfers en percepties ingeven bevolkingsaantallen vervalsen milieuvervuiling en u de schuld geven en stalken belagen voortdurend ontwrichten en onzeker angstig en overspannen houden dood laten werken doomddayverhalen en berichten (oa rtl7 ook)…een schuldgevoel wegens enkel al bestaan en u vergiftigen drogeren verslaafd maken en verdringen met tuigdorpenimport opzettelijke zware milieuvervuilingen en chronische massamigraties instand houden en import en instandhouden van wijkterrorismen en weg roven werkgelegenheid Kennis Industrie Scholingen(exodus Geschoolden +900.000 per 1991) Gezondheid en Welzijn hun eu hun vazal etcect) de Geboortecijfers terug dringen tot het heden nog maar 1,3 Kind per Gezin wat een genocidale reductie van 35% per Generatie Betekent.

Dé vaccins bevatten vaak de geeigende hulpstoffen voor deze genocidewerken.


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16963
Spotje says:
July 2, 2013 at 10:30 pm
Die schippertjes verspreiden hun ziekten zelfs als priestertjes verkleedt en noemen het religiehiehieh van de heilige soa u ziek u ons betalen veel ja leer: http://theuglytruth.wordpress.com/2013/07/02/two-more-babies-stricken-with-herpes-after-ritual-ultra-orthodox-jewish-oral-blood-sucking-circumcision-in-new-york-city/


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16952
Spotje says:
July 2, 2013 at 6:28 pm
de kindersterfte was al zo goed als stopgezet door hygiene en sanitaire voorzieningen”"

De sterften hadden geheel Andere oorzaken Ramon > Als romeinen al scheten die heden zich joden noemende en velen wanende asiaten Ons en al Onze Kinderen gedurende hun landendekkende verkrachtingen en misbruiken steevast in de Keeltjes > menselijke faecalien poep en pis.

Tm heden misbruikten ze Ons en Onze Kinderen en scheten nog steeds en ook hun meisjes en vrouwen deden dat alsmede op al die schoolreisjes in dé Keeltjes. ENIG ETEN wát We kregen OOIT op al die schoolreisjes wás pis poep én sperma! Ook in die fameuze wijkterrorismen door hen gebracht en opzettelijk in stand gehouden wordt dát massaalst gedaan aan de Kinderen in de Wijken wánt die vazallen van hen die pakistanen allochtonen en nette afrikanen kúnnen dáár óok wát van!

Die sterften de eeuwen door liepen Pas terug toen dé boekdrukkunst Populair werd en Men Begon te Leren Lezen en ook SCHRIJVEN > Óp Tekenen ÉN Getuigen om wát de dagelijkse dag der middeleeuwen wás Voor Allen die Tegen hen geen Verweer Hádden. Toen trokken ze zich terug met de Kinderen in hun kastelen fortjes kantoren kerken om die misdaden aan te doen tm heden de religien wijkterrorismen en schooltjes en creches massaalst misbruikt voor die zwijnestal dat ze Zijn!

Dát Érger dan een open riool IS de Echte ENIGE Oorzaak van ALLE ziekten!

Die vaccins zijn maar nog máár enkele van de zeer vele manieren waar op ze ook nog eens hun misdaden omzetten in klinkende munt via politiek en maatschappeijk agenda ten koste van al weer diezelfde hún Slachtoffertjes. Vraag maar aan uitvreetspecialist edith hoer schippers.


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16903
Groene Wolf says:
July 2, 2013 at 9:11 am
http://martinvrijland.com/2013/07/01/de-verborgen-gevaren-van-vaccinaties/
Moeders die zelf als kind mazelen hebben gehad, geven hun pas geboren baby’s extra bescherming tegen de ziekte in hun eerste levensmaanden. Baby’s van gevaccineerde moeders hebben grotere kans op het ontwikkelen van de de ziekte omdat deze moeders verminderde afweer hebben tegen de ziekte. Conclusie: Vaccinatie tegen mazelen vergroot de kans op de ziekte bij de volgende generatie zeer jonge kinderen. En dat vertelt het RIVM niet.

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16951
Spotje says:
July 2, 2013 at 6:14 pm
Btw die mazelen uitbraken volgen de trektocht van koning oranje doorheen de provincies zeer nauw.

En bijv hersenvliesontsteking cq meningitis komt Niet van een virusje Maar van zoutzuur dat in de Nekjes onder de schedeltjes dóór in de Hersentjes wordt gespoten om het Geheugen te verwoesten om de misdaden. Alleen dát al geeft een week lang zeer hoge temperaturen en ijlkoortsen. Dat heet áls Men dán nog Leeft. Alle andere symptomen hebben ook uitsluitend met dat soort misdaden te maken als martelingen extreem geweld mass gangbangs chemicalien gifstoffen en drugs. Wellicht dat de heroine ghb lsd strychnine die mazelen Slachtoffertjes oók door de Adertjes gieren als gebruikelijk symptoom wat Mij 1962 al aan gedaan werd als driejarige door de centrale bankiers en hun families op hun Landgoederen en vazallen van de adel wet en staat. En ook Ik kreeg meermaals toen gelijk er ná die waterpokken en mazelensymtomen hersenvliesontstekingen longontstekingen ijlkoortsen onmiddelijk slechter gezichtvermogen en Geheugen wanen boze dromen en een Bestaan zonder Wortels in een Goddeloze wereld.

Anders Vraagt U Dát aan heden hoogleraar(waar in eigenlijk?) ernst hirsch ballin die dát weer eens van uit zijn erasmusnestje moest organiseren opdát de koning zijn “kuch “eersterecht in het land kon opeisen. Uiteraard de lagere rangen op die reformatorische schooltjes helemaal mededaders en uitvoerders( lopen daar ook als Mind control surrogaatstelletjes rond) van deze misdadige wanen en grootste Levensbenemend ONrecht ÈN SLAAF making dmv verkrachting en geweld ter Wereld.

Koningen koningshuizen zijn gebracht door de faraos en Gods moordenaars alsmede Landen en Volkenbeheerders voor die slavenhoudende misbruikende faraos of heden oa bankiers van begin af aan evenals dat vermaledijde christendom en andere derivaten des kwaads van ze als heden de eucommisie unicef amnesty international islam oilbiz industrien schooltjes creches academien media wetenschappen banking finance schulden aan doen ectectectCompilatie beste artikelen HPV & H1N1 Vaccinaties 2009/2010
http://www.argusoog.org/compilatie-beste-artikelen-hpv-h1n1-vaccinaties-20092010/

http://boinnk.nl/blog/60424/het-smerige-vaccinatie-propagandaspel-video/comment-page-1/#comment-1258
waterman says:
4 juli 2013 om 10:47
VACCINATIE-OORLOG WORDT PERVERS

http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24184/vaccinatie-oorlog-wordt-pervers

Staatstelevisie en kranten die met de NWO staat Nederland mee hoereren trekken nu ALLES uit te kast in Barneveld om kinderen te vaccineren met gifspuitjes.

Hun beste tactiek is natuurlijk angst zaaien onder de bevolking,dat de mazelen “dodelijk” kunnen zijn.

Hoeveel DOLLER kan het nu nog?

Mazelen krijgen is NIET dodelijk mensen.

Deze ziekte kan een mens op natuurlijke wijze de baas worden.

Rust en thuis blijven is prioriteit nummer 1.

Homeopathisch kun je als het nodig is het proces begeleiden met middelen op de klacht die het meest aanwezig is. Heeft het kind met name last van de ogen (lichtschuwheid), geef dan Euphrasia. Als de hoest erg hinderlijk is, kun je denken aan Drosera als de hoest kriebelig is en droog. Pulsatilla past bij een meer lossere hoest. Er zijn nog wel meer middelen die zouden kunnen passen op verschillende klachten, daarvoor kunt u ook altijd een homeopaat raadplegen.

Wist u dat:
Mazelen doormaken het immuunsysteem sterkt en erfelijke belasting opruimt.
Het kind een sprong in de ontwikkeling kan maken in zijn/haar ontwikkeling en gezondheid na het doormaken van de mazelen, iets dat vroeger algemeen bekend was. Ook kan een nefritis of een allergie na mazelen genezen
Mazelen doormaken de kans op degeneratieve aandoeningen (o.a. op kanker) op latere leeftijd vermindert

http://boinnk.nl/blog/60424/het-smerige-vaccinatie-propagandaspel-video/comment-page-1/#comment-1213
yvonne1 says:
4 juli 2013 om 03:06
http://olympiczion.nl/index.php/steek-dat-mazelenvaccin-dus-maar-in-je-reet/

31


http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2013/07/god_straft_kleuters.html
Joehoe hierboven. hvp en hoofdluis(schaamluis) zijn soa´s hoor en dat lopen ze op van verkrachters op de schoolreisjes en tussen de lessen door van klanten van het schoolpersoneel en gebruikelijk de directeur.
Die kinderen liepen ook allemaal die mazelen op omdat ze "tegelijk" misbruikt werden. En mazelen en waterpokken zijn immuunreacties op die misdaden.
maz | 04-07-13 | 09:58 |

http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2013/07/god_straft_kleuters.html
Ok mongolen willen wetenschappelijk gaan doen terwijl ze er de ballen verstand van hebben. Excuses voor de lengte van de post, maar dit gaat echt helemaal nergens over.
Het schijnt dat de we
* Klinieken krijgen tot 25% bonus voor alle vaccinaties die ze 'verkopen'. Consultatiebureaus functioneren alleen door medicijnen en vaccins te slijten. Ze zullen er alles aan doen om hun bestaan niet in gevaar te brengen.
* In de VS worden er bijna geen langetermijn studies verricht, voordat een vaccin wordt goedgekeurd.
-Dit is de VS niet
* Aanbevolen Volwassenenvaccinaties 2012 (USA) vanaf 18 jaar: 73 vaccins
-aanbevolen aantal liters water vanaf 18 jaar: 19.000 (veel betekend niet slecht)
* Het overlijdenscijfer van difterie, mazelen en kinkhoest was tussen 1911 en 1945 afgenomen met 95%, dat is voordat massavaccinaties hun intrede deden.
-en vanaf toen tot 2013 is het aantal mensen dat sterft aan deze ziektes niet kleiner, maar de grap is, bijna niemand wordt nog ziek. Het idee van vaccinaties in niet genezen, maar voorkomen (!)
* Geen enkele producent van vaccins is aansprakelijk voor de verminking of het overlijden, veroorzaakt door een negatieve reactie op vaccinaties.
-Dus? Een aspirineproducent is dat ook niet, slikt u geen aspirine?
* Polio: zelfs het CDC heeft toegegeven dat alle gevallen van polio in de Verenigde Staten door het vaccin zijn veroorzaakt en niet door de ziekte. Waarom vaccineren we dan nog? Met vier injecties?
Omdat hier een levend verzwakt virus voor het vaccin gebruikt werd. Bij vaccins zijn het daarom bij voorkeur volledig dode organismen, daar mensen met een zeer zwak immuunsysteem anders alsnog ziek kunnen worden, voordat het vaccin zijn werking heeft gedaan (bijv. bij aidspatienten)
* Difterie: er bleek geen verschil in geregistreerde ziektegevallen tussen gevaccineerde en ongevaccineerde staten. De ziekte is tegenwoordig goed te bestrijden met antibiotica. Waarom krijgt een kind nog vijf doses?
-voorkomen is beter dan genezen.
* Kinkhoest: waarom die verplichting om een vaccin te geven voor een ziekte die al bijna verdwenen was? Het kinkhoestvaccin is het meest controversiële vaccin. Het feit dat honderden kinderen stierven en duizenden negatieve reacties vertoonden als gevolg van dit vaccin, was niet voldoende voor een re-evaluatie van het DKT-vaccin. 80% van de kinderen onder 5 jaar met kinkhoest zijn volledig gevaccineerd.
-DKTP-vaccin*; de bacterie muteert, waardoor zoals bij griep geen garantie op immunniteit gegeven kan worden, de ziekte verloopt echter milder.
* Tetanus: de mythe van de roestige spijker. Er is echter geen wetenschapper die zegt dat het tetanusvaccin waarde heeft, nà te zijn geïnfecteerd met de Clostridium-bacterie. Noch wordt er gesuggereerd dat volgende vaccins de ontwikkeling van tetanus kunnen tegengaan. We moeten alleen in het bloedstelsel ingrijpen wanneer er echte noodzaak is, in plaats van kinderen een vaccin toe te dienen, waarvan de waarde nog nooit is bewezen.
- dit is onzin; het vaccin werkt. Kinderen zijn vaak onvoorzichtiger, en hebben dus risico op besmetting. De tetanusbacterie zit op o.a. spijkers, waarom er hier over mythe wordt gesproken, is mij onduidelijk.
* Griepprik: tijdens het griepseizoen muteert het virus verscheidene malen, niet alleen in een regio, maar zelfs in een individu. Dit simpele feit geeft aan waarom in de laatste 20 jaar een griepprik niet kan werken, geen doden kan voorkomen of zelfs influenza niet kan verminderen.
-Behalve dan dat het aantal mutaties beperkt is, en de viri altijf op elkaar zullen blijven lijken. Daarbij wordt elke keer een nieuw vaccin gemaakt, met de op dat moment heersende tak van het virus. Hiermee worden dan zwakkere mensen ingeënt, omdat zij een risicoprofiel hebben. Een vaccinatie voorkomt verspreiding, omdat mensen niet ziek worden, en het voorkomt mutaties, omdat het virus alleen kan muteren in een gastheer.
* Hepatitis B: voor de meeste kinderen is het risico van een ernstige reactie op het vaccin 100 maal erger dan het risico op de ziekte zelf.
- een erge reactie op het vaccin is tijdelijk ziek worden (dezelfde ziekte dus). Echter is dit wel een zwakker ziektebeeld dan een gezond pathogeen. Erg is hier relatief. Een 'ernstige' reactie op een vaccin is een stijve arm van de prik, een erstige reactie van hepatitis b is leverkanker.
* Rotavirus: kinderkoliek is niet iets waar een vaccin voor nodig is, en zeker niet een toxisch en immunosuppressief vaccin als Rotateq.
-en wie vindt dat?
* Mazelen: het CDC meldt dat epidemieën voorkwamen in 100% gevaccineerde regio's. Hun verklaring : 'het wordt een ziekte voor gevaccineerden'. Het is bekend dat het doormaken van mazelen een belangrijke mijlpaal is in het voltooiingsproces van het immuunsysteem van kinderen.
- de biblebeld is draagvlak van de uitbraak, elders in het land zijn duidelijk minder zieken. Dit zijn de feiten.
*Bof: waarom iemand vaccineren voor de bof als de milde kinderziekte levenslange immuniteit geeft?
-omdat een vaccinatie voor hetzelfde zorgt, daar het enkel een verzwakt virus is. Een prik is minder erg dan een besmetting.
* Rodehond: we hadden een onschadelijke, niet-levensbedreigende, immuunopbouwende kinderziekte, voordat we gevaccineerd werden. Kreeg je de ziekte, dan had je levenslange immuniteit. Geen zorgen voor moeder en kind.
-deze immuniteitopbouw was enkel voor dit virus, en dat is het vaccin ook. Er zijn wel zorgen voor moeder en kind, bijv. Hartproblemen.
* Autisme: statistieken vermelden een stijging van autisme in de periode 1993-2006 met 1700% (in 2012: 1 op 54 jongens!).
Dit komt doordat er steeds meer vormen van autisme bij zijn gekomen, zoals bijv. asperger en pdd nos, en niet omdat er een duidelijke stijging is in het aantal autistische mensen dankzij vaccinaties.
* Prevenar: klinische onderzoeken resulteerden in een magere 7% reductie van oorpijn door het vaccin (één van de bijwerkingen vlgs bijsluiter...oorpijn).
- reductie is reductie, ondanks dat dat een bijwerking is. Mager resultaat, maar het is er.
* HPV-vaccin voor meisjes: de markt waar Merck (Gardasil) zich op richt is 12-jarige meisjes, met de onbewezen toevoeging dat HPV seksueel overdraagbaar is. Tegen de tijd dat vrouwen hun immuniteit nodig hebben, is het allang uitgewerkt.
- jongeren zijn nu frequenter op jonge leeftijd seksueel actief, en juist dan kennen ze de risico's ervan niet.
* HPV-vaccin voor jongens: wat een prachtige samenloop van omstandigheden - dit vaccin waarvan de producenten hebben gezegd dat het beschermt tegen baarmoederhalskanker bij twaalfjarige meisjes, wordt opeens een vaccin dat toegevoegde waarde blijkt te hebben voor het voorkomen van genitale wratten bij twaalfjarige jongens.
-zeer zeker. Deze genitale wratten worden zowel bij meiden als jongens voorkomen. Het is vast niet onopgemerkt gebleven, dat vrouwen een baarmoeder hebben, en jongens niet. Daarom voorkomt het alleen baarmoederhalskanker bij vrouwen. Het Genitale wrattenvirus is een veroorzaker van baarmoederhalskanker.
Enkele citaten uit dit boek ter afsluiting :
Bacteriën zijn niet de oorzaak van ziekte en daarom kunnen serums en vaccins nooit een ziekte genezen of voorkomen. -- Dr. Antoine Bechamp (Universiteit van Lille)
-vaccins genezen niet, ze voorkomen. Daarbij geldt, niet de (gezonde) bacterie voor een bepaalde ziekte, dan ook de ziekte niet.
Bacteriën zoeken een natuurlijke omgeving – ziekelijk weefsel – in plaats de oorzaak te zijn van ziekte.
-- Rudolf Virchow (auteur Celtheorie)
-onjuist, ze infecteren het menselijk lichaam, en maken het (nog) zieker. Hoewel het besmette weefsel waarschijnlijk al een mindere afweer had, heeft de bacterie (of meestal virus bij een vaccin) de situatie verslechterd.
Natuurlijke immuniteit is een complex fenomeen waar veel orgaansystemen bij betrokken zijn; het kan niet zo maar worden nagebootst door een kunstmatige stimulatie van antilichaamproduktie. -- Alan Phillips (directeur Citizins for Health Care and Freedom)
- het is ook niet kunstmatig, het zijn de echte ziekteverwekkers, deze zijn echter overleden. Dit is een 100% biologische reactie. Het enige menselijk ingrijpen hierbij is het in contact brengen van mens en ziekteverwekker.
Gezondheid komt niet van medicijnen, vaccins of een verzekeringsmaatschappij. De mysterie van gezondheid zit in het lichaam, niet in medische teksten of de wet.
-niet in de wet, wel in het lichaam, medicijnen en vaccinaties helpen hierbij
"Doktoren gieten geneesmiddelen waar zij weinig van afweten, om ziekten te genezen waar zij nog minder van
afweten, in mensen waar zij helemaal niets van afweten." -- Voltaire, 1694 – 1778
Quotes van 300 jaar geleden zijn altijd wetenschappelijk vergelijkbaar.
Vaccins= voorkomen
Nogmaals excuses voor lange post, ik ga slapen.
- See more at: http://www.gedachtenvoer.nl/page/vaccinatie-is-geen-immunisatie.html
Doe eens normaal | 04-07-13 | 00:40 |

http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2013/07/god_straft_kleuters.html
Niet dat jullie helemaal achterlijk zijn hoor...maar er is bij mazelen nooit een patient zero een bronpatient en geen eens een bronpatient van buiten.
Dat wil zeggen dat de infecties tegelijk en opzettelijk zijn aan gebracht
boinnk.nl...
maz | 04-07-13 | 09:43http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24182/mees-kreeg-cease-and-desist-letter#comment-98090
Analist
4 juli, 2013 at 3:11
Nog maar eens terugkomend op de vaccinaty hype en de rol van de media daarin.

Vandaag (woensdag 3 juli 2013) stonden maar lies=fst 2 PRO-vaccinatie artikelen.

Ik wil inzoomen op 1 van die 2, die van de columnist (naam vergeten, die meneer de broodschrijver doet er verder ook niet toe).

Waar het om gaat is dat de collumnist wederom met het argument kwam aanzetten van:

“de niet vaccineerders “profiteren” ten KOSTE van de vaccineerders”

Dit argument komt zeer regelmatig voorbij, maar hoe zit dat nou?

Allereerst wijdt meneer de broodcollumnist driekwart collumn aan het ridiculisren van de niet-vaccineerders. “Die denken er met moedermelk vanaf te komen”, “hoe kunnen ze de wetenschaop nou niet vertrouwen?!”, etcetera.

Maar als die vaccinaties dan van die wondermiddelen zouden zijn die een baby juist sterker maken, waar zit ‘em dan het “Profiteren ten koste van de vaccineerders” in?

Meneer de collumnist maakt zijn baby toch juist sterker met een “gratis” vaccinatie. De niet vaccineerders zeggen “nee, dank u” tegen dit “gratis rondje” van de staat. En de vaccineerders injecteren alles in hun kinderen wat ze kostenloos vertsrekt krijgen van Ome Ab en Ome Koet-ie-njo. Het zou dan logischerwijs moeten zijn, “de vaccineerders spuiten hun kinderen vol met injecties die niet vaccineerders tegen hun wil mede gefinancierd hebben”.

Maar blijkbaar is de collumnist dus toch niet zo erg overtuigd van zijn eigen (en verder niet onderbouwde) stelling dat een inenting juist gezondheidsbevorderend zou zijn, waarom praat hij anders over “ten koste van”?.

Dan heb je nog het argument dat de niet-vaccineerders van de bescherming die de gevaccineerden hen biedt. Koet-ie-njo sprak hier van 90% alszijnde de kritische grens.

Maar wat lazen we nou juist in de Volkskrant deze week? In Oekraiene is al 20 jaar het percentage ONDER de 80% en de laatste jaren zelfs rond de 50% (slechts VIJFTIG procent gevaccineerd)! En nog steeds geen epidemien daar. En het aantal mensen dat zijn baby’s nog inspuit daalt juist nog steeds! Je zou toch, als je Ome Ab en Koet-ie-njo mag geloven, denken dat er daar dan juist steeds meer van die enge ziektes zouden voorkomen en daarmee de vaccinatiegraad automatisch weer op peil zou komen?! Die Oekraieners wantrouwen de spuiten, maar als om hun heen de ongevaccineerden bij bosjes op het kerkhof belanden en de gevaccineerden recht overeind blijven staan, dan zal de gemiddelde Oekraiener echt wel “tot inkeer komen”. Maar er is daar niks aan de hand. Althans, niet met de ongevaccineerden; het zijn juist enkele gevallen waarbij de gevaccineerden het loodje hebben gelegd. Dat zouden volgens het ANP de media “onterecht” aan het vaccineren gewijt hebben, en de Oekraiense politici zouden het voorval verkeerd gecommuniceerd hebben met het volk…..

Kijk nog maar eens naar het inbellen van Trump betreffende vaccineren en zie daar ook de tabel voorbij komen waarin autisme groeit van 1 op 150 naar 1 op 88 in de VS, in slechts 8 jaar tijd.

http://www.youtube.com/watch?v=pxBACsmis_0
http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24170/breaking-ab-en-ron-achter-vaatstra-doofpot#comment-98084
685957
3 juli, 2013 at 23:43
Ik heb de volgende post maar even geplaatst op de link van Micha naar Ton Planken

In Zwitserland is er in 2011 een groot onafhankelijk onderzoek gedaan naar vaccinaties door een Duitse arts (Andreas Bahmair). Hij heeft 8000 niet gevaccineerde kinderen vergeleken met 16.500 wel gevaccineerde kinderen en zijn conclusie is ronduit schokkend. Ten aanzien van alle ziekten (long ziekte, suiker ziekte, auto immuunziekte, psychische afwijkingen zoals gedragsstoornissen en ADHD) blijkt dat de niet gevaccineerde kinderen stukken, stukken gezonder zijn en opvallend minder artsbezoek hebben dan de wel gevaccineerde kinderen.

Vaccinaties zijn ziekmakend!

Dr Frits van der Blom verteld dat er meer polio patienten zijn die gevaccineerd zijn dan die niet gevaccineerd zijn. Wanneer een dokter dit claimt is het toch wat anders dan wanneer een hoernalist schrijft over “mensenoffers brengen voor religieuze vrijheid”.

Ton Planken lijkt te worden betaald door de industrie. Laat je niet misleiden door deze misdadigers! Lees op deze website:
http://www.speakersacademy.nl/speakers/ton-planken ,
wat Ton Planken allemaal doet en overtuig jezelf. Religie heeft hier niks mee te maken.


http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24170/breaking-ab-en-ron-achter-vaatstra-doofpot#comment-98085
685957
4 juli, 2013 at 0:00
Op deze pagina trouwens kunt u het onderzoek vinden van Andreas Bahmair. Ruim 12.000 mensen hebben online meegewerkt aan het onderzoek naar de effecten van wel/niet gevaccineerden kinderen. De grafieken spreken boekdelen.

http://www.vaccineinjury.info/results-unvaccinated/results-general.html


http://boinnk.nl/blog/60380/wordt-de-eu-een-doodskamp/comment-page-2/#comment-883
7 Ik moet u teleur stellen. Ook de joden stellen in de ogen van de dynastien niets voor en zelfs in israel als hier ook en dat is een wel heel simpele mafiatrick worden de ambten diensten en besturen vervangen voor pakistanen en allochtonen(beiden ook nu in Syrie grootscheeps aanwezig) door deze dynastien om de joden ook daar in de goot en laagste klasse getrapt vast te zetten.

Ook die zich joden wanen zijn van origine niet meer dan oud mercenaries en  tijdelijke vazallen of huurlingen van deze dynastien en bent ook deels van verschillende rassen al zelfs als pakistanen(orthodoxe en chasidische joden) asiaten(bankiers) afro(obama) egyptisch(netanyahu) libisch algerijns(sarkozy). Dat zou zelfs u moeten kunnen zien. Huidig israel is een hoax 200 jaar geleden opgezet door de bankiers cq de dynastien die al eeuwen en millenia in landendekkende  en werelddekkende shadow societies of als adel en eliten heersen en misbruiken en u ook.

Door hun culturen van kwaadste incest geweld en kinder verkrachting (wat besnijdenis ook is)dermatig geschaadt en vol haat dat ze elkaar om de haverklap ook afmaken en extermineren zoals de sefaridjoden in het begin 97% waren en nu de askenazijoden en er exterminaties waren als de ringwormchildren en heden er weer interraciale genociden aan de gang zijn in israel. Laat staan al die buitenlanders geinfiltreert in de bestuurs en machtsfuncties. Als deze eliten dat in onze Landen ook zo aan gelegd hebben.

Leest u ook eens " a letter to the new york times " van albert einstein

Israel heeft ook al hun atoomarsenaal naar azerbeidjan over gebracht. Wat meent u kan daar uit geconcludeerd worden?  Waar bij israel úw israel en hun vazal de chinese li bankiers u al in 2000 hadden willen verdampen na afsluiting der plunderingen in geheel de westerse wereld in een atoomoorlog  dat ze met een gestolen Russisch atoomwapen wilden starten. Toen dat faalde was plan b afleiden met de wtc aanslag en nog vaak herhaalde pogingen van de li´s en israel u alsnog te verdampen. Geen enkel fatsoenlijk weet heeft u dat dit nepisrael uw zoveelste beloofde land is en in werkelijkheid een zoveelste handelspost van de bankiers en china de eeuwen door als dublin   blake´s london 3xkazaria een palestina 2100 jaar geleden shenandoah(pakistan) en een ca 110 plekken meer dat afgelopen 2000 jaar al waren en  u van een naar ander voortjagende in hun belang om bezetter(weg gejaagde en berooide beroofde migrant als met Duitsland immers ook) te spelen en kogels happen en zij uw goud. Nu worden zelfs uw kinderen al gehersenspoeld(en dus ook gemarteld misbruikt en verkracht) ze zouden majas zijn omdat rotchild middenamerika wil. Leest u die " a letter to the new york times " nou maar eens. En u had in 2000 al van uw beloofde land mogen zelfs moéten  verbranden van ze nadat ze u helemaal kaal en leeg gezogen en geplunderd hadden(oa die pensioenroven en privatiseringen(berovingen)).

Michien dat u zich tóch dan maar fatsoenlijk leert gedragen en een van ons dan maar wordt want andere smaken zijn er geen eens?   Kan me ook absoluut niet voorstellen wat u tegen ons zou moeten hebben?   We zijn immers op alle gebied onschuldigen  en zonder zonden.        url.ie/i00k            url.ie/i00g


Artikel : eu is al een hele tijd een deathcamp met miljoenen genocidenslachtoffers ván in met en ná de oorlog
Wat van de beleidsmaatregelen er van:
stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16967
Spotje says:
July 3, 2013 at 1:56 am
Simpel laagste smerigste Angst en haatzaaierij en oproeping tot geweld en valse schuldleggingen.”"

Dáár mee de Weigeraars bedreigen intimideren vals beschuldigen en Die dán dwingen tóch toe te geven aan die gifmengers en misdadigers zo als daders mark rutte en maxim verhagen al reeds met de politie bedreigden en die al verantwoordelijk zijn voor grootscheepse genociden oa via de schooltjes en uitroeien via de Kinderen. Oa op allerlei wijzen (Armoedezaaien bedreigen beschuldigen intimideren misdaad brengen valse wetenschapscijfers en percepties ingeven bevolkingsaantallen vervalsen milieuvervuiling en u de schuld geven en stalken belagen voortdurend ontwrichten en onzeker angstig en overspannen houden dood laten werken doomddayverhalen en berichten (oa rtl7 ook)…een schuldgevoel wegens enkel al bestaan en u vergiftigen drogeren verslaafd maken en verdringen met tuigdorpenimport opzettelijke zware milieuvervuilingen en chronische massamigraties instand houden en import en instandhouden van wijkterrorismen en weg roven werkgelegenheid Kennis Industrie Scholingen(exodus Geschoolden +900.000 per 1991) Gezondheid en Welzijn hun eu hun vazal etcect) de Geboortecijfers terug dringen tot het heden nog maar 1,3 Kind per Gezin wat een genocidale reductie van 35% per Generatie Betekent.

Dé vaccins bevatten vaak de geeigende hulpstoffen voor deze genocidewerken.


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16967
Spotje says:
July 3, 2013 at 1:56 am
Simpel laagste smerigste Angst en haatzaaierij en oproeping tot geweld en valse schuldleggingen.”"

Dáár mee de Weigeraars bedreigen intimideren vals beschuldigen en Die dán dwingen tóch toe te geven aan die gifmengers en misdadigers zo als daders mark rutte en maxim verhagen al reeds met de politie bedreigden en die al verantwoordelijk zijn voor grootscheepse genociden oa via de schooltjes en uitroeien via de Kinderen. Oa op allerlei wijzen (Armoedezaaien bedreigen beschuldigen intimideren misdaad brengen valse wetenschapscijfers en percepties ingeven bevolkingsaantallen vervalsen milieuvervuiling en u de schuld geven en stalken belagen voortdurend ontwrichten en onzeker angstig en overspannen houden dood laten werken doomddayverhalen en berichten (oa rtl7 ook)…een schuldgevoel wegens enkel al bestaan en u vergiftigen drogeren verslaafd maken en verdringen met tuigdorpenimport opzettelijke zware milieuvervuilingen en chronische massamigraties instand houden en import en instandhouden van wijkterrorismen en weg roven werkgelegenheid Kennis Industrie Scholingen(exodus Geschoolden +900.000 per 1991) Gezondheid en Welzijn hun eu hun vazal etcect) de Geboortecijfers terug dringen tot het heden nog maar 1,3 Kind per Gezin wat een genocidale reductie van 35% per Generatie Betekent.

Dé vaccins bevatten vaak de geeigende hulpstoffen voor deze genocidewerken.


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16963
Spotje says:
July 2, 2013 at 10:30 pm
Die schippertjes verspreiden hun ziekten zelfs als priestertjes verkleedt en noemen het religiehiehieh van de heilige soa u ziek u ons betalen veel ja leer: http://theuglytruth.wordpress.com/2013/07/02/two-more-babies-stricken-with-herpes-after-ritual-ultra-orthodox-jewish-oral-blood-sucking-circumcision-in-new-york-city/


boinnk.nl/blog/60321/gaat-wilders-het-verzet-leiden/comment-page-1/#comment-400
De enige oorzaak van alle problemen een full crimineel internationaal raciaalelitair programma om host volken te slachten en misbruiken van een stelletje zieke geesten met grootheidswanen wat vaker voorkomt bij culturen die hun kinderen verkrachten wat chronische onware vijandbeelden opleverd en iedereen zou hét dan hébben gedáán …terwijl ze wél alle spiegels uit eigen huis gehaald hebben. Dit doen bankiers/elite/adel/koningshuizen volken aan om ze te kunen misbruiken als dienaren en legers ziek van de haat en moordlust om voor ze te roven en plunderen. Een ampele blik op wie de grote bezittingen zelfs de grote bezittingen van eeuwen hebben maakt dat wel duidelijk

Heel leerzaam. Goed luisteren en het maakt veel glashelder:
http://grizzom.blogspot.nl/p/audio-complete-narration-of-protocols.html


http://martinvrijland.com/2013/06/29/de-overheid-liegt-niet-ook-niet-over-de-mazelen/comment-page-1/#comment-6759
juli 3, 2013 om 1:15 am
Bill Gates talks about ‘vaccines to reduce population & Dumping toxins on the Third World
http://oilgeopolitics.net/Swine_Flu/Gates_Vaccines/gates_vaccines.html


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16957
Spotje says:
July 2, 2013 at 7:33 pm
Dat zal dan geheel die vaccinatie industrie ook heus wel weten en heeft dat nooit vernoemd bij Mijn Weten.En dus Érger nog …..Daar Méé dan Nooit weerlegT http://www.twitlonger.com/show/n_1rl53fl


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16955
Truthbee says:
July 2, 2013 at 7:06 pm
Beste Steven, geniet vaak van je blogs, maar nu ben ik verbijsterd! En wel hierom
Heb ooit een lezing bijgewoond van de medisch onderzoekster Vierra Scheibner. Deze dame op leeftijd was 2 jaar van haar pensioen en zag ernaar uit met haar zojuist ontmoette man een heerlijk rustig leventje te gaan leiden…. tot ze keihard wetenschappelijk verband vond tussen wiegedood en vaccinaties. (Dankzij zeer subtiele meetapparatuur ontwikkeld door die -zojuist ontmoette- leuke man die de babies beslist niet hinderde.) Ze dacht : ” Dit wil iedereen weten!!”
Maar dat was beslist niet het geval, ontdekte ze tot haar verbijstering. Maar Vierra zou Vierra niet zijn als ze toen met pensioen gegaan was! She decided to do a damn good job!! En samen verdubbelden ze hun inzet. Ze sprak op ieder radiostation in Australie. Het resultaat was dat binnen afzienbare tijd de vaccinatiegraad naar 1/3 zakte …. EVENALS de KINDERSTERFTE!!!!!
Dus: hoe MINDER vaccinaties, des te MINDER kindersterfte!!!

Ze werd de meest alwetende wetenschapper op dit terrein en sprak als getuige-deskundige op het proces tegen een andere FANTASTISCHE vrouw, arts Guylaine Lanctot, die in haar boek ‘Medical Mafia’ beweerd had dat vaccinatie ‘moord’ is. Dankzij de reikwijdte van Vierra’s kennis en inzichten (luisteren naar haar is als luisteren naar een mitrailleursalvo van feiten… ALLES heeft ze onderzocht, deze oostblok-stijl wetenschappelijk onderzoekster) mocht het boek in de handel blijven…ER WAREN TEVEEL FEITEN DIE LANCTOT’s BEWERING ONDERSTEUNDEN!!!

Ook maakte ze gehakt van het DROG argument dat mensen die hun kinderen NIET vaccineren anderen in gevaar brengen; het tegendeel is een feit. Ook het wijzen op de ‘biblebelt’ met hun zeldzame ‘vaccinatie-slachtoffers’ … die bleken gestorven te zijn NA een vaccinatie op latere leeftijd.

Met bovenstaand artikel steun je niet alleen de perverse farmaceutische (doods)industrie, maar OOK nog eens de JEUGDZORG agenda van TOTAAL ONNODIGE uithuis plaatsingen en overheidsdwang! Daar ik ervan overtuigd ben dat dit absoluut niet jouw bedoeling is, graag even op terugkomen en rectificeren die hap!

Alle Liefde,
Truthbee

PS. ‘Vaccination’ by Vierra Scheibner
Zie ook Desiree Rover over ‘Deus ex vagina’ over de HPV en Anneke Bleeker van deverontrustemoeders.nl


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16952
Spotje says:
July 2, 2013 at 6:28 pm
de kindersterfte was al zo goed als stopgezet door hygiene en sanitaire voorzieningen”"

De sterften hadden geheel Andere oorzaken Ramon > Als romeinen al scheten die heden zich joden noemende en velen als zodanig wanende asiaten Ons en al Onze Kinderen gedurende hun landendekkende verkrachtingen en misbruiken steevast in de Keeltjes > menselijke faecalien poep en pis.

Tm heden misbruikten ze Ons en Onze Kinderen en scheten nog steeds en ook hun kinderen meisjes en vrouwen deden dat alsmede op al die schoolreisjes in dé Keeltjes. ENIG ETEN wát We kregen OOIT op al die schoolreisjes wás pis poep én sperma! Ook in die fameuze wijkterrorismen door hen gebracht en opzettelijk in stand gehouden wordt dát massaalst gedaan aan de Kinderen in de Wijken wánt die vazallen van hen die pakistanen allochtonen en nette afrikanen kúnnen dáár óok wát van!

Die sterften de eeuwen door liepen Pas terug toen dé boekdrukkunst Populair werd en Men Begon te Leren Lezen en ook SCHRIJVEN > Óp Tekenen ÉN Getuigen om wát de dagelijkse dag der middeleeuwen wás Voor Allen die Tegen hen geen Verweer Hádden. Toen trokken ze zich terug met de Kinderen in hun kastelen fortjes kantoren kerken om die misdaden aan te doen tm heden de religien wijkterrorismen en schooltjes en creches massaalst misbruikt voor die zwijnestal dat ze Zijn!

Dát Érger dan een open riool IS de Echte ENIGE Oorzaak van ALLE ziekten!

Die vaccins zijn maar nog máár enkele van de zeer vele manieren waar op ze ook nog eens hun misdaden omzetten in klinkende munt via politiek en maatschappeijk agenda ten koste van al weer diezelfde hún Slachtoffertjes. Vraag maar aan uitvreetspecialist edith hoer schippers.


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16903
Groene Wolf says:
July 2, 2013 at 9:11 am
http://martinvrijland.com/2013/07/01/de-verborgen-gevaren-van-vaccinaties/
Moeders die zelf als kind mazelen hebben gehad, geven hun pas geboren baby’s extra bescherming tegen de ziekte in hun eerste levensmaanden. Baby’s van gevaccineerde moeders hebben grotere kans op het ontwikkelen van de de ziekte omdat deze moeders verminderde afweer hebben tegen de ziekte. Conclusie: Vaccinatie tegen mazelen vergroot de kans op de ziekte bij de volgende generatie zeer jonge kinderen. En dat vertelt het RIVM niet.
Groene Wolf says:
July 2, 2013 at 9:15 am
http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/babys-van-gevaccineerde-moeders-slechter-af/
Even het betreffende artikel erbij gezocht.

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16951
Spotje says:
July 2, 2013 at 6:14 pm
Btw die mazelen uitbraken volgen de trektocht van koning oranje doorheen de provincies zeer nauw.

En bijv hersenvliesontsteking cq meningitis komt Niet van een virusje Maar van zoutzuur dat in de Nekjes onder de schadeltjes dóór in de Hersentjes wordt gespoten om het Geheugen te verwoesten om de misdaden. Alleen dát al geeft een week lang zeer hoge temperaturen en ijlkoortsen. Dat heet áls Men dán nog Leeft. Alle andere symptomen hebben ook uitsluitend met dat soort misdaden te maken als martelingen extreem geweld mass gangbangs chemicalien gifstoffen en drugs. Wellicht dat de heroine ghb lsd strychnine die mazelen Slachtoffertjes oók door de Adertjes gieren als gebruikelijk symptoom wat Mij 1962 al aan gedaan werd als driejarige door de centrale bankiers en hun families op hun Landgoederen en vazallen van de adel wet en staat. En ook Ik kreeg meermaals toen gelijk er ná die waterpokken en mazelensymtomen hersenvliesontstekingen longontstekingen ijlkoortsen onmiddelijk slechter gezichtvermogen en Geheugen wanen boze dromen en een Bestaan zonder Wortels in een Goddeloze wereld.

Anders Vraagt U Dát aan heden hoogleraar(waar in eigenlijk?) ernst hirsch ballin die dát weer eens van uit zijn erasmusnestje moest organiseren opdát de koning zijn “kuch “eersterecht in het land kon opeisen. Uiteraard de lagere rangen op die reformatorische schooltjes helemaal mededaders en uitvoerders( lopen daar ook als Mind control surrogaatstelletjes rond) van deze misdadige wanen en grootste Levensbenemend ONrecht ÈN SLAAF making dmv verkrachting en geweld ter Wereld.

Koningen koningshuizen zijn gebracht door de faraos en Gods moordenaars alsmede Landen en Volkenbeheerders voor die slavenhoudende misbruikende faraos of heden oa bankiers van begin af aan evenals dat vermaledijde christendom en andere derivaten des kwaads van ze als heden de eucommisie unicef amnesty international islam oilbiz industrien schooltjes creches academien media wetenschappen banking finance schulden aan doen ectectect


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16948
Spotje says:
July 2, 2013 at 5:54 pm
Waar haal jij je stelligheid vandaan beste ham? Laten We even Gedenken dat de allochtonen overal de vaccinterroristen wég moorden en afrika nooit mazelen heeft gehad edoch monopolie op polio en aids lijkt te hebben en Japan de vaccinatieprogramma´s op moment heeft gestopt en zelfs aanklachten genociden mbv vaccins aan het Samenstellen is.

En die mark maar slijmen met erdogan en die erdogan eens moest weten wát die mark in hun kinderen laat jagen dan zou die wel anders piepen.


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16947
Spotje says:
July 2, 2013 at 5:52 pm
Den Haag is muisstil nu de ‘Biblebelt’ hun kinderen en die van andere bloot stelt aan levensgevaar.”"

Dat kan helemaal Niet die zijn immers Tóch in geent? Simpel laagste smerigste Angst en haatzaaierij en oproeping tot geweld en valse schuldleggingen.

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16946
Spotje says:
July 2, 2013 at 5:39 pm
mark rutte en maxim verhagen stonden beiden meermaals voor hun vaccinmafia op TV te dreigen met politie áls We die vaccins Niét in Onze Kinderen zouden laten steken. De Kids weer werden met groomen en slijmen zoals een gratis mp3 speler beloven gelokt. Zie ze nog in de Aanklachten die oa Japan aan het Opstellen zijn wegens genociden bedrijven verdwijnen. En maar Goéd Òók! Máár Keuze vaccins te Weigeren Láten ze dús niét en zullen op alle al dan niet verhulde wijzen dreigen en opzadelen met nadelen kosten schaden minder rechten en bedreigingen er mee.etcectect

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16940
Spotje says:
July 2, 2013 at 4:08 pm
Geen enkele afrikaan heeft ooit mazelen gehad anders had bill gates er wel wat vacins tegen aan gegooid. Die hebben blijkbaar alleen maar polio en aidshttps://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16945
Spotje says:
July 2, 2013 at 5:33 pm
Waar haal jij je stelligheid vandaan beste ham? Laten We even Gedenken dat de allochtonen overal de vaccinterroristen wég moorden en afrika nooit mazelen heeft gehad edoch monopolie op polio en aids lijkt te hebben en Japan de vaccinatieprogramma´s op moment heeft gestopt en zelfs aanklachten genociden mbv vaccins aan het Samenstellen is.

En die mark maar slijmen met erdogan en die erdogan eens moest weten wát die mark in hun kinderen laat jagen dan zou die wel anders piepen.

Waar zijn trouwens áls je zó betrokken tegen onrecht bént Dán alle Berichten op je Nepblog om de massaalste Kinder verkrachtingen drogeringen verprostitueringen van al die wijkterrorismen sinds anno 1962 en eerder al??? Beetje een farmacolporteur of zo?https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16940
Spotje says:
July 2, 2013 at 4:08 pm
Geen enkele afrikaan heeft ooit mazelen gehad anders had bill gates er wel wat vacins tegen aan gegooid. Die hebben blijkbaar alleen maar polio en aids


http://boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-2/#comment-514
Pieter A Meijer says:
2 juli 2013 om 15:14
G’de dag Frederik S 15;
Volgens een kenner van dier/veeziekten, bestaat er geen ziekte als vogelgriep. Wel vogelpest en varkenspest.
Zie 2008 de Mexicaanse “varkensgriep” geïntroduceerd door:
meester/doctor/ boktor klinkklareonzin Ab BPh.
G’de week.

19


http://boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-2/#comment-509
Pieter A Meijer says:
2 juli 2013 om 15:08
G’de dag O K 48;
Mijn schoonzus kreeg het verwijt, dat het autisme van haar zoon is gekomen door haar roken tijdens de zwangerschap.
Als dat waar is, zou hij sporen van tabaksgebruik in zijn bloed en aderen moeten hebben gehad.
Daar is op onderzocht. Resultaat. GEEN SPOOR!.
Wel had hij al op 4 jarige leeftijd enig thymerosol–glycerol–formaldehyde en iets wat op een ziekteverwekker moet lijken.
O ja. Onze dochter heeft haar jongste niet laten vaccineren.
Haar beide oudsten wel. Het verschil is zeer duidelijk aantoonbaar.
Zeker in fysiek opzicht.
G’de week.

17


http://boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-2/#comment-426
Frederik S. says:
2 juli 2013 om 07:43
Nou 14 oranje trekt door het land gevolgd door een mazelen epidemie en dat weer prompt gevolgd door een vaccinatiepropaganda met wat boute beweringen van al uiterst verdacht metier en zeker geen onbesproken gedrag. Er hebben vele exterminatiewerken van dat metier het daglicht gezien in de westerse wereld. Dus ze niet geloven en kwade trouw verwachten is uitermate legitiem. Tm stiekeme sterilisatiebestralingen van achter lood beklede buros tm radioactief barium in de verplichte melkdrinkkartons op de peuterschooltjes aan toe meneer de deskundige.

Laten die vaccins nou ook al steeds steriliserend zijn.

En heeft u die prikken zelf dan wel gekregen of genomen?
Joden hebben zelfs de vogelgriep en hvp prikken niet genomen wegens niet kosjer. Dus het lijkt me sterk u zou dan wél…

15


http://boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-1/#comment-29
Frederik S. says:
1 juli 2013 om 15:12
8 de vaccins bevatten zelfs wettelijk geheim gehouden stoffen.

10

Frederik S. says:
1 juli 2013 om 15:27
11 Daar zijn zelfs rechtzaken om geweest. Maar dat mag van u niet vermeldt worden begrijp ik uit uw grofheden?

13

Frederik S. says:
1 juli 2013 om 15:41
http://oilgeopolitics.net/Swine_Flu/Gates_Vaccines/gates_vaccines.html

16

http://boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-1/#comment-42
Frederik S. says:
1 juli 2013 om 15:47
Er zijn lokale uitbraken rondom reformatorische scholen in het Land van Heusden en Altena, de Bommelerwaard en de Alblasserwaard. Daarnaast zijn er ook enkele patiënten gemeld in Zeeland, het Groene Hart en de Utrechtse Heuvelrug.

De meest voorkomende ziekteverschijnselen bij mazelen zijn hoge koorts, verkoudheid, vlekken en rode ogen. Soms treedt oorontsteking of longontsteking op als complicatie. Mazelen kan ook tot hersenontsteking of sterfte leiden, maar dit komt in ontwikkelde landen weinig voor. http://www.omroepgelderland.nl/web/nieuws-1/2020133/rivm-mazelen-verder-verspreid-in-biblebelt.htm#.Uc51LGhwJrM

In totaal zijn bij tien kinderen complicaties vastgesteld.
Twee van de vijf kinderen zijn opgenomen in het ziekenhuis met hersenvliesontsteking, twee met longontsteking en van de vijfde patiënt is nog niet duidelijk wat de complicaties precies zijn. http://www.nu.nl/binnenland/3513335/vijf-kinderen-doodziek-mazelen.html

Ik had al vermeldt dat deze verschijnselen van extreem sexueel misbruik en geweld komen..

Ga nou eens de oranjeroute eens Correleren met die mazelenuitbraken qua tijdstip en plaats:

oranje route
http://www.nieuws.nl/algemeen/20130628/Meer-besmettingen-met-mazelen

17


http://boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-1/#comment-180
Pieter A Meijer says:
1 juli 2013 om 20:58
G’de dag Frederik S 17;
Zo’n 60 jaar geleden, was er geen vaccinatie tegen MBR!
Practisch nooit is een kind overleden. Meestal was er dan al iets anders aan de hand. Zoals nu ook waarschijnlijk.
En net zoals tijdens de zg. Mexicaanse varkensgriep van A Klink.
Varkens hebben geen griep en verspreiden dat dus ook niet.
Varkens hebben pest en dit is niet overdraagbaar op mensen als griep.
Dit laatste was het antwoord op mijn vraag aan een vriend , die vee-specialist is en nog eens varkensspecialist is.
G’de week.

28


Onderstaande bijdrage met twee links naar brown´s Blog worden op alle inlogkanalen (dus ipadres) geweigerd door      http://martinvrijland.com/2013/07/04/mazelen-powerplay-luister-mee/        nadat dáár onderstaande eerst wel door de vrijlandmoderatie kwam.
http://martinvrijland.com/2013/07/04/mazelen-powerplay-luister-mee/
https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-17094
Spotje says:
July 4, 2013 at 3:59 pm
Nieuws zegt dat het aantal mazelenslachtoffers ondertussen opgelopen is tot een 230. Als Mijn Analsyses ook hier Gegeven juist zijn zou dat meestendeels in Zeeland moeten zijn waar het koningshuis als laatste op bezoek was en Daarmee dan Tóch Vast Staan dat koningshuizen leidende kernen van de internationale pedofielennetwerken zijn. De misdaden Moeten door 40+1 daders van het koningshuis gepleegd zijn. 40 is een ritueel getal dat de eurasiatische bankiers meenamen en ook verbonden is aan ali baba en de veertig rovers(ook aan rotchild) en dat weer aan de kublai khan(en zijn 40 zonen) aka keijsers van china aka de faraodynastien en dé als “ónze”(NOT) bekend staande wereldwijde koningshuizen en adel en nooit Meer waren dan louter bezettingsmachten en slavenhalers van de chinese keijsers alsook de bankiers.

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-17095
Spotje says:
July 4, 2013 at 4:02 pm
Btw DÀT EERSTENRÈCHT IS dé dood van Kinderen! en puurste verkrachting onderwerping en misbruik. Dat Moesten ze maar in hun eigen beestenculturen blijven doén!http://martinvrijland.com/2013/06/29/de-overheid-liegt-niet-ook-niet-over-de-mazelen/comment-page-1/#comment-6756
boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-2/#comment-599
Nog wat algemene overwegingen  waar bij aan gemerkt dat voordat bepaalde culturen uit het zuiden kwamen er geen eens ziekten bestonden noch geweld noch gebrek. Helaas noemden ze Ons hún hemel en bezit    http://www.twitlonger.com/show/n_1rl53fl

stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16955
Truthbee says:
July 2, 2013 at 7:06 pm
Beste Steven, geniet vaak van je blogs, maar nu ben ik verbijsterd! En wel hierom
Heb ooit een lezing bijgewoond van de medisch onderzoekster Vierra Scheibner. Deze dame op leeftijd was 2 jaar van haar pensioen en zag ernaar uit met haar zojuist ontmoette man een heerlijk rustig leventje te gaan leiden…. tot ze keihard wetenschappelijk verband vond tussen wiegedood en vaccinaties. (Dankzij zeer subtiele meetapparatuur ontwikkeld door die -zojuist ontmoette- leuke man die de babies beslist niet hinderde.) Ze dacht : ” Dit wil iedereen weten!!”
Maar dat was beslist niet het geval, ontdekte ze tot haar verbijstering. Maar Vierra zou Vierra niet zijn als ze toen met pensioen gegaan was! She decided to do a damn good job!! En samen verdubbelden ze hun inzet. Ze sprak op ieder radiostation in Australie. Het resultaat was dat binnen afzienbare tijd de vaccinatiegraad naar 1/3 zakte …. EVENALS de KINDERSTERFTE!!!!!
Dus: hoe MINDER vaccinaties, des te MINDER kindersterfte!!!

Ze werd de meest alwetende wetenschapper op dit terrein en sprak als getuige-deskundige op het proces tegen een andere FANTASTISCHE vrouw, arts Guylaine Lanctot, die in haar boek ‘Medical Mafia’ beweerd had dat vaccinatie ‘moord’ is. Dankzij de reikwijdte van Vierra’s kennis en inzichten (luisteren naar haar is als luisteren naar een mitrailleursalvo van feiten… ALLES heeft ze onderzocht, deze oostblok-stijl wetenschappelijk onderzoekster) mocht het boek in de handel blijven…ER WAREN TEVEEL FEITEN DIE LANCTOT’s BEWERING ONDERSTEUNDEN!!!

Ook maakte ze gehakt van het DROG argument dat mensen die hun kinderen NIET vaccineren anderen in gevaar brengen; het tegendeel is een feit. Ook het wijzen op de ‘biblebelt’ met hun zeldzame ‘vaccinatie-slachtoffers’ … die bleken gestorven te zijn NA een vaccinatie op latere leeftijd.

Met bovenstaand artikel steun je niet alleen de perverse farmaceutische (doods)industrie, maar OOK nog eens de JEUGDZORG agenda van TOTAAL ONNODIGE uithuis plaatsingen en overheidsdwang! Daar ik ervan overtuigd ben dat dit absoluut niet jouw bedoeling is, graag even op terugkomen en rectificeren die hap!

Alle Liefde,
Truthbee

PS. ‘Vaccination’ by Vierra Scheibner
Zie ook Desiree Rover over ‘Deus ex vagina’ over de HPV en Anneke Bleeker van deverontrustemoeders.nlboinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-2/#comment-684
En de beerput gaat Open

US Government admits spreading sexual diseases in the population

https://www.youtube.com/watch?v=vUtgvaFpFN0


Én ...zo daar zo hier. Zelfde metiersboinnk.nl/blog/60321/gaat-wilders-het-verzet-leiden/comment-page-1/#comment-400
De enige oorzaak van alle problemen   een full crimineel internationaal raciaalelitair programma om host volken te slachten en misbruiken van een stelletje  zieke geesten met grootheidswanen wat vaker voorkomt bij culturen die hun kinderen verkrachten wat chronische onware vijandbeelden opleverd en iedereen zou hét dan hébben gedáán ...terwijl ze wél alle spiegels uit eigen huis gehaald hebben. Dit doen bankiers/elite/adel/koningshuizen volken aan om ze te kunen misbruiken als dienaren en legers ziek van de haat en moordlust om voor ze te roven en plunderen. Een ampele blik op wie de grote bezittingen zelfs de grote bezittingen van eeuwen hebben maakt dat wel duidelijk


Heel leerzaam. Goed luisteren en het maakt veel glashelder:
 http://grizzom.blogspot.nl/p/audio-complete-narration-of-protocols.htmlhttp://martinvrijland.com/2013/06/29/de-overheid-liegt-niet-ook-niet-over-de-mazelen/comment-page-1/#comment-6722
Bonusje (@Bonusje)
Je reactie is in afwachting van moderatie.
juli 1, 2013 om 6:09 pm
Er zijn lokale uitbraken rondom reformatorische scholen in het Land van Heusden en Altena, de Bommelerwaard en de Alblasserwaard. Daarnaast zijn er ook enkele patiënten gemeld in Zeeland, het Groene Hart en de Utrechtse Heuvelrug.

De meest voorkomende ziekteverschijnselen bij mazelen zijn hoge koorts, verkoudheid, vlekken en rode ogen. Soms treedt oorontsteking of longontsteking op als complicatie. Mazelen kan ook tot hersenontsteking of sterfte leiden, maar dit komt in ontwikkelde landen weinig voor. http://www.omroepgelderland.nl/web/nieuws-1/2020133/rivm-mazelen-verder-verspreid-in-biblebelt.htm#.Uc51LGhwJrM

In totaal zijn bij tien kinderen complicaties vastgesteld.
Twee van de vijf kinderen zijn opgenomen in het ziekenhuis met hersenvliesontsteking, twee met longontsteking en van de vijfde patiënt is nog niet duidelijk wat de complicaties precies zijn. http://www.nu.nl/binnenland/3513335/vijf-kinderen-doodziek-mazelen.html

Ik had al vermeldt dat deze verschijnselen van extreem sexueel misbruik en geweld komen..

Ga nou eens de oranjeroute eens Correleren met die mazelenuitbraken qua tijdstip en plaats:

oranje route
http://www.nieuws.nl/algemeen/20130628/Meer-besmettingen-met-mazelen
http://oilgeopolitics.net/Swine_Flu/Gates_Vaccines/gates_vaccines.htmlhttp://martinvrijland.wordpress.com/2013/02/04/1711/comment-page-1/#comment-993
dut zegt:
Je reactie is in afwachting van moderatie.
8 februari 2013 om 01:18
Dat is groomen. Is de politie daar over ingelicht?


Geen opmerkingen: