Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

vrijdag 5 juli 2013

BOINNK.NL CENSUUR 2013 JULI


Ike op 29-04-2013 09:29
@Jan op 29-04-2013 03:10
Iskanders zijn hypersonische kruisraketten, geen luchtafweerraketten maar raketten die je tegen gronddoelen of een vliegdekschip kan gebruiken.
http://nederlandvrij.com/2012/12/rusland-levert-iskander-wapens-aan-syrie/
Die goedkope olie die Libië nu aan Egypte gaat leveren zullen ze nodig hebben met 1130 M1 Abrams tanks en 1935 M60 tanks.
http://www.dailynewsegypt.com/2013/04/28/libya-to-ship-oil-to-egypt-on-soft-credit-terms-next-month/

http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/04/Isralische-gevechtsvliegtuigen-boven-Damascus?commented=yes&sp=no#comments
jip op 30-04-2013 12:27
Ike op 29-04-2013 09:29
@Jan op 29-04-2013 03:10
Iskanders zijn hypersonische kruisraketten, geen luchtafweerraketten maar raketten die je tegen gronddoelen of een vliegdekschip kan gebruiken.
http://nederlandvrij.com/2012/12/rusland-levert-iskander-wapens-aan-syrie/
Die goedkope olie die Libië nu aan Egypte gaat leveren zullen ze nodig hebben met 1130 M1 Abrams tanks en 1935 M60 tanks.
http://www.dailynewsegypt.com/2013/04/28/libya-to-ship-oil-to-egypt-on-soft-credit-terms-next-month/  ""
Wow dat is met afghanistan ook al zo dat het misbruikt wordt om uit azerbadjan olie aan pakistan te leveren. Een andere islamitische erfvijand. Het ziet uit dat het westen misbruikt is om zich zelf zo uit te leveren aan de islam. We worden alleen maar misbruikt om landen open te breken daarmee de bankenclans slaven eigendommen grondstoffen en land kunnen roven waarbij ze de rekeningen ook nog eens bij ons deponeren als vaste gewoonte.http://boinnk.nl/blog/57381/god-zegt-dit-maar-bedoelt-dat/
Ja of herleid het woordje "blank" eens terug naar het een twee of drielettergrepig oudgrieks vanwaar alle talen stammen.

ba el anc . ba is een vervloekingsvoorzetsel der faraodynastien. Blijft el anc of anci of anco(anglo). De blanken werden niet blanken genoemd om hun huidskleur maar om het Levenslicht dat ze uitstraalden dat men in het donker nog zag daar zij wegens fundamenteel anderszijnde evolutie zonder geweld en misdaad waren en geen angsten of bedreigingen kenden tot de ijstijd zich terugtrok en heel de meute van verkrachters verwordenen en dronken zonen van achter dat achterlijke ijs kwamen kieperen. Ook de romeinen(eurasiaat die bankiers) hadden in hun weemoed nog de obsessies met die witmarmeren beelden. Een herinnering aan die uitgeroeide blanken die door hun hand stierven en vermoord werden en de sabijnen niet alleen maar de laatste restjes er van waren die ook door die roofmijten verslaafd misbruikt en vermoordt werden.

Uiteraard hebben de hedendaagse nepjoden die Kinder verkrachtende eurasiatische roofbankier er weer satire en ongeloof van gemaakt oa in die film de timemachine waar in de eindtijd de goede vredigen door monsterlijke parasietwezens/slavenhouders  werden opgevreten. Daarmee ziet u de ware geschiedenis van europa en haar volken die ondergingen aan deze zondvloed van bestialiteiten en ongeloof.

Deze eindtijd deluge zondvloed götterdämmerung ragnarok overkwam deze noordelijke volken al 13.000 jaar geleden en worden de maaltijden van tussen de drie en achtduizend jaar oud op moment doorheen geheel Europa gevonden en onze 8000 jaar oude botjes van dat we bij de miljoenen door de afrikaan asiaat  en allochtoon weg werden gesleept als slaven en hoeren tot in japan en china gevonden.

Vele restantjes van onze ware geschiedenissen kunt u in die door de eurasiaat verfilmde films zien als ook graaf dracula en jack de ripper en zombiefilms  hun cultuur misdaad en gewoonten vertolken en aan duidelijkheid niets te wensen overlaten eenmaal geweten wát de oorzaak was.


http://boinnk.nl/blog/57230/hoe-gek-berlusconi-ook-moge-zijn-en-hoe-laakbaar-zijn-handelen-ook-is-het-italiaanse-justitie-systeem-is-dus-nog-erger-en-compleet-van-de-pot-gerukt/
Ik weet niet wat er met het geheugen van de bezoekers hier aan de hand is maar berlusconi heeft geheel italie van de italianen weg geroofd de afgelopen 40 jaar met zijn bankiersclans. Deze meneer is familie van de de bankiers als de loeb/lubbers/goldberg/dirupo/dipiro/li/aliya en familie van li kah sing de grootste heroinedealer op Aarde en eigenaar van de kruidvatwinkelketens en vast overal witwas winkelketens wereldwijd.

Dat bankenkartel heeft afgelopen 40 jaar geheel de westerse wereld ontmantelt en naar oa china gedragen en ons opzettelijk in de ondergang gestort. Elke cent dat berlusconi bezit is van misdaad tot de meest liederlijke aan toe.

Toch tijd dat u oog krijgt dat alle regeringsleiders van alle opeenvolgende kabinetten in alle landen altijd weer dat adel en bankenvolk is. Een klassikaal gescheiden erflaag op de volken en parasiteren en plunderen zich een hoedje al diezelfde tijden al.

Maar de native hier heeft nog geen eens door data ze alle volken tegen alle volken misbruiken en uitspelen en ons in de goot houdt door raciale financiele en scholingsseperaties met henzelf aan die weelderige betere kant alleen en hebberig bij deze onderdrukking en slavernij geholpen door hun handlangers die als wetgevers industrielen partijleiders en koningen vermomd zich anders aan ons voordoen dan hun werkelijke belang eigenbelang altijd al geweest is? Dat flikken ze alle natives waar ze binnen dringen en doen dat  op moment libie syrie irak afghanistan en afrika aan incluis kerkjes leningen en schooltjes na totale onteigeningen en leeg roof van deze volken zodat men wel moét! Zo deden ze ons ver voor hen al en zitten we er mee.


16 erg spijtig voor je heleen dat je zo een rascistisch religieus standpunt in neemt dat simpel rabinaal copypaste is en hersenspoeling op seculiere schooltjes incluis misbruik aanduidt! Wat je zegt over een vermeend joods volk is de reddertjestaal van verkrachtte kindtjes die vastzitten in grote haat en angsten die spreken altijd in onderscheid en wraak tegen de vermeende boze buitenwereld. Deze fantasien komen in zeer vele vormen werken en plannen voor doch zijn de redding de verlossing niet en worden al vele eeuwen en millenia beoefend en maakten alles erger dan het was mede om zulk rascistischreligeus gezwam als jij en dat gehersenspoelde volk uitkraamt.

Waar jij slachoffer van bent doen zelfs de meest primitieve mafiaorganisaties en misdaadbendes om bendeleden trouw en loyaal in hun armen te werven. Daarbij altijd beoogde doelgroepen de schuld van alle zelf gepleegde ellende gevende aan het nieuwe trouwe bendelid vol haat en wraakzucht. De geschiedenis van de eeuwig dwalende joden is niet eens anders. Een tesaam verkracht huurlingen cq ambtenarenvolk dat de bankiers en adel al alle tijden helpt roven rapen en plunderen en allemaal ergens tussen de wanen van de religeus verkrachtte onderlagen en de hogerstaande opportunisten en handlangers in zweven.

En noem je de schenders van God´s Schepping nog uitverkoren ook? Ja voor de gevangenis en tbskliniek!

Van God heb je geen greintje kaas gegeten en de Schepper van al het bestaande en niet bestaande alle sterren alle galaxien en alle meer dan 2,1 miljard levensvormen in dit heelal "je eigen hoogstpersoonlijke God en allenig bezit en belofte te noemen behoord tot de taal van verkrachtte kindtjes die zich daarmee staande houden mede bedrogen met die bijbels in samenwerkingen met juist die religieuse waanzin wat al vele eeuwen en millenia de voorlopers van de heden gekende Mind controltechnieken zijn om Volken te knechten en onderwerpen in misbruik onvrijheid en slavernij. Van de ooit eens de Aarde bewandeld hebbende 2504 mensensoorten die allen uitgeroeid en vergaan zijn is de mensheid er nog maar de enig laatste waarvan de tot diezelfde groep behorende huidig nepjoden cq eurasiaat er maar een deeltje van is.

De dag van de Waarheid jij moet vernemen wié de ware joden altijd al waren en zijn en wié niet door de oplichtingen en bedrog van je bankenbaasjes en hun rabinaal oplichtersmetier zou je nog eens kunnen opbreken met jouw zienswijzen van waarde en onwaarde. Gelukkig is voor wie jij wenst te spreken zo gek nog niet dat die jou gehoorzamen zou noch dat ooit deed.

Je kunt toch wel  voorstellen dat God Nooit verkrachting of Moord zou goedpraten als cultuur? Jouw volk en religien en rabijnen doen niets anders dan dát! Schenders der Schepping en schenders van alles God´s.

Nog al dom dat je God´s Woord wenst te verwisselen met wat er beweerdelijk door Hem gezegd zou zijn beweerd in een oud boekje.http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-3/#comment-191125
15 ja de volken met de volken vermorzelen en zo miljoenen manschappen aan gratis elkaar de dood in hatende volken en groeperingen steeds maar kweken met hun media en religieus gekwek waarbij chronische landelijke massa kinder verkrachtingen om extreme basishaat tegen allerlei wát ze maar wilden al in de kinderen en dus de volken klaar gelegd werd elk door hen gewenst moment toe te slaan als noodlot voor velen Onschuldigen weer eens.

Die haat die moordlusten die wraakzuchten controleren ze dan weer met hun media en wetgevingen justities en de regeringen. De bijbehorende en aangelegde triggerwoorden en triggeronderwerpen ook. Al vele millenia eerder al via die religien en nu via allerlei daar van af geleidde en schooltjes en wetenschappen ook als volkenmennertools en stromen van valse politieke agendakwekers waar mesons dan weer graag van beledigd willen worden als dat vermeldt wordt.

Ook in de rabinale protocollen van hun in de tavistokinstituten op gekweekte rabbis vindt men de plannen zeer kwade plannen met misbruik van wetenshappen al die puur demonisch crimineel en ultrarascistisch zijn.

Hun eveneens in die tavistokinstituten op gekweekte academisch  instructeurs militaire psyhologische oorlogvoeringen als omroepdirecteuren geplaats oa twam huys doén vérder wel alle zelfs kinderen dé broek áf zakken van de leugens ophitsingen en bedrog.

In oa de usa hebben ze nog die martin leuter king en die nelson mandela gecreerd om rassenhaat te kweken en aan te richten wát ze wonderwel gelukte. Verdeel en heers ons dagelijks leed en lot onder hen.

De beria mind controlprogrammas van uit hun communistischbankair bewind  Wereldwijd de Kinderen van zo jong mogelijk af aan gedaan waarbij de rabbis zwangere vrouwen dood slaan en pas geborenen serie rammen als beroep uitvoerden.Zieker kan het niet…  http://boinnk.nl/blog/58917/zieker-kan-het-niet/
http://boinnk.nl/blog/60498/dit-land-wordt-onleefbaar-en-erger-dan-een-dictatuur-waarschijnlijk-is-noord-korea-nog-minder-erg/comment-page-1/#comment-1634
2 Kijk eens op g4s en blackwater na en dan zie je natte droom al een stuk meer realiteit ook in dit land als je dacht. > huurlingen op kosten van ons betaalde bendeleden van de bankiers en roofadeligen

http://boinnk.nl/blog/60463/om-joden-messianen-en-christenen-iets-beter-te-begrijpen-en-hun-zienswijzen-is-deze-powerpoint-zeer-interessant/comment-page-1/#comment-1365
Marianne says:
4 juli 2013 om 19:57
Het woordje rabbijnen zegt al dat enig verder lezen niet behoeft daar dezen enkel de duivel en de dood altijd al dienden van in hun begin in egypte als priesters van de faraodynastien al.

Alle religien vermoordden zij de brengers van en infiltreerden zij en maakten dat evenals alle andere werken tot werktuig des duivels die ze zijn tegen de mensheid die tot slaven gemaakt werden. Meer dan gehaaide slavenhandelaren en bordeeleigenaren drugdealers orgaanhandelaren kinder verkrachters plunderaars onder hun adel en bankiers zijn het niet.

Wilt u uw weg terug vinden vermijdt u alle inbreng beweringen info sabotages verstoringen van rabbijnen judaismen religien joden media en joodsgetrouwen op dat uw bevindingen niet vernietigd worden steeds weer anders een eeuwig dwalen met hen wiens buik(geld vreten misdaad geweld leugen en bedrog) en onderbuik(sex misbruik verkrachting baby en kinder verkrachting lage en laagste doelstellingen ten koste van allen) enig religie van hen zijn op Aarde

Zo als het zelf zegt: de Messias IS de MESSIAS en dát zijn zij niét! De Messias in Zijn Tempel van het Levende Woord en het Levende Vlees U dat Verbond in Zijn Ark der Liefde.

4

http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1362
Marianne says:
4 juli 2013 om 19:42
2 ik las over 32000 strijdwagens van de vijand.’

Strijdwagens hadden toen enkel de faraos maar en later toen ze 2800 jaar geleden afrika uit gegooid werden en toen ze romeinen alias heden “onze adel en bankiers en eucommisie werden namen ze die technieken mee. Ultiem kwaadaardige agressiefste volledig uitgewerkte en uitgekristallieerde legermachten van een absoluut meedogenloos en onbarmharig volk tegen een totaal weerloos Europa dat met zelfs God geen schijn van kans tegen die zondvloed van puurste millenia gecondenseerde alle leven vernietigende haat en kwaadaardigheid geworden massas had. Onze huidige status recht en overheden. Van daar ook dat het Christus was die aan het kruis hing en niet zij zelf. En met Hem vele miljoenen.

Het lijkt dat die domme nepjood zich met de bovenstaande claim valse claim what else het verhaal en noodlot van Noah eigen willen maken en zo weer eens identeitrovend ons de zo veel volgende loer willen draaien en tevens weer kristallnachten wat ze al eeuwen van eerste begin ons aan doen. We zijn ons zelf vergeten wie we zijn en van wie we komen.

Israel wordt al heel lang met immense leugenpropagandas en valse claims aan dat Goddeloze meest demonische en alles schendende ter wereld zijnde volk gelinkt. Hier wordt de duivel gediend.

15

http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1439
2K de Wilde says:
4 juli 2013 om 23:00
Zo denk jij dat Mozes werkelijk een volk van 600000 alleen al aan weerbare mannen uit Egypte heeft geleid’ 39

Was onderzocht en op TV en onmogelijk bevonden waarnaast er geen enkel spoor van de trek van zulk grote groep gevonden werd. 600000 maar bedenk eens de immense logistiek daar om heen. Wagenwielen paarde en ezelkadavers etensresten kampementen verloren voorwerpen skeletten…niets

Buitendien is mozes een invoeging van de nobilties om de asiaat samen te smelten met de kaukasische Volken en de bijbelse verhalingen omtrent Noah. Deze misdaadgroep met kern bankiers en adel beweegt zich alle millenia al uiterst geslepen via identiteitsroof van de slachtoffervolken voort en verschuilt zich ook zo in hun leed en hun onschuld en de ware slachtoffers in penibelste omstandigheden in de laagste klassen gevangen gezet in eigen leefgebieden op vele ook onzichtbare wijzen met zo veel mogelijk verwijten vernederingen misdaad schuld en schuldgevoelens in hun nekken elke dag om dezen onderdanig en slaafs te houden. Tot en met chronische drogeringen verslaafdmakingen armoeden zaaien en verkrachtingen aan toe en daar komen oa de chronische massamigraties en wijkterrorismen bij kijken.

Mosez was ooit een egyptische farao. Een rover een dief.

43 dat met die verloren stammen is een totale hoax als ze ook met de holocausthoax hebben aan gedaan om hun huurlingen anoniem onderdak in andere volken te verschaffen als er voor met en na ww2 miljoenen nepjoden naar israel en amerika gingen om te infiltreren en over te nemen

45


http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1409
Marianne says:
4 juli 2013 om 22:08
39 Dante ik moet u teleurstellen israel beter niet als bron van overtuigingen te gebruiken daar die steeds en alleen maar in de leugen en manipulatie werken evenals de diverse vaste desinformaten al hier van de staat en israel ook. Oa de dodezeerollen zijn geheel een hoax om hun christendom voor de slaven nieuw elan te geven. Hun huidig israel ligt op een geheel andere plaats als waar het Israel van een heel oud ander Volk ooit eens lag. Palestina heeft even als 2000 en 3000 jaar geleden al bestaansrecht en is ouder dan israel. Die zich heden joden noemen zijn de Joden niet….enzenz

Wat u op het laatst zegt over lafheid des joods is een waarheid. Die houden zich uit doodangst voor hun heersers zo aan dé aan gereikte en bevolen opgelegde letter dat ze er zelf groen van worden en geen spoortje weten of bevinding toegang bij hen kan vinden wat ze niet zouden pareren met zelfs leugen en misdaad tot en met moord en verkrachting aan toe. Dat is en enorm probleem en symptoom van culturen die hun kinderen verkrachten en grootslaan in dienst aan de dood.

41


http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1405
Marianne says:
4 juli 2013 om 21:59
37 Wát dacht u dé kinderen die u gekend hebben een zwaar leven hebben door u dat heet áls ze nog leven? Of zou u menen dan silvia videler zou u en die waterman ook enigzins dankbaar moeten zijn voor welk goede werken of zo? Uw lot en uw prijs komt nog wel!

40

http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1399
Marianne says:
4 juli 2013 om 21:51
33 Gut het hele pedofielenteam is weer samen gelopen om er op los te hakken met hun kleefklauwtjes.

35


http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1398
Marianne says:
4 juli 2013 om 21:50
31 Niet alleen van Kinderen maar ook al Zijn Liefde geroofd meneer de doodneuker? En nu uw handelspost er mee smeren voor meer.

34


http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1396
Marianne says:
4 juli 2013 om 21:48
20 Hoepel op God´s lasterende zwerver! U misbruikt diepste gevoelens van mensen en omtrent God voor uw allerlaagste misdaden hier! En staat daarmee steeds duiveldienaren en zwaarst allooi criminelen hier bij en beschadigd waarheden en de wél goede mensen! Smerigst addergebroed dat u bent.

28 Kom eens met bruikbare feitjes…

3


http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1393
Marianne says:
4 juli 2013 om 21:43
26 1000 bc werd Palestina nog niet door hen beheerst dat kwam via china pas een ca 96 bc met de kruiziging van Christus op Gogotha door als kruisridders verklede romeinse huuringen waarvan Markus er een was en die voor hun heren een handelspost en slavenstation dus van Palestina moesten maken als ze verders ook van alle landen en volken maakten tm heden. Alle landen en landsgrenzen vonden hun ontstaansoorzaak in dat dezen als handelspost van de faraos de asiaat begonnen. Dat alles incluis grenzen misdaad of oorlog hadden we niet en geen ziekten ook.

30


http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1389
Marianne says:
4 juli 2013 om 21:36
24 Nou de enige haatwouldbenepjood bent u zelf. U maakt van uw misdaden onder schuilnaam van een ras een en raciale misdaad en zo met heel dat volk steeds voor uw misdaden douwende een daad van antisemitisme en rassenhaatzaaien. Uw was het zelf die de misdaden in de wiegjes pleegde voor uw vader de duivel am I correct. Zij toch niet! U bent van het zuiverste kwaad een kinder moordenaar!

en meneer cor 23 heulen met de duivel en het kwaad is pas niet netjes. Verschoont u tenminste mijn ogen de woorden van ver boven u staande personen en moraal dan minstens uit barmhartigheid niet in uw kwade werken te betrekken daarmee er tenminste nog iets zuiver blijft in uw verders smerigste omgeving en verrotte wezen van diepste scheinheligheid. Hoop dat u nou niet ook al weer als u gebruikelijk de woorden van God of Christus gaat misbruiken om mij te slaan met uw baggerziel?

Zo als u gifslangen hier ingevreten zit zo zitten uw broeders in geheel de religien en maatschappijen te parasiteren en goede mensen te beschadigen incluis creches en slaapfeestjes als er tenminste in Romenie niet een lading maagdenvliesjes in de wacht staan voor joris demmink en ivo opstelten die op gehaald moeten worden verworden onder uw zalvende scheinheiligst woord van moord.

Gebroken Liefde is uwer lieden het Lot!

27


http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1383
Marianne says:
4 juli 2013 om 21:18
Ps 19 meijer klopt het dat u ook willy van 17 (en niet willy b) bent? Bent u financieel betrokken aan dat flutboek of wellicht de schrijver onder weer ander valse naam?

22

http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1381
Marianne says:
4 juli 2013 om 21:16
G´dag beiden 19 en 20. Jammer dat u gelijk ook met uw inbreng 12-14-15 en 18 en voor al 4 http://boinnk.nl/blog/60463/om-joden-messianen-en-christenen-iets-beter-te-begrijpen-en-hun-zienswijzen-is-deze-powerpoint-zeer-interessant/comment-page-1/#comment-1365 bevestigd. Smeriger en giftiger dan u beiden heb ik op deze website nog niet gevonden. G´de week.

21

http://boinnk.nl/blog/60463/om-joden-messianen-en-christenen-iets-beter-te-begrijpen-en-hun-zienswijzen-is-deze-powerpoint-zeer-interessant/comment-page-1/#comment-1373
Marianne says:
4 juli 2013 om 20:53
5 Kijkt u om uw eigen heil eens die rabbijnen rabbis op google ná. die zijn niets waard. In tavistok gekweekte manipulatoren en mind controlspecialisten en mafiabaronnen evenals de imams van de banken en adel alle millenia al en houden het nepjoodse volk van verwarde extreem angstige samengeraapte huurlingen voor hen gevangen in leugens vals geloof en bruikbaarheid. Heeft u dan niet minstens mededogen voor uw volk tegen zo een ellendige criminele rabbi uw kinderen of familie dan? Uw bankrekening zeker? Of wát? Is angst en haat uw enig geloof?

6


http://boinnk.nl/blog/60419/een-oud-maar-zeer-interessant-artikel-over-duitsland-en-het-duitse-volk-in-het-licht-van-de-hedendaagse-profetie/comment-page-1/#comment-1359
Marianne says:
4 juli 2013 om 19:01
1 (In 1970 las ik van hun dat Armageddon in 1972 zou gaan gebeuren) ‘

Armegeddons leveren ze om de haverklap en deze genoemde kon wel eens met de protocolaire(pamfletten en bevelen van bankiers en adel via de rabinaten aan de soldiers te velde) uitspraken van rabbi weis(1952) daaromtrent samenhangen en met de atoomwapens versnellende koude oorlogpolitiek die ze hielpen opzetten om de wereld voor hun zo gewenste armageddon tot de tanden te bewapenen.Daar voor hebben ze nog wereldwijd veilige atoomcentrales verboden om zo veel mogelijk wapenplutonium te kunnen produceren wat later dan japan voor ze begon te doen.

10


http://boinnk.nl/blog/60419/een-oud-maar-zeer-interessant-artikel-over-duitsland-en-het-duitse-volk-in-het-licht-van-de-hedendaagse-profetie/comment-page-1/#comment-1031
Tonnere says:
3 juli 2013 om 17:30
The Plain Truth = The Plain Lie. Dat is een machtige organisatie met veel geld, die typisch amerikaanse onzin uitbraakt. (In 1970 las ik van hun dat Armageddon in 1972 zou gaan gebeuren). De Plain UNtruth heeft te maken met de British Israel beweging, die (heimelijk) ten doel heeft voor eeuwig en altijd “Britain” (Brit=Verbond) de wereldheerschappij te bezorgen. En ja, daar past Duitsland natuurlijk weer niet in. Het enige volk (D) dat voldoende visie en capaciteiten in zich heeft om deze kromme wereld echt op het goede pad te zetten. En dan heb ik het natuurlijk niet over het totaal verzioneerde Merkel (bijnaam “Sarah Israel”) Duitsland.

Midgard Heil!!

1


http://boinnk.nl/blog/60419/een-oud-maar-zeer-interessant-artikel-over-duitsland-en-het-duitse-volk-in-het-licht-van-de-hedendaagse-profetie/comment-page-1/#comment-1357
Marianne says:
4 juli 2013 om 18:53
1 ten doel heeft voor eeuwig en altijd “Britain” (Brit=Verbond) de wereldheerschappij te bezorgen.”

Oa nog zo een stulpje van ze de bnai brith dat nog hielp de ku klux klan( oa bernard baruch en een voorouder van hem) op te zetten?

9


http://boinnk.nl/blog/60419/een-oud-maar-zeer-interessant-artikel-over-duitsland-en-het-duitse-volk-in-het-licht-van-de-hedendaagse-profetie/comment-page-1/#comment-1351
Marianne says:
4 juli 2013 om 18:19
Plinius leefde ca 50 ad. En 300 jaar later kwamen dan die asyriers pas. De genoemden zijn dan die kazaren die eurasiaten die een oprukkend kazaria hadden van de kaukasus af uitgroeiende richting duitsland en later in de vroege middeleeuwen zelfs midden in duitsland – toen dat nog geen eens duitsland heette – een kazaria

De assysiers zijn dus de duitsen niet noch welk blanke ook die zich als Germanen al 4 ad (Hermanus) tegen de romeinen teweer moesten stellen en dus al lang voor die asyriers daar waren.

8

http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1420
silviavideler says:
4 juli 2013 om 22:36
Beste lezers ik hoop dat jullie er begrip voor op kunnen brengen dat ik deze persoon die zich kenbaar maakt onder de naam “Marianne” dat ik haar blok zoals dat heet. Niemand behoeft het met ons eens te zijn maar de manier waarop men daar kennis van geeft die accepteer ik niet altijd. Dus blokken die hap! We willen het hier wel leuk en gezellig houden, ook al zijn we het niet altijd met elkaar eens.

42

http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1409
Marianne says:
4 juli 2013 om 22:08
39 Dante ik moet u teleurstellen israel beter niet als bron van overtuigingen te gebruiken daar die steeds en alleen maar in de leugen en manipulatie werken evenals de diverse vaste desinformaten al hier van de staat en israel ook. Oa de dodezeerollen zijn geheel een hoax om hun christendom voor de slaven nieuw elan te geven. Hun huidig israel ligt op een geheel andere plaats als waar het Israel van een heel oud ander Volk ooit eens lag. Palestina heeft even als 2000 en 3000 jaar geleden al bestaansrecht en is ouder dan israel. Die zich heden joden noemen zijn de Joden niet….enzenz

Wat u op het laatst zegt over lafheid des joods is een waarheid. Die houden zich uit doodangst voor hun heersers zo aan dé aan gereikte en bevolen opgelegde letter dat ze er zelf groen van worden en geen spoortje weten of bevinding toegang bij hen kan vinden wat ze niet zouden pareren met zelfs leugen en misdaad tot en met moord en verkrachting aan toe. Dat is en enorm probleem en symptoom van culturen die hun kinderen verkrachten en grootslaan in dienst aan de dood.

41

http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1405
Marianne says:
4 juli 2013 om 21:59
37 Wát dacht u dé kinderen die u gekend hebben een zwaar leven hebben door u dat heet áls ze nog leven? Of zou u menen dan silvia videler zou u en die waterman ook enigzins dankbaar moeten zijn voor welk goede werken of zo? Uw lot en uw prijs komt nog wel!

40

http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1389
Marianne says:
4 juli 2013 om 21:36
24 Nou de enige haatwouldbenepjood bent u zelf. U maakt van uw misdaden onder schuilnaam van een ras een en raciale misdaad en zo met heel dat volk steeds voor uw misdaden douwende een daad van antisemitisme en rassenhaatzaaien. Uw was het zelf die de misdaden in de wiegjes pleegde voor uw vader de duivel am I correct. Zij toch niet! U bent van het zuiverste kwaad een kinder moordenaar!

en meneer cor 23 heulen met de duivel en het kwaad is pas niet netjes. Verschoont u tenminste mijn ogen de woorden van ver boven u staande personen en moraal dan minstens uit barmhartigheid niet in uw kwade werken te betrekken daarmee er tenminste nog iets zuiver blijft in uw verders smerigste omgeving en verrotte wezen van diepste scheinheligheid. Hoop dat u nou niet ook al weer als u gebruikelijk de woorden van God of Christus gaat misbruiken om mij te slaan met uw baggerziel?

Zo als u gifslangen hier ingevreten zit zo zitten uw broeders in geheel de religien en maatschappijen te parasiteren en goede mensen te beschadigen incluis creches en slaapfeestjes als er tenminste in Romenie niet een lading maagdenvliesjes in de wacht staan voor joris demmink en ivo opstelten die op gehaald moeten worden verworden onder uw zalvende scheinheiligst woord van moord.

Gebroken Liefde is uwer lieden het Lot!

27


http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1381
Marianne says:
4 juli 2013 om 21:16
G´dag beiden 19 en 20. Jammer dat u gelijk ook met uw inbreng 12-14-15 en 18 en voor al 4 http://boinnk.nl/blog/60463/om-joden-messianen-en-christenen-iets-beter-te-begrijpen-en-hun-zienswijzen-is-deze-powerpoint-zeer-interessant/comment-page-1/#comment-1365 bevestigd. Smeriger en giftiger dan u beiden heb ik op deze website nog niet gevonden. G´de week.

21


http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1367
Marianne says:
4 juli 2013 om 20:14
17 ouwe oplichter de heilige Geest heeft zich nog nooit tussen wat kaften van dode schrijvers en geldbeluste oplichters laten vangen en dat er ook maar een sprankje waarheid zou overleven via dat openbare circuit van alom joodse uigevers joodse recensenten “én aanprietsjers is zelf wetenschappelijk onmogelijk bevonden. De eeuwen van opgetekende kristallnachten en boekverbrandingen mens verbrandingen en vervolgingen tot en met heden ook elk slachtoffertje en getuige en klokkenluider en waar geschrift is mijn getuige van uw leugens.

18

http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1362
Marianne says:
4 juli 2013 om 19:42
2 ik las over 32000 strijdwagens van de vijand.’

Strijdwagens hadden toen enkel de faraos maar en later toen ze 2800 jaar geleden afrika uit gegooid werden en toen ze romeinen alias heden “onze adel en bankiers en eucommisie werden namen ze die technieken mee. Ultiem kwaadaardige agressiefste volledig uitgewerkte en uitgekristallieerde legermachten van een absoluut meedogenloos en onbarmharig volk tegen een totaal weerloos Europa dat met zelfs God geen schijn van kans tegen die zondvloed van puurste millenia gecondenseerde alle leven vernietigende haat en kwaadaardigheid geworden massas had. Onze huidige status recht en overheden. Van daar ook dat het Christus was die aan het kruis hing en niet zij zelf. En met Hem vele miljoenen.

Het lijkt dat die domme nepjood zich met de bovenstaande claim valse claim what else het verhaal en noodlot van Noah eigen willen maken en zo weer eens identeitrovend ons de zo veel volgende loer willen draaien en tevens weer kristallnachten wat ze al eeuwen van eerste begin ons aan doen. We zijn ons zelf vergeten wie we zijn en van wie we komen.

Israel wordt al heel lang met immense leugenpropagandas en valse claims aan dat Goddeloze meest demonische en alles schendende ter wereld zijnde volk gelinkt. Hier wordt de duivel gediend.

15

http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1349
Marianne says:
4 juli 2013 om 18:17
13 Uw eigen domheid verwordenheid kwaadaardigheid en slechte geheugen dan als laster waarheid en argument inbrengen is uiteraard winstgevender…voor u. Dat boek is niets waard daar het botst met alle andere geschiedsschrijvingen zo als tot en met heden het bekend is. Zo als de Hittietenrijken de Ertruskenrijken en duizenden andere volken en volkjes in de toen nog onbezette gebieden van heel de noordelijke helft van de wereld die ze pas 2800 jaar geleden begonnen te overweldigen ondermeer als romeinen en christenen. Dan de pas betreden kontinenten nog. Dan de al duizenden jaren hoofdelijk toonzettende tweestrijd tussen de allochtonen en de joden nog dat ze van uit hun rijken op het afrikaanse kontinent nog meenamen en elk om de beurt de plaatselijke almacht had en de ander als slaaf en hoer.

Begrijp niet hoe men zo een boek durft te tonen. Begrijp ook heel videlere niet die toch een geschiedskundig kanon behoord te zijn ondertussen.

14


http://boinnk.nl/blog/60472/wat-de-seculiere-geschiedenis-ten-onderhoudt-israel-was-ooit-1000-voor-chr-de-eerste-wereldmacht/comment-page-1/#comment-1331
Marianne says:
4 juli 2013 om 17:42
ISRAËL WAS IN WEZEN HET ALLEREERSTE daadwerkelijk echte grote WERELDRIJK -

Onzin! Behoeft u alleen even uw eigen geheugen voor te gebruiken.

12


http://boinnk.nl/blog/60402/regeringsleiders-en-eu-bazen-worden-bang/comment-page-1/#comment-1242
EU leiders zijn bang voor opstand"

Ja en rutte wil dat bestrijden door ondermeer nog meer massas buitenlanders in dit geval werkeloze jongeren in te voeren las ik op teletekts vandaag. Type drink en roofpolen en azerbeidjaanse (belgische) doodtrappers om ons te belagen via wijkterrorismen en misdaadexplosies. Een zeer vaak gebruikt middel van ze als dat engeland en nederland voor de oorlog al door hele horden joodse jongeren werden geterroriseerd volgens silvian epimenco.

Werkelozen invoeren terwijl er net allemaal bericht is over werkgelegenheid en slechte economie en dat rijmt dan niet.


http://boinnk.nl/blog/60419/een-oud-maar-zeer-interessant-artikel-over-duitsland-en-het-duitse-volk-in-het-licht-van-de-hedendaagse-profetie/comment-page-1/#comment-1236
2  ""Conclusie: ZE lopen alleen maar rond om ons van gemak en spullen te voorzien, aan het eind is het voor HUN GAME OVER.""

Dat komt over als uiterst onvriendelijke voornemens.


http://boinnk.nl/blog/60419/een-oud-maar-zeer-interessant-artikel-over-duitsland-en-het-duitse-volk-in-het-licht-van-de-hedendaagse-profetie/comment-page-1/#comment-1239
Dom joods gezwets. Plinius leefde ca 50 ad. En 300 jaar later kwamen dan die asyriers pas. De genoemden zijn dan die kazaren die eurasiaten die een oprukkend kazaria hadden van de kaukasus af uitgroeiende richting duitsland en later in de vroege middeleeuwen zelfs midden in duitsland - toen dat nog geen eens duitsland heette - een kazaria

De assysiers zijn dus de duitsen niet noch welk blanke ook die  zich als Germanen al 4 ad (Hermanus) tegen de romeinen teweer moesten stellen en dus al lang voor die asyriers daar waren.

Ziet uit als dat dit tegenpropaganda is van de bankiers en adel vanwege de kazariaverhalingen. Foei boinnk. Zeker aan gereikt door uw cor?


http://boinnk.nl/blog/60380/wordt-de-eu-een-doodskamp/comment-page-2/#comment-961
stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/06/30/een-smetje-op-de-hollandse-tolerantie/#comment-16813

June 30, 2013 at 6:47 pm
oefenden de gereformeerden een ware morele en juridische schrikbewind uit”"

Ja en is anno 2013 nog steeds op en tóp in de weer voor nobele bankiers en edelen van weleer.
Terroristen van zuiverst water om alle lagere klassen stil te houden op dat Ze Zich niet Bewegen tijdens het verkrachten misbruiken en plunderen. Klasse noemt zich dát ook nog terwijl Ik nét zag ze progs draaien om Je te helpen (écht waar hóor) om van Je laatste nog niet geroofde dubbeltje te Overleven in schuldgevoel om wát Je al geroofd is.

Ik Kan Gerust Stellen dat “gereformeerden” simpel een zoveelste cloackingnaam is van de plunderaar die zich heden al lang bij vele andere namen laten noemen oa eucommisie politie regering partijen bank deurwaarder en debet. Komen alleen bij de Armen en niet Bij de rijken. We betalen belasting óp dat zij Óns in bedwang houden.

Koerbagh´s Godsbeeld taste ook dat monopolie van hen aan op God wiens Woord ze zéggen wél te spreken anywhichway het hen uitkomt. Dáár kan dan geen Concurrent geveeld worden met dat zeldzame pluche.June 30, 2013 at 7:45 pm
Koerbagh´s Godsbeeld taste ook dat monopolie van hen aan op God”"

Een van de zeer vele redenen dat Kindtjes verkracht en gemarteld worden tot er geen Spoortje Herinnering aan de Kennis van Hun Geboortewezen meer is Ook Over God dat Ze Mee Geboren IS. De Volken massa verkrachtingen Kinder verkrachtingen Babylon Bethlehem de kersteningen en voortdurende oorlogen misdaad en wijktterrorismen hebben daar al millenia mee te maken. Vandaar dat de joden de bankiers en adel altijd overal toegang wilden tot Alle Kinderen overal ook met en via de kerk wets en schoolsystemen om Alle Kennen en Weten wég te kunnen breken. anarchiel.com/stortplaats/toon/buitenzintuiglijke_waarneming#c131862

_____

Mischien bijdragen die de extreem kinderlijke wereld realiteit en God´s beelden en dat dan nog eens als monopolistisch allenig fundamentalisme op geeiste van waterman en de zijnen kunnen helpen evolueren naar dan minstens wat meer volwassenheid?

Ook heeft u geen enkel weet wat met de term Israel werkelijk bedoeld wordt.


http://boinnk.nl/blog/60380/wordt-de-eu-een-doodskamp/comment-page-2/#comment-883
1/7 Ik moet u teleur stellen. Ook de joden stellen in de ogen van de dynastien niets voor en zelfs in israel als hier ook en dat is een wel heel simpele mafiatrick worden de ambten diensten en besturen vervangen voor pakistanen en allochtonen(beiden ook nu in Syrie grootscheeps aanwezig) door deze dynastien om de joden ook daar in de goot en laagste klasse getrapt vast te zetten.

Ook die zich joden wanen zijn van origine niet meer dan oud mercenaries en  tijdelijke vazallen of huurlingen van deze dynastien en bent ook deels van verschillende rassen al zelfs als pakistanen(orthodoxe en chasidische joden) asiaten(bankiers) afro(obama) egyptisch(netanyahu) libisch algerijns(sarkozy). Dat zou zelfs u moeten kunnen zien. Huidig israel is een hoax 200 jaar geleden opgezet door de bankiers cq de dynastien die al eeuwen en millenia in landendekkende  en werelddekkende shadow societies of als adel en eliten heersen en misbruiken en u ook.

Door hun culturen van kwaadste incest geweld en kinder verkrachting (wat besnijdenis ook is)dermatig geschaadt en vol haat dat ze elkaar om de haverklap ook afmaken en extermineren zoals de sefaridjoden in het begin 97% waren en nu de askenazijoden en er exterminaties waren als de ringwormchildren en heden er weer interraciale genociden aan de gang zijn in israel. Laat staan al die buitenlanders geinfiltreert in de bestuurs en machtsfuncties. Als deze eliten dat in onze Landen ook zo aan gelegd hebben.

Leest u ook eens " a letter to the new york times " van albert einstein

Israel heeft ook al hun atoomarsenaal naar azerbeidjan over gebracht. Wat meent u kan daar uit geconcludeerd worden?  Waar bij israel úw israel en hun vazal de chinese li bankiers u al in 2000 hadden willen verdampen na afsluiting der plunderingen in geheel de westerse wereld in een atoomoorlog  dat ze met een gestolen Russisch atoomwapen wilden starten. Toen dat faalde was plan b afleiden met de wtc aanslag en nog vaak herhaalde pogingen van de li´s en israel u alsnog te verdampen. Geen enkel fatsoenlijk weet heeft u dat dit nepisrael uw zoveelste beloofde land is en in werkelijkheid een zoveelste handelspost van de bankiers en china de eeuwen door als dublin   blake´s london 3xkazaria een palestina 2100 jaar geleden shenandoah(pakistan) en een ca 110 plekken meer dat afgelopen 2000 jaar al waren en  u van een naar ander voortjagende in hun belang om bezetter(weg gejaagde en berooide beroofde migrant als met Duitsland immers ook) te spelen en kogels happen en zij uw goud. Nu worden zelfs uw kinderen al gehersenspoeld(en dus ook gemarteld misbruikt en verkracht) ze zouden majas zijn omdat rotchild middenamerika wil. Leest u die " a letter to the new york times " nou maar eens. En u had in 2000 al van uw beloofde land mogen zelfs moéten  verbranden van ze nadat ze u helemaal kaal en leeg gezogen en geplunderd hadden(oa die pensioenroven en privatiseringen(berovingen)).

Michien dat u zich tóch dan maar fatsoenlijk leert gedragen en een van ons dan maar wordt want andere smaken zijn er geen eens?   Kan me ook absoluut niet voorstellen wat u tegen ons zou moeten hebben?   We zijn immers op alle gebied onschuldigen  en zonder zonden.        url.ie/i00k            url.ie/i00g


Artikel : eu is al een hele tijd een deathcamp met miljoenen genocidenslachtoffers ván in met en ná de oorlog
Wat van de beleidsmaatregelen er van:
stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16967
Spotje says:
July 3, 2013 at 1:56 am
Simpel laagste smerigste Angst en haatzaaierij en oproeping tot geweld en valse schuldleggingen.”"

Dáár mee de Weigeraars bedreigen intimideren vals beschuldigen en Die dán dwingen tóch toe te geven aan die gifmengers en misdadigers zo als daders mark rutte en maxim verhagen al reeds met de politie bedreigden en die al verantwoordelijk zijn voor grootscheepse genociden oa via de schooltjes en uitroeien via de Kinderen. Oa op allerlei wijzen (Armoedezaaien bedreigen beschuldigen intimideren misdaad brengen valse wetenschapscijfers en percepties ingeven bevolkingsaantallen vervalsen milieuvervuiling en u de schuld geven en stalken belagen voortdurend ontwrichten en onzeker angstig en overspannen houden dood laten werken doomddayverhalen en berichten (oa rtl7 ook)…een schuldgevoel wegens enkel al bestaan en u vergiftigen drogeren verslaafd maken en verdringen met tuigdorpenimport opzettelijke zware milieuvervuilingen en chronische massamigraties instand houden en import en instandhouden van wijkterrorismen en weg roven werkgelegenheid Kennis Industrie Scholingen(exodus Geschoolden +900.000 per 1991) Gezondheid en Welzijn hun eu hun vazal etcect) de Geboortecijfers terug dringen tot het heden nog maar 1,3 Kind per Gezin wat een genocidale reductie van 35% per Generatie Betekent.

Dé vaccins bevatten vaak de geeigende hulpstoffen voor deze genocidewerken.


http://boinnk.nl/blog/60380/wordt-de-eu-een-doodskamp/comment-page-2/#comment-842
stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/06/30/een-smetje-op-de-hollandse-tolerantie/#comment-16813

June 30, 2013 at 6:47 pm
oefenden de gereformeerden een ware morele en juridische schrikbewind uit”"

Ja en is anno 2013 nog steeds op en tóp in de weer voor nobele bankiers en edelen van weleer.
Terroristen van zuiverst water om alle lagere klassen stil te houden op dat Ze Zich niet Bewegen tijdens het verkrachten misbruiken en plunderen. Klasse noemt zich dát ook nog terwijl Ik nét zag ze progs draaien om Je te helpen (écht waar hóor) om van Je laatste nog niet geroofde dubbeltje te Overleven in schuldgevoel om wát Je al geroofd is.

Ik Kan Gerust Stellen dat “gereformeerden” simpel een zoveelste cloackingnaam is van de plunderaar die zich heden al lang bij vele andere namen laten noemen oa eucommisie politie regering partijen bank deurwaarder en debet. Komen alleen bij de Armen en niet Bij de rijken. We betalen belasting óp dat zij Óns in bedwang houden.

Koerbagh´s Godsbeeld taste ook dat monopolie van hen aan op God wiens Woord ze zéggen wél te spreken anywhichway het hen uitkomt. Dáár kan dan geen Concurrent geveeld worden met dat zeldzame pluche.June 30, 2013 at 7:45 pm
Koerbagh´s Godsbeeld taste ook dat monopolie van hen aan op God”"

Een van de zeer vele redenen dat Kindtjes verkracht en gemarteld worden tot er geen Spoortje Herinnering aan de Kennis van Hun Geboortewezen meer is Ook Over God dat Ze Mee Geboren IS. De Volken massa verkrachtingen Kinder verkrachtingen Babylon Bethlehem de kersteningen en voortdurende oorlogen misdaad en wijktterrorismen hebben daar al millenia mee te maken. Vandaar dat de joden de bankiers en adel altijd overal toegang wilden tot Alle Kinderen overal ook met en via de kerk wets en schoolsystemen om Alle Kennen en Weten wég te kunnen breken. anarchiel.com/stortplaats/toon/buitenzintuiglijke_waarneming#c131862

_____

Mischien bijdragen die de extreem kinderlijke wereld realiteit en God´s beelden en dat dan nog eens als monopolistisch allenig fundamentalisme op geeiste van waterman en de zijnen kunnen helpen evolueren naar dan minstens wat meer volwassenheid?

Ook heeft u geen enkel weet wat met de term Israel werkelijk bedoeld wordt.http://boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-2/#comment-684
En de beerput gaat Open

US Government admits spreading sexual diseases in the population

https://www.youtube.com/watch?v=vUtgvaFpFN0


Én ...zo daar zo hier. Zelfde metiers


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16955
Truthbee says:
July 2, 2013 at 7:06 pm
Beste Steven, geniet vaak van je blogs, maar nu ben ik verbijsterd! En wel hierom
Heb ooit een lezing bijgewoond van de medisch onderzoekster Vierra Scheibner. Deze dame op leeftijd was 2 jaar van haar pensioen en zag ernaar uit met haar zojuist ontmoette man een heerlijk rustig leventje te gaan leiden…. tot ze keihard wetenschappelijk verband vond tussen wiegedood en vaccinaties. (Dankzij zeer subtiele meetapparatuur ontwikkeld door die -zojuist ontmoette- leuke man die de babies beslist niet hinderde.) Ze dacht : ” Dit wil iedereen weten!!”
Maar dat was beslist niet het geval, ontdekte ze tot haar verbijstering. Maar Vierra zou Vierra niet zijn als ze toen met pensioen gegaan was! She decided to do a damn good job!! En samen verdubbelden ze hun inzet. Ze sprak op ieder radiostation in Australie. Het resultaat was dat binnen afzienbare tijd de vaccinatiegraad naar 1/3 zakte …. EVENALS de KINDERSTERFTE!!!!!
Dus: hoe MINDER vaccinaties, des te MINDER kindersterfte!!!

Ze werd de meest alwetende wetenschapper op dit terrein en sprak als getuige-deskundige op het proces tegen een andere FANTASTISCHE vrouw, arts Guylaine Lanctot, die in haar boek ‘Medical Mafia’ beweerd had dat vaccinatie ‘moord’ is. Dankzij de reikwijdte van Vierra’s kennis en inzichten (luisteren naar haar is als luisteren naar een mitrailleursalvo van feiten… ALLES heeft ze onderzocht, deze oostblok-stijl wetenschappelijk onderzoekster) mocht het boek in de handel blijven…ER WAREN TEVEEL FEITEN DIE LANCTOT’s BEWERING ONDERSTEUNDEN!!!

Ook maakte ze gehakt van het DROG argument dat mensen die hun kinderen NIET vaccineren anderen in gevaar brengen; het tegendeel is een feit. Ook het wijzen op de ‘biblebelt’ met hun zeldzame ‘vaccinatie-slachtoffers’ … die bleken gestorven te zijn NA een vaccinatie op latere leeftijd.

Met bovenstaand artikel steun je niet alleen de perverse farmaceutische (doods)industrie, maar OOK nog eens de JEUGDZORG agenda van TOTAAL ONNODIGE uithuis plaatsingen en overheidsdwang! Daar ik ervan overtuigd ben dat dit absoluut niet jouw bedoeling is, graag even op terugkomen en rectificeren die hap!

Alle Liefde,
Truthbee

PS. ‘Vaccination’ by Vierra Scheibner
Zie ook Desiree Rover over ‘Deus ex vagina’ over de HPV en Anneke Bleeker van deverontrustemoeders.nlhttp://boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-2/#comment-607
https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/02/biblebelt-is-geen-islambelt-inenten-of-nederland-uit/#comment-16955
Truthbee says:
July 2, 2013 at 7:06 pm
Beste Steven, geniet vaak van je blogs, maar nu ben ik verbijsterd! En wel hierom
Heb ooit een lezing bijgewoond van de medisch onderzoekster Vierra Scheibner. Deze dame op leeftijd was 2 jaar van haar pensioen en zag ernaar uit met haar zojuist ontmoette man een heerlijk rustig leventje te gaan leiden…. tot ze keihard wetenschappelijk verband vond tussen wiegedood en vaccinaties. (Dankzij zeer subtiele meetapparatuur ontwikkeld door die -zojuist ontmoette- leuke man die de babies beslist niet hinderde.) Ze dacht : ” Dit wil iedereen weten!!”
Maar dat was beslist niet het geval, ontdekte ze tot haar verbijstering. Maar Vierra zou Vierra niet zijn als ze toen met pensioen gegaan was! She decided to do a damn good job!! En samen verdubbelden ze hun inzet. Ze sprak op ieder radiostation in Australie. Het resultaat was dat binnen afzienbare tijd de vaccinatiegraad naar 1/3 zakte …. EVENALS de KINDERSTERFTE!!!!!
Dus: hoe MINDER vaccinaties, des te MINDER kindersterfte!!!

Ze werd de meest alwetende wetenschapper op dit terrein en sprak als getuige-deskundige op het proces tegen een andere FANTASTISCHE vrouw, arts Guylaine Lanctot, die in haar boek ‘Medical Mafia’ beweerd had dat vaccinatie ‘moord’ is. Dankzij de reikwijdte van Vierra’s kennis en inzichten (luisteren naar haar is als luisteren naar een mitrailleursalvo van feiten… ALLES heeft ze onderzocht, deze oostblok-stijl wetenschappelijk onderzoekster) mocht het boek in de handel blijven…ER WAREN TEVEEL FEITEN DIE LANCTOT’s BEWERING ONDERSTEUNDEN!!!

Ook maakte ze gehakt van het DROG argument dat mensen die hun kinderen NIET vaccineren anderen in gevaar brengen; het tegendeel is een feit. Ook het wijzen op de ‘biblebelt’ met hun zeldzame ‘vaccinatie-slachtoffers’ … die bleken gestorven te zijn NA een vaccinatie op latere leeftijd.

Met bovenstaand artikel steun je niet alleen de perverse farmaceutische (doods)industrie, maar OOK nog eens de JEUGDZORG agenda van TOTAAL ONNODIGE uithuis plaatsingen en overheidsdwang! Daar ik ervan overtuigd ben dat dit absoluut niet jouw bedoeling is, graag even op terugkomen en rectificeren die hap!

Alle Liefde,
Truthbee

PS. ‘Vaccination’ by Vierra Scheibner
Zie ook Desiree Rover over ‘Deus ex vagina’ over de HPV en Anneke Bleeker van deverontrustemoeders.nl


http://boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-2/#comment-599
Nog wat algemene overwegingen  waar bij aan gemerkt dat voordat bepaalde culturen uit het zuiden kwamen er geen eens ziekten bestonden noch geweld noch gebrek. Helaas noemden ze Ons hún hemel en bezit    http://www.twitlonger.com/show/n_1rl53fl


http://boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-2/#comment-549
Wat de eenzijdige farmareclames van eneindig klein betreft:

http://grizzom.blogspot.nl/p/audio-complete-narration-of-protocols.html

Het gaat bij deze misdaden wel om handlangers en bendeleden in religien overheden wetgevingen finance banking schooltjes medische wereld media tv wetenschappen politiek eucommisie en op de websites en blogs als cybertrollen en desinformanten... en uw doktor

http://boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-1/#comment-195
oneindig klein says:
1 juli 2013 om 21:23
Dr. Wakefield controleerde niet hoe het zat met symptomen van autisme bij de duizenden kinderen die het vaccin kregen en niét bij hem kwamen. Het tweede probleem ligt in dezelfde lijn. De onderzoeker is een darmspecialist en ziet dus hoofdzakelijk kinderen met autisme… en darmklachten.
De zaak heeft veel ongerustheid doen ontstaan en er werd heel wat tijd en energie geïnvesteerd om een eventueel verband tussen het mazelen-bof-rubella vaccin en autisme te onderzoeken. Tenslotte trokken een aantal medewerkers van de specialist het tijdschrift waarin de publicatie was verschenen de theorie officieel terug. Hoewel de darmspecialist wellicht een prima onderzoeker is binnen zijn gebied, is het een jammerlijk voorval.

In 2004 trok het toonaangevende vakblad The Lancet een artikel terug, omdat er bij nader inzien geen causaal verband aangetoond kon worden tussen vaccinaties en autisme. Ondanks dit wetenschappelijk bewijs denkt een derde van de ouders dat er misschien toch een relatie is. Bijna een op de tien ouders vaccineert later of helemaal niet, omdat ze denken dat dat veiliger is.

http://www.participate-autisme.be/go/nl/termen_en_oorzaken/autisme_een_complexe_aandoening/andere_oorzaken_van_autisme/het_mazelenvaccin.cfm

29


http://boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-2/#comment-424
Ja biblebelt islambelt….worden dan die allochtonen wél gevaccineerd? Weet iemand wat? Joden nemen die vaccins ook al alle tijden niet wegens niet kosjer. Zelfs de hvp en vogelgriepprikken niet. Is dat met die allochtoon ook zo?
http://beta.dawn.com/news/1018502/vaccination-provides-no-shield-against-measles
Kinderen die keurig het vaccinatieprogramma hadden doorlopen kregen desondanks mazelen.

The Protocols of the Learned Elders of Zion
 Lindsey's  Complete Narration of The Protocols of the Learned Elders of Zion in Modern English

http://boinnk.nl/blog/60321/gaat-wilders-het-verzet-leiden/comment-page-1/#comment-400
De enige oorzaak van alle problemen   een full crimineel internationaal raciaalelitair programma om host volken te slachten en misbruiken van een stelletje  zieke geesten met grootheidswanen wat vaker voorkomt bij culturen die hun kinderen verkrachten wat chronische onware vijandbeelden opleverd en iedereen zou hét dan hébben gedáán ...terwijl ze wél alle spiegels uit eigen huis gehaald hebben. Dit doen bankiers/elite/adel/koningshuizen volken aan om ze te kunen misbruiken als dienaren en legers ziek van de haat en moordlust om voor ze te roven en plunderen. Een ampele blik op wie de grote bezittingen zelfs de grote bezittingen van eeuwen hebben maakt dat wel duidelijk  


Heel leerzaam. Goed luisteren en het maakt veel glashelder:
 http://grizzom.blogspot.nl/p/audio-complete-narration-of-protocols.html


http://grizzom.blogspot.nl/2013/07/dont-talk-to-po-po.html?showComment=1372726409384#c6660461351378332830
Sam said...
When whites are victimized the perpetrators need to be punished when there is substantial evidence""

Long overdue > already years ago eliterascistjewish usa prosecution refused the Rights of more than 1 million White Women Who were raped by racial hatecrimes.

July 1, 2013 at 8:53 PM


http://boinnk.nl/blog/60321/gaat-wilders-het-verzet-leiden/comment-page-1/#comment-303
37 Het is blijkbaar een gewoonte van de plunderaars om te wachten met mededelen van zeer grote gaten tot te helemaal klaar zijn de gelden weg te werken en wit te wassen. Dit is al zoveelste maal dat er op eens als bij toverslag miljarden tekorten of schulden zouden moeten zijn. De banken hadden jaren lang oplichterstermen ingevoer wat door de europese wetgevers goed gekeurd was(meineed) en later bleek om oplichting te gaan door ons jaren lang termen als ""bovenliggende waarde""  aan te reiken wat bleek getallen waren die geen eens bestonden om de berovingen af te dekken en verhullen. Ook daar kwamen ze dan kort geleden met de term ""onderliggende waarde"" wat de ware cijfers waren en bleken we op eens in de problemen te zitten met de banken in europa.

Ik meen dat ze de plunderingen die hun eind aanloop met de komst van mafiatrio kok lubbers van agt in de zeventiger jaren kregen/hadden moeten krijgen dan mischien  doorgezet worden tot ook de verf van onze vensterbanken er af is en ze het er helemaal op aan laten komen ons ondertussen zo veel mogelijk ontmantelende ook militair via bezuinigingen en van samenwerkingen afhankelijke moduleringen en tegelijk het middenoosten en hun handlanger als turkeye en israel wel tot de tanden bewapenen met in bosnie een sterke moslimlegermacht dat geen ander bereik dan europa heeft. Bedenk ook dat iran zich al jaren vol op aan het bewapenen is en de banken/oil bp daar al 1907 olie boorde en iran hun oude handelspartner is en heel de rel om iran zeer mogelijk toneel en afleiding.


http://boinnk.nl/blog/60321/gaat-wilders-het-verzet-leiden/comment-page-1/#comment-119
De leeg zuig contributies aan die eucommisie zijn al opgelopen naar 7 miljard per jaar stilzwijgend en slinks als ze zijn. Dwz dat ze alleen al onze maatschappij daar mee enormst leed hebben bezorgd. Daar mee onze bestuurders excommuniserende want die handlangers van die eu verzorgen zich zelf crimineel goed als likkertjes van het seperatisch fascistische kastenstelsel waaronder we al heel lang zweten en zwichten.

En dan hebben ze geheel de eu nog vol gestopt met hun eigen tuig van de roofrichel  tot in onze eigen landenbesturen en regeringen

http://www.geennieuws.com/2013/06/mario-draghi-vervalste-cijfers-italie-voor-toetreding-eurozone/#.UdCsEENxkEE.twitter


http://boinnk.nl/blog/60332/bereid-u-op-het-ergste-voor/comment-page-1/#comment-498
20 Joden? Bent u antisemiet? Heeft u wel geluisterd? Joden zijn juist meest slachtoffer er van.

http://boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-2/#comment-427
btw 14 als domheid u zo irriteert dan zou dat "kill the best of goyim " daarmee wat te maken kunnen hebben. Bereidt u zich best maar voor op massaalst kwijlend onbegrip. Bent u toch nog de slimste.

http://boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-2/#comment-426
Nou 14 oranje trekt door het land gevolgd door een mazelen epidemie en dat weer prompt gevolgd door een vaccinatiepropaganda met wat boute beweringen van al uiterst verdacht metier en zeker geen onbesproken gedrag. Er hebben vele exterminatiewerken van dat metier het daglicht gezien in de westerse wereld. Dus ze niet geloven en kwade trouw verwachten is uitermate legitiem. Tm stiekeme sterilisatiebestralingen van achter lood beklede buros tm radioactief barium in de verplichte melkdrinkkartons op de peuterschooltjes aan toe meneer de deskundige.

Laten die vaccins nou ook al steeds steriliserend zijn.

En heeft u die prikken zelf dan wel gekregen of genomen?
Joden hebben zelfs de vogelgriep en hvp prikken niet genomen wegens niet kosjer. Dus het lijkt me sterk u zou dan wél...

http://boinnk.nl/blog/60321/gaat-wilders-het-verzet-leiden/comment-page-1/#comment-406
Is het van origine Goyim  of Goayim? Wie kan verhelderen?

http://boinnk.nl/blog/60332/bereid-u-op-het-ergste-voor/comment-page-1/#comment-403
Je leven en toekomst dat voor je al op de lagere schooltjes bepaald werd voor je.

Luister dan hier maar eens goed naar over waar om je in een armen wijk opgroeide vol van geweld en misdaad

http://grizzom.blogspot.nl/p/audio-complete-narration-of-protocols.html

http://boinnk.nl/blog/60298/babys-van-gevavaccineerde-moeders-slechter-af/comment-page-1/#comment-42
Frederik S. says:
1 juli 2013 om 15:47
Er zijn lokale uitbraken rondom reformatorische scholen in het Land van Heusden en Altena, de Bommelerwaard en de Alblasserwaard. Daarnaast zijn er ook enkele patiënten gemeld in Zeeland, het Groene Hart en de Utrechtse Heuvelrug.

De meest voorkomende ziekteverschijnselen bij mazelen zijn hoge koorts, verkoudheid, vlekken en rode ogen. Soms treedt oorontsteking of longontsteking op als complicatie. Mazelen kan ook tot hersenontsteking of sterfte leiden, maar dit komt in ontwikkelde landen weinig voor. http://www.omroepgelderland.nl/web/nieuws-1/2020133/rivm-mazelen-verder-verspreid-in-biblebelt.htm#.Uc51LGhwJrM

In totaal zijn bij tien kinderen complicaties vastgesteld.
Twee van de vijf kinderen zijn opgenomen in het ziekenhuis met hersenvliesontsteking, twee met longontsteking en van de vijfde patiënt is nog niet duidelijk wat de complicaties precies zijn. http://www.nu.nl/binnenland/3513335/vijf-kinderen-doodziek-mazelen.html

Ik had al vermeldt dat deze verschijnselen van extreem sexueel misbruik en geweld komen..

Ga nou eens de oranjeroute eens Correleren met die mazelenuitbraken qua tijdstip en plaats:

oranje route
http://www.nieuws.nl/algemeen/20130628/Meer-besmettingen-met-mazelen

17


nieuwe vertalingen van Nederlandse woorden http://tinyurl.com/mrzhel9


http://boinnk.nl/blog/59343/die-leer-van-de-opname-niemand-had-daar-toch-van-gehoord-voordat-darby-erover-begon-te-vertellen-of-niet/comment-page-1/#comment-215799
Danny says:
15 juni 2013 om 08:12
van Nisibis (306-373 n.Chr)”" De eeuw van de eerste pestepidemie/genocide met uit india gehaalde ratten.

“Efraïm van Nisibis was niet zomaar iemand. Hij was de belangrijkste en meest vruchtbare schrijver/spreker…” Geen schijn van kans anders aan het kruis. Zal hoog uit een huppeltje van de nepjoden als niet al zelf met valse identiteit geweest zijn.

““Want alle heiligen en uitverkorenen van God worden bijeengebracht” de bankiers cq nepjoden noemden zich zelf god. Kan dus selectieve exterminatie of slavenhandel geweest zijn zoals in variant dat alle roofnepjoden Duitsland al lang verlaten hadden en de verbruiksjoden achter lieten het toneelspel daarmee dienende.

4

http://boinnk.nl/blog/59343/die-leer-van-de-opname-niemand-had-daar-toch-van-gehoord-voordat-darby-erover-begon-te-vertellen-of-niet/comment-page-1/#comment-215794
Danny says:
15 juni 2013 om 07:53
1830 en met 1920 hadden de genocidebankiers al Ierland onder de voet en dus Schotland al eerder dan. In zo een geval van exterminaties zal zo een visioen uitstekend gewerkt hebben als de Mensen vroegen waar toch al die Mensen gebleven waren zoals ze al huidige haarp chemtrail en ufo propaganda ook misbruiken voor allerlei….?

Zo een smoes waren die holocaustclaims ook om eigen exterminatiewerken af te dekken en de eigen troepenverplaatsingen in burger te verhullen als dezen op eens weer eens verdwenen waren als naar israel onder valse namen. israel vecht hun oorlogen niet militair maar guerilla/terreurstijl in vredestijd chronisch achter de ruggen tegen Je Kinderen. Ben Je binnen 10 jaar verloren daar je kids dan devoot zijn aan hen. Zo kregen ze Engeland ook voor die tegen de vorming van israel was…dmv massale kinder verkrachtingen.

Zeker als dat nog eens in de kerkliteratuur opdook daar de nepjood van begin dat in de hand had daar zij dit zelf immers hadden gebracht als slavenreligie. En 1830 waren ze(de li loeb lubbers bankiersadel(karelv/louis)) ook al lang begonnen de israelscam op te zetten. Mede waren alle waarheden met de eeuwen van vervolgingen helemaal ondoenlijk en moesten in kwatrijnen en geheim door gegeven worden en dus een waarheid niet in de openbare werken te vinden zal zijn geweest als heden ook.

2

http://boinnk.nl/blog/59175/de-latijnse-lucifer/comment-page-1/#comment-215095
Maria says:
12 juni 2013 om 09:37
Jezus Sirach 21:30
Wanneer een goddeloze de Satan vervloekt, zo vervloekt hij zijn eigen ziel.

**Wie kan mij vertellen wat de bovenstaande tekst uit de bijbel betekent???

7

Als men gebroken en verkracht is en opgevoedt bij de kinder verkrachtersvolken van verkrachting en geweld waarmee ze dan  uiteindelijk een Niét eigen valse identiteit in het Kind leggen maar dat ego/superego(psychopaat/bronpsychopaat) dan is men los van God en een dienaar van de gewelddadige machthebbers met een hoofdje vol valse voorstellingen generationeel over geerfde zeer zware emotionele dwanginhouden en gedachten in trauma´s en complexen en is met de mensheid mede dwalende in de duisternissen van het onbewustzijn en van ramp tot ramp zoals die per dwanghandeling al eeuwen en millenia herhaald werden de zog erfzonden. Een Kind van satan de verkrachter zelf een verkracht Kind dat tegen alle geweld niets Begint.

Kinderen worden/werden dus per dwanghandeling gemaakt tot exacte copien van een zelf en gebruikelijk een heuze faraokloon.

Vandaar dat het niet uitmaakt dat We eliten hebben daar zó bij een exterminatie de open gevallen macht opgevuld wordt met exact gelijke al ras even erge klonen en daderleiders die ook de weg niet Weten en al ras in oude gewoonten vervallen. Ook de ontwikkelingen van de adel en eliten is/was een reactie op al alle kwaad van de mensheid dat zij van begin was. Zelf de abyss de zondvloed. Alleen een Helen een ontwapenen van de Zielen is de Weg naar Heelheid en die verlangde Vrede en Veiligheid. Vreemd genoeg hebben alle partijen ook de ergsten juist die Wens elk op eigen manieren gepoogd voor elkaar te krijgen al was het dan maar alleen nog maar voortplantende met eigen Kinderen in een kelder op een zolder in een kasteel etc en alle mensheid pogen uit te roeien. Ook de kelderfritzl is Goed te begrijpen en een reactie op de Wereld die Hij moest ondergaan en beleven. Onze Diepste Wensen verschillen Geen eens zó veel van Elkaar en zijn Niét duur.

De bovenstaande opmerking kan Ik in dat licht van Pijn verdriet haat en Angst wel begrijpen maar ook dat Men van de Pijn somsWél schelden gaat. Geeft niet zo veel alhoewél een verkeerd vijand/oorzaakbeeld (inherent aan de abyss de zondvloed en het dwalen in de duisternissen) altijd al een ramp was en men zich  dan klem kan zetten te Helen door de bij behorende afwijzing ook en dan niet Kijkt er naar of accepteren kan/wil en zeker is het een bitch te Kijken naar die vijand en het waarom dan en Pijnlijk.

http://boinnk.nl/blog/59265/de-lievelings-tekst-van-menig-voorganger-enof-zelf-uitgeroepen-bijbelleraar-maleachi-310/
Maleáchi male aacgraacgraacgrieh  klinkt rot en naar en lowlife  en is dus van de nepjoden dat circus acrobaten zalfjesverkopers toneelspelers amateurchristussen en glazenbollenvolk en dan dús een zoveelste bankeroplichtinkje om aan de Gelden van de Bevolking te komen. Ik remind dat de bankiers zich zelf goden noemen/den en hun even verrotte kroost dat  wreed en meedogenloos rónd verkrachtte als echte beesten ook zich goden zónen alhoewel zwijnen beter had geweest als titel. Natuurlijk was dit God dan Niét uiteraard maar de farizeer die de Tempel al eens uit geflikkerd wás.

http://boinnk.nl/blog/59239/het-probleem-met-psychologische-diagnoses/
Vooral wanneer we vergeten dat een mentale diagnose als ‘borderline’ niet vergelijkbaar is met een medische diagnose als ‘blindedarmontsteking’.


Overspannen mensen werden bijvoorbeeld in ijswater gedompeld, gekneveld, verdoofd met paardenmiddelen of met zware elektrische schokken tot rust gemaand. Er werd gretig in hersenen geboord en gesneden om te kijken hoe patiënten reageerden.

levens verwoest door het toedienen van belachelijk hoge doses LSD aan patiënten in ‘isolatiecellen’. De verantwoordelijke psychopaat psychiater wilde testen of hij de geheugens van zijn patiënten kon resetten zodat ze helemaal opnieuw konden beginnen.

http://www.youtube.com/watch?v=AOjDtWUCXBw&list=RD02QDDYOoPXZVY
blabla8764 1 second ago
Youre not the same. For Undamaged People the Left One is God. For raped Children the right one is god their lifes long if not healed. Damaged people are in lust for evil murder violence crime blind hate

http://boinnk.nl/blog/59470/babylon-jerusalem-of-rome/comment-page-1/#comment-217081
Dat zeg je 23 en 34 en had ik ook tot ik op tv zag dat ze weerloze Palestijnse gevangen burgers met grote keien de armen en benen aan het breken waren met meerderen tegelijk.

Tot daar aan toe waren die geen eens echte joden maar asiatische plunderzwervers me op een voetstuk van juist übermenschlichtkeit en onaantastsbaar onbespreekbaar.

Nu weet ik dat dit extreemst vindbare valse beeld enkel maar door vele jaren van hersenspoelingen door hen op de schooltjes kwam die ze al op de peuterschooltjes begonnen met de christelijke bijbel er ook nog eens bij.

Dit zijn exact de kwaden waarom God ons het goede vermogen van de haat heeft gegeven. Daarmee we goed en kwaad God en de duivel kunnen onderscheiden en weten wat van onze liefde is en wel te verdedigen en wat van de haat is en uit te schakelen en uit te bannen anywhichway.

Wat deze asiaten kunnen aanrichten bij mensen met hun hersenspoeltechnieken die heel de realiteit zelf verbuigen  met God er bij en tot leugen maken is verbijsterend als eenmaal dit doorzien wordt dat ze heel de wereld en alle volken alle eeuwen al mennen en bedonderen via die slaafmakingstechnieken.

Ze hebben zelfs voor elkaar gekregen dat we God al vele eeuwen diepst haten om al ons leed en noodlot dat echter en ook alleen maar deze misdadigers brachten als misbruikcultuur vol van leugens haatzaaingen geweld en misdaad. En wat we helemaal niet kenden: schuldgevoelens schaamten minderwaardigheden armoeden gebreken ziekten angst onzekerheden wanhoop ongeloof bordelen verkrachting moordlust en haat. En zelfs uit mededogen voor een leventje geen eens meer willen voortplanten.

http://boinnk.nl/blog/59470/babylon-jerusalem-of-rome/comment-page-1/#comment-216930
Dat 7 is een samen geraapt zootje van grieks latijn hebreeuws pakistaans(yim yam yit) en islamitisch. Waarbij  Babylon(Iran 12de eeuw) en Jeruzalem(Palestina 800BC) niets te maken hebben met deze  veel oudere oosterse geloofsgeschriften/talen, de oude faraoisch ab-ra-hamitische religie is 8000 jaar oud,   maar alles met Europa.

Het is ook logisch te verwachten dat Pieter zijn religie een samen geraapt zootje is dan van al die samen geraapte invloeden waar geen verstandig mens meer uitkomt dan. En dat kunnen alle theologen van heel de Wereld dan ook al eeuwen niet en vechten en moorden om elk woord en elke interpretatie en is dan vast niet van God(meer)?

Dat ook deze talen door gedrongen zijn in de literatuur van het christendom zegt dat dit niet meer zuiver is. Waar naast dat eerst in Grieks geschreven was en later(100AC) overging in Latijn. En daarmee ook kan worden geconcludeerd dat dit van uit het zuiden gebracht werd. En daar ligt ook Rome rondom de middellandse Zee van Tunesie Bulgarije Italie Frankrijk tm Portugal en noemt zich nu eucommisie en verhandeld ons net zo even erg als toendertijd.


http://boinnk.nl/blog/59444/de-kant-en-klare-oplossing-voor-ouders-met-kinderen-die-gedragsproblemen-hebben-zoals-onder-andere-autisme-is-wellicht-teveel-gezegd-maar-zeer-opmerkelijke-verbeteringen-en-ook-daadwerkelijke-doorbra/comment-page-1/#comment-216899
silviavideler says:
17 juni 2013 om 16:02
HET ZAL HOPELIJK NIEMAND VERBAZEN DAT IK ENE TIMAN MET ZIJN LAGE, WALGELIJKE PURE ANTI SEMITISCHE EN SEKSUEEL GETINTE TEKSTEN HEB VERWIJDERD VAN DIT FORUM EN DEFINITIEF HEB GEBLOKT.

14

http://boinnk.nl/blog/59475/het-is-geenszins-de-bedoeling-om-mede-haat-te-zaaien-t-a-v-de-moslims-maar-me-mogen-ons-wel-realiseren-wat-we-binnengehaald-hebben/comment-page-1/#comment-216898
Als wij die eisen ook gaan stellen om onze kinderen nog ietsje te beschermen krijgen we gelijk job cohen en zijn terroristenbende op het dak.

Laatst poogden enkele bezorgde ouders om blanke schooltjes op te zetten om aan de afrikaanse pakistaanse allochtone asiatische en joodse drugs geilheid geweld verprostitueringen en bedreigingen als zijde het dagelijkse boterhammetjes te ontkomen en was job de kaalkopgier en welbewust wetende volkenverkrachter er als de kippen bij om rascist te roepen.

Job cohen 1 der misdaadgeneraal  van de bankiers.

http://boinnk.nl/blog/59442/global-research/comment-page-1/#comment-216894
Timon says:
17 juni 2013 om 15:54
The video analysis of the nuclear attack, two days after the reported sinking, is conclusive. http://www.veteranstoday.com/2013/05/25/did-syria-sink-an-israeli-submarine/

30http://boinnk.nl/blog/59444/de-kant-en-klare-oplossing-voor-ouders-met-kinderen-die-gedragsproblemen-hebben-zoals-onder-andere-autisme-is-wellicht-teveel-gezegd-maar-zeer-opmerkelijke-verbeteringen-en-ook-daadwerkelijke-doorbra/comment-page-1/#comment-216872
Timon says:
17 juni 2013 om 14:51
17 U zei iets over iemand op een rkk forum of zo. Waar zit dat als u dan toch beleefd wil blijven?

18

http://boinnk.nl/blog/59417/gastspreker-aan-het-woord-jan-smelt-met-joodse-kritiek-op-de-rooms-katholieke-kerk/comment-page-2/#comment-216871
Timon says:
17 juni 2013 om 14:46
28 Durft u dat uw braziliaanse vrouw ook recht in het gezicht te zeggen of is scheinheiligheid achterbaksheid en onoprechtheid en dat op een religeuse website te gast bij ander volk uw enig geloof? Huurling?

30

http://boinnk.nl/blog/59417/gastspreker-aan-het-woord-jan-smelt-met-joodse-kritiek-op-de-rooms-katholieke-kerk/comment-page-2/#comment-216870
Timon says:
17 juni 2013 om 14:44
ja 19 die heb ik snel al rond getweet en wist al dat die moslims …wijkterrorismen heet dat al van 1965 in massgangbangs alle kinderen hier ook in europa verkracht hebben en de rabbis en imams en achter hen de bankiers daar achter zitten. Zie ook de werken van de rockefellers en dat ze het feminisme en werkdwang voor vrouwen misbruikten om aan de kinderen zo vroeg mogelijk in creches te kunnen komen waar heel dat crechemonopolie van edelachtbare banksterzoon pieter kalbfleisch ook aan hangt voor hun duivel.

Om wat die lieden de bevolking deden waren in 1972 al rellen in onze grote steden die gedoofpot werden oa door je held job cohen en heel de hoge raad en alle media. Dus die wisten van begin van de enorme misdaden die door de gastarbeiders gepleegd werden als ze dat van de pakistanen en afrikanen ook weten daar ze collaboreren en ook in de drugsdistributies.

Maar bedenkt wel dat jullie je deze vervloeking zelf op de halsen haalden door juist hier om opzettelijk en zeer wel wetende deze verkrachtersplagen in te voeren ter onderwerping en onderdrukking van de Volken en opzetting wijkterrorismen even vergetende dat jullie zelf grootste deel/percentage van al deze volken uitmaken wat dan wel weer vermakelijk is zo veel domheid vastgezet in ridige arrogantie. Als bendelid heeft justitie van begin alle bescherming tegen deze meuten onthouden.

Kijk maar op ander wijs/variant ook en reken maar dat daar ook de massale gangbangs plaats vinden http://henrymakow.com/ Dat zijn dan weer dat azerbeidsjaanse type belgische doodschoppers.

29

http://boinnk.nl/blog/59444/de-kant-en-klare-oplossing-voor-ouders-met-kinderen-die-gedragsproblemen-hebben-zoals-onder-andere-autisme-is-wellicht-teveel-gezegd-maar-zeer-opmerkelijke-verbeteringen-en-ook-daadwerkelijke-doorbra/comment-page-1/#comment-216857
Timon says:
17 juni 2013 om 14:01
15 Ik ben de hulp! En waar zit dat rkk dat u noemt?

16

http://boinnk.nl/blog/59444/de-kant-en-klare-oplossing-voor-ouders-met-kinderen-die-gedragsproblemen-hebben-zoals-onder-andere-autisme-is-wellicht-teveel-gezegd-maar-zeer-opmerkelijke-verbeteringen-en-ook-daadwerkelijke-doorbra/comment-page-1/#comment-216850
Timon says:
17 juni 2013 om 13:54
8 “dus Timon ga gerust door je leugens te verspreiden.”

Een inhoudelijk argumentje of ideetje graag dat ik dan met minstens tien bronnen persoonlijke getuigenissen en verhaal kan verbrijzelen mischien? En werkman behoeft alleen maar even zijn broek te laten zakken om het teken van de duivel te kunnen ontwaren!

14

http://boinnk.nl/blog/59444/de-kant-en-klare-oplossing-voor-ouders-met-kinderen-die-gedragsproblemen-hebben-zoals-onder-andere-autisme-is-wellicht-teveel-gezegd-maar-zeer-opmerkelijke-verbeteringen-en-ook-daadwerkelijke-doorbra/comment-page-1/#comment-216837
Timon says:
17 juni 2013 om 13:35
Dit gaat ook een net vorig artikel van u aan om joodse kritiek op het christendom.

Deze werkman blijkt aan curiculum helemaal in het christendom te zitten terwijl die in werkelijkheid een joodse rabbi is. Daar aan al weer is te zien dat de joden dat christendom misbruiken maar de gevolgen alle tijd al op onze namen bijschrijven en gillen…dé slachtoffers er van! Zo doen ze dat met de eucommisie en wel veel meer instanties instituten partijen wetgevingen bedrijven verzekeringen ectect ook.

7

http://boinnk.nl/blog/59444/de-kant-en-klare-oplossing-voor-ouders-met-kinderen-die-gedragsproblemen-hebben-zoals-onder-andere-autisme-is-wellicht-teveel-gezegd-maar-zeer-opmerkelijke-verbeteringen-en-ook-daadwerkelijke-doorbra/comment-page-1/#comment-216836
Timon says:
17 juni 2013 om 13:29
Ja maar deze sietze werkman is een joodse rabbi. Uiteraard hebben kinderen dan gedragsproblemen en dat hebben alle kinderen van en die mét die cultuur kinder verkrachterscultuur te maken hebben. En dán ons pilletjes en poeiertjes er om aansmeren om de gevolgen?

De besnijdenissen al een zwaarste misdaad. http://henrymakow.com/2013/05/circumcision-is-trauma-brainwashing.html

Het is ten allerzeerste aan te raden NIETS van deze meneer aan te nemen daar het ten kwade zal zijn als ook u al weer in deze tekst kunt konstateren dat ook deze heer alle problematiek van kinderen duivels terug werpt op de eigen ouders terwijl die zelf vast wel die kindertjes eerst zelf heeft verkracht of niet meneer sietze deskundige werkman?

Dan de drugs alcohol tabak chemicalien en medicijnen martelingen en zeer langdurige verkrachtingen op de schoolreisjes nog? Of niet meneer werkman?

Dat demonisch terug werpen op ouders van alle oorzaken der problematiek van kinderen deed jeugdzorg en de vara ook al als of zij al die misdaden van jeugdzorg zouden hebben aan gericht. Heden weten we wel beter die allerlaagste rátten! http://www.nrc.nl/nieuws/2012/05/01/kind-in-tehuis-drie-keer-vaker-slachtoffer-van-seksueel-misbruik/

6

http://boinnk.nl/blog/59417/gastspreker-aan-het-woord-jan-smelt-met-joodse-kritiek-op-de-rooms-katholieke-kerk/comment-page-2/#comment-216833
Timon says:
17 juni 2013 om 13:17
14 Ja Tonnere dat jodenhater is een nieuwe professionele campagne ter intimidatie van ze en een vervanger voor het niet meer zo goet werkende antisemietgelal.

Met die nieuwe term hebben ze zelfs al onze kinderen verkracht die dat ook al op eens roepen over haat dit haat dát.

Dat betekent ook dat pita meir een kinder verkrachter is naast met die termen ook publiek en dus volenmenner en volksverkrachter. Opruimen die pervers hap!

15

http://boinnk.nl/blog/59402/gastspreker-aan-het-woord-cor-van-ruitenbeek-met-gods-economie/comment-page-2/#comment-216824
Timon says:
17 juni 2013 om 12:11
1 Hij stierf natuurlijk niet voor u maar door u en uw kwaad. Dat is natuurlijk een even ander invalshoek. De bijbel is ook door zich schuldig voelende daders geschreven waar u zo uitbundig uit put.#

Ik zie dat het voornamelijk joden zijn die vooral met bijbelse quotes beweringen en zelfs eigenlijk dicterende onwrikbaar gemeende bevelen strooien. Wat moeten die dan onzeker zijn dat ze zich daar aan vast klampen en dat anderen als heuse autoriteit dat met woorden smijt dictatoriaal en vooral kinderen die ze makkelijker kunen bedonderen wijs maken.

Mischien een hongersnoodje op dat we geloviger worden aan uw zinloze gebral als u ons al eeuwen doet ten slotte?

De ook door deze prachtcultuur gebrachtte religieuse en culturele gewoonten van homofielen en pedofielen vervolgingen is een God´s Moord daar de homofielenvervolgingen er zijn om onze liefde voor Christus terug te doen deinsen en de pedofielenvervolgingen en ons van God die mét de kinderen komt weg te doen deinsen.

De duivel de antichrist zijn zij! En duivels laat men gebruikelijk niet zich met geloof en religie en geloof aan God en Christus bemoeien daar dezen hun moordenaars zijn en geen goeds willen dan dat wij hun slaven zijn die ze willen misbruiken. En slavernij en misbruik behoord niet tot God´s Werelden.

9


http://boinnk.nl/blog/59399/en-dan-te-weten-dat-er-al-geluiden-zijn-die-het-eigen-risico-in-de-zorg-naar-e-700-willen-opschroeven/comment-page-1/#comment-216821
Timon says:
17 juni 2013 om 11:58
Als al veel hun vacantiegeld gebruiken om schulden af te betalen zal die 30 euro ook wel wat te veel zijn?

Buitendien zou dat niet moeten behoeven als de schuld heel duidelijk bij zeer bepaald af getekende oplichters ligt.

19

http://boinnk.nl/blog/59426/het-legaal-stelen-van-ouderen/comment-page-1/#comment-216819
Timon says:
17 juni 2013 om 11:49
13 rutte is een broer van angela merkel en familie van ratzinger en volledig bendelid van de bankiers. Een soort expendable fourminuteman zoals ze er hele kratten van hebben om ons te plunderen en mennen. Deed ook mee aan de misbruiken op de schoolreisjes in 23 landen tegelijk en het verbergen en verbloemen er van.

22http://boinnk.nl/blog/59417/gastspreker-aan-het-woord-jan-smelt-met-joodse-kritiek-op-de-rooms-katholieke-kerk/comment-page-2/#comment-216798
Timon says:
Je reactie is in afwachting van moderatie.
17 juni 2013 om 09:18
Wil de joodse kritiek mij uitleggen waarom de kritiek op een eigen religie als dat van anderen zijnde wordt gesuggereerd en vervolgens gekritiseerd? De kerkvorsten heden nog zelfs zijn allemaal joods evenals ratzinger dat was die familie is van angela merkel en mark rutte. Beiden joden. https://therebel.org/religion/641533-the-great-raping-rabbis-cover-up

De joden hebben die religie al van toen ze nog in rome heersten zelf gebracht en er volken mee neer geslagen als slavenhouder geinstalleerd. Als dat de allocthonen ook overkwam door die islam van hen dat ook door joden wordt bestuurd. Een werk wat nu mede hun eucommisie heeft over genomen en al minstens alleen al 90 miljoen afrikanen het ongeluk in heeft gedreven.

11


http://boinnk.nl/blog/59365/bijbelstudie-door-dr-s-jones-het-koninkrijk-van-god-in-6-delen-doorklikken/comment-page-1/#comment-216272
@28 leuk dwingen ze Ons wegens uitputting der hysterische tegenstellingen elke dag weer in een of ander kamp en polariseren het zootje zo weer eens en hebben we weer oorlog wat nou ook niet echt het doel is. Als of een idee een politieke stroming de misdaden en geweld pleegt ipv een zootje dat alles uitlokkende en aanleggende en steevast weer parasieten die dwars door alle tijden heen ook nog eens wapens en schuld verkopen.

http://boinnk.nl/blog/59346/opmerkelijk-logo-van-de-bank-of-israel/comment-page-1/#comment-216092
Danny says:
15 juni 2013 om 20:35
@16 is meijer uw rabbi? Is dat al te zwaar voor u? Hoe komt u er bij Ik zou iemand niet Kennen en wel heel goed?

17

http://boinnk.nl/blog/59377/spoedvergadering-van-het-britse-knmi-i-v-b-met-de-huidige-extreme-weersomstandigheden/comment-page-1/#comment-216091
Danny says:
15 juni 2013 om 20:31
@23 dat is maar paniekzaaierij van de nepjoden om chaos en verwarringen te zaaien en behoord tot de afleidingen als het vaticaan ook al was voor veel erger en slechter nog.

24

http://boinnk.nl/blog/59382/het-ware-gezicht-van-de-z-g-vrijheidsstrijders-in-syrie/comment-page-1/#comment-216090
Danny says:
15 juni 2013 om 20:29
@9 U begaat al de fundamentele fout door de Joden van de bijbel te vergissen met die van heden!

U kunt uw nepkliek al snel bewijzen dat dit zo is door te bepalen dat alle bijbels en torahrollen die israel vermelden nog helemaal niet zo oud zijn. Pas wát eeuwtjes. dan kan geen voorspelling tenzij de bedrieger er mee speelt waar zijn.

11

http://boinnk.nl/blog/59377/spoedvergadering-van-het-britse-knmi-i-v-b-met-de-huidige-extreme-weersomstandigheden/comment-page-1/#comment-216086
Danny says:
15 juni 2013 om 20:20
@19 enorm vreemd. Na al die malen en leerprocessen zou Men zeggen dat ze dat leerden voorkomen door bijv net als asperges dan maar op verhoogde bedden te planten of geultje om de vijf meter of zooow? Maar k ben geen Boer Helaas. Maar t mislukt omdat water op het Land blijft staan. Dat lijkt te voorkomen te zijn!

22

http://boinnk.nl/blog/59377/spoedvergadering-van-het-britse-knmi-i-v-b-met-de-huidige-extreme-weersomstandigheden/comment-page-1/#comment-216082
Danny says:
15 juni 2013 om 20:16
@17 Die mislukt om de haverklap!

Mischien is er wel een taktiek om de Aardappelkwekerij te slopen als ze de Boeren toch al deden en dan die monsanto opdringen?

Krijgen die Boeren dan premie voor de mislukkingen winst of loon?

Os het mischien ook meer mediamanipulatie dat er maar elkmaal weinig mislukt maar de media dat uitvergroten voor hun monsanto? Dát het elkmaal aandacht van de media en zelfs nieuws steeds heeft staat buiten kijf. Dus die willen wát?

20

http://boinnk.nl/blog/59382/het-ware-gezicht-van-de-z-g-vrijheidsstrijders-in-syrie/comment-page-1/#comment-216077
Danny says:
15 juni 2013 om 20:10
@1 Nee Kinder verkrachtersculturen zijn per definitie misdadig en gewelddadig crimineel en gevaarlijk.

@6 Er is naar Mijn idee geen uiteindelijk maar dit waar We in zitten al 2800 jaar Dé status quo van de nepjoodse economie misbruiken en manipulaties op host Volken cq slaven als hun rabbis dat zeggen en zij er als een naamloos almachtige shadowregering achter de facaden ér boven op ook op je Kind op de peuterschooltjes en de creches onder allerlei benamingen en voorwendselen de eeuwen door. Nemen gebruikelijk ook de namen en eigenschappen en identiteit van de momentele host of slachtoffervolken aan. En houden alles en Allen keuirig in chronsische chaos en wanhoop. Ook de oorlogen zijn al 2800 jaar permanent en hebben We van hen al meer dan 32.000 voor de Weerloze Kiesjes gehad en hun even weinig Geluk hebbende lagere klassen natuurlijk ook.. Dan gaat het zó bezien weer louter om de adel en eliten die alle Volken uitvreten misbruiken dwingen en tegen elkaar uitspelen. Al die acties en hysterie enkel maar om de benodigde eb en vloedbewegingen in die zaken te sturen. En af te leiden van hun eigen aanwezigheid natuurlijk terwijl ze rapen en roven.

8

http://boinnk.nl/blog/59349/regering-en-bestuurders-van-nederland-ga-u-schamen-mits-u-nog-zoveel-menselijkheid-in-u-heeft-dat-dit-nog-uberhaupt-binnen-uw-vermogen-ligt/comment-page-1/#comment-216074
Danny says:
15 juni 2013 om 19:57
@12 waterman de hilterjeugd evenals hitler waren allen nepjoden/asiaten hoor.
De bruinhempdjes waren al 1920 nepjoodse jongeren van de betarmovement van jobotinski waterman. Dat betar bestaat nog. Nazi komt van zion dat 1923 de rotschilds zich verenigden met de socialitische partij van Adolf Hitler. Ook is er zelfs een munt geslagen toen met daar op “ein nazi fahrt nach palestine” …ein nepjude dus. En heb je al gemerkt hoé groot die SS tekens in hun ogen worden áls ze je spaarvarken zien? Van Volken/huurlingen voortdrijven van Armoeden naar Armoeden steeds weer komt dat naziman!

22


http://boinnk.nl/blog/59349/regering-en-bestuurders-van-nederland-ga-u-schamen-mits-u-nog-zoveel-menselijkheid-in-u-heeft-dat-dit-nog-uberhaupt-binnen-uw-vermogen-ligt/comment-page-1/#comment-216071
Danny says:
15 juni 2013 om 19:51
@14 de nepjoden hebben ww2 nog 1 miljoen nederlanders op transport gezet en Vermoordt. Na die oorlog hebben ze 4,4 miljoen Nederlanders vermoordt en ook van Hen al Hun Spulletjes Industrie Land Grond en Eigendommen ingepikt. Ook pleegden ze massieve Kinder verkrachtingen verprostitueringen drogeringen ook met behulp van wetgevers en scholen en schoolreisjes.

waterman verklaar dingen eens zoals Amsterdam 100 jaar op youtube als politieopleiding 1942 wat allemaal nepjoden waren wat die dan op die tijdstippen in Nederland deden nog en waarom ze zo goed gevulde rijke markten hadden waar bordjes “verboten für holländer” bij stonden. Verklaar even vanwaar al die miljoenen nepjoden in israel opeens kwamen opduiken… Verklaar Mij eens hoe het kan dat al die bergen lijken op youtube naakte lijken…er niet een is die tateages op de armen heeft? Verklaar Mij eens hoe het kan dat alle universiteiten gelijk na de oorlog enkel nog maar nepjoods waren en 70% van de peuterschooltjes al. Verklaar eens waarom al de holocaustclaims in niet een krantenachief ter Wereld vernoemd zijn waterman. Verklaar Mij eens waarom 3000 ton(50 miljoen stukken document) Duitse oorlogsadministratie geen enkel de nepjoodse holocaustclaims kan steunen of bewijzen. waterman verklaar eens wat? Waar is al Ons Geld?

21


http://boinnk.nl/blog/59349/regering-en-bestuurders-van-nederland-ga-u-schamen-mits-u-nog-zoveel-menselijkheid-in-u-heeft-dat-dit-nog-uberhaupt-binnen-uw-vermogen-ligt/comment-page-1/#comment-216067
Danny says:
15 juni 2013 om 19:40
@15 u bent zelf het erger type dat rascismen juist in stand houdt en als Men er Wat van Zegt dát gaat af branden. Dat is crimineel zelfs. U heeft vast ook de indianen uit geroeid?

18

http://boinnk.nl/blog/59349/regering-en-bestuurders-van-nederland-ga-u-schamen-mits-u-nog-zoveel-menselijkheid-in-u-heeft-dat-dit-nog-uberhaupt-binnen-uw-vermogen-ligt/comment-page-1/#comment-216054
Danny says:
15 juni 2013 om 19:28
@7 fokmachines is niet helemaal een onterechte uitdrukking daar het inderdáád een mysterie is hoé die deze aantallen dan kunnen bekostigen en de islamitische leiders al decennia geleden gilden dat ze van hun vrouwen baarmoederbommen zouden maken. En ga ens hun geboortecijfers in alleen Europa al eens nazien martien?

En past ook in de bankair elitaire exterminatieplannen die ook hun rabbis al euwen chanten. Dus een gezamelijk optrekken van de asiaat en de allochtoon met afrikaanse handlangers wat ze al millenia tegen de Wereld en Europa zijn tekent zich dan wel af. Laat staan het voortplantingsratio van die lemming die nepjood die asiaat die dat verhuld met monopolie over de media cbs wet en staat. Hun mengele had nog speciaal tweelingexperimenten gedaan om hun voortplanting nog gekker te draaien. Dat zijn dezelfden die alle tijd als enigen over overbevolking schreeuwen.

11

http://boinnk.nl/blog/59349/regering-en-bestuurders-van-nederland-ga-u-schamen-mits-u-nog-zoveel-menselijkheid-in-u-heeft-dat-dit-nog-uberhaupt-binnen-uw-vermogen-ligt/comment-page-1/#comment-216051
Danny says:
15 juni 2013 om 19:22
@2 Wát te denken van dat Landen geen Bankenvergunning krijgen en een pauper en crimineel en oplichter als paypal wél met family in de eucommisie en ecb?

9

http://boinnk.nl/blog/59365/bijbelstudie-door-dr-s-jones-het-koninkrijk-van-god-in-6-delen-doorklikken/comment-page-1/#comment-216043
Danny says:
15 juni 2013 om 19:06
@22 Ook een truck van de cyberterroristen is om zelf tig gastartikelen te gaan aanleveren. Zoals op argusoog heel de topic omtrent Ben van den Brink zeer snel werd weg gemaaid door honderden zeer snel opeenvolgende artikelen met wat in de ruimtegezwam.

Ken hier de geschiedenis niet maar toch dat er blijkbaar een intensief werken aan hier geplaatst gehoord gezien worden bestaat van zowel buiten af als binnen af. Zo werken bij mijn weten alleen die cyberterroristen. En bevindt alles zich in de kritiek de afbrandsfeer of is dat enkel hier met dit geval zo?

29

http://boinnk.nl/blog/59365/bijbelstudie-door-dr-s-jones-het-koninkrijk-van-god-in-6-delen-doorklikken/comment-page-1/#comment-216036
Danny says:
15 juni 2013 om 18:56
@20 Nou dat er hier sterk gefilterd wordt wat topics betreft meen ik dat ook u zelf dát niet kun zeggen? En selectief? Wie niet dan? ´t wordt pas wat anders als er schadelijke/criminele/manipulerende bedoelingen mee gepaard gaat. Maar dan verwijs ik naar de tal van bronnen als ejbron als de msm als het nieuws of de politiek politiek agenda en wetenschappen scholen en religien etcetcetc.

Mijn ervaring met hele lappen teksten copypasten/quoten is dat een oprechte bedoeling dan maar extreem zeldzaam is en meer ter verwarring/sabotage bedoeld is. Te meer áls een zo goed weet heeft dan van de materie dan even zelf een opmerkingkje schrijft gebaseerd op dat weten.Nu weet niemand wat noch wat er dan wel mee bedoeld werd. Nogmaals lange lappen zijn zeer zelden van waarde en dan ook nog eens in een oogopslag te zien.

Plaats anders die lap op http://www.twitlonger.com/post en geef hier dat linkje dan als u dat zo aan gaat.

25

http://boinnk.nl/blog/59377/spoedvergadering-van-het-britse-knmi-i-v-b-met-de-huidige-extreme-weersomstandigheden/comment-page-1/#comment-216024
Danny says:
15 juni 2013 om 18:42
@9 De omstandigheden onderzoeken die fundamenteel belangrijke zaken als Voedselvoorzieningen en overleven raken is niet echt gezeur vind ik hoor. U zult wel moe zijn van de vele ellende?

11

http://boinnk.nl/blog/59365/bijbelstudie-door-dr-s-jones-het-koninkrijk-van-god-in-6-delen-doorklikken/comment-page-1/#comment-216021
Danny says:
15 juni 2013 om 18:38
@14 hele lappen tekst plaatsen zonder een hoe of wat is ook truck van de cyberterroristen dat verwaterd namelijk dan wél interessante bijdragen. Ook zeer veel comments onder juist en alleen maar andere topics snel gaan plaatsen ná een paniekveroorzakend comment is hun ding dan gaat dat namelijk ongelezen onder in het archief. Zulkse zaken steeds die ik hier veelal aantrof. Ook weet u dat er hier behoorlijk wat kwaadwillenden zitten die een zelfbenoemd banbeleid er op nahouden voor bezoekers als zouden ze uw goebedoelende waakhonden zijn. Mischien uw respect voor de wel heel verkeerden eens laten vallen als begin?

17

http://boinnk.nl/blog/59365/bijbelstudie-door-dr-s-jones-het-koninkrijk-van-god-in-6-delen-doorklikken/comment-page-1/#comment-216010
Danny says:
15 juni 2013 om 18:14
@9 leden van de Kinder misbruikers en de vele aanverwante delicten die u ook heel vaak in uw topics aanroert zijn er alleen maar om bezoekers aan en af te vallen en zijn per definitie nooit ontopic! Gebruikelijk zijn ze soms met meer en in bendesamenspan op websites aanwezig als dit vaker hen betreffende topics brengt en saboteren heel de boel kapot.

11


http://boinnk.nl/blog/59346/opmerkelijk-logo-van-de-bank-of-israel/comment-page-1/#comment-216006
Danny says:
15 juni 2013 om 18:07
@11 Het is eigenlijk een minteken dat er moet staan daar God´s Wezen met de eeuwen en toenamen der gewelddaden en wreedheden elke generatie meer en meer afbrokkelde tot hij 200 jaar geleden ophield te bestaan en we nu met piet a meijer zijn god zitten van de belastingdienst en kiesprogramma´s!

15

http://boinnk.nl/blog/59346/opmerkelijk-logo-van-de-bank-of-israel/comment-page-1/#comment-216004
Danny says:
15 juni 2013 om 18:03
Pieter A Meijer ben jij zo een satanische rabbi die Babies en tweejarige Kindtjes aan satanische rituelen onderworpen heeft en ze bedonderd voor het leven om slaafjes en hoertjes van ze te maken?

Ben jij dé leider van de cyberbende die hier rond hangt? Van uit een tochtige it flat in Almere? Of gewoon út warme ministerie?

14

http://boinnk.nl/blog/59346/opmerkelijk-logo-van-de-bank-of-israel/comment-page-1/#comment-216000
Danny says:
15 juni 2013 om 18:00
@10 is meijer mischien je rabbi?

11

http://boinnk.nl/blog/59377/spoedvergadering-van-het-britse-knmi-i-v-b-met-de-huidige-extreme-weersomstandigheden/comment-page-1/#comment-215999
Danny says:
15 juni 2013 om 17:58
@4 Daar was inderdaad al om gewaarschuwd ja.

5

http://boinnk.nl/blog/59365/bijbelstudie-door-dr-s-jones-het-koninkrijk-van-god-in-6-delen-doorklikken/comment-page-1/#comment-215997
Danny says:
15 juni 2013 om 17:56
@5 Btw behoort u soms tot die kinder misbruikers gezien waaronder u uw fladden plengt?

8

http://boinnk.nl/blog/59365/bijbelstudie-door-dr-s-jones-het-koninkrijk-van-god-in-6-delen-doorklikken/comment-page-1/#comment-215995
Danny says:
15 juni 2013 om 17:54
@5 Ik denk dat u liegt en buitendien is het toch geen exclusief incestnestje hier of wél? Dus doe u zelf wat u een ander wilde doen.

7

http://boinnk.nl/blog/59365/bijbelstudie-door-dr-s-jones-het-koninkrijk-van-god-in-6-delen-doorklikken/comment-page-1/#comment-215993
Danny says:
15 juni 2013 om 17:51
Er zijn ook uitstekende zelfhulpgroepen als van Harvey Jackins en Zijn Technieken. Een Uiterst Waardevolle Basis voor op alle Gebied en ook geheel Passende bij de Natuur van Kinderen. Ook in Nederland geven dezen op tal van Plekken basiscursussen.

6

http://boinnk.nl/blog/59365/bijbelstudie-door-dr-s-jones-het-koninkrijk-van-god-in-6-delen-doorklikken/comment-page-1/#comment-215989
Danny says:
15 juni 2013 om 17:45
Ik denk dat het ook voor Geloofzoekenden of bijbel studenten Beter is om Helingstherapien verkrachting te gaan doen en dat zeer veel efficienter hen tot het hun gewenstte brengt. Religien en verkrachtingen gaan namelijk samen met misbruik en verkrachting en is een millenia oude psyops van reetjes klissen. De mensen en Kindtjes die verkracht zijn worden hele bange wezentjes die Bescherming veiligheid en een Warm Nestje zoeken. Dát wisten en weten al die priesters rabbis en imams. En stonden zij met open armen dé redder te spelen. Nou al die Kindtjes vlogen daar wel in en hadden de bankiers weer wat moordsoldaatjes. Zo werken religien zo werken overheden en wetgevers met hun schooltjes.

Voordeel van therapien is dat je dan ook zélf een beter mens wordt ipv een te worden die gaat schreeuwen wat een ander moet doen van je.

4

http://boinnk.nl/blog/59377/spoedvergadering-van-het-britse-knmi-i-v-b-met-de-huidige-extreme-weersomstandigheden/comment-page-1/#comment-215986
Danny says:
15 juni 2013 om 17:37
Mischien dat er veranderingen in Zeestromingen aan de aandacht ontsnapt zijn? Mischien wat honderden vierkante kilometers ijs ergens af gebroken?

3

http://boinnk.nl/blog/59365/bijbelstudie-door-dr-s-jones-het-koninkrijk-van-god-in-6-delen-doorklikken/comment-page-1/#comment-215984
Danny says:
15 juni 2013 om 17:30
een varende visfabriek ….mhmm past toch wel wat bij religien vind ik. Ook heel symbolisch hahaha. Eigelijk wel tekenend?

3

http://boinnk.nl/blog/59377/spoedvergadering-van-het-britse-knmi-i-v-b-met-de-huidige-extreme-weersomstandigheden/comment-page-1/#comment-215983
Danny says:
15 juni 2013 om 17:28
Ja ook de zon is gezegd minder krachtig te stralen. Maar heeft men zich wel eens bezig gehouden met de invloed van zonnewind en de daarmee bijkomende gevolgen van miljarden tonnen gas/ionen tussen Ons en de Zon? Laat staan de ionen die ingevangen of in omloopbaan gebracht worden door het magneetveld?

Ook is de Aarde natuurlijk aan het kantelen door de hooverdam en de drieklovendam wat wel enig gevolg zal hebben. Afrika here We come.

1

http://boinnk.nl/blog/59363/de-liberale-fractie-v-d-eu-vindt-het-hoog-tijd-worden-dat-er-ingegrepen-gaat-worden-in-syrie/comment-page-1/#comment-215980
Danny says:
15 juni 2013 om 17:21
@18 israel heeft al hun atoomwapentuig naar azerbeidsjan over gebracht. Dús áls Amerika Europa Rusland Engeland China en de moslims Wát Willen Beeindigen eindelijk eens …dán…..

20

http://boinnk.nl/blog/59363/de-liberale-fractie-v-d-eu-vindt-het-hoog-tijd-worden-dat-er-ingegrepen-gaat-worden-in-syrie/comment-page-1/#comment-215979
Danny says:
15 juni 2013 om 17:16
@18 dat is wel steeds weer hun bedoeling al gebleken en zelfs kleden ze van binnen uit ale militaire kracht van Europa uit onder voorwendsel bezuiningingen etc en schenken israel scheepsladingen van alles en zwaarste wapentuig en turkeye die met ze werkt ook. Die zijn op allerlei manieren bezig geheel de machtsverhoudingen slinks te destabiliseren. Ook als je ziet hoe ze india en pakistan bewapenden en een innig economische relatie met ze hebben. Dán moét bestolen en beroofd Europa met zijn lege kas eens bij ze aan komen. Ook alle vermogen en belang voor al die opbouw en verschuivingen hebben ze rechtstreeks oa Europa uit geroofd. Oa via hun eucommisie en bankennetwerken. Opsluiten en Confisceren die hap!

19

http://boinnk.nl/blog/59363/de-liberale-fractie-v-d-eu-vindt-het-hoog-tijd-worden-dat-er-ingegrepen-gaat-worden-in-syrie/comment-page-1/#comment-215968
Danny says:
15 juni 2013 om 16:37
Dan Mag Europa ook wel snel Afweerraketten aan Rusland gaan vragen? http://www.veteranstoday.com/2013/06/06/254727 http://www.veteranstoday.com/2013/05/25/did-syria-sink-an-israeli-submarine

17

http://boinnk.nl/blog/59363/de-liberale-fractie-v-d-eu-vindt-het-hoog-tijd-worden-dat-er-ingegrepen-gaat-worden-in-syrie/comment-page-1/#comment-215967
Danny says:
15 juni 2013 om 16:33
@13 die wilden 2000 en 2003 al een atoomoorlog aanleggen en dan van uit israel en hun atoommacht over heel het noordelijk halfrond er na heersen. Dat ging niet door maar konden ze nu wel eens van uit azerbeidsjan weer van plan zijn. Dan gaan die israel opofferen en dan waarmee mischien op directe wijze zo een conflict uitlokken.

16

http://boinnk.nl/blog/59363/de-liberale-fractie-v-d-eu-vindt-het-hoog-tijd-worden-dat-er-ingegrepen-gaat-worden-in-syrie/comment-page-1/#comment-215966
Danny says:
15 juni 2013 om 16:29
@13 Hee zou dat, een opzetje, de reden zijn dat israel al hun atoomwapens verplaatst hebben?

http://boinnk.nl/blog/59343/die-leer-van-de-opname-niemand-had-daar-toch-van-gehoord-voordat-darby-erover-begon-te-vertellen-of-niet/comment-page-1/#comment-215949

15

http://boinnk.nl/blog/59305/de-kans-is-groot-dat-ook-u-landbouwgif-in-uw-urine-heeft/comment-page-1/#comment-215961
Danny says:
15 juni 2013 om 16:22
@10 Vreemde zwager heeft u dan daar de gemeenten al lang opgehouden zijn roundup door de straten en tegen de gevels aan te spuiten? U werkt zelf ook bij hout&plantsoenen?

12

http://boinnk.nl/blog/59359/wat-openheid-wat-democratie-bek-dicht-slikken-en-betalen-zo-reageert-onze-kamer/comment-page-1/#comment-215923
Danny says:
15 juni 2013 om 15:23
De regering had ooit een duister afdelinkje dat grondbedrijf heette en waar tal van miljarden in weg gestopt zaten zonder uitleg. Zag dat dit geprivatiseerd was. Dan komt de Vraag waar dan al die talloze miljarden gebleven zijn.

21

http://boinnk.nl/blog/59343/die-leer-van-de-opname-niemand-had-daar-toch-van-gehoord-voordat-darby-erover-begon-te-vertellen-of-niet/comment-page-1/#comment-215916
Danny says:
15 juni 2013 om 15:16
@17 Of zijn jullie die deze sabat genieten dan allemaal god? Maar wát produceren jullie dan laat staan dat tandje hoger van scheppen?

19
Danny says:
15 juni 2013 om 15:18
@15 Wel leuk dat jullie je nepjoodse avondlectuur gebruiken als basis voor de christelijke uitleg? Maar is ook slavenvariant van die lectuur.

20
http://boinnk.nl/blog/59343/die-leer-van-de-opname-niemand-had-daar-toch-van-gehoord-voordat-darby-erover-begon-te-vertellen-of-niet/comment-page-1/#comment-215911
Danny says:
15 juni 2013 om 15:14
@17 Dat is vreemd. Dus dat was een rustdag van uw god zoals die er vast wel meer heeft? Dán waar is uw schepping dan dat u meent dat te mogen navolgen in daad? Wel de rust opeisen en niets er voor gedaan hebben? Bent u god? Lijkt wel zo een bankier.

Maar leg dat eens uit want ik begrijp uw teksten niet…

18

http://boinnk.nl/blog/59353/ook-in-rusland-duiken-al-de-meest-krankzinnige-en-betuttelende-wetten-op-om-mensen-maar-murv-te-krijgen/comment-page-1/#comment-215903
Danny says:
15 juni 2013 om 15:07
Alcohol is vast genocidewapen van de bankiers en gebruiken ze om Volken mee uit te roeien en deden dat de indianen ook. Mede ter criminalisatie/corrumpering van Bevolkingen. Op de schoolrreisjes al werden We allen verslaafd gemaakt aan hun alcohol tabak medicijnen en drugs tijdens de martelingen en misbruiken. Met de buitenlanders hun voornaamste distribiteurs naast natuurlijk eigen bedrijfskartels met productmonopolies.

2

http://boinnk.nl/blog/59343/die-leer-van-de-opname-niemand-had-daar-toch-van-gehoord-voordat-darby-erover-begon-te-vertellen-of-niet/comment-page-1/#comment-215888
Danny says:
15 juni 2013 om 14:54
@14 @15 als zelfs de schrijvers van uw avondlectuur niet eens de ware oorzaak en geschiedenis van de sabat weten zou ik maar erg terug houdend zijn met fundamentalistische uitspraken. Zelfs de christenen draaien al eeuwen elk woord om als levensinvulling. Dat stadium nog geen eens bent u aan gekomen. Blijf vooral in die boom hangen. Zeker 50+ hoef niet meer zo en warme nestje staat hoger? Dat is economie boven uw geloof zetten. Waarom verkondigd u dát dan niet als uw geloof?

16


http://boinnk.nl/blog/59359/wat-openheid-wat-democratie-bek-dicht-slikken-en-betalen-zo-reageert-onze-kamer/comment-page-1/#comment-215884
Danny says:
15 juni 2013 om 14:43
boinnk.nl/blog/59333/g-b-blijkt-een-pure-vazal-te-zijn-van-de-v-s/comment-page-2/#comment-215881
Danny says:
15 juni 2013 om 14:37
Wanneer een vergadering, of een deel daarvan, wordt gehouden onder de Chatham House Rules zijn de deelnemers vrij om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van een andere deelnemer, mag worden onthuld.””

Ja anders komen We via de oa bilderberg sprekers(criminele academici/rabbis) er achter dat al die landsleiders simpel belogen minions van de bankiers zijn en daar hun mind controlprogs krijgen.

13

7

http://boinnk.nl/blog/59356/de-controle-en-observaties-worden-meer-dan-buitensporig-het-wordt-ziekelijk/comment-page-1/#comment-215883
Danny says:
15 juni 2013 om 14:40
Teken van voortschrijdende psychotische paranoia. Ze zijn aan het op branden. Gaat goed zo.

2

http://boinnk.nl/blog/59333/g-b-blijkt-een-pure-vazal-te-zijn-van-de-v-s/comment-page-2/#comment-215881
Danny says:
15 juni 2013 om 14:37
Wanneer een vergadering, of een deel daarvan, wordt gehouden onder de Chatham House Rules zijn de deelnemers vrij om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van een andere deelnemer, mag worden onthuld.”"

Ja anders komen We via de oa bilderberg sprekers(criminele academici/rabbis) er achter dat al die landsleiders simpel belogen minions van de bankiers zijn en daar hun mind controlprogs krijgen.

13

http://boinnk.nl/blog/59359/wat-openheid-wat-democratie-bek-dicht-slikken-en-betalen-zo-reageert-onze-kamer/comment-page-1/#comment-215880
Danny says:
15 juni 2013 om 14:33
Luguber is dat die vogelgriep etc ook nooit bewezen zijn met duizenden dode Jongeren ten gevolg en er achteraf ook nooit geen bleek.

5

http://boinnk.nl/blog/59359/wat-openheid-wat-democratie-bek-dicht-slikken-en-betalen-zo-reageert-onze-kamer/comment-page-1/#comment-215879
Danny says:
15 juni 2013 om 14:32
Het bizarre is dat geen van die schuinsmarcheerders van alle opeenvolgende kabinetten en ook geen der politieke agendas ooit heeft behoeven bewijzen. talloze miljarden op een vaag woord. Zo vergaat dat met al de instanties ook terwijl geweten is dat er zga 100% gefraudeerd wordt.

4

http://boinnk.nl/blog/59346/opmerkelijk-logo-van-de-bank-of-israel/comment-page-1/#comment-215876
Danny says:
15 juni 2013 om 14:27
Btw frankenstein en een duistere opdrachtgever…academici/politici/etc heden en hun kuch duistere opdrachtgevers…

6

http://boinnk.nl/blog/59346/opmerkelijk-logo-van-de-bank-of-israel/comment-page-1/#comment-215874
Danny says:
15 juni 2013 om 14:25
So why would the central bank of Israel use a logo containing a map that is larger than modern Israel’s border and is identical to the conceptual “greater Israel”?”"

haha die nepjoden cq asiaat zitten ver van waar Israel echt lag rond het Vanmeer. Die allochtoon heeft daar niet altijd gewoond maar is met die asiaat mee gekomen van uit asie en afrika en zijn bastaards van vele door de asiaat verkrachtte Volken wat zelfs op het amerikaanse kontinent te vinden is.

Die menorah in hun logo laat wel zien dat de bankenstammen de hoogste top van de asiaat cq nepjood is. Frankenstein als god. Banken of bankiers had het echte Israel Niet.

5

http://boinnk.nl/blog/59333/g-b-blijkt-een-pure-vazal-te-zijn-van-de-v-s/comment-page-2/#comment-215777
Danny says:
15 juni 2013 om 06:07
@10 Geen storing. Die servers zijn hackbaar en eerder zijn de laatste artikelen niet welgevallig welk vast deze zullen zijn:

Klokkenluideronline
http://www.klokkenluideronline.is/‎
Translate this page
BIZARRE EN SATANISCHE GOK VAN MEINEED-RECHTERS PAKT GOED UIT * FLEUR KALBFLEISCH’ PANIEK-VERKLARING OP HET LAATSTE MOMENT …

Kat staat ook vlak voor zijn zaak en hebben ze vaker dan belagingen en sabotages uitgevoerd. Die samenloop nu al weer is opvallend alsmede dat klol al veelvuldig professioneel gehacked en aangevallen is.

12

http://boinnk.nl/blog/59277/hitler-en-hollywood/comment-page-1/#comment-215769
Danny says:
15 juni 2013 om 04:43
´t zijn kains http://www.veteranstoday.com/2013/06/13/idf-general-admits-one-million-palestinians-expelled/

5

http://boinnk.nl/blog/59277/hitler-en-hollywood/comment-page-1/#comment-215768
Danny says:
15 juni 2013 om 04:28
Gut net als tegen Geert Wilders Die Niemand kwaad heeft gedaan hebben de nepjoden gelijk 1933 dat Hij Keurig Gekozen werd en ook door de even geplunderde Joden van voor 1939 op Handen gedragen aanslagen op Hem beraand als ze op alle Niet hun bankiersnestendienden als Geert Wilders Pim Fortuyn Joop den Uyl Jan Maat en zeer vele Anderen de eeuwen door af gemaakt en vermoordt mét kerk en wet ook.

Gelijk 1933 ook begonnen ze Wereldwijd oorlog tegen Hem te verklaren en alle Duitsen Wereldwiojd te belagen Vermoorden en boycotten. Dus opzettelijk en openlijk alle aandacht óp de joden trekken zoals de zionisten gewend zijn Volken tegen Volken in de vernieling te lokken en leiden.

Ook heel de vooroorlogse gechiedenis is geheel anders dan Ons te denken gegeven door de leugenpennen. Duitsland werd volkomen leeg geplunderd bestolen leeg geroofd en op gekocht. De daders maakten allen vóór begin oorlog dát ze wég kwamen met hun buit en noemden zich zielige vluchteling en lieten de even bestolen en beroofde Volksgenoten achter om Duitsland schuld in deSchoenen te schuiven met oa ook die kristallnacht die door de bolsjewistische joden was uitgevoerd voor de bankiers.

Ook Nederland hebben ze mét en na de oorlog volkomen beroofd leeg geplunderd verkracht en vermoordt. 1 miljoen Nederlanders Vermoordt in de oorlog en 4,4 miljoen er na en Duitsland van voor de oorlog zal geen ander lot beschoren geweest zijn. Er ná zeker Niét met meer dan 20 miljoen Moordslachtoffers. Deze kains hebben in Nederland nog 3 miljoen Aangiften Tegen zich wegens oorlogsmisdaden ook. Dus Nürnberg is er heel wat vergeten. Dat patroon heden herhalen ze steeds weer met ondertussen weer tal van andere Slachtoffervolken er bij.

Hollowoot was van begin ook bij de Valse holocaustclaims betrokken met oa billy wilder die allerlei aan Vals insinuerend beeldmateriaal moest produceren. Van ondertussen tienduizenden holocaustclaimees Weten We dat ze Valse getuigenis hadden af gelegd incluis en i lie whesel en een jules schelvis en niet meer lijken dán door Ons via de af getroggelde valse uitkeringen gefinancieerde agenten van de bankenmafia die deze holocaustpropaganda in leven moeten houden voor hun vette uitkering.

Alles wat de bankenadel tegen de Volken misbruiken ter onderdrukking financieren dezen heel slim uit de eigen kas van de Volken. We betalen Onze dood misbruik gevangenschap en slavernij.

Zelfs alle kijkenenluistergelden hebben ze gemonopoliseerd en misbruiken dat voor hetsen en leugens propaganda en leugen haat en rassenhaat zaaien en ter groffe zelfverrijkingen.

4

http://boinnk.nl/blog/59311/op-naar-de-8-miljard-en-de-europeaan-wordt-een-zeldzaamheid/comment-page-1/#comment-215327
Danny says:
14 juni 2013 om 15:58
Maar mischien is kwaad wel aan geboren en dé liefde van de schepper https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=kzTrPrxxr-E

21

http://boinnk.nl/blog/59311/op-naar-de-8-miljard-en-de-europeaan-wordt-een-zeldzaamheid/comment-page-1/#comment-215316
Danny says:
14 juni 2013 om 15:40
@18 Zie dát maar te betalen. Alleen schoolkosten al beperken Natives tot hoog uit 1 of 2 Kind. De allochtoon etc worden positief gediscrimineerd al zo lang Ik Leef en moeten met 8,1 kind wél mafieuse inkomsten hebben waarbij die families zich in elke wijk inderdaad meer als mafiabendes gedragen en het Woord Gezin geheel Geen inhoud geven. Aan dat gedrag en zulk samenstelling werken ze ook van uit de religien met absolute mafiapraktijken die de wijkterrorismen en Landelijke Kinder verkrachtingen/misbruiken ook leiden en als je vast al weet gefaciliteert en af geschermd door elke niet native burgemeester aka ramptoerist aka plundertripper aka bankenbendelid aka fourminutemen!

Dat zijn allemaal hitlers en mengele´s met groetjes uit china en azerbaidjan waar de bankenroots zetelen en Ons Geld en Industrie heen is gesleept onder allerlei voorwendsel van uit de eigen politiek wetenschappen en eucommisie.

Dan nog van tevoor moeten Weten dat Je Kind op scholen met dat tuig en allemaal joodse bendeleden(monopolie kalbfleisch crecheperikelen van de rockefellers en banken en deze wetgevers) en geen Bescherming what so ever.

En terrorist en genocidenpleger job cohen net nog de ene Poging Blanke Kinderen dan Wél Beschermd en Onbesmeurd op Eigen Scholen te geven snel gesaboteert saampjes met die liederlijke vrind alexander pechtold van hem.

En die joden zijn ook helemaal ziek geworden daar boven en al hun kinderen en jeugd wordt ook massiefst misbruikt verkracht en tot klopjachten door die allochtonen en afrikanen in de Wijken aan toe op hun Kleintjes, #Sick heel die eliten politici en banksters en hun eucommisie ´s Werelds ergste slavenhandelaar erger dan de voc die dus nooit weg was.

Die zijn van Ons de volgende derde wereld aan het maken waar ze dan ook vandaan kwamen alvorens aan Ons te beginnen. Zelfs al Onze techniek Wetenschappen Knowhow gefileerd uitgevreten en geexporteert. Alleen hun rekeningen laten ze wél achter!

19

http://boinnk.nl/blog/59311/op-naar-de-8-miljard-en-de-europeaan-wordt-een-zeldzaamheid/comment-page-1/#comment-215259
Danny says:
14 juni 2013 om 14:19
@7 Hét Geestelijk Materieel en Fysiek onaantrekkelijk cq Angstwekkend maken van Kinderen Krijgen IS onderdeel genociden/exterminaties. De islamiet die al langer een handlanger van de bankiers en adel is hebben daar met hun 8,1 kind geen enkel last van anders om.

10

http://boinnk.nl/blog/59311/op-naar-de-8-miljard-en-de-europeaan-wordt-een-zeldzaamheid/comment-page-1/#comment-215257
Danny says:
14 juni 2013 om 14:15
Ja klopt wegens voortdurende genociden op de Europeaan al 2800 jaar door de asiaten wegens diverse plannen en Mind controled bevelen van exterminatie en vernietiging der Schepping tot slaafmaking en alles er tussen als asiatische exterminatie/kolonisatiewerken. En de Europeaan is hoofdtarget op de exterminatielijsten wegens dat ze geen goede slaaf zouden zijn. Alle andere rassen zijn wél goeie of betere slaven volgens een rabbi(Ik Meen rabbi weis) Dus de bankiers adel en religien werken aan ons uitsterven alsmede hun politiek en wetenschappen(kizzinger medische wereld media drugshandel geweldveroorzakingen en oorlogen ziekten epidemien gebrek en starvations. Ook de hongerwinter was een holomodor gelijk aan Ierland 1820 en de Russische en huidig afrikaanse holomodors

Geen Aardappelschimmeltje zoals heel de wetenschap en scholen Ons al tal van decennia voorlogen – irishholocaust.org

Meer van hun plunder en exterminatienetwerken naast ook de banken(ba Ank > vernietig God´s Schepping een 8000 jaar oud faraoisch bevel) visionair.nl/ideeen/mensheid/kunstmatige-levensvorm-vernietigt-aarde

Ook is het tal van Wereldbewoners wegens grootscheepse genociden alle tijd al vast op 5 miljard Máár de Volkssamenstellingen veranderen razendsnel wegens die exterminaties. De opzwepende aantallen worden al heel Mijn Leven lang rond gegild en zijn een psyops om oorlog genociden meer acceptabel te maken en U zich schuldig te laten voelen om Uw ér Zijn!

9

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/06/13/zo-beveiligt-u-uw-computer-tegen-de-aivd-en-nsa/#comment-15477
Spotje says:
June 13, 2013 at 10:56 am
misbruikte zelfs Kinderen. Zijn daarom alle Kinderen verrrot? Daar naast kan porn amper via tor daar dat uit beeldmateriaal bestaat en dan het netwerk plat legt met in Nederland amper 6000 gebruikers. Zie /usage

Download zelf anders even een filmpje of zo via tor?

Kinder porno wordt geupload met zeer moderne state of the art computers en netwerken – Tipje – ybo buruma al is eigenaar van pussyclub.nl via aan holding en houdt zich met computerhacken/aanvallen bezig en was heterdaad betrapt criminele activiteiten te bedrijven inzake de hofnarzaak. Ga dán maar Voorstellen wát voor netwerken wél worden misbruikt van je belastingcentjes! Mét de Kinder pornoservers een internationáál bovenwettelijke onaantastbare status met geheel de Wereldmedia en stegeman incluis justitie er bij áls je die webs één Krásje bezorgd.

http://boinnk.nl/blog/58909/58909/comment-page-1/#comment-214803
Danny says:
13 juni 2013 om 05:06
Ja daar voor zijn al die servers ook speciaal opgezet in ook een zeer behoorlijk internationaal monopolie. Zoals hun banken wereldwijde netwerken er zijn om de Mensheid in de slavernij te drijven en houden en die servers om af te luisteren wié daar bezwaar tegen heeft.

5


http://boinnk.nl/blog/59222/obama-wordt-geplaatst-in-de-rol-van-de-komende-anti-christ-maar-is-het-niet/comment-page-3/#comment-214801
Danny says:
13 juni 2013 om 02:32
@6 ga jij je nietjoodse vrouw ook de nek omdraaien of je mini me´s die je bij haar werpt?
http://boinnk.nl/blog/59231/nederland-loopt-een-risico-van-maar-liefst-60-miljard/comment-page-1/#comment-214798
21
Danny says:
13 juni 2013 om 02:21
De ecb met mario draghi is puur crimineel en deze gaf mark rutte nog 1 miljard steekpenning om de extra griekenlandlening van 200 miljard te helpen rond te krijgen. Omkoping op toplevel that is. Dán nóg meer Schaden to be dat alles ten kwade is wel een te verwachten beeld.

10

http://boinnk.nl/blog/59180/pas-op-met-kritiek-over-moslims/comment-page-1/#comment-214796
Danny says:
13 juni 2013 om 02:17
Hmm die examens mischien zijn er betalingen in natura bij de Jongeren mee af geperst? 53% van alle academisch diplomas is ondertussen vals en gaan voor een 2000 euro over de toonbank en in de tijd van van mierlo voor 5000 guldens waar die oa heel Pakistan nog mee bediende. Maar dus ook 53% van alle wetenschappen worden bewoond door zulk metier en kalibers en 53% van alle wetgevingen overheden topfuncties advocaturen besturen en dán is een van tevoor gecorrumpeerde ook een uitkomst als ze al met van te voren aan gedane studieschulden al corrumperen cq onderdanig en gehoorzaam te krijgen.

21


http://boinnk.nl/blog/59219/hoe-besteel-je-als-overheid-je-werknemers/comment-page-1/#comment-214473
Danny says:
12 juni 2013 om 14:17
Ze stoppen overal ook al zo veel mogelijk in gevangenissen daarmee die gratis zga gratis aan de slag moeten.

3

Danny says:
12 juni 2013 om 14:18
Dan de gehandicaptenwerkplaatsen en stromen verhandelde slaven nog

4

Danny says:
12 juni 2013 om 14:24
Anderzijds haalt het wel al die bruine Kinder knijpers ook van Straat en kunnen de Kids weer wat Veiliger in Hun Zandbakjes Spelen.

5

http://boinnk.nl/blog/59175/de-latijnse-lucifer/comment-page-1/#comment-214451
Danny says:
12 juni 2013 om 13:36
luci fer(fyer) lucide illuminat light Life Gabriel http://url.ie/hlze

27
http://boinnk.nl/blog/59070/conditionering-apenmensen/comment-page-2/#comment-213672
Danny says:
10 juni 2013 om 20:09
Nog wel een gevolgje/oorzaakje(vicieuse cirkel) van de statussen de klassen en de verwoestende gevolgen tot in het diepste geluk http://www.twitlonger.com/show/n_1rkoicv

7

http://boinnk.nl/blog/59070/conditionering-apenmensen/comment-page-2/#comment-213657
Danny says:
10 juni 2013 om 19:39
Tot zga gister hadden in uw statuswerelden de vrouwen kinderen en meisjes al helemaal geen status of bescherming tegen de misdaden en liederlijkheden van uw statussen en klassen. Zeventiger tachtiger jaren nog moesten Vrouwen zélf nog beschermende wetgeving tegen de varkens van de status en klassen af dwingen.

U zegt Mij welk klasse te zijn en Ik u wát u bent voor lowlife voor zwijn!

6

http://boinnk.nl/blog/59070/conditionering-apenmensen/comment-page-2/#comment-213655
Danny says:
10 juni 2013 om 19:35
@46 status en klassen komen uitsluitend van de geest van Kinder verkrachtersculturen af en hebben met hun haat en angsten maatschappijen en beschavingen ingericht. Voor Gezonde Mensen is status en klassen grootste Kolder.

Dat is gebaseerd op vernedering ontmenselijking haat en angst!

Ook dat u wát suggereert voor te stellen boven mij is zo een misdaad dat er mee wordt bedreven en natuurlijk al vele vele eeuwen als excuus voor censuur slavernij misbruiken roof en plunder.

5

http://boinnk.nl/blog/59092/alex-jones-uit-zn-dak-op-de-bbc-echt-of-gespeeld/comment-page-1/#comment-213581
Danny says:
10 juni 2013 om 16:46
Die conf is zeker Democratie en Recht en Veiligheid ondermijnende bilderberg Mind control Kinderklasje voor Landsleiders waar de banken achter zitten (en meer twitter.com/AnastasiavanE/status/344065840926322688 ) waar Ze stuk voor stuk elk bedrogen en belogen worden om de Wereld de Toekomst en de Stand van Zaken door bankenlobbyisten als pseudowetenschappers en pseudofeiten geponeerd zoals ze heel de warmtevluchtelingen(al 16 jaar geen opwarming en ware oorzaken verzwegen) en overbevolkingsscams(alle tijd vast op 5 mld) en alt&oil energiescams en bedrog ook voor dé kiesjes kregen en verders ÈLK politiek nationaal én internationaal agenda VALS IS!

Daar hebben dé elitairbankaire Mind controlspecialisten Zé voor zich alleen om even bij te schaven en programmeren. Die ook al wat eeuwen via de schoolsystemen en academien werken en daar ook vaak aan te treffen zijn en per kern massief in de massale jaarlijkse internationaal georganiseerde Kinder misbruiken/drogeringen(ENIG oorzaak ALLE drugs alcohol an tabakverslavingen>bendelid edith schippers maakt dat wel harde cash met woekeraccijnsen en woekerpremies) betrokken. stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/06/09/explosiefmoorddadig-bepaalde-justitie-en-politie-corrupt-tot-op-het-maffia-de-vries-bot/#comment-15303

Zo bedonderen staat en zenders als rtl7 Ons weer om de haverklap om alles ook in hun elitairbankaire belang. twitlonger.com/show/n_1rkoes3

De Rekening Voor de bankiers bedraagt per berekeningsdatum juni 2012 4 triljard Euro di 4000 triljoen Euro di 4000 000 miljard Euro mét debetrenten!

*Btw Alex Jones is vaker van besef wanhoop en afgrijzen uit zijn dak gegaan en dat is echt!

7

http://boinnk.nl/blog/59095/de-nederlandse-bank-2013-jaar-van-de-zure-appel-2014-jaar-van-de-citroen/comment-page-1/#comment-213535
Danny says:
10 juni 2013 om 14:48
2015 azijn 2016 zoutzuur 2017 mierezuur 2018…..én vóor hén alle jaren en alle dagen ….táárt zondér stáárt.

http://boinnk.nl/blog/59070/conditionering-apenmensen/comment-page-2/#comment-213497
Danny says:
10 juni 2013 om 14:21
@Tonnere het is wel zo dat Christus een Jood was. Maar even bedenken dat de Blanken tm 600 jaar gelden Joden werden genoemd voor de hedendaagse Fake joden zich zo 200 jaar geleden begonnen te noemen. Deze misdaadcultuur is al vele milennia enorm geniaal met Rechten en Identiteitsroof naast dé roof van ALLES Andere ook.

@1 De geschreven religien zijn gehaktmolens tegen elk Geloof ten kwade en ter dwaling bedoeld. De Waarheden er uit voor meesten niet achterhaalbaar. Meeste Kans van Slagen áls Men het Eigen Hart Volgt Wegens We Tóch naar GOD`s Evenbeeld(Spirit) of Gelijkenis Geschapen Zijn Hebben We de Schrift in Onze Harten Mee Geboren Staan!

Wat aapmensen https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/06/09/explosiefmoorddadig-bepaalde-justitie-en-politie-corrupt-tot-op-het-maffia-de-vries-bot/#comment-15297

3

http://boinnk.nl/blog/59070/conditionering-apenmensen/comment-page-1/#comment-213176
Danny says:
10 juni 2013 om 00:24
@42 Van Alverzoening heeft u blijkbaar geen kaas gegeten maar in ieder geval zegt dat niét dat alles wel geaccepteerd zou worden! OH  O

En veel terechter gesteld: Waar is die van u eigenlijk eens of heeft u geen?

43

http://boinnk.nl/blog/58920/dit-wordt-een-historische-bilderberg-conferentie/comment-page-2/#comment-213173
Danny says:
10 juni 2013 om 00:20
@20 Zou u het niet willen weten dan als er een satanist die in kinderen pist onder de uwen is?

22

http://boinnk.nl/blog/59073/naam-klokkenluider-onthuld/comment-page-1/#comment-213168
Danny says:
10 juni 2013 om 00:16
Dan is nsa ook betrokken bij de aanslag op Utoya! Waar google en andere internetbedrijven in de weken voor de aanslag tientallen miljoenen oppositie accounts sloot en bendelid jens stoltenberg de dag voor de aanslag zijn europareis af brak en naar huis keerde.

En hoé breivik´s mentor dé noorse politicus christopher polak(pollock)en anders breivik elkaar gelijken: Utoya weer een streek van israel en de bankiers http://no.linkedin.com/pub/christian-pollock-fjellstad/36/972/224

1

http://boinnk.nl/blog/58920/dit-wordt-een-historische-bilderberg-conferentie/comment-page-2/#comment-213163
Danny says:
10 juni 2013 om 00:10
@8 Grove laster! U zelven doet dat andersom alleen maar en moet met eerste argument dat waarheidsgetrouw is nog komen. Ik zou andersom zeggen ga met uw rascistenlaster een eindje rijden?

Én wát wist u ook al weer van satanische rituelen te vertellen?

17http://boinnk.nl/blog/59070/conditionering-apenmensen/comment-page-1/#comment-213156
Danny says:
9 juni 2013 om 23:56
@38 Ja wél maar dat is de geschiedenis uit geschreven door uw broodheren. De joden? Welke joden en wanneer daar de Blanken Joden genoemd werden tm een 600 jaar geleden en de huidige nepjood/asiaat zich per ca 200 joods noemt en in vredestijd: Dan noemen ze ons nóg joden als het oorlog is.

Israel heeft als zodanig nooit bestaan om betekenis voor de uwen te hebben en lag rondom het Vanmeer. Waarbij Noah´s Ark op de Ararat aanlegde om de laatsten van zijn Volk te halen om aan de dood die de farao over hen bevolen had te ontkomen.

Het israel dat voor u verzonnen is wegens de olie en grondstoffenbelangen en volgende bezetting van dat gebied met wat valse claims. Dat u zó dep bent dáar in te trappen zegt dat u gehersenspoeld bent. Religien zijn om de lage en laagste klassen van de volken te bedonderen en mennen en dá gá goé!

Wilt u Waarheden Gaat U Stáán wilt u leugens blijft u zitten!

39

http://boinnk.nl/blog/59070/conditionering-apenmensen/comment-page-1/#comment-213151
Danny says:
9 juni 2013 om 23:45
@35 Ook 2500 jaar geleden niet! U zult in de war zijn met het Palestina van Daniel waar Christus op de Golgotha gekruizigd werd?

37

http://boinnk.nl/blog/59070/conditionering-apenmensen/comment-page-1/#comment-213148
Danny says:
9 juni 2013 om 23:43
@32 Geen nieuw idee was het doel van die terreur maar de waarheid zelf aanvallen. Een geval van volksverkrachten via de waarheid zelf en de gevolgen voor alle weten en waarheden destraseus.

Deze terreur bestaat nog in vele vormen en wordt oa door de wetgever gestuurd oa door om alles wat men zegt of verhaalt crhonisch te dreigen met aanklachten moeten bewijzen gevangenis kosten … ondergang dus.

Ook de wetenschappen al 100 jaar hun terreurnest tegen waarheden en zijn meeste populaire natuurkundige theorien simpel waanzin en onwaarheden. Geen goede invloed op de gezondheid en hersenwerkingen zonder meer als leugens en bedrog de maat aller dingen geworden zijn.

Wél is het heel gemakkelijk om dán met dezelfde leugens en bedrog miljarden te stelen oa met darkmatter higgsboson quantummechanica einstein nobelprijs die allen alleen maar belang dienen en propaganda.

Iedereen zó gehersenspoeld dat alle gezonde verstand al lang opgehouden had te bestaan en alles van staats en wittejassenwege maar klakkeloos geloofde.

36

http://boinnk.nl/blog/59070/conditionering-apenmensen/comment-page-1/#comment-213139
Danny says:
9 juni 2013 om 23:33
@29 Waar haalt u vandaan er zou 2000 jaar geleden een israel bestaan hebben?

31

http://boinnk.nl/blog/59070/conditionering-apenmensen/comment-page-1/#comment-213138
Danny says:
9 juni 2013 om 23:32
@25 Als u niets weet te zeggen mag u ook zwijgen blijven .

@27 Dat komt voornamelijk door de selfrighteous meute hier die een bezoeker aanvallen als die hen iets onwelgevalligs zegt. En `t lijkt een hele meute hier. Dan is al snel elk topic verwoest. Doen ze op heel veel blogs net als een plaag. Ja dán ejbron…een van hén en weer het andere uiterste andersom wél dan.

30

http://boinnk.nl/blog/59055/komeet-ison-doet-de-gemoederen-nu-al-oplaaien/comment-page-1/#comment-213122
Danny says:
9 juni 2013 om 23:12
@1 Nee begrijp er niets van. En zelf vervullende profetien staat de Wereld bol van de gevolgen en doden. Een argument een bewijs is zulk samenrapen niet ook daar er geen enkel ervaring of bewijs is dat zulke periodieke omstandigheden wat zouden zeggen.

Dan is dát de dogon het al hadden over sterrenstelsels en hoé deze opgebouwd waren lang vóor dezen ontdekt werden zeer veel meer waarde als indicatie voor “er is meer en er wás meer.

9

http://boinnk.nl/blog/59070/conditionering-apenmensen/comment-page-1/#comment-213119
Danny says:
9 juni 2013 om 23:05
@23 Ja en we hebben al zoveel maniakken zoals dat alle moordenaars en terroristen al exclusief nepjoden gebleken zijn. Dán de struikgewasproblematiek rond de creches en peuterschooltjes nog! Hebben jullie jé daar in brazilie nou ook al de creches en peuterschooltjes in gegroomt? Kinderen verkrachten en misbruiken how low can a religion go?

En steeds maar met pseudobijbelse onwaarheden smijten als of dát hét antwoord op alles zou zijn is ook wel wát ziekjes.

24

http://boinnk.nl/blog/59038/hoe-hoger-opgeleid-des-te-dommer-dit-geldt-uiteraard-t-a-v-ons-onderwijs/comment-page-1/#comment-213109
Danny says:
9 juni 2013 om 22:57
@19 Alstublieft.

@15 ejbron censureert raciaal. Veel van de nepjoodse blogs en sites bannen en censureren raciaal en naar israel´s geopolitieke interests. Heel de media en door hen gegijzelde overheid ook. Daarmee isoleren ze ook al hun joodse achterban en volk van juiste informeringen en houden hen zo mis/bruikbaar voor hun seculiere misdaden. Het is niet alleen zó dat een ander niet mag zeggen van ze maar dat hún volk ook niets anders dan hén hóort. Zo misbruiken ze die religien en seculiere kerktjes en schooltjes van ze ook. Als raciale terreurnesten waar huurlingen en moordenaars soldiers op gekweekt worden met beria mindcontroltechnieken er bij.

Al die jonge joden hebben de uitstraling van een tristan van der vlis fullpull Stockholmsyndromen en disasters to come.

Daarom ook hebben zij en ook hun collaborateurs van de islam allemaal raciale kerkjes en schooltjes waar ze hun kinderen mishandelen en in haat ophitsen en laten ze slachtoffervolken die ze net aan het uitvreten zijn geen schijn van kans op eigens als veilige schooltjes en waarheden leren zoals elitejood en zwaar misdadiger job cohen laatst nog de plannen voor veilig blanke schooltjes voor die paar laatste blanke nederlanders saboteerde.

Tegelijk in de eigen kinderen ook alle eigenheid er uit rammen neuken en liegen daarmee die horig minion worden. Al hun schooltjes en religien zijn opgezet door de adel en bankiers in eigen belang van die bovenlagen ten koste van allen en iedereen en heel de planeet.

Het is – in principe – geen kwestie van ras maar van elite en alle volken die misbruikt worden en ook tegen elkaar. Ook de besnijdenissen al zijn verkrachtingen om de kinderen los te maken van alle eigen wezen en wil. En ze werden monsters!

Bij rascisten als ejbron mag alles van moslims en nederlanders gezegd worden maar geen kritiek whatsoever. Dat is volledig strokende met israelisch geopolitiek belang van het moment en anders niet. Dat is zuiver crimineel.

21


http://boinnk.nl/blog/59070/conditionering-apenmensen/comment-page-1/#comment-213093
Danny says:
9 juni 2013 om 22:35
@15 Die zal je niet helpen! Beetje inhoud is wél gewenst als je zulk wijsheden strooit.

@16 Ja lobke en u ook veel liefde van uw dochtertje toe gewenst aan elk die wil! U doet er goet aan net als de nepjoden in de tempel er met de kassa bij te gaan staan dán heeft u er nog wat aan.

19

http://boinnk.nl/blog/59070/conditionering-apenmensen/comment-page-1/#comment-213087
Danny says:
9 juni 2013 om 22:30
@12 Ja dat selfrighteous opportunisme en raciaalreligeuse egoisme hangt wél de keel uit. En dát tegen alle feiten en waarheden in. Dan is er ook een steekje los.
Zo erg dat ze helemaal hierheen komen om óns te zeggen wát we wel en wat we niet zouden mogen zeggen. Ultrafascistische criminelen en dús huurlingen meer kan ik er niet van maken. Zo heet dat tóch als je verkrachtend en plunderend van andere volken leeft?

14

http://boinnk.nl/blog/59070/conditionering-apenmensen/comment-page-1/#comment-213080
Danny says:
9 juni 2013 om 22:20
@9 alleen deze pagina al heeft overbevolking! Is heel deze site zo? Een soort buitenlandkanaal van haatrael? Zitten er hier meer dan in israel. Moeten jullie daar niet aan het werk?

11

http://boinnk.nl/blog/59070/conditionering-apenmensen/comment-page-1/#comment-213074
Danny says:
9 juni 2013 om 22:12
@7 Heel jammer dat egoistisch selfrightheus opportunisme met een oostindisch autistensausje zó de toon wil zetten steeds als ze dan zó geloven in volvoering van een god die wat zou hebben beloofd. Alleen aan wát u claimt(net als al die fake holocaustclaims) kan ik zien dat de heel verkeerde u leugens in gefluisterd heeft!

8

http://boinnk.nl/blog/59070/conditionering-apenmensen/comment-page-1/#comment-213067
Danny says:
9 juni 2013 om 22:05
@3 Religien zij dé ergst denkbare blasfemien! Hoé een bedrog van eeuwen en millenia zal zelfs u en uw nep israelische volk van vooral pakistaanse huurlingen die daardoor de weg en het geheugen in fraudofabuleuse wanen kwijt zijn nog beleven!

5
Danny says:
9 juni 2013 om 22:05
@4 Klopt niét!

6
http://boinnk.nl/blog/59070/conditionering-apenmensen/comment-page-1/#comment-213056
Danny says:
9 juni 2013 om 21:52
Zo werden al vele eeuwen de devoot voor hun minaretten biddende moslims nóg geloviger als er een niet zó gelovige weer eens voor hun ogen te pletter viel en sloegen uit doodsangt daarom hun kinderen volk en straat neer vóór die ooit wát dan ook konden zeggen of protesteren. Voor ons hadden ze weer meer de brandstapels en kruizen. De religien zijn dan ook religien(religie=nauwkeurig waarnemen) des doods en slavenhouderijen voor de bankiers en adel van begin en staan tussen ons en God.

1
Danny says:
9 juni 2013 om 21:53
@1 Maw religien zij dé ergst denkbare blasfemien!

2
http://boinnk.nl/blog/59038/hoe-hoger-opgeleid-des-te-dommer-dit-geldt-uiteraard-t-a-v-ons-onderwijs/comment-page-1/#comment-213051
Danny says:
9 juni 2013 om 21:44
visionair.nl/ideeen/mensheid/zijn-nederlandse-scholen-eigenlijk-hersenspoelmachines

visionair.nl/ideeen/filosofie/waarom-hebben-laagopgeleiden-vaak-gelijk

visionair.nl/?s=onderwijs

16

http://boinnk.nl/blog/58901/hoe-naar-hartelust-te-stelen-te-graaien-en-te-roven-en-toch-niet-van-diefstal-beschuldigd-te-worden/comment-page-1/#comment-213014
Danny says:
9 juni 2013 om 20:56
@12 Aanvulling:

stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/05/16/vvd-godfather-halbe-zijlstra-liegt-in-nrc-verzorgingsstaat-is-onhoudbaar-voor-de-gewone-man/#comment-15268

stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/05/26/johnny-de-mol-op-reis-in-zijn-gastenhol-waar-is-de-lul-van-de-mol/#comment-15267

17

http://boinnk.nl/blog/58867/waarom-in-vredesnaam-g-d-schrijven-en-god-bedoelen/comment-page-3/#comment-213008
Danny says:
9 juni 2013 om 20:49
@41 Klopt het dat u kleine kinderen misbruikt heeft?

42

http://boinnk.nl/blog/58901/hoe-naar-hartelust-te-stelen-te-graaien-en-te-roven-en-toch-niet-van-diefstal-beschuldigd-te-worden/comment-page-1/#comment-212561
Danny says:
9 juni 2013 om 09:09
‘Het staat buiten kijf dat het de bedoeling is om de schatkist te spekken.’

Ik meen dat deze bewering vals is en de bevolking dmv misbruik instanties beroven een beter beeld is gezien de hausse aan zelfverrijkingen die ze zichzelf opleggen.

Erger nog van de al in 2006 gegeven 4,6 miljoen verkeersboetes zei de politie zelf al dat er ten hoogste 35.000 terecht hadden geweest. desondanks dreven ze het aantal boetes per jaar op tot tot de 14,2 miljoen. Dit al ca enkele decennia chronisch intrusieve systeem van belagen misbruiken dezen voor zelfverrijking en volksverkrachting.

16

http://boinnk.nl/blog/58867/waarom-in-vredesnaam-g-d-schrijven-en-god-bedoelen/comment-page-3/#comment-212559
Danny says:
Je reactie is in afwachting van moderatie.
9 juni 2013 om 08:55
De satanisten mogen de naam van God niet uit spreken. Wél mogen die tweejarige peutertjes in satanische verkrachtingsrituelen misbruiken bedonderen en absolute trouw af dwingen.

40

http://boinnk.nl/blog/57410/het-is-spijtig-dat-ook-op-dit-blog-geldt-dat-als-de-kat-van-huis-is-datt-dan-de-muizen-op-de-tafel-dansen/comment-page-2/#comment-191448
Inderdaad wel degenererend zulke antwoorden als men vriendelijk naar bedoeling vraagt. Alhoewel devolutie in conservatief(zelfverrijkend) milieu wel enig rust en schijnveiligheden levert behalve voor de slachtoffers die dat gelag dan betalen oa wegens het tot stilstand en zelfs achteruitgang brengen van de omgeving.

Kijk maar met een voorbeeldje

http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/05/02/stijging-uitkering-220000-euro-staatsomroep-top-parasieten-in-crisis-tijd-en-waarom-ook-niet/#comment-13152


http://boinnk.nl/blog/57406/deel-2-de-rijke-man-en-de-arme-lazarus/comment-page-1/#comment-191144
S.Hulsoord says:
2 mei 2013 om 11:03
39 daarmee ik mijn gekrijs de wereld in kan typen en een plekje heb voor mijn koffiepot natuurlijk! En natuurlijk dan de lezers ook niet kunnen ontsnappen. Daarom is die rond.

Kijk Meson..échte wetenschap!

40http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-3/#comment-191133
S.Hulsoord says:
2 mei 2013 om 10:14
btw wat ik op 44 beschrijf doen ze ook met dezelfde bedoelingen door die chronische massa migraties te plegen en de wijkterrorismen in te voeren waar ze maar kunnen om alle Native Volken achter het behang geplakt te houden. Alle eeuwen van hun werken al.

14

http://boinnk.nl/blog/57406/deel-2-de-rijke-man-en-de-arme-lazarus/comment-page-1/#comment-191131
S.Hulsoord says:
2 mei 2013 om 10:01
35/-36 recht bestaat helemaal niet. Wat u mogelijk wilt is dat onrecht oftewél misdaad en geweld van u weg gaan? Dat maw is misdaad van u weg willen.

Maar recht of onrecht bestaan helemaal niet. Dat is een uitvinding en mind controlproduct van de parasiet.

De asiaat die 14de eeuw voor de zoveelste blinde keer zag de planeet weer eens veroverd te hebben keerde toen de overweldigingsoorlogen die zij tegen alle volken voerden om naar een chronische onderdrukkings en exterminatie oorlog. En brachten daar voor vormen van overheden als kerken staat wetgevingen eisen plichten dwang schooltjes aan ter slavernij en gevangenhouding der volken. Heden nog zwichten we onder de rat de kinder verkrachter de schat … en hun récht van onrecht!

37

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-3/#comment-191125
S.Hulsoord says:
2 mei 2013 om 09:35
9 ah weer een volkomen tevreden en voldane klant!

Is dat omdat u joods bent of zijn er serieuse bezwaren?

11

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-3/#comment-191079
S.Hulsoord says:
2 mei 2013 om 01:36
45 met heel die demmink houden ze bij voorbeeld ook al heel dat alles misbruikende en 8,5 miljard per jaar wég tappende mafia jeugd zorg buiten beeld.

Als je enkel al na gaat waar de desbetreffende onderzoekers en klokkenluiders hun obsessieve prioriteiten hebben kan er al wat geconcludeerd worden. Misbruik en geweld termineren heeft toch wel voorkeur bij echte klokkenluiders en Goede Mensen ook. Dan is demmink al lang passé. de voetbalclubs de jeugdtvprogrammas zijn zelfs al aan de beurt geweest.

6

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-3/#comment-191076
S.Hulsoord says:
2 mei 2013 om 01:30
45 daar zijn tal van sleutels en invalshoeken. Echter is demmink geen eens een issue meer daar die allerlei dingen al lang niet meer doet.

Wat ik zelf wel meer issue vind is dat hij misbruikt wordt door eigen metier om zeer veel groter zaken te verbloemen en met hem uit het oog de downplayen. Tal van onderzoekers inzake demmink zijn helemaal geen onderzoekers maar dode wegen inleidende en houdende spindoctors der banken. Ook geheel het koningshuis is een afleidingsspin van hen evenals ze eind 2009 vele afleidingsspins en afleidingen op de media brachten als verwatering afleidingen en verbloemingen als de vaticaanhetsen en incluis valse vaccinatiecampagnes en reccesies en landen en bankenfaillisementen kweken die toch al aan zaten te komen. De WtC aanslag zelfs was ook al een afleidingsspin en een plan b van de mislukte poging ons in 2000 na plundering van honderden triljoenen te verdampen in een atoomoorlog.

3

http://boinnk.nl/blog/57406/deel-2-de-rijke-man-en-de-arme-lazarus/
""Abraham (toen nog Abram) en Sara konden lange tijd geen kinderen krijgen""

Nee ab ra amon ra de derde faroa van de amon dynastie was abraham en zijn vrouw heet Saba waar de saba ath de sabbat naar werd vernoemd ter herinnering  aan zijn vrouw die stierf bij de geboorte van hun kind door steniging wegens hun schending van het zwaarste taboe der mensheid de aanwezigheid van de Liefde en God in hun samen zijn. Desondanks een enorme evolutie in de abyss van de zondvloed.

canaan vati caan.

lazarus lazar de rus. lazer op lazerus dronken lamlazerus.

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-2/#comment-191061
S.Hulsoord says:
2 mei 2013 om 00:42
41 een vreemde offtopic vraag opeens? Maar koos h is een nazaat van een rotchild zoals ze hele bussen vol bastaardjes voortbrengen in subklassen die ze dan africhten ten kwade en op de mensheid los lieten en als hulpjes in allerlei.

Joris demmink evenals wim dankbaar als willem holleeder als diederik samsom als peter r de vries zijn weer van vollenhovenbastaardjes en minions van ze.

Wat beiden gemeen hebben is adel en bankstermetier en samen dezelfde hobbies gehad hebbende.

Btw truus oldenbroek is weer de vrouw van joris demmink om de extreme verwikkeldheden in die metiers even te belichten om elkaars onderlinge misdaden haat en moordlusten en chronische grepen naar allenige almacht aan te stippen wat met de moord op meer dan 600 bankiers tegelijk met de titanic vast wel een tandje toe nam uit angst voor de zionisten.

Maar de vele geruchten over de afkomsten en afstammingen van menigeen zal geen onbekend terrein zijn?

De relaties tussen hen en ook direct familiair was zo weg gevreten dat ze enkel nog maar aan een hingen van de misdaden en samenspan in alle misdaden en opportunismen en zelfs de chinese li broers nadat heel de resterende banken en adelwereld hen geholpen had geheel de westerse wereld te ontmantelen onder zionismen en onder globalisatie en privatiseringssmoesen geheel hadden leeg en weg geroofd zelfs eigen directe familie in europa en Amerika met een al 2000 geplande atoomoorlog hadden willen weg vagen.

De laagste temperaturen op Aarde vindbaar bij hen. Dat zijn de werelden waar alle Liefde gedoodt werd alle Vrijheid en Zelfbeschikkingsvrijheden gevangen gezet in belang en plichten. De koningshuizen onze eeuwen oude slechtste voorbeelden en rolmodellen er in alsmede heden de industrialisering en verprostituering van elk stukje liefde dat ook is. Een hel voor Kinderen en Mensen ook!

Zo werken oa ivo opstelten de slachtoffertjes van alle misdaad weg door ze simpel een beroep te noemen.

44

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-2/#comment-191057
S.Hulsoord says:
2 mei 2013 om 00:23
@Martien ik ken die meson wél en heel goed ook!

Altijd zo heerlijk wetenschappelijk alhoewél het wat bol staat van de bet van betawetenschap. Een betárwetarschepper en vast chaosaanhanger als dát dan de kassa doet gillen en gloeien van misbruikt vertrouwen.

43

http://boinnk.nl/blog/57399/sprekend-als-de-draak/comment-page-1/#comment-191026
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 21:35
20 JS u heeft gelijk met uw voorzichtigheid en die piemijer is ook niet te vertrouwen oa gezien zijn seriele bijdragen die geen vertrouwen doch wrevel en achterdocht wekken naast onterecht raciale voorkeuren ook in recht en misdaad door te trekken wat helemaal niet kan met een fatsoenlijk beschaving dat oh zo een onsje minder geweld en oorlog wenst. Dán kun je geen schuldigen blijven polijsten en onschuldigen en slachtoffer maar blijven ophangen. Mischien is die nog meer te wantrouwen als die pluimpjes en aaitjes over de bol gaat geven? Doen hun bankiers ook en dán die lange diepe vál er na vol pijn en schuld ons geheel die weg toé gillende het zou onze eigen schuld zijn….en hún récht

24 Dank u. Er is vandaag hier wel meer min en meer gerelateerds geplaatst indien van interesse. http://www.twitlonger.com/show/n_1rk2n31

25

http://boinnk.nl/blog/57388/wie-offert-wie-voor-wie-vannacht/comment-page-1/#comment-191016
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 21:08
Odin dion isis ysis
Göteburg Götterburcht
Mephistopheles me phi stop hel es Land van de vijand.
walpurgis we all pur ge is – zuiveringen. op de achtergrond van tweede plaatje ziet men achter vrouw en zwijn ook twee nepjoden cq asiaten cq bankiersklonen cq romeinen in romeinse dracht. Het christendom werd door deze romeinen cq hedendaagse nepjoden gebracht wat een blik op italie frankrijk marrokko en meer ook laat zien wát daar aan verloeding huist. En dat door hen en een ander niet opgetekende zwijn stond en staat voor God die in Vrijheid in alle vormen met de mensen en kinderen omging.

De asiatische/nepjoodse kinder verkrachterhebzuchten gingen zo ver Onze God te smaden hij zou aan veelwijverij en hoeren en snoeren en verkrachten en réchthebben doen alsook hun verdraaingen van de griekse religien geloven en weten al laten zien. Tegelijk belegden ze met grofst geweld alle monopolie op all Onze Kinderen en gaten vastgelegd in hun eerstenrechten dat wij als eer aan die verkrachtersplaag opdragen doch een immens leed vertolkt van slavernij verprostitueringen bordelen en en Volks en Kinder verkrachtingen als recht en slavernij aan alles behalve onze Geliefden of God.

Mede de walpurgisnachten staan zo voor de Moord op alle Liefde en God.
En laat u de gevogen niet ridiculiseren van “oh kalverliefd en zo” dat ging en gaat om ook daar mee uiteen laten vallen van Volken en hun ondergang in slavernij en exterminaties…..en “vreemdgáán/oostvaren de dood in als slaven en hoeren naar de turken en arabieren eeuwen en milienia lang. Mede ook als men mét 12 jaar nog niet gertouwd was en na een strafjaar in de kinder bordelen der onedele notabelen nog niet met 13 dan. Dan werden de kinderen voor straf de dood in gestuurd als maatregel dat eenieder de door die nepjoden en hun kerken gecontroleerde kinder seriewerpfabrieken “dé huwelijken” zich in zou haasten als helaas laatste en enig redmiddel ter bevoorrading van de internatiopnale slavenmarkten der zuidelijken en die romeinen /christenen/nepjoden/bankiers.

Walpurgisnachten de zoveelste inquisities heksenvervolgingen vervolgings onderwerpings misbruik en onderdrukkingsstrategien van de bankiers ter onder de duimhoudingen van de Wereld en Europa. Zoals ze nu zo keurig met hun justities wetgevers oplichtersmedia oplichtersschooltjes oplichtersgeschiedsschrijvers en broodlasteraars en nazipolitie ook zo mooi doén.

Oa zo verloren de kinderen en mensen massaal hun vermogens tot spreken en communicaties taal en weten ook! Wát nu door hun doktoren als de mesons van deze edele wereld uitgelegd wordt als afwijkingen en eigen schuld!

49

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-2/#comment-191005
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 20:31
32 Ik bedoel een gelijk salaris voor eenieder van Geboorten af aan is Geen enkel onrecht hoor. En áls dán hebben we meer gebloedt en geleden dan u in uw gehele leven bijeen op dat weekmakende pluche en zouden we Recht hebben op zelfs méér dan u daar we u ook al voeden moeten met de paplepel!

Die rommel dat einde aan alle gebrek printen we gewoon genoegelijk bij en doen die roofbankiers ook al van den beginne en werden puisant rijk en vet. Dus dat Kán WÈL!

37

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-2/#comment-191003
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 20:17
32 valse inbreng en argumentatie om valse agenda en bedoeling dan eens simpelweg te antwoorden of niet. The day science died! Is de al lange gekende en gebruikelijke reactie van wetenschappelijk metier die als verschrikte peutertjes uit hun status en pluchenestjes worden gerukt als de darmpjes van een koe in het abatoir!

Ook uw slinkse alle vooruitgangen aan uw oplichtersscenetje toe schrijven en dan alle nadelen en rampen leed en ongeluk aan God en Natuur is u wel aan te rekenen! U Lijkt die vermaledijde politie wel die alle goeds aan zichzelf en alles verrots aan de burgers af schrijft ter budget en imagoboost van het kleine imagootje en kleine pikkie dat alleen goet is om twitterjochies te doen schrikken.

U snapt u zelf wel dat er in zo een leugenklimaat geen enkel waarheid of ware oorzaak vinden mogelijk is en dan toeschrijvingen op oplichtingen en misdrijven berusten. Geloof in u en de uwen is immers al lang een vroege dood gestorven.

Foei Meson!

36

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-2/#comment-191000
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 20:09
30 32 33 zo Meson dus u geeft wel zeer duidelijk God over al schuld van? Net zei u nog van niet?

Ook de logica van uw eerdere schrijven dat een schuldvraag en dus oorzakelijkheid en dus waarheidvinding en dus remedievinding ontliep en viavia de schuld dan maar bij God legde bevestigd u hier mee.

Door een of ander had ik indruk u zij academisch opgeleidt wat vast door uw kennis van feiten komt maar heb ik dat wel juist om verder vergissing van inschattingsfouten te voorkomen?

Waar haalt u de moed vandaan verder te bekritiseren of af te kraken waar u geen weet van hebt noch naar vraagt? einstein is wel degelijk history alsmede vele diverse kaskrakende populaire theorien en populismen ook.

Nog twee minpunten verzamelen en u mag een nobelprijs ophalen!

35

http://boinnk.nl/blog/57406/deel-2-de-rijke-man-en-de-arme-lazarus/comment-page-1/#comment-190993
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 19:56
25 werd een blikje haring en een kop koffie. Vanavond of van nacht dat andere menu als bijvoer dan maar.

28

http://boinnk.nl/blog/57388/wie-offert-wie-voor-wie-vannacht/comment-page-1/#comment-190991
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 19:53
47 yep mooi op gesomt die vlees geworden stilstand van elke evolutie en fatsoen die ons de heer moraal fatsoen wet woord religie geschiedsschrijver opvoeder en serieschuldeiser is geworden.

Btw wat nu israel is was vroeger Palestina een provincie van Israel dat rond het Van meer in turkeye lag en van de blanken was. De blanken woonden toen tot voorbij Irak. de vorsten van egypte haalden millenia lang ons als slaven. Bij de Joden van in de bijbel gaat het ook om de blanken en niet om die hedendaagse nepjoden die immers asiaten zijn maar volk van die faroas van nadat ze afrika uit gejaagd waren 2800 jaar geleden en kwamen als de eurasiaat de ondergang de dood. Dat we kaukasiers genoemd worden als rastypering komt ook omdat ze ons voor het eerst vonden in de kaukasusgebieden. En we door hen zelf Joden genoemd werden(Kind) omdat we veel kleiner dan zij waren. Vroegen ons ook steeds naar onze ouders die we niet hadden maar God. Niet te verwisselenen met de gedrochten van de faraodynastien en bankiers die zich ook goden noemen en rónd rapen roven en misbruiken dat het horen en zién verging!

Daar heb je een geschiedsflaw. Noah bracht de restanten van zijn Volk 8000 jaar geleden in veiligheid ver van hier. Ook de werken van de daarmee gepaard gaande bevrijding van de leden uit de handen van de faraos en de pakistanen ging met geweld niet van deze Wereld gepaard en is beschreven in de diverse asiatische geschriften en ook in de bijbel als men weet wat en hoe te lezen. Oa de lithium 6 restanten van een plutonium waterstofbom dat gebruikt werd om de optrek van de legers van de farao te vertragen en de exodus te kunnen volvoeren zijn al in noord syrie gevonden. De Ark liep nooit vast op Ararat maar meerde daar aan als baken voor de verre omgeving zodat zijn Volk het Schip konden vinden.

2800 jaar geleden dan werd de faraodynastie en hun volk zelf afrika uit gejaagd door de afrikanen en een mythisch machtig volk uit Zee. Mogelijk Vikingen die tussen de 8000 en 5000 jaar geleden ook al gek geworden en aangetast door de zondvloed al exterminatie oorlogen voerden op de amerikaanse kontinenten. Die exodus werd verwisseld met het verhaal en geschiedenis van Noah en het noodlot van zijn Volk. Identiteitsroof de Mind controlspecialisten die de faroadynasien en hedendaagse asiaat cq nepjood waren en zijn is hen gegoten als overweldigingsmiddel of trojaans paard van ene volk en mens na andere. Ook hun piramiden die ook in Europa staan oa een vlak onder de pirineeen begroeven ze om aan hun afrikaanse achtervolgers te ontkomen de moren. Exterminatie oorlogen die millenia Wereldwijd gepleegd werden en alle volken en leven troffen. De zondvloed en haar gevolgen.

Wat je beschrijft Gerard is die vluchtweg waarlangs de zich heden joods wanende asiaten werden geleidt door hun mind controlmasters van ene naar andere te beroven beloofde land en ze sindsdien al meer dan 32,000 oorlogen ons brachten en een even erge zee van leed en ondergang. En heden evenzeer misbruikt in het middenoosten nu.

Menig meent dat de oorlogen die hij of zij van eigen levensduur kent enkele oprispingen van eigen tijdsbestek zouden zijn. Nee al 13.000 jaar aaneen exterminatie oorlogen plunderingen aan de mensheid en vreden in warroomtoestanden van paniek en hysterien en gebrek.

De rol van de fakende nepjoden spelen ze ook pas 200 jaar sinds het middenoosten met de opkomende technologien als olie en grondstoffegebieden interessant werden.

De zoveelste beloofde landen die beroofd werden door de chinese bankenkeizers. Ook de drie wijzen van Bethlehem waren in werkelijkheid drie chinese rabbis die Christus in zijn kind zijn al kwamen vermoorden om zijn heerschappij voor te zijn in hun almachtsstreven over alle leven op Aarde. Drie wijsen uit het oosten en dan bedacht Bethlehem Beth el ligt in Iran dan is china oostelijk er van. De exterminatie en kolonisatiewerken van de asiaat!

48

http://boinnk.nl/blog/57406/deel-2-de-rijke-man-en-de-arme-lazarus/comment-page-1/#comment-190935
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 17:47
16 vreugher sloegen ze ons gewoon met die bijbels tot we heel devoot en gelovig waren en de ergste gevallen prikten ze gewoon dood! Dát was pas wijsheid en leren als een trein! Kregen ze hele legers devote moordchristenen mee voor hun roofkarretjes! Aan islamzijde doen exact diezelfden dat ook en moorden maar al half afrika onder de islamietenvoet! En wij weer bij hen voor exact diezelfde bankiers saampjes. Zucht religie is zóóó mooi bij mijn gouden badkranen!

23

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-2/#comment-190923
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 17:40
18 je moest eens weten hoe vaak ik krom lig van het lachen om al die hysterici! Heb hele hamsterwangetjes er van en is een cartman niks bij

21

http://boinnk.nl/blog/57406/deel-2-de-rijke-man-en-de-arme-lazarus/comment-page-1/#comment-190918
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 17:36
13 gaat u nu dan heel de avond alle bijdrage overal steeds verstoren met die inhoudsloze offtopic lappen?

14

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-2/#comment-190914
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 17:33
15 dat u meent dat dit mijn motief zou zijn geeft aan dat u dat dus wel van mening bent. Wát een paranoide wereld van simpleminds. En wat God met zijn Liefde en Zegen doét gat u geen ene reet aan mede daar ook u geen God´s kinder pooier kunt zijn!

Beter dat we uw liefde gaan verhandelen aan deez en geen en hebben we brood op de plank? Doen we die cor ook in het raam zetten.

17

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-2/#comment-190912
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 17:29
14 wie zegt dat ik wat te razen heb? Ben simpel aan het reageren en commenten als iedereen nou ja de beteren dan ook doen!

16

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-2/#comment-190905
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 17:26
hee lobke ook weer met haar ellenlange lappencensuur steeds weer en over al!

13

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-2/#comment-190904
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 17:25
10 voor uw al weer scheinheilig onwaar en herhaalde bewering hier verwijs ik u terug naar 4

Wanneer gaat u dan eens eisen dat anderen zich dan ook “kuch normaal naar mij toe gaan uiten? Dát liet u steevast verlet gaan in uw slinkse scheinheiligheden en ware bedoelingen!

U speelt het slim en over andermans ruggen heen en met al deze domme medestanders zal u dat lang kunnen doen! Bij mij echter bent u al gevallen!

12

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-2/#comment-190898
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 17:18
7 ook hier voor u meneer cor

boinnk.nl/blog/57406/deel-2-de-rijke-man-en-de-arme-lazarus/comment-page-1/#comment-190896
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 17:10
4 dát u zich als God´s hoogst persoonlijke kinder pooier steeds maar opwerpt is mij ook een uiterst blasfemische doorn in het Heilig Oog!

U heeft geen enkel macht recht of bevoegdheid tot welk zegeningen dan ook daar u geen weet en verstand van Goed en kwaad heeft noch de Schepper zelf bent! Begrijpt u met uw kippeverstandje?

Intimideren en imponeren met werken niet van u en van boven uw verstand en vermogen veeg ik Reeten mee!

5

9

http://boinnk.nl/blog/57388/wie-offert-wie-voor-wie-vannacht/comment-page-1/#comment-190897
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 17:16
41 nogmaals ondertusen wel hopeloos geval eleen >>> BETER LEZEN!

Dan blijft u me ook niet aankwaken en wás die pfff discussie van u al lang afgelopen en vergeten!

Tip : Als u naar ander zijde van deze Planeet verhuist heeft u minste last van mij!

42

http://boinnk.nl/blog/57406/deel-2-de-rijke-man-en-de-arme-lazarus/comment-page-1/#comment-190896
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 17:10
4 dát u zich als God´s hoogst persoonlijke kinder pooier steeds maar opwerpt is mij ook een uiterst blasfemische doorn in het Heilig Oog!

U heeft geen enkel macht recht of bevoegdheid tot welk zegeningen dan ook daar u geen weet en verstand van Goed en kwaad heeft noch de Schepper zelf bent! Begrijpt u met uw kippeverstandje?

Intimideren en imponeren met werken niet van u en van boven uw verstand en vermogen veeg ik Reeten mee!

5

http://boinnk.nl/blog/57388/wie-offert-wie-voor-wie-vannacht/comment-page-1/#comment-190891
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 17:06
btw nummer 37 is de inhoud ontopic en poogt u dat met uw ongemotiveerde en lege bijdrage offtopic te krijgen.

40

http://boinnk.nl/blog/57406/deel-2-de-rijke-man-en-de-arme-lazarus/comment-page-1/#comment-190883
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 16:59
Btw 2 aanvullende beziet u op wikipedia hun smeerlapperijen eens dat ze nog romeinen waren en de sabijnen uitbeenden! En dat is nog maar een eufemisme wát ze Europa en heel de Wereld deden! De vele artikelen op internet om hun sexuele en financiele misbruiken zal u ook de juist culturele ingang geven omtrent hoé hun religeus gelul en gelaster te bezien!

En die cor me maar weg willen hebben als ik dit soort dingen zeg die slaapfeestenklant! Snap ém! Er dan maar een kinder misbruikershol van maken van de Tempel van God´s Woord heeft die maling aan die rát!

3

http://boinnk.nl/blog/57388/wie-offert-wie-voor-wie-vannacht/comment-page-1/#comment-190879
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 16:53
Bedoel dit soort bijdragen zijn Goud waard en dan gaat u daar een ietwát overheen zeiken met uw gebral?

S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 14:44
Hoi eleen de rascistische laster en aantijgingen van op 5 ga ik geen eens in en dat moest je zonneklaar en duidelijk zijn!

Je verdere vragen zie ik een communicatiestoornisje in alsmede een kennisverschil. Jij zit nog aan de officiele kant van de bijbelse schrijfselen en ik al ver voorbij aan alles dat ze niet wilden zeggen of laten weten. Heel de christelijke religien is gebracht ná de Moord op Christus en al Zijn Woord was verdraaid en tot gif der Zielen gemaakt met de duivel die zich tot zijn vertegenwoordiger op Aarde had verklaard bij zwaard en de vlammen van zeer vele brandstapels rekstokken en wetten. Zelfs het Hebreeuws ooit het Woord van alle Leven en Volken(in alle Talen 1) verdraaid vergiftigd en verworden in bankairjoodse hand. Een parasiet die de Waarheid verliet en zich te goed deed aan talloos door hen aan gedaan leed en verdriet en mede zich daarmee als dé goede herder de hoop de trooster de wijze de verlosser van ons allen opwierp voor veel pingepinge oorlog en verdriet en zelfs inhuurmartelaar was en is en onze wetenschapper bankier doktor en president ook die allen satanisten zijn. Door verkrachting en geweld verdwaalde kindtjes. Door hun pijn geen geloof noch vertrouwen in wélk God dan ook!

De bijbel is totallos is failliet daar is zo veel in gerommeld en bedrogen dat men niet weet welk woord waar en welk niet. Wég er mee en luister naar uw verdriet dat tranen en daarmee de ware verlossing biedt zoals God bedoelde u te zijn een vriend en geen zwijn. Uw Verlosser ligt niet in een kerk in een boek maar in u zelf gegeven van begin der Schepping al als een zegen en niet als een vloek. AMEN RA http://samuel-heinemann.tumblr.com/post/18275941400/anders-gezegd

15

36

http://boinnk.nl/blog/57388/wie-offert-wie-voor-wie-vannacht/comment-page-1/#comment-190874
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 16:45
Hier cor voor u

boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-2/#comment-190871
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 16:44
3 u bent de enige die dat doet en enig nalezen van meneer homeboy zijn antigone bijdragen zal dat bevestigen smerige scheinheil dat u bent die minutie zoekt om mij onder vals voorwendsel wegens eigen motief poogt weg te krijgen. Valse judas!

Hoop dat u niet een hartaanval krijgt daar sommig zich mysterieus aan uw scheinheilig corrupte voorkomen laven als verkrachtte kindtjes dat aan hun misbruiker doén! Enig idee hoé dat kán?

U bent de enige die wég zet en wél de Waarheid God en alle Goede Fatsoen!

Dat u er hier een rascistisch jodenviertel/ghetto van gemaakt hebt is nou net geen geheim! Dát zij wél die kinder verkrachters en molesteerders!

alaaf smerige slaaf!

4

35

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-2/#comment-190871
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 16:44
3 u bent de enige die dat doet en enig nalezen van meneer homeboy zijn antigone bijdragen zal dat bevestigen smerige scheinheil dat u bent die minutie zoekt om mij onder vals voorwendsel wegens eigen motief poogt weg te krijgen. Valse judas!

Hoop dat u niet een hartaanval krijgt daar sommig zich mysterieus aan uw scheinheilig corrupte voorkomen laven als verkrachtte kindtjes dat aan hun misbruiker doén! Enig idee hoé dat kán?

U bent de enige die wég zet en wél de Waarheid God en alle Goede Fatsoen!

Dat u er hier een rascistisch jodenviertel/ghetto van gemaakt hebt is nou net geen geheim! Dát zij wél die kinder verkrachters en molesteerders!

alaaf smerige slaaf!

4

http://boinnk.nl/blog/57406/deel-2-de-rijke-man-en-de-arme-lazarus/comment-page-1/#comment-190859
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 16:36
“”Zij wist zich een heiden, een ‘hond’ zoals de Joden hen destijds aanduidden.”"

Ook hier weer een omdraaing. De hedendaagse nepjoden werden door de echte Joden de Blanke Europeanen inderdaad honden en ook kinder verkrachters genoemd naar hun gedragingen en gewoonten.

Dat nu nog hetzelfde willen interpreteren is van de daders de slachtofferrollen maken en de slachtoffers de daderrollen boven op al het hen aangedane Leed. Dat zijn raciale misdrijven zonder weerga! Zo speelt hedendaagse nepjood dat ook met de holocaustclaims met de schuldenbergen en eigenlijk alles dat van hun eigen misdaden en werken stamt incluis zelfs de dode bomen de milieuvervuilingen en global warming dat alles hun eigen schuld is en zij verzwijgen en miljarden onterecht aan los weken met leugens en bedrog!

Elk ampel onderzoekje op internet naar de algemene culturele en religeuse gedragingen van dat cultuurtje zal boedelen spreken!

Met al die door hen samengelogen bijbelpamfletten kunt u nog geen eens de reet vegen wegens anale milieuvervuilingen dan. Geschreven religien en wetten opleggen en opdwingen is zuiver werk van die mensenhandelaren en misbruikers!

En nogmaals voor de werkelijk dommen : verwisseld u God en God´s Woord nou eens Niet met die leugen en laster en illegale grondspeculaties van ze in die circuspamfletten! Dat zijn gewoon die rapende en rovende bankiers weer!

2

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-2/#comment-190850
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 16:23
50 Dát zal u vóór klokslag 12 wel duidelijk worden!

1

http://boinnk.nl/blog/57388/wie-offert-wie-voor-wie-vannacht/comment-page-1/#comment-190849
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 16:21
hee op 27 is die nazi en nepjood er weer met zijn rascistentaal van duidelijk uitverkoren intelligentie.

28

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-1/#comment-190847
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 16:17
45 “”Enne, NIEMAND heeft hier gezegd dat men de gehandicapten moet uitroeien, niet ??”"

Dat doet u met zoveel woorden constant en judaischrascistisch door dat uitverkoren steeds te chanten en daarmee geheel de mensheid uit God´s Schepping te willen bannen. Daarmee beschouwd u ons ook als té blijkbaar gehandicapt aan een of ander om aan God´s Schepping deel te mogen hebben.

Nog vóor klokslag 12 zult u het weten!

49

http://boinnk.nl/blog/57388/wie-offert-wie-voor-wie-vannacht/comment-page-1/#comment-190844
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 16:12
23/24/25 niét apetrots zelfverheerlijkend in de spiegel kijken als u aan het typen bent als u mijn naam daar dan onder plakt aub! Leid zonder twijfel tot identiteitsverwarringen!

Discussie gesloten!!

26

http://boinnk.nl/blog/57388/wie-offert-wie-voor-wie-vannacht/comment-page-1/#comment-190836
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 15:59
17 dat u helemaal niet kunt lezen had ik al begrepen. Dat u weigert u te informeren over gegevens die al uw aanspraken betwisten en ook de bijdragen als in vier gemakkelijk op internet kan verifieren en dat weet u laat ik u voor wat u bent met uw eigen sores of was het nou soros alleen!

Weer zo een joodse vuilspuiter en cybersaboteur!

18 “Israel zal regeren, onder aanvoering van de Vredevorst, Jezus Christus. Wat een schrikbeeld moet dat zijn voor velen…..”"

Israel zal vallen nog vóór de klok 12 zal slaan samen met u en de Wereld verlost zijn van uw grote kwaad!

21

http://boinnk.nl/blog/57399/sprekend-als-de-draak/comment-page-1/#comment-190817
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 15:02
14 voor een rabbi bent u wel weinig erudiét? Is dat de afkomst? Pas op dat u niet uitglijdt over uw te lange baard met uw te korte beentjes!

15

http://boinnk.nl/blog/57399/sprekend-als-de-draak/comment-page-1/#comment-190815
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 14:47
12 is uw moeder opgedoken soms? Mooie keutels heeft ze ook al niet geworpen die arme schat?

13

http://boinnk.nl/blog/57388/wie-offert-wie-voor-wie-vannacht/comment-page-1/#comment-190813
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 14:44
Hoi eleen de rascistische laster en aantijgingen van op 5 ga ik geen eens in en dat moest je zonneklaar en duidelijk zijn!

Je verdere vragen zie ik een communicatiestoornisje in alsmede een kennisverschil. Jij zit nog aan de officiele kant van de bijbelse schrijfselen en ik al ver voorbij aan alles dat ze niet wilden zeggen of laten weten. Heel de christelijke religien is gebracht ná de Moord op Christus en al Zijn Woord was verdraaid en tot gif der Zielen gemaakt met de duivel die zich tot zijn vertegenwoordiger op Aarde had verklaard bij zwaard en de vlammen van zeer vele brandstapels rekstokken en wetten. Zelfs het Hebreeuws ooit het Woord van alle Leven en Volken(in alle Talen 1) verdraaid vergiftigd en verworden in bankairjoodse hand. Een parasiet die de Waarheid verliet en zich te goed deed aan talloos door hen aan gedaan leed en verdriet en mede zich daarmee als dé goede herder de hoop de trooster de wijze de verlosser van ons allen opwierp voor veel pingepinge oorlog en verdriet en zelfs inhuurmartelaar was en is en onze wetenschapper bankier doktor en president ook die allen satanisten zijn. Door verkrachting en geweld verdwaalde kindtjes. Door hun pijn geen geloof noch vertrouwen in wélk God dan ook!

De bijbel is totallos is failliet daar is zo veel in gerommeld en bedrogen dat men niet weet welk woord waar en welk niet. Wég er mee en luister naar uw verdriet dat tranen en daarmee de ware verlossing biedt zoals God bedoelde u te zijn een vriend en geen zwijn. Uw Verlosser ligt niet in een kerk in een boek maar in u zelf gegeven van begin der Schepping al als een zegen en niet als een vloek. AMEN RA http://samuel-heinemann.tumblr.com/post/18275941400/anders-gezegd

15

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-1/#comment-190805
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 14:02
35 ja niet wég té branden.

36 Fijn te vernemen dat we raakvlakken hebben. Tweede deel van je reactie geeft aan dat het je wellicht nog wat te veel is te aanvaarden dat er ooit werelden bestonden die zonder misdaad verkrachting geweld gebrek en oorlogen waren en er weer aan komen?

Deze zonden zijn allen gevolgen van geweld en verkrachting dat een steeds erger visieus cirkeltje werd récht de ondergang is als erfschaden in de zielen.

Er zijn zelfs nog wat als helaas zeer primitieve volkjes herkende groepjes die nog zo leven en hun zachtheid en geloof nog steeds niet verloren hadden na als die millenia van waan en kwaad. Daar nog steeds is geen misdaad noch schending van mens of zelfs kind te bespeuren geweest. Mogelijk is dat dus. Gebrek of ziekten kennen ze ook niet! God kon ze verbergen toen de zondvloed kwam en ons alles nam. Dé bofkonten!

Jammer dat veel mensen te weinig bewustzijn hebben verschil tussen hun gister en morgen te registreren of nieuwe dingen gedragingen of gevoelens ontdekken anders zou men de weg die de mensheid nu gaat wel kunnen bevroeden. Mischien dat men de toenemende schoonheid en vriendelijkheid in de kinderen en mensen wel ziet de blindheid geneest?

Een medicijntje tegen dipjes: https://www.youtube.com/watch?v=lfm32_qBEQM&list=LLxcMvDpHJTAia4XysmtkPRg&feature=mh_lolz

41


http://boinnk.nl/blog/57399/sprekend-als-de-draak/comment-page-1/#comment-190791
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 13:42
Ja Ktm maar wilde rest van archief voor eventuele liefhebber ook wel door laten schijnen.Vandaar

11

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-1/#comment-190788
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 13:40
Martien homeboy is een haatjood die zich hier overwegend rascistisch en vervolgend opstelt en zijn naziverleden niet af kan werpen beest dat die nu eenmaal is.

34

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-1/#comment-190787
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 13:38
31 Ben uw mening over meson verders wel eens hoor! Maar dat u nog nooit iets gezien heeft maakt dan nog niet heel de wereld van alle anderen hun ervaringen uit God zij dank! Dus uw emotionele oprisping leg ik maar naast me neer met uw welgevallen. Of anderzijds uw argument waarom ik niet en uw wél uit eigen ervaringen zou mogen putten en u ze wél en ik dan niet ze zou mogen uiten?

Maar ik herkende wél onmiddelijk een grove ontkenning van zelfs alle menselijke invloed op alle gebreken en gevolgen van doen en laten van enig in weelden levenden en dát moest ik wél pareren! Daar rook ik toch kwader trouw van zo een weledel erudiet en onderlegde geleerde. Een spindoctor of lobbyist mag dan wel vermoed worden.

Enne “Zij is blijkbaar ook happy met haar leven.” Hoertjes lachen ook van de pijn de wanhoop en de angt …óf weer genieten van die wélverdiende chemisch gijzelende heroinespuit! Mischien is dat blinde meisje wel een heroinehoertje? U moest eens weten wát de sexuele wensen van die klanten kunnen zijn dat in shrilanka de kind hoertjes zelfs met geamputeerde beentjes en armpjes op de klanten liggen te wachten wat de baan van pooier wel zo gemakkelijk maakt. Zo geamputeert dat ze wél het Nederlandse volk gelijken dat haar geamputeertheden vooral in onwetendheden en domheden over de realiteit en staat van zijn laat kennen. De eerstbeste opendag psychiatrische kunst zou u al lichtjes doen schijnen. Niet als beledigig maar als kennisbron aan te geven bedoeld. Dan weet u begin van de raciale wijkterrorismen nog niet alsmede geheel het nederlandse volk ook dat niet weet maar alle kinderen er diepst stil van zijn!

33

http://boinnk.nl/blog/56952/ooit-stonden-de-turkse-moslimleger-voor-de-poorten-van-wenen-en-werden-verslagen-nu-zitten-ze-in-wenen/comment-page-1/#comment-190777
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 13:09
13 ahém kuch…ik wil even fijntjes attenderen dat hitlerduitsland van de jood hitler nazi werden van af 1923 toen de rotchilds hun naam verbonden aan de door hen opgezette nationale beweging der socialisten. En national socialisme nationaal zionisme werd.

Het zionisme dat reed 1887 door academicus jood herzl voor de bankiers in hun opdracht uitgewerkt werd. Alle academische denktanks en ook politieke staan in criminele dienst van de bankiers. Alle hitlerjugend waren ook de joodse bruinhemdjes die 1920 al in duitsland om zich heen sloegen en van de joodse betarmovement kwamen van russischcomunistisch jood jabotinski. Een beweging dat nog bestaat en kwaad en haat zaait met misbruik van kinderen en jongeren overal ter Wereld en zelfs de farcjoden kweekte die nu in middenamerika actief zijn om de weg te bereiden voor dezelfde rotchildbankiers ter overname van geheel de Amerika´s.

Alle oorlogen en wereldoorlogen waren van plan dat herzl uitwerkte per 1887 voor Europa en de ruim 600 bankiers die tegen waren verzopen toevallig allemaal tegelijk op de Titanic waarvan de bodemplaat er met 600 kilo dynamiet onder de motorruimte er uit werd geblazen als oorzaak vergaan.

De titanic eigenaren vergingen raar genoeg niet en waren als ook met de WTC aanslag het geval was bij voorbaat ruim verzekerd tegen elke schade en winstderving. Dubbele winst dus bij voorkennis.

Dát de reccesie begin 2009 zou worden aangekondigd wist elke bankier ook al per 2005. Ook daar superwinsten bij voorbaat in vooruitzicht. Met de omzetting van de valuta naar euro hadden ze al 20% van onze waarden geroofd en met handlanger moodys doen ze er heden wát schepjes boven op ter verdere plundering en roof.

Buitendien is er van claims der joden(nepjoden) niet 1 bewijsbare claim en zelfs ook maar 1 autopsierapport omtrent wélk door cyanidegas door duitsen vermoordde jood moeten we heden nóg ontberen en ze in hun gekrijs maar vertrouwen op hun hóndsbetrouwbare blauwe ogen??? Sure?

Hun holocaustclaims zijn juist de ware holocaustontkenningen van holocausten en exterminaties die ze zelf pleegden op talloze miljoenen Europeanen. Zelfs van hun zeer grootschalige kinder verkrachtingen drogeringen en misbruiken Wereld wijd gooien ze een vaticaan voor de piepende wielen als afleiding zondebok en dekmantel.

Onder de joden zijn er een pallét aan iets menende nabestaanden. Ván op chirstelijk naam levenden die een oorlogscriminele geschiedenis hebben van Vermoordde Nederlanders en hun namen en bezittingen in en mét en na de oorlog weg geroofd en criminele handlangers van de holocaustpropaganda die met valse claims gesteund door ons zélf via uitkeringen gefinancieerd worden die holocaustfraude in stand te houden met valse getuigenissen.

Veel joden mét christelijke namen die om vergane familieleden piepen kennen dezen vaak genoeg geen eens persoonlijk maar van horen zeggen door de voorouder die tot de oorlogsmisdadigers gerekend mogen worden. Waar van er nog drie miljoen aangiften tegen joden liggen wegens oorlogsmisdaden tegen Nederlanders en de joodsduitse bezettingsmachten er 1 miljoen Nederlanders en Kinderen op transport de dood in hebben gezet. Oa die cohen en assherraden waar de familie van oa ivo opstelten al jodenjagers(op die 1 miljoen natives)waren en prins bernard ss commandant tm 1943 te eindhoven. De nazis are among ons. Dan hoe close de goebels familie en de cohenfamilie …heden nog …wel zijn etcectect..

18

http://boinnk.nl/blog/57385/wat-een-zegen-dat-we-als-volk-en-persoonlijk-door-de-heer-zelf-gezuiverd-en-gelouterd-worden/comment-page-1/#comment-190772
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 12:24
29 het is ietwat verbijsterend dat u al het kwade en ongeluk aan de natuur en dus aan de Schepper toe schrijft. Een metier dat zich alle populaire theorien zelfs hun satanistenpronkstuk einstein voor eigen ogen al aan stukken gescheurd zag door een onwetenschappijk niet al te duur amateurtje behoeft wel wat meer God´s Besef te kweken dan wat ze in het laboratorium weer eens uitfantaseren op kosten van alle geluk en leed produceren maar?

Zich enkel maar ook als hoer en mafiapoliticus laten misbruiken voor zeer dure judaspenningen om werkelijk “álle politiek agenda te vervalsen telkens weer incluis gehel de globalwarmingscam dat al vele vele miljarden en verkeerde ontwikkelingen kostte en dode wegen in leidde.

Méér dan een woonwagenkamp van oplichtende parasieten is heel de wetenschap al lang niet meer. Dat stierf mét Newton onze Vriend van God.

Alle gebreken zijn manmade en zeer vele opzettelijk zelfs. Dát u dé chemicalien de drugs de martelsporen de farmaceutica ectect in alle kinderen onder Wereldwijd joodsbankaire invloed alle decennia nooit heeft willen vinden nóch de grootscheepse opzettelijke leven en milieuvervuilingen en vergiftigingen zegt over u al doodstijdingen! Alsmede over vele instanties en overheden ook!

U doét wel slinks als of toeval en er geen schuld zou zijn wat u vast wel zou willen neem ik aan maar even slinks verwijst u daarmee dóór naar de Schepper als dan wel de schuldige zouden zijnde. Mooi niet!

Wél degelijk manmade mét wetenschappen voor op!

Ik hoop dat als u reageert u niet weer ad hominems en scheldpartijen als enige wetenschappelijk inbreng levert?

30

http://boinnk.nl/blog/57399/sprekend-als-de-draak/comment-page-1/#comment-190768
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 11:38
iets meer over calvijn dat stuk venijn http://www.anarchiel.com/dossiers/

9

http://boinnk.nl/blog/57399/sprekend-als-de-draak/comment-page-1/#comment-190708
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 11:32
“‘Er moet iets gebeuren’, vervolgde de opperrabbijn, ‘de uittocht uit Israël moet gestopt worden. We hebben de mensen hard nodig voor de komende wereld.”

Dat kan die op tavistok op gekweekte goddienstwaanzinnige alle kinderen verkrachtende rabijn wel echt denken maar evenals de faraoische bankennetwerken israel hebben opgezet om macht over heel de middeloost te vergaren voor china zo laten ze dat naar wens ook weer dood bloeden in het eigen bloed. Die hebben oa de zinnen gevarieerd op allerlei uitwijkingen gezet zoals de goldmansaksen naar europa kwamen de abnamro in china omkijkt en de rotchilds de kindtjes en rabijnen van de toekomst als opkweekte om zich “kúch “”réchthebbende verstoten maja´s te zouden zijn….na al vele landen als rechtmatig eigendom de eeuwen door voorgeschoteld te hebben gekregen als beloofd en bezegeld maar niet door God. Hun shenadoah´s van pakistan rusland china afrika london dublin en dus ondertussen ook israel waar de zich pas 200 jaar joods wanende nepjood cq eurasiaat cq huurling(maakt hen uit wié hun muntjes uit het vuur vist-volken tegen volken uitspelen) al uitgepist wordt en uit gespeeld is.

Israel laten vergaan nu met die leegloop is ze naar midden amerika thailand china oa manipuleren zoals ze afgelopen 2000 jaar al meer dan 110 maal weer eens moesten vluchten om de schanddaden die ze in dienst aan de banken pleegden als de banken ze welbewust en getimed weer eens lieten vallen. Zo heeft er nooit iets anders op gezeten dan zelfs bewust maar weer in de plannen van de plunder en roofbankiers van de oost te trappen als enig vluchtweg nog maar.

Het gebruik van gifgas is ook exclusief allenig werk van deze asiaten cq adel en bankiers cq nepjoden.(Joden zijn Europeanen vandaar die nepjoden farce en identiteitsroof en in zuidamerika misbruiken ze dan de maja identiteit in hun hersenspoelingen. Ik hoop een of ander krijgt ontzag en bewondering voor de ultieme macht van hersenspoeling en de gevolgen en gevaren alsook steeds weer al ras de dood en ondergang van de puppetmasters zélf. Vandaar hun dikke forten de eeuwen door.)

Een kijkje in de geschiedenis van de wapenontwikkeling waarvan series op youtube te vinden zijn laat leren dat heel de wapenwedloop oorlogen en aanverwant misdaad en geweld uit asie kwam waar al millenia geleden met allerlei wapentuig en gifgas gewerkt werd. Ook de jood cromwell gebruikte zwavelpotten die in de longen zwavelzuur vormende dampen bracht tegen Ierland het laatste Vrije Land en Volken onder God. Waarbij ook calvijn een jood van de cohen(kohan=priester)clan was en de Volken onder door henzelf(vanuit hun romeinse rijk 3200 jaar geleden begonnen als wraak op God) gebracht christelijk voorwendsel de hoererij en schuldige slaafstatus in werkte.

Helaas hadden de Volken onder God wegens hun harmonie en vrede geen enkel ontwikkeling op wapen of oorlogsgebied genomen en tegen een plots vanachter het ijs van de terugtrekkende ijstijd volledig uitgekristalliseerde en volledig ontwikkelde Moord en onderwerpingsmachine van de eurasiatische faraodynastien had geen enkel Volk geringste kans dan slaaf en hoer worden. Alle blasfemien en misdaad brachten ze mee deze verloren Kinderen en deden ook ons dwalen met hen mee in hun zondvloed en ondergang.

Alle oorlogen en gebrek zijn door hen gedirigeerd veroorzaakt en gemanipuleerd en hun way of life hun economie en inkomen mét en ván ons. Ook alle misdaad is door hen gebracht en aangelegd met opzet in stand gehouden ook alsmede elke verloedering en ondergang. Oa dienden ze daar in enkele zeer oude faraoische bevelen aka commandmants daar God Niet commandeerd daar dit het einde van de Vrijheid en de Schepping betekent.

Israel wordt al tijden misbruikt om haat vuur en wraak te trekken. Duitsland(beloofde land nummer zoveel kazaria III) all over again. Nu is het enkel kwestie van ampele handelingen op elk gewenst tijdstip en het vergaat als zoveelste beloofde landen al eerder was aan gedaan of herinnert men zich shenandoah niet dat door eigen hand viel? Uw heden als pakistan gekende eerste beloofde land na de zondeval in afrika? Sja dé puppetmasters die allen ook alleen maar puppets hoeren en slaaf heel braaf bleken after all. Een kijkje in de kwade en kwaadwillende geesten van de echte moriarty´s de echte fu manchu´s. Had u hun leven en bestaan maar niet moeten verwoesten en dit is de wraak van de vergane en verwoeste Volkjes. Gedwongen liefde gedwongen huwelijken dwang en u weet niet half wát u zich in huis en op de hals en in de eigen volksziel haalt maar altijd de ondergang en ongeluk zelf gekweekt en gebracht in het kwadraat. En zo was vader abraham van in den beginne fout toen hij zijn eerst geborene offerde > om zich zélf en eigen belang. Dat zijn de wegen van de slaaf en hoervolken. Dat is mede een loyaliteitsactiviteit onder satanisten.

God zou nooit een offer eisen en zelfs heel de zaak “de beproevingen van job” is puur en volkomen satanistenwerk. God zou nooit iemands Geluk vernietigen om wát dan ook. Job was geschreven om de onderworpen slaafchristenen hun bittere leed te doen aanvaarden als beproeving met beloften nooit vervuld doch genomen.

Wee Uw tranen spreken de Waarheid.

8

http://boinnk.nl/blog/57388/wie-offert-wie-voor-wie-vannacht/comment-page-1/#comment-190764
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 11:25
5 Btw uw bijdragen en van wel meer bezoekers hier vallen voor mij onder holocaustontkenningen en opzettelijke kwetsingen om crimineelraciale motieven en mede handlangerschappen aan een diversiteit aan laagste misdrijven die u met uw bijdragen steeds weer poogt op naam van de als heden joden gekenden algemeen over te brengen als of zij ook een dubbeltje winst aan uw misdaden zouden hebben gehad dan pijn leed en ondergang ooit. Wat het dan ook nog eens misdaden tegen de mensheid maakt!

Tevens antisemitisme daar ruim 70% van de Nederlandse bevolking uit diezelfde door u aangescheten joden bestaat en zij dan ook voornaamst slachtoffer en rekeningen betalers aan al uw misdrijven en désinformeringen en haatzaaien en veroorzaakte schaden en plunderingen zijn. Het is dat cidi en mdi en rechten en haatwerende orgs zich als joodse belangen vóordoénde rassenhaat zaaiende terreurcellen van de bankenmafia zijn anders had u al lang opgeborgen geweest.

Dus heel jammer dat al die fake bestrijdingsorgs en zelfs ook justitie en wetgevers in werkelijkheid de eliten en banken dienende terreurcellen zijn ten koste van alle en ook het joodse volk. Voor al het joodse volk als men de geschiedenis er even bij sleept. Ook religieus.

9

http://boinnk.nl/blog/57388/wie-offert-wie-voor-wie-vannacht/comment-page-1/#comment-190763
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 11:10
5 zelfs de domste begint het eindelijk door te dringen er is hoop. En waar ziet u kortzichtigheid mede daar iemand die zich kuch vader iehh jaco bijn noemt toch echt wel weet waarvan er sprake is…tóch? Anders zijn er nog wat miljoenen hits voor een spoedcursusje volkenkunde hoor!

8

http://boinnk.nl/blog/57388/wie-offert-wie-voor-wie-vannacht/comment-page-1/#comment-190711
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 03:04
walpurgisnacht. De dame samen met dat zwijn en samen met de nacht geeft eerder de joodse gewoonte van regelmatige groeps en volksverkrachtingen liefst kinderen en babies aan. purim en pur gis schelen niet zoveel en als romeinen hadden ze al dat soort smeerpijperijen onder hun slaafvolken vanwaar me bijstaat ik hier ook wel eens een artikeltje gezien heb om deze romeinse gewoonten. Zijn ook allemaal kleine nerootjes en galigulaatjes van culture en strafblad die ook nepjoden aka eurasiaten al waren.

De massale verkrachtingen zijn uitvoeringen van hun eugenetisch raciale exterminatieplannen dat ze alle volken waar ze binnen dringen stiekem aandoen alle tijden al.

4

http://boinnk.nl/blog/57399/sprekend-als-de-draak/comment-page-1/#comment-190708
S.Hulsoord says:
1 mei 2013 om 02:50
Als je dan nog rabijnen en miljonairs en multimiljonairs of rabijnen en abuse of misbruik en orgaanroven of fraud oplichting bedrog in typt kun je stellen dat rabijnen simpelweg misbruikers van ook de religien zijn en mafiabaronnen onder religieus dekmantel. Zitten heel erg in de kinder misbruiken waarbij heel dat vaticaan maar bio vacantieoord is. Laat staan dan nog de internationale mensenhandel en van hun israel en eucommisie ook. Die willen een nwo hebben … een kinder bordeel van allemaal heroinejunkies zullen ze bedoelen.

En de oneindig kleinen en homeboys maar op hun trotse borstjes kloppen….tegen peutertjes….want wie neem je nou in de maling met dat parasieten en plunderaarsnest en zoveelste outpost van die chinese bankenkeizers met hun banken en heroinemonopolies?

6

http://boinnk.nl/blog/57369/het-werkwoord-haten-in-de-bijbel-heeft-wel-degelijk-een-iets-andere-betekenis-en-impact-dan-dat-wij-eraan-geven/comment-page-1/#comment-190390
S.Hulsoord says:
30 april 2013 om 08:26
jip op 30-04-2013 08:25
njá al die religien zijn immers ook malware!
http://xandernieuws.punt.nl/content/2013/04/Pentagon-begonnen-met-blokkeren-vijandige-christelijke-websites?commented=yes&sp=no#comments

49

http://boinnk.nl/blog/56972/een-goede-vriendin-zond-mij-dit-tafereeltje-als-een-mail-scroll-door-voor-het-antwoord-wat-ze-kreeg-van-me/comment-page-1/#comment-190374
S.Hulsoord says:
30 april 2013 om 06:24
Dat verhaal om adam en eva is een mind controlwapen der eeuwen en stelt het hebben van kennis waarheid en weten strafbaar en verboden. De eeuwen van vervolgingingen die oa heden nog dagelijks plaatsvinden onder allerlei voorwendsel en burgers getuigen slachtoffertjes opruimen van staatswege is u wél bekend neem ik aan?

Dat we al levenslang bedrogen opgelicht en misleidt zijn jongs af aan zal u ook wel heden weten neem ik aan? Dat we jaarlijks miljarden gedwongen worden te betalen aan uitsluitend vervalst politiek agenda om onze gelden en macht over ons te bemachtigen ook wel neem ik aan?

Daders alle eeuwen en heden nog waren en zijn dezelfden steeds. Misbruikers en slavenhouders.

45

http://boinnk.nl/blog/57369/het-werkwoord-haten-in-de-bijbel-heeft-wel-degelijk-een-iets-andere-betekenis-en-impact-dan-dat-wij-eraan-geven/comment-page-1/#comment-190373
S.Hulsoord says:
30 april 2013 om 06:16
Met de term “haat” moeten we al weer op passen voor de racistische aanvallen van valse joden. Deze term is afgelopen half jaar ingevoerd als vervanger voor het aan slijtage onderhevige “antisemiet” dat ze misbruikten om “woord” over hun raciale misdaden en smeerpijperijen monddood te krijgen.

Nog veel erger hier aan is dat ik nietjoodse kinderen zag die de term haat en hater gebruikten als verfoeiing. De verschrikkelijke waarheid hiervan betekent dat de joden de kinderen op de schooltjes verkracht hebben en ze dat aan geleerd hebben als raciaal terroristische maatregel. Die misdaden tegen de mensheid tegen de kinderen moeten dan de kinderen op schooltjes en schoolreisjes tussen 2010 en 2012 aan gedaan zijn.

Al waar u kinderen ontdekt die deze termen dan ook gebruiken betekent dat ze op hun schooltjes verkracht zijn en wel mogelijk voortdurende misbruikt worden. Alarm is dan aangeraden het betreffende schoolpersoneel en schooldirecteuren aan te pakken. Dan ook inzake de uitvoering van de beria mind controlprogrammas tegen de kinderen en sporen van drugs gif en chemicalien in hun bloed.

Ook op deze website zag ik diversen die de term “haat” vaak als veroordelend argument gebruiken en dat wijst op daderschappen en handlangerschappen aan deze weerzinwekkende bedrijvigheden.

48

http://boinnk.nl/blog/57181/nieuwe-rubriek-in-boinnks-mailbox-eerste-aflevering-verduisteringen-en-joodse-feestdagen/comment-page-1/#comment-190345
26 de religien van het oude jodendom zijn de religien van het hedendaagse jodendom niet. Dat is afgelopen 600 jaar over gegaan in handen van een geheel ander ras dat in de bijbel als het volk van de duivel gekend werd/wordt. Leugenaars en misdadigers van begin. Een volk is het wellicht ook niet te noemen daar ze een voortdurend traag veranderend samenstal van thuisloze huurlingen vormen dat over de Planeet zwerft voortgejaagt door hun jawhes die puisant rijk er van geworden zijn.

Ook de westerlingen zijn via  het door hen gebrachtte christendom voor hun kinder verkrachterskarretjes gespannen en doen nu ten koste van eigen leven en schaden hand en span voor hen in afghanistan libie syrie irak al waar deze monsters na de overweldiging van die landen er na binnen druppelen om alles onder hun wettelijke en bestuurlijke via finance scholingen en politiek raciaal gesepareerde machten te krijgen als wij met en van voor dr wereldoorlog dat ook over ons heen kregen en nu hebben met alle gevolgen vandien.

Hun adel en bankiers de centrale veroorzakers en mafiahoofden hier in. En alle religien hun machtstools voor de domme massas.

http://boinnk.nl/blog/57181/nieuwe-rubriek-in-boinnks-mailbox-eerste-aflevering-verduisteringen-en-joodse-feestdagen/comment-page-1/#comment-190345
S.Hulsoord says:
30 april 2013 om 02:12
Ik wil moderatie verzoeken de kwetsende en inflamatoire rascistische laster en haatteksten als van crusoe 38 eens en strikt te gaan bannen. Of heeft men geen ballen hier dat alles door deze tegen alle feit en gegevens ingaande haatzaaiers kapot gekletst moet worden?

Ban de (nep)jood die lastert en liegt voor zijn brood.

39

http://boinnk.nl/blog/57181/nieuwe-rubriek-in-boinnks-mailbox-eerste-aflevering-verduisteringen-en-joodse-feestdagen/comment-page-1/#comment-188677
37 U vergist zich in die nepjoodse religien dermatig dat het enkel maar raciale terreurwapens zijn met alle verhaal en verschijnselen samen geraapt en samen geroofd van een legue van allerlei andere religien weten geloven verschijnselen en optekeningen ter onderwerping en identiteitsroof  van slaafvolken die allen een ander ontmannend weerloos makende religien opgelegd kregen alsmede even schadelijke wetgevingen en belastingdiensten.

Joodse (nepjoden>asiatische uitvreters en roofmoordenaars >kings en adel) religien en beweringen zijn alleen maar interessant om te bestuderen om hoé goét ze kunnen liegen en anders Niéts!

Een studiebol als U zal toch vast wél de woorden van christus omtrent deze  Kinder verkrachtende en misdaad  kwekende viperkolonie nog heugen?

Dus ook een verschijnsel als rode of blauwe maan zal u koud noch warm moeten krijgen uit een adderbek.

Een beschrijving in de oudste geschriften ter Wereld(God zij dank Niet nepjoods) spreken van een oorlog der planeten en een rode planeet. Dat was God die de mensheid 500 jaar lang waarschuwde te stoppen met mensen eten. Toen ze dat niet deden de Aardas 11.463 jaar geleden kantelde waarop alle beschavingen stierven en zo de hegemonie van de dood werd gebroken. Men begon op nieuw.


Anderzijds wat rode maan als dat door lichtbreking van de Aardse atmosfeer belicht wordt. That´s it that´s all. Maken die liegjoden dan machtige en mysterieuse aan hen verbonden religien in hun geloven van waan en vergaan aan. Louter rascistenwerken van macht leugen en bedrog en slavenhouderij.

http://boinnk.nl/blog/57280/hoe-verrot-van-geest-en-denken-moet-je-zijn-om-kinderen-van-5-a-6-jaar-in-tezetten-dit-vindt-men-alleen-binnen-de-islam/comment-page-1/#comment-188679
“Hoe verrot van geest en denken moet je zijn om kinderen van 5 á 6 jaar in tezetten?""

U zou eens moeten wéten hoé verrot meeste hulporganisaties derdewereldorganisaties kinderprogramma´s jeugdzorg justitie de schoolbeheerders en diverse mafieuse politici etcetc zijn...

Laat staan de eucommisie gooit in samenspan met dezen en de cia 6000 ton van monsanto´s agent orange op de Somalische oogsten en ontwrciht geheekl dat volk en nu lopen er in heel veel landen mmv al die overheden hulporgs en adoptieburos miljoenen kinder misbruikers met hen te flaneren. Waar die eucommisie ´s werelds grootste slavenhandelaar en zoveelste outpost van die nepjoden in israel en hun bankenwereld 20.000€ per stuk van onze goede contributies voor financieerde. De orgaanhandel zal dan wel nog eens een apart hoofdstukje zijn.

Laat staan Ruslands Putin sloot de grenzen voor deze verderfelijke monsters en hun kinder handel en had je die joden moeten zien sissen en krijsen op cnn en everywhere die namaakgoeierikken met hun wetjes en fake moralen en fake religien en schepen vol fake valse politieke agendas en roofagendas des duivels die hun god de bankier is en hun rabbis die niets meer zijn dan  op tavistokinstituten op gekweekte bankmedewerkers en ergste terroristen aan alle leven vrijheid en bestaan en via infiltraties dmv religien zich overal toegang tot de kinderen en de babies eigen maken als de verwoesters van alle leven en bestaan dat ze zijn.

Enig oorzaak alle geweld misdaad misstand gebrek ale ziekten en verslavingen en verloren gaan van God. En die islamieten zijn even erg alsmede die afrikanen en asiaten vergaan en verloren. Drughandel kinder verkrachting en prostituties hun religien des banks.

Zeker helemaal niks gewend dat u hier al zo een tekst boven plakt?

http://boinnk.nl/blog/57173/nestle-dreigt-een-concurrent-van-de-schepper-te-worden/comment-page-1/#comment-188243
Zie ook de afleveringen youtube van dr. Matthias Rath over de monopoliseringsplannen der gehele schepping  via mgo producties en patentenkartels.

http://boinnk.nl/blog/57181/nieuwe-rubriek-in-boinnks-mailbox-eerste-aflevering-verduisteringen-en-joodse-feestdagen/comment-page-1/#comment-188092
31 u bent volkomen abuis en wel dermatig dat er om israel of joden geen enkel torahrol of bijbel gevonden kan worden ouder dan resp 413 en 200 jaar dat dezen vermeldt. Al dat u meent te weten is afgelopen 200 jaar verzonnen en zijn alles valse aanspraken en beweringen. http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/04/19/schaamteloze-fred-teeven-blijft-aan-als-staatssecretaris-moord-motie-van-wantrouwen-verworpen/#comment-12473

http://boinnk.nl/blog/57181/nieuwe-rubriek-in-boinnks-mailbox-eerste-aflevering-verduisteringen-en-joodse-feestdagen/comment-page-1/#comment-187738
25 eens met u. Schermen met een lettertje meer of minder...

Die sabbat is toch al heel de duur van die religie lang verworden. Met sabbat bedoelen de judaisten gebruikelijk de dag dat ze zich aan allerlei aparte  regels moeten houden.

Dat is echter de bedoeling helemaal niet van deze dag dat ooit een gedenkdag was aan Saba de vrouw van de farao die stierf bij de geboorte van hun kind.

In de religien en ook alle religien lopen twee fundamenteel verschillende godsdiensten en goden dooreen. Dan is belangrijk te weten dat de sabbat tot de religien van de faraodynastie behoort en niet tot dat van Noah. Dezen zijn elkaars tegenpool en vernietiging altijd al geweest van begin. Met de ene is men slaaf met de ander is men vrij mens.

Ook taal als " ijzeren roede en allerlei wraak bedreigings en kracht en intimidatie opmerkingen alsmede vele beloften in die religien zijn niet dat van Noah maar van de faraoische leren van het geweld en de verkrachtingen. Waar de mensheid ondergeschikt werd gemaakt aan de eisen en belangen van derden. Niet meer vrij met in elk Schepsel God´s Koninkrijk zelf. Dát ...noah´s nwo in elk wezen mee geboren uit zijn hand was van een harmonie en perfectie dat de mensheid zelf nooit heeft kunnen evenaren en als ze het ontwaarden sloegen ze het dood in elk kind dat kwam.

Zonder te weten zonder te realiseren bent u en geheel de mensheid afgelopen eeuwen steeds totaler in alleen maar 1 geloof gaan geloven en wel dat van de angst misdaad de dood en het geweld en alle vertrouwen in Noah´s leer verloren vergeten en doen verdwijnen met hem ook. Dat overgebleven ongeloof en geweld der faraoische baasbovenbaas religien zijn de elkaar wederzijds versterkende gevolgen alsmede paradoxaal oorzaken er van en enig oorzaak van alle geweld gebrek misdaad ziekten handicaps en oorlogen ook.

http://www.bovendien.com/actualiteit/actualiteit/de-elite-ontmaskerd-grootste-witwasoperatie-ooit
https://twitter.com/Bonusje/status/303176221989158912

http://boinnk.nl/blog/56440/gast-aan-het-woord-cor-van-ruitenbeek-met-mogen-we-kritiek-hebben-op-joden/comment-page-3/#comment-180099
Hoe vaak zond God heidenvolkeren om Joden,  ( en/of)

Die zich heden joods noemen werden in de vroege middeleeuwen heiden genoemd.

http://boinnk.nl/blog/56378/gast-aan-het-woord-jan-smelt-met-verliefde-messianen/comment-page-1/#comment-179017
24 zijn dikke vriendin die hij blijkbaar volpropt met zelfgemaakte spruitjes is joods.

http://boinnk.nl/blog/56396/ze-wanen-zich-heer-en-meester/comment-page-1/#comment-179013
Ze hechten geen enkel belang aan nationale loyaliteit. Ze zien nationale grenzen als obstakels en nationale regeringen als overblijfselen uit het verleden, wier enige bruikbaarheid bestaat uit het feit dat ze de wereldwijde operaties van de elite vergemakkelijken.""

Ja Vind Ik ook. Echter en dat zullen ze zelf ook niet weten die grenzen hebben hun voorouders al aan de natives opgelegd om ze in gevangen te houden terwijl ze zelf internationaal opereren oa van uit azerbadjan en china via hun wereldbankennetwerken en hun plaatstelijke family en handlangers in regeringen wetgevingen en burgemeesterschappen.

Vroeger meer nog werden We geisoleerd en gevangen gehouden door hen en een buiten het Dorp begeven als zwerven gezien met alle dodelijke gevolgen van vogelvrijheid van dien.

Alle Landen provincies van de chinese keizer(ceasar tsjar kahn kahr)rijk al eeuwen en millenia waar dezen 1000 jaar geleden al de amerikaanse kontinenten van ramp en oorlog voorzagen zoals ze Ons al 2800 jaar geleden meer dan 32.000 begonnen te brengen tot heden.

http://www.hln.be/hln/nl/1275/Islam/article/detail/1603681/2013/03/26/Moskeeen-kunnen-al-jaar-niet-meer-erkend-worden.dhtml

http://boinnk.nl/blog/56335/hoogst-actueel-een-boek-van-emerson-vermaat-nazis-communisten-en-islamisten-een-opmerkelijke-alliantie/comment-page-1/#comment-178252
Ja russische treinen met grondstoffen werden tm mei 1942 ongeremd duitsland in gereden.

Sion spande duitsland voor het karretje met het organiseren van hetsen  belagingen en dreigende oorlog tegen duitsland om aan bezet van het midden oosten deel te nemen met oog op de brandstof voorraden. Nu gekend als israel. Een zoveelste volgende handelspost van china de eeuwen en millenia door die duizend jaar geleden al de amerikaanse kontinenten aan deden en daar dood en verderf zaaiden.

http://boinnk.nl/blog/56266/triest-intriest-daar-waar-de-wet-van-god-het-best-gekend-is-daar-is-de-overtreding-het-ergst/comment-page-1/#comment-177389
Incest is helemaal geen zonde maar verkrachting misbruik en geweld wel
http://boinnk.nl/blog/55335/kardinaal-stelt-dat-pedofilie-geen-misdaad-is/comment-page-1/#comment-165280

http://boinnk.nl/blog/56169/de-controle-van-de-overheid-gaat-wel-erg-ver-wat-voor-karakter-moet-je-hebben-om-zon-baan-aan-te-kunnen/comment-page-4/#comment-177357
Meson gezien de gebieden waar die reuzen gevonden zijn konden het nog militaire projecten van ooit geweest zijn.

Als men op youtube de documentaires over de geschiedenis van de wapentechnologie bekijkt komt er tussen neus en lippen doorheen dat alle wapentechnologie van de huidig westerse wereld hun bron in asie hadden en heel die oorlogs misdaden en baasbovenbaasculturen met de allochtonen asiaten/eurasiaten en afrikanen meekwam hier heen.

Dat reuzen niet normaal of evolutie kunnen zijn is ook omdat Onze reuzen van boven de twee meter al gehandicapt zijn op allerlei gebied alsmede cardiovasculaire problemen hebben en als Volken zeker geen deuk in een pakkie boter hadden geslagen

Ook heel de geitewollen margehoek waaruit heel de reuzenhype uit komt laat te denken over daar dit andere kanalen dan de gebruikelijke zijn. En dan de gebruikelijke media aandacht ook nog mist terwijl het toch zo verbijsterend is.

Dus of hoax of hier en daar een militair project van ooit daar de faraodynastien 15.000 jaar geleden al aan allerlei dermatig onderzoek deden en ook mensen op divers specifiek gebied kweekten voor specifieke doeleinden. Die drijfveer die ontwikkeling dus inderdaad al wel bestond.

http://boinnk.nl/blog/56248/en-weer-staan-bijbelcritici-met-het-schaamrood-op-de-kaken-ur-der-chaldeeen-in-irak-is-blootgelegd-en-opgegraven/comment-page-2/#comment-177309
Ik meen dat bijbelcritici én bijbelenthousiasten beiden niet zwartwit weg gezet kunnen worden omdat de religien een samen geraapt zootje zijn met veel schrijven er in dat de duizenden jaren bestrijkt en domweg hier en daar aaneen geknoopt is en dingen als die gebeurd zijn stomweg als profetien of toekomstvoorspellingen gesteld zijn.

De geschiedenis van het christendom zegt ook dat het dan nog eens een samen geraapt zootje is van diverse culturen diverse perioden diverse eerdere religien en geloven oa grieks pakistaans romeins europees.

Een verzamelreligie dat tot doel had de culturen geloof en religien en weten van volken die overweldigd werden te vernietigen en daarmee hun geheugen en identiteit. Een terreurwapen. Waar dan hier en daar de waarheden door heen gestrooid zijn tussen de beschadigende en bedriegende delen en zelfs delen van de satanische baalreligien en mensen etercultuur van vader abraham dat fundamenteel vijandig was en is aan al onze volken en Levenswil daar dat slavenhouders waren en zijn.

Daar naast is gevoel dat de zinloze overweldigend overdadige strooisels met wat random teksten steeds der diverse bijdragers meer slecht dan goed doen. Daar zit chaos en verwarring in en geen enkel voordeel of wijsheid.

http://boinnk.nl/blog/56111/homos-en-moslims-moeten-ontzien-worden-maar-tegen-oprechte-christenen-daar-mag-je-lekker-tegen-aan-stampen/comment-page-1/#comment-176997
Mart K. says:
4 april 2013 om 19:30
4 en 5 Jan J zegt ware dingen.

Mede is meeste christen joods. Mede werd christendom door joden gebracht en noemden ze zich chrestiany. Christendom werd gebracht door romeinen. Romeinen waren en zijn joden. Kijkt u even heden in Frankrijk rond en in de kerken.

Joden zijn grootste bevolkingsaandeel in meeste Landen. Hier ook 70% 20% anders en 10% nog maar blanken die altijd een verre minderheid hadden van begin mede daar ze niet als lemmingen voortplantten.

De dwalende eigenwijs en de goede herder. Ik zou me maar in de knuistjes knijpen als iemand zo goed wil zijn u in te lichten van uw dwaalwegen. Mede door uw al vele tientallen eeuwen dwalen op alle gebied heeft u geen enkel autoriteit wat dan ook te kunnen bepalen of veroordelen en dient het enkel de status quo de machthebbers en uitvreters van bestaande zeer onrechtvaardige situaties der elitekasten en hun prooidieren de volken.

Enige jodenhaat dat ik zie bent u zelf door hen waarheid en juiste wegen te onthouden met deze aanvallen en ongefundeerde beweringen. Antisemitisme wat herzl al invoerde tegen eigen volk in dienst aan de banken en eliten.

37

http://boinnk.nl/blog/56248/en-weer-staan-bijbelcritici-met-het-schaamrood-op-de-kaken-ur-der-chaldeeen-in-irak-is-blootgelegd-en-opgegraven/comment-page-1/#comment-176986
Mart K. says:
4 april 2013 om 19:12
Ik meen dat bijbelcritici én bijbelenthousiasten beiden niet zwartwit weg gezet kunnen worden omdat de religien een samen geraapt zootje zijn met veel schrijven er in dat de duizenden jaren bestrijkt en domweg hier en daar aaneen geknoopt is en dingen als die geberud zijn stomweg als profetien of toekomstvoorspellingen gesteld zijn.

De geschiedenis van het christendom zegt ook dat het dan nog eens een samen geraapt zoottje is van diverse culturen diverse perioden diverse eerdere religien en geloven oa grieks pakistaans romeins europees.

Een verzamelreligie dat tot doel had de culturen geloof en religien en weten van volken die overweldigd werden te vernietigen en daarmee hun geheugen en identiteit. Een terreurwapen. Waar dan hier en daar de waarheden door heen gestrooid zijn tussen de beschadigende en bedriegende delen en zelfs delen van de satanische baalreligien en mensen etercultuur van vader abraham dat fundamenteel vijandig was en is aan al onze volken en Levenswil daar dat slavenhouders waren en zijn.

Daar naast is gevoel dat de zinloze overweldigend overdadige strooisels met wat random teksten steeds der diverse bijdragers meer slecht dan goed doen. Daar zit chaos en verwarring in en geen enkel voordeel of wijsheid.

19

http://boinnk.nl/blog/56238/e-25-000-000-000-000-al-gestald-in-belastingparadijzen/comment-page-1/#comment-176974
Mart K. says:
4 april 2013 om 18:59
Afgelopen 4 decennia zijn gigantische geldbedragen de westerse wereld uit naar elders gesluist. Daar hadden de banken aparte zwartboekgeld tranferkantoren voor aldus een getuigenis van een ex werknemer. En de belastingdiensten zelfs in mafieuse samenspan exporteerden rigoreus naar elders.

Hiermee vast een glimp van een waarom ons niets en wél een alles elders er van.

16

http://boinnk.nl/blog/56169/de-controle-van-de-overheid-gaat-wel-erg-ver-wat-voor-karakter-moet-je-hebben-om-zon-baan-aan-te-kunnen/comment-page-3/#comment-176875
Mart K. says:
4 april 2013 om 16:18
Die reuzen staan keurig netje opgesteld in museums,net als de homo sapiens en de Neanderthaler of de sabeltandtijger…..een fabeltje kan dan alleen nog maar als ze vervalst zijn zoals in de jaren 70 geopperd werd in de Gereformeerden kerken,,,dat ze van plastic waren en enkel bedoeld om de kerk onderuit te halen ?
Totdat er in de jaren 80 duizenden werden gevonden,daar had de kerk ff geen antwoord meer op !

35

_________

Wil ik de argwaan tegen in brengen dat er van andere soorten die veel vaker voorkomen en voorkwamen er veel minder tot niets gevonden is.

Dan van reuzen wel duizenden vinden is merkwaardig en zou best op de hoede zijn beter zijn.

En zijn die fossielen dan random wereldwijd gevonden door uiteenlopende volken en autonomien of steeds bepaald kontinent bepaalde ploegen?

Het gaat ingewikkeld worden als vertrouwen eenmaal de wijk genomen heeft.

47

http://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/03/31/is-de-vvd-top-het-pedo-vaticaan-van-banana-nederland/#comment-11503
Spotje says:
April 4, 2013 at 6:19 am
Arme Geert Wilders. Dus nu blijkt dat je niets snapt en ook nog eens niet kunt lezen? Vandaar die betalingsperikelen. Wat zijn een paar nulletjes meer of minder nou….

http://boinnk.nl/blog/56174/men-kan-stellen-dat-de-aktie-voor-syrie-op-giro-555-een-grote-flop-is-geworden/comment-page-1/#comment-176709
Mart K. says:
4 april 2013 om 08:07
Mogelijk is die hulpactie een misdrijf om werkelijke grootschalige genocide in Somalie af te schermen?

stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/03/31/is-de-vvd-top-het-pedo-vaticaan-van-banana-nederland/#comment-11164

Anderzijds waren er al syriers in Europa lang voor ons dat gemeldt werd.

Dat is heel wat vaker gebeurd en vaste prik. Wat een mensenhandel met behulp van de hulporganisaties lijkt aan te geven. Anders weten die plattelandbewoners nooit welk mogelijkheden ze hebben en wat hun rechten gelijk steeds maar zijn. Dat hebben ze van die hulporganisaties.

Met somaliers met azerbaidjanen met kosovaren afrikanen was dat ook zo. En elkmaal er dan eens melding gemaakt werd men `zoú ze gaan invoeren bleken ze al volwassen mafia organisaties in Europa te hebben en al jaren aanwezig. En eerste vluchtelingen veelal die crimineel en op de vlucht zijn voor de gevangenis of vervolgingen. Zo als oorlogsmisdadigers en bendeleden.

Er zijn werken die met opzet deze slag en soort invoeren om de landen te ontwrichten.

stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/04/02/sbs-van-der-spek-unox-doen-pijn-aan-je-ogen-en-verstand/#comment-11340

19

http://boinnk.nl/blog/56111/homos-en-moslims-moeten-ontzien-worden-maar-tegen-oprechte-christenen-daar-mag-je-lekker-tegen-aan-stampen/comment-page-1/#comment-176707
Mart K. says:
4 april 2013 om 07:53
Moslims mogen zelfs openbaar moordopdrachten geven en kleine twitterjongetjes worden dan wel gepakt.

Moslims mogen hele wijken uitwonen. Zeg je er wat van dan mag dat niet.

Is men andersdenkende dan mogen wijkterroristen van elke burgemeester het bestaan onmogelijk maken. Wat een christelijk moslim samenspan aangeeft dat mensen hun huwelijksvoorwaarden in willen drijven alsmede gezamelijk elke andersdenkendheid aanvallen.

36

http://boinnk.nl/blog/56180/met-dank-aan-date-gorter-een-uniek-woord-van-de-apostel-paulus/comment-page-1/#comment-176700
Mart K. says:
4 april 2013 om 07:40
43 Waar haalt u vandaan dat het kruis een offer zou zijn?

47
Geen opmerkingen: