Een Blog Vól verwijderde gebande geweigerde verfoeide shockerende Bijdragen Getuigenissen en Informaties

vrijdag 20 april 2012

ARGUSOOG HANDLANGER PEDOMAFIA

Argusoog bant Medestanders van Ben vd Brink en Marchel Vervloersem

Eerder al bande argusoog Informatie over Kinder misbruiken en ook waarschuwingen inzake een oproep tot samenkomst dat door de misbruikmafia met staatshulp opgeroepen werd. Dat wijtte ik aan joods medewerker rinkelink. De weigeringen en verwijderingen van de Waarschuwingen hebben enorme Schade aan Bezoekers die de samenkomsten bezochten gebracht. Minstens door ze te exposeren en identificeren aan dadergroep.

Na de eerste samenkomst werd mafialid jessica alkemade met nog een handlanger geinstalleerd als baas en zetbaas over argusoog. Sindsdien kreeg geen enkel informering over georganiseerde misdaad over joods milieu een Kans.  Daarna viel ook heel de Groep vaste bezoekers uit een op argusoog.

Het lijkt er op dat zij weg is maar het probleem bestaat heden helaas nog en is ook arend zeevat zelf zo als ik hem niet ken bezig grootscheeps bezoekers Goede Bezoekers te weren afblaffen weigeren en bannen. Daarmee komt hijzelf ook in Beeld als eniglei betrokken in dat soort zaken. En dan is daar zijn chantabele situatie naar die gemeentraad nog.


Argusoog.org blijkt toch hardnekkig en persisterend de elitemafia te dekken of faciliteren.
Veelvuldig herhaald en nu na tweede  onderstaande comment weer banden zij de bezoeker en plaatsten de onderstaande desbetreffende comments ook gelijk helemaal voor aan bij de eerste en zelfs als de eerste en oudste comments op een pagina waarnaar men moet klikken en maakt ze ondertussen toch wel verdacht niet meer tot de alternatieve media te behoren maar een crimineel bastion van de staat en joris demmink.

Eerder per onderstaande eerste comment al werd gebruikernaam Simon gebannen.

Het wordt steeds sterker de vraag in wélke hoedanigheid arend zeevat zich met de Slachtoffers en Strijders voor Gerechtigheid en Vrede bemoeit.Ten Goede of ten kwade wordt steeds duidelijker ten kwade Blijkbaar?

http://www.argusoog.org/column-democratie/comment-page-2/#comment-63272
Simon zegt:
17 april 2012 om 12:40

Vraag me ondertussen wel af of dat zo is? Ook Mascha bejegent u als of zij die manier van bedoeling heeft en dat zag ik niet. Nu is dan de vraag of die anderen dan ook wél zo als u beweerd een smerige insinuerende toonzetting hadden wat u zelf tegen Mascha wel zelf vertoond en even als dictators gewoon zijn eigen regels naast ze tegelijk hernieuwd voorhouden en verplichten zelf 1 3 5 en 7 schendt.http://www.argusoog.org/verklaring-arend-zeevat/comment-page-1/#comment-63397
Hein zegt:
19 april 2012 om 13:42

PvdA was van voor haar begin al in handen van de elite cq joodse mafia en was Joop den Uyl al in hun handen en deed alles wat zij wilden zo als ze alle instanties en partijen in de hand hebben. Ik was nog bij de aanslag door mafiatrio rothschildteam wim kok ruud lubbers dries van agt en de polakclan op Joop den Uyl in den Haag zestiger jaren waarbij het in eerste instantie de bedoeling was hem te doden maar ze hem enkel voor fijne sex met een Kind konden klissen.

Daar ik dat Kind was hebben ze Me daar na nog wat weekjes bij de geheime dienst beurs en dood getrapt en vervolgens twee weken opgesloten in een tbskliniek alwaar de patienten gesloten afdeling zwaarste sexuele delinquenten nog met me mochten spelen met hun gefrustreerdheden en stanleymesjes.

Taktieken om een Kind helemaal te laten vergeten “begraven met gelijkends” wie de eerste ergste werkelijke daders waren indien men zich later weer iets gaat herinneren en men dan zo nooit bij ook joden aankomt in de herinneringen.Zo diep gaat traumatherapie gebruikelijk ook niet.


http://www.argusoog.org/verklaring-arend-zeevat/comment-page-1/#comment-63395
Hein zegt:
19 april 2012 om 13:22

Beste jenne

Achter je anonieme schermpje?
Hoe snel denk je dat ze met misbruik staatsmiddelen achter je woonadres persoonsgegevens en telefoonnummer zijn zo als een president hoge raad ybo buruma die verdacht is dé allesweter te zijn ook deed en met een telefoon van een zich bij gelijk terugbellen “de vriend van ybo buruma noemende ” inbrahim hoesein meldende islamiet een hofnarretjeouder onder valse voorwendselen om hun huis een afspraak poogde te bewerkstelligen?

Wát hem dus bendelid samenzweerder en handlanger van joris demmink robert m en drent MAAKT!

Een teeven een opstelten een advocaat een van der laan zal ook niet even bevolking geruststellen ondanks ook zij deze feiten kennen daar ze met argusogen elke dag dit soort forums en websites afschuimen en tweets om hun oren kregen.

Bezoekers die klokkenluiden en hun mening ventileren zijn juist ook enorm dapper daar het zeker niet zonder gevaar is. Klokkenluiden mening ventileren Getuigenis dan maar publiceren en communiseren is zelfs enig middel dat Ons nog maar blijft daar getuigenis en aangifte doen in de tachtiger jaren en eigenlijk alle eeuwen de dood en bedrog tegen Slachtoffers betekende. En de dreiging van sociaaleconomische ondergang aan de dreigende kosten er van standaard al ons deed doodzwijgen alles als enige keuze.

Heel wat websites forums zijn zelfs juist door die staatsmafia cq elite opgezet juist om Burgers te traceren die een mening of Getuigenis hebben dat hen aangaat hen niet uitkomt en dat ook en voor al in de nieuwe media ook waar ze gelijk het leeuwedeel ook al van uitmaakten als ook occupy en wikileaks van hen is.

Zelfs religien en schoolsystemen misbruikten ze alle tijden om weerstand en andersdenkende kinderen op te ruimen cq onschadelijk te maken met moord drugs en martelingen.

Komkom We verdienen wel wat meer Respect van je!


http://www.argusoog.org/verklaring-arend-zeevat/comment-page-1/#comment-63392
Hein zegt:
19 april 2012 om 13:01

joehey is er toch nog een wakker.Er is gelekt.

Daar na ben je weer in slaap gesukkeld. Heer capelle is simpel alle Burgerbelang aan het afbranden en draait met de dingen die jij zó herkend wel even mooi alle belang en wijsheid 180 graden óm!

Wat heb je vele jaren lang wel de beloften en beweringen van politici en hun mafia en opruimedia op rij moeten aanhoren en zien om nu te konstateren ze pleegden juist 180 graden tegengestelde misdaad bedrog en plunder?

Die bijbel met gods woord met enkel hier en daar een twistje en verkeerd geplaatste waarheid en het bleek door de duivel geschreven te zijn en pleegde eeuwenlang massamoord en bracht de hel. Dat kritiek er op mij tachtiger jaren nog bedreiging met afgemaakt worden in de rechtzaal opleverde door een rechter erger dan een stenigende talibanimam toen ik die kritiek uitte.

Zo is capelle ook bezig. De vijand en gevaarlijk geworden.

Over “verdraaingen daar is zelfs heel de overheid en wetgeving van doortrokken niet voor maar tegen is dat dan. Dat zal je dan ook uiteraard wel herkennen? Anders stonden er hier niet zo veel artikelen en comments vervuld van afgrijzen onrechtsgevoelens en verhaal en had een klol een argusoog geboren uit rechts en geluksarmoeden geen eens behoeven te bestaan.

Ik raadt je aan dringend aan daar eventuele gevolgen uitermate ernstig kunnen zijn als ze ook al geweest zijn om heer capelle en boublog als gevaarlijk te beschouwen en zeer voorzichtig met hen om te gaan en die warme gevoelens zet je dan maar op je nachtkastje daar het dat metier heel gebruikelijk is om mensen te manipuleren met gevoelens angsten en verleidingen. Voor al en juist psychopaten beschikken over die vermogens van manipulatie waarbij valse beschuldigingen valse kritieken en schuldgevoelens kweken ook een kant van hun palet zijn ter manipulatie wat dan ook zeer uitgebreid aan bod komt. Ook in zijn laatste filmpje neemt hij kennis en verhaal dat we uiteraard herkennen maar dat maakt zijn woord de waarheid nog niet daar het het wel mooi even 180 graden omgedraaid wordt misbruikt!

En zo is bou ook provocateur zachte soort die even meeliep om plots dolken in nekken te gaan steken op duidelijk laagste wijze.
http://samuel-heinemann.blogspot.com/2011/12/agent-provocateur.htmlhttp://www.nrc-ombudsman.nl/artikel/1754/stervende-msm-intimidatie-en-plundering.html/comment-page-1#comment-9211
By Huppetee, 19 april, 2012 @ 3:52

argusoog.org/verklaring-arend-zeevat/comment-page-1/#comment-63367
gebannen en geweigerd op argusoog
Zelf ben je ietsje abuis door te denken dat jouw emails specifiek een bron of onderwerp of target van belang zouden zijn.

Tegelijk met jou werden kat en van Rooij en ook die supergetuige afgebrandt door meneer capelle en de class1992 cia agent boublog. Een boublog dat alle Bijdragen die de joodse fraudes leugens claims en belangen ook maar ietsje krassen verwijderd.Elke Bewijs en getuigenis beledigd en ridiculiseerd en op de persoon speelt wat bij uitstek alles de exclusieve gedragingen van de joodse mafiosi zijn. Zo pikt men binnen twee seconden onder bezoekers ook zo dé handlangers er uit op forums.Ze hebben geen Fatsoen geen Argument. Zo ook boublog die tevens alle tegensprekende bijdragen onder haar afbrandrantpagina tegen kat en collegas incluis bezoekers simpel verwijderde en de smadende en lasterende bijdragen op handen droeg en faciliteerde.
[ bijdragenelders.blogspot.com/2012/04/boublog-mafiahoer.html ]

Doel was belangrijkste klokkenluiders uitschakelen.
Opdrachtgever joris demmink en zijn mafiameute waar onder mark rutte directe familie van angela merkel en beiden elitegangsters van met de chekamoordenaars meegewaaide russische elite die Aruba ook al frequenteren.

Zo wel het gedrag van heer capelle als van eric van jdtv alle blijk van verkracht zijn gaven. Ook oorzaak van de persoonlijkheidsverandering in eric en capelle zo als sinds 2011 uitspraken die kat noteerde als “ik ben aan het sterven” verhevigd wietgebruik etc wat gevoelens kunnen zijn na verkrachtingen en martelingen. En een onsamenhangende overspannen rantende capelle met een verhaal dat aan alle kanten wiebel was en is. Die ken ik van eerder ook als wel helderder geweest zijnde. Verkrachting kan gebruikelijk zulke houdings en persoonsveranderingen en dat zelfs op slag doen ontstaan. in de middeleeuwen zeiden ze van zulke mensen “hij of zij is bezeten” wat een meer acurate typering was dan de dsm´s van hedendaagse betweters en knownothings. Ook argusoog is met na in die eerste samenkomst getrapt te zijn heel erg zelfcensurerend gemaakt en gebleven tot vandaag de dag. Een permanente schade waarmee ze de eeuwen door zelfs hele volken tegelijk ook het eigen stilletjes en slaafs kregen die asiaat en baard van haat.

Dat een kat een arend een van Rooij een supergetuige TEGELIJK afgebrand een eric een capellle afgemaakt werden en allen een “supergetuige ” en ook per periode “supergetuige” beginnende gemeen hadden zal menig mischien een belletje doen rinkledeklinkedonderekinkelen?

Geen opmerkingen: