Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

zondag 7 juli 2013

ALLE KERKEN VERZWEGEN ALLE TIJD WAARHEID OVER SLAVERNIJ

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/06/toegang-tot-het-recht-voor-gewone-mensen-wordt-onbetaalbaar/#comment-17206
Bonusje (@Bonusje) says:
Your comment is awaiting moderation.
July 6, 2013 at 4:57 pm
Is Hier nog een woord spaans bij?

ROTHSCHILD SET UP JEWISH COUNCIL IN GREECE AND OWNS THE GREEK CENTRAL BANK

http://www.jewishterrorism.com/jewish-council-of-greece-has-been-looting-greece-for-years/#comment-4163

Het grootste medische schandaal sinds WO II

http://dutchamazingnewsblog.wordpress.com/2013/07/05/het-grootste-medische-schandaal-sinds-wo-ii/

UITERAARD door ALLE zwijgen op ALLE officiele kanalen om dit soort zaken steeds ZO te Bedenken wie ze er mee dienen.


trouw.nl/tr/nl/4328/Opinie/article/detail/3466960/2013/06/29/Slavernij-is-geen-excuus.dhtml
Slavenhandelaar trouw heeft dit als 58ste comment  uiteraard geweigerd

Beste dr

We hebben je reactie goed ontvangen en zullen ze zo snel mogelijk verwerken.
De redactie behoudt zich het recht om reacties in te korten en te herformuleren. De redactie is niet verplicht alle reacties te publiceren.

ALLE KERKEN VERZWEGEN ALLE TIJD WAARHEID OVER SLAVERNIJ
STAAT EN REGERING LIEGEN MASSAAL OVER SLAVERNIJ
MEDIA EN SCHOLEN LIEGEN MASSAAL OVER SLAVERNIJ
WAT AMPELE VOORBEELDEN WARE DAGELIJKSE SLAVERNIJ
twitlonger.com/show/n_1rl765i
ejbron.wordpress.com/2013/07/06/piet-emmer-sloopt-slavernij-excuses
free.icelandforum.net/f4-slavery
bijdragenelders.blogspot.nl/2012/08/de-ware-slaven-handelaren.html
THE ISRAEL LOBBY   youtube.com/watch?v=85UddyW5eRc&feature=player_embedded#at=40


https://twitter.com/Bonusje/status/353538018352697346
ALLE KERKEN VERZWEGEN ALLE TIJD WAARHEID OVER SLAVERNIJ http://ejbron.wordpress.com/2013/07/06/piet-emmer-sloopt-slavernij-excuses  http://www.twitlonger.com/show/n_1rl765i

https://twitter.com/Bonusje/status/353534981672411136
STAAT EN REGERING LIEGEN MASSAAL OVER SLAVERNIJ  http://ejbron.wordpress.com/2013/07/06/piet-emmer-sloopt-slavernij-excuses  http://www.twitlonger.com/show/n_1rl765i

https://twitter.com/Bonusje/status/353534765640597504
MEDIA EN SCHOLEN LIEGEN MASSAAL OVER SLAVERNIJ  http://ejbron.wordpress.com/2013/07/06/piet-emmer-sloopt-slavernij-excuses  http://www.twitlonger.com/show/n_1rl765i


WAT AMPELE VOORBEELDEN WARE DAGELIJKSE SLAVERNIJ

http://www.twitlonger.com/show/n_1rl765i

http://free.icelandforum.net/f4-slavery

http://bijdragenelders.blogspot.nl/2012/08/de-ware-slaven-handelaren.html
http://ejbron.wordpress.com/2013/07/06/piet-emmer-sloopt-slavernij-excuses/#comment-96236https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/06/toegang-tot-het-recht-voor-gewone-mensen-wordt-onbetaalbaar/#comment-17204
Spotje says:
July 6, 2013 at 3:05 pm
Ook de advocatuur behoord tot de adel en bankierseliten en zijn ook satanisten. Zoek eens hun rabinale uitspraken uit al de middeleeuwen van Ik meen te Herinneren de Poolsduitse/Budapest(Buda-pest?lol) gebieden er op na wat die adviseerden tav de Rechtstaat en om dat te infiltreren en over te nemen. Rabbis dienaren van de bankiers en scheppers het kwaad dat ze in Kinderen gieten en goten dat in hun minions van de overheden en staat zit alle vele eeuwen al sinds hun dynastien. En de rabbis cq priesters en heersende eliten in een vicieuse cirkel oa via strengste religeuse en raciale haatincest bij zichzélf hun gruwelijke noodlot hen opgelegd in stand hielden in wurgende rituele dwanghandelingen. En eigenlijk geheel deze Mensheid in het begin ook Geen Háár Beter waren dan de ergste bankier. Terwijl U Allen paradoxaal daar U nog niet Onsterfelijk was Onschuldig Pas Geborenen Bent die ook Maar de erfenis en last van Uw Voorouders aangereikt kreeg die dat zó ÒOK hadden ontvangen Weerloos en zonder Weten verdwaald! Laten We Eerlijk Zijn als het gaat over recht en daderschappen en wié wié schiep? Daar Is Géén dader maar enkel ongeluk voor en ván Allen!

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/06/vvd-pedo-grandmaster-demmink-feestelijk-in-nieuwsshow-van-tros-voorzitter-pedo-rose-ed-nijpels/#comment-17203
Spotje says:
July 6, 2013 at 2:49 pm
Ps wié meen Je er altijd internationaal achter alle grote projecten zitten en die chronisch elke politiek agenda bepalen en elke Staatskas leeg trekken? > Centrale bankiers! Wié áchter alles dat Je Kinderen op hun schooltjes wordt in gefluisterd zitten > centrale bankiers!


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/06/vvd-pedo-grandmaster-demmink-feestelijk-in-nieuwsshow-van-tros-voorzitter-pedo-rose-ed-nijpels/#comment-17202
Spotje says:
July 6, 2013 at 2:46 pm
en altijd het typische ambtenarenantwoord: je moet altijd bij een ander zijn.”

Mijn Léven láng gehoord. En doen heel de staat justities wetgevers OOK al die tijden. Ze weten dat je met gebruikelijk hoog uit twee á drie serieuze pogingen aan einde van Je Latijn en Dure Geld bent.

De belastingdienst van de bankiers had zelfs vaste gewoonte al Gaf een belastingrechter een Burger ALLE Gelijk van de Wereld NÒG Kreeg die Burger geen Recht. > Ze gingen standaard gewoon in hoger beroep en die reeds door hen Arm geplukte Burger kon dát niét Aan. Resultaat ze wonnen altijd en konden doen wat ze wilden en helemaal nadat hirsch ballin heel de Bevolking nog per 1991 volkomen Weerloos had gemaakt en buiten de wet gesteld waarbij WÈL grootste Geldstromen rechtstreeks de belastingdiensten uit naar china en azerbeidjan over gemaakt werden waarbij alle banken internationaal dáár aparte kantoren en boekhoudingen vóór hadden/hebben.

Dát Je in alles saboteren en ondermijnen deden ze ook nog met dat decennia van beruchte “oh computerfoutje”

De belastingdienst wordt door hen natuurlijk ÒÒK misbrukt om ván Ons te stelen en roven en onder hén zélf weer te hér verdelen..onder vals voorwendsel van status opleiding ehh belangrijk en algemeen belang. Nét áls óf het allemaal heel keurig IS…NOT ze zaaien Armoeden dood en verderf! Het het gemene belang ligt namelijk dood te gaan door hen in de goot!


http://dutchamazingnewsblog.wordpress.com/2013/07/05/het-grootste-medische-schandaal-sinds-wo-ii/

https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/06/andy-murray-75-miljoen-bij-wimbledon-winst-en-i-miljoen-engelse-kinderen-lijden-dagelijks-honger/#comment-17201
Spotje says:
July 6, 2013 at 2:28 pm
In dat zegevierende tennis London lijden kinderen dagelijks honger” En de Kinderen in dat engelenland die van de verkrachtingen en misbruik Hun Broodje wél Moéten samen scharrelen passen geen eens in dat london der verdervelijken.

‘Vrije- Marktwerking waanzin’ en daar horen wij gestoorde, crimineel Bestuurs- types als het ‘Monster van Deventer Margriet de Jager’ nooit over! ”"

Een Mooie Opmerking. Die dát “scheppen en in stand houden en van profiteren meevreten mee misbruiken GEEN WÒÒRD uiteraard. Zelfs geen LETTER OOIT in de kravhten over de massieve chronische Kinder verkrachtingen en drogeringen misbruiken etc via de religietjes wijkterrorismen schooltjes schoolreisjes. Hét zwijgen van HEEL de regering er om! Geen Erkenning dan HÙN eigen leugens wél en dát mét klinkende MÙNT! Dé Slachtoffertjes mogen van ze in de goot dóod rotten en moeten van bendelid en woekerhoér schippers zelfs nog voor de Gevolgen kosten en Schaden er van op draaien als of al die Pijn en verslavingen en afwezige en gebrekkige Vermogen TÒT ZÈLF ONDERHOUD al niet ERG GENOEG en FATAAL IS. > WÀT ze ZELFS nog VOOR MEGAWOEKER MISBRUIKT ÀLS DE BESTE hardrugdealer! Botweg samenwerken en samenspan aan genociden. Zie ook de 5 delen ” the bomb in the brain” op youtube.

Zelfs dé GEVOLGEN dé WARE Oorzaken mazelen hoofdluis hvp en waterpokken de vele longontstekingen oorontstekingen etcetc etc worden zorgvuldig de media úit gewerkt.

Bijsluiter > Zoú Ik ZÉGGEN ÀLs dit alles WAAR zou Zijn maar Ik fantaseer NATUURLIJK MAAR WÁT! (Ps Laat Je het nu Staan dan? Noú kunnen ze tóch niet meer bellen? Ik ben maar van de fabeltjeskrant)


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/06/toegang-tot-het-recht-voor-gewone-mensen-wordt-onbetaalbaar/#comment-17199
Spotje says:
July 6, 2013 at 2:14 pm
Ja Onze Zeer Geliefde en Heilige Adolfje is goet in de leer geweest op de seculierzionistische schooltjes van oa de betarjugend de bruinhemdjes van generaal jabotinski die onmiddelijk na ww1 van uit Rusland in Duitsland begonnen rond te zwerven als tsjekaslachters wat ze hier ww2 ÉN ÈR NÀ ook deden. Vraag maar aan de assher en cohenraden hoe dat ging! Stonden ze ZÈLF IMMERS BIJ!

Wat van hun seculiere lesprogramma´s aan hun dierbare kanonnenvoerjugend uit de diverse sloppenwijken van vele diverse landen.

samuel-heinemann.blogspot.nl/2011/12/rascist.html
samuel-heinemann.blogspot.nl/2011/12/agent-provocateur.html
samuel-heinemann.blogspot.nl/2012/03/slavemasters-evil-ways.html
samuel-heinemann.blogspot.nl/2011/12/nazi-al-about-nazi-is-all-about-jews.html

Áls je éven dé Moeite Samen Kunt Rapen dat Door te Lézen Kun Je GELIJK VOLGENDE DÀG AL die methoden aan het werk zien alles en iedereen saboterende en ondermijnende voor de bankiers en hun internationale “houdt Iedereen ván Zelfbeshikkingsvrijheid Kennis én Waarheid áf en dát in politiek finance media schooltjes kerken religien terrorismenbestrijdingen misdaadbestrijdingen tv nieuws en uw regering…in een eindelóós blablablawák´wak´wak ZÒNDER OPLOSSING dán vóórtsuffende > ÈN DÀT IS hét doel dan ook al eeuwen met hun slaapverwekkende shooltjes en religien al en dán die staat en wet van ze nog. Slaapverwekkend zoasl dat ook bedoeld IS.ONDERWIJL IS CHRONISCH WAAR programma ACHTER alle schijn U bij voortduring té plunderen bedonderen té verkrachten en misbruiken HÈEL UW LEVEN lang en UW KINDEREN OOK en dát al eeuwen door wat incest en inteeltasiaten uit de pakistaanse sloppenwijken die hier hun shenandoah vonden aan Ons Leven en Vlees!

Een sprookje van de 1000 én 1 nachten en dán Niét van een Beeldschoon zoveelste miljoenste ingekocht Blank Slavinnetje Europa uit gesleurd met nog Intact Maagdenvliesje om Haar Leventje Veel te Jonge Leventjé MÀÀR DÀT VÀN DE DUIVEL die zij ZIJN!

Bijsluiter > Zoú Ik ZÉGGEN ÀLs dit alles WAAR zou Zijn maar Ik fantaseer NATUURLIJK MAAR WÁT! (Ps Laat Je het nu Staan dan? Noú kunnen ze tóch niet meer bellen? Ik ben maar van de fabeltjeskrant)


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/06/toegang-tot-het-recht-voor-gewone-mensen-wordt-onbetaalbaar/#comment-17197
Spotje says:
July 6, 2013 at 1:54 pm
Huhhh? “Toegang tot het recht voor gewone mensen wordt onbetaalbaar” ??

Dát wás het gelijk mét de buiten de wetstelling en vogelvrij verklaring van de Bevolking PÈR 1991 bij decreet van ernst hirsch ballin GELIJK AL. MÈT dáár bóven óp een nationaal/INTERnationaal boycot van geheel de wetgever en heel hun rechtsysteem ÈR BOVEN OP!

ÈN 1995 bij decreet van banksterbendelid hoogervorst aan ambtenaren de Bevolking van dán in HELEMAAL NIÈTS méér te Mogen BIJSTAAN. Kregen We varken koos spee en zijn ombouwen van diensten tót staatsterreurwapens er boven op met al daar vóór zelfs aangevangen stalken en belagen en doód treiteren van heel de Bevolking met boeteplagen en Geestesziek makende boetes die bloed onder de Nagels trokken als nu ook NÒG STEEDS het geval is en er algelopen week sprake wás dat binair genocide en emigratiewapen nóg eens óp te poetsen. Dán nog wát staatssecretarissen die gilden van ” als ZÈ het niet meer kunnen betalen DÀN worden ZÈ maar hoeren”.(dezelfde die 2009/2010 hun atoomenergie nog in de kamer kwam propageren).Àls U NU op TV kijkt ziet u vele joodse Meisjes en Jongetjes ook dát lot INDERDAAD gekregen HÈBBEN DOOR HÈM en HÈN! dán de vele andere misdaadgolven nog tegen heel de Bevolking incluis OPZETTELIJKE ZWARE Milieuvervuilingen.

Dán nóg. Dáár IS GÈÈN Recht te Vinden. OPHEFFEN DIE TROEP!

Bijsluiter > Zoú Ik ZÉGGEN ÀLs dit alles WAAR zou Zijn maar Ik fantaseer NATUURLIJK MAAR WÁT! (Ps Laat Je het nu Staan dan? Noú kunnen ze tóch niet meer bellen? Ik ben maar van de fabeltjeskrant)


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/05/pvda-laat-hun-top-hoer-vallen-stalker-heleen-mees-kan-borgtocht-niet-betalen/#comment-17196
Spotje says:
July 6, 2013 at 1:34 pm
Ach, waar maakt het dorp Nederland zich druk om. Het gebeurt buitengaats.”"

Dáár heeft u op galactische schaal ONgelijk > dát gebeurd JUIST exact MIDDEN IN ÙW Geluk en Zaligheid en Fundament in ÚW ALLE Bestaan! Dé massieve drugsproblematiek dé geweldsgolven dé misdaad dé zedendelichten en het ongeluk van al Ùw Geliefden máár nog wát symptoomjes er ván!


https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/07/05/pvda-laat-hun-top-hoer-vallen-stalker-heleen-mees-kan-borgtocht-niet-betalen/#comment-17195
Spotje says:
July 6, 2013 at 1:26 pm
Nou dán..wát een waanzin. Dan komt er met die mevrouw én dat ze in amerika zit ook in beeld dat ze dus een der 200.000 door die krankzinnigen naar Nederland gestuurde honden is die de macht en besturen moesten versterken na dat de gepoogde atoomoorlog van 2000 de massa moord aanslag op de Palestijnen en het opblazen van de wtc ze niet genoeg hielpen om NIET MEER in de gaten te Lopen.

Dan zullen er wel 200.000 hier nu onder valse namen ambten besturen en posities vervullen en dé havoc aan richten? Ook de dágelijkse waterval wat Steve Brown Hier ook Vertoond is Mijn Stellige Overtuiging daar aan verbonden dat ze plunderen en saboteren en in klauw banken en schulden bengen wát ze kunnen.

Jammer dat het door de strenge moderatie hier al tot stevige zelfcensuur is gekomen andes had Ik nog wat gegarneerd met wat crimineelste voorbeelden Gevolgen namen en opdrachtgevers

Dus mees heet werkelijk nijkamp http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24212/demmink-in-tros-nieuwsshow#comment-98168 of dat er nog meer namen en Schaden rond zwerven.

Geen opmerkingen: